KARDO Mari PILDID Uncategorized

ilus lõpp nädalale

25. september 2016

Ütlen kohe ära, et ei, ma ei ole sünnitanud. Eile õhtul jäin pisarates magama ja rääkisin Kardole, et ma nii väga kardan, et tahaks lihtsalt magama heita ja selle sünnitamise värgi edasi lükata, sest toonused olid juba päris valulikud ja mul tuli jälle sünnitamise ees hirm nahka. Taevaisa halastas ja täpselt nii läkski! Hommikul ärgates oli mul vaid süda kergelt paha, aga tänase päeva peale on mul kokku olnud ainult paar-kolm toonust, seega ilmselgelt oligi tegu valehäirega.

Öeldakse, et keha valmistab ennast ette. Nojah, mul vana hea kere pole kolm aastat sünnitama pidanud, ju siis ta mõtles korraks järele katsetada, et mismoodi seda algust tehaksegi. Nüüd sai vast meelde tuletatud ja paar nädalat rahu on minu poole veel teel, ma loodan.

Igatahes, kuna mul väga hea olla oli, siis jäid püsima plaanid lõpetada nädal Viimsi Spas. Loomulikult, tüüpilise minuna, olin ma Marile trikoo sebimise jätnud viimaseks minutiks, aga õnneks leidsin Muksula FBi grupist kiirelt naise, kes Marile vajalikku suurust müüs ja asus Tallinna kesklinnas, nii saime teel Viimsisse trikoo peale korjata.

Kuna Mari veel maganud ei olnud, siis jäi Kardo Mari tuppa magama panema ja mina läksin beebiootel ema hooldust saama. Ma terve protseduuri aja mõtlesin, et kas ja kuidas ma üldse sellest kirjutan, sest meie tänane tripp siia oli koostöös Viimsi Spaga ja seeõttu meile täitsa tasuta. Seega on natsa nadi seda maha teha, aga samas ma pean ju aus olema ja ma ei saaks siin kirjutada, et oo, tulge kõik rasedad seda hooldust proovima, sest ausalt ma ei vihka ühtegi lapseootel naist nii väga, et talle seda soovitada.

 Ütleme nii, et mulle tundus terve hoolduse aja, et mind karistatakse selle eest, et ma rasedaks jäänud olen, sest see protseduur oli tõesti äärmiselt… noh, eks inimesed ole erinevad, aga mina ei julgeks seda elu sees oma nimega soovitada ja ma loodan, et spa teeb seal kiiresti mingisuguseid muudatusi, sest uuesti ma sellist hooldust küll ausõna ei tahaks. Eriti suur pettumus oleks see olnud siis, kui näiteks Kardo oleks selle hoolduse mulle kinkinud, ala ise mõtleb, et tahab rasedale naisele head ja tegelikult…Tegelikult oli nii:

Väga sõbralik ja tore teenindaja hakkas mind koorima. Esiteks häiris mind kohutavalt see, et ta asetas mu jala niimoodi kõverdatuks, et ma ei saanud ennast lõdvaks lasta, vaid pidin tervet jalga megapinges hoidma, et see sealt laua pealt alla ei libiseks. Kuna tegemist oli koorimisega, oli see kile mu all veel eriti ebamugav ja libe, seega mu asend oli super ebamugav. Teiseks – see koorimine… No ma ei tea, mul pole mingi maailma kõige õrnem nahk, aga rasedatel naistel üldiselt on tundlikum nahk ja seetõttu oli väga imelik, et koorijana kasutati VÄGA tugevateralist pruuni suhkru koorijat. Ma võin näiteks öelda ja soovitada, et Sohvy mustsõstra koorija on ülimõnusate ja pehmete teradega, millega on lausa lust kooritud saada. Täna aga hakkasin ma juba peale esimese jala ära koorimist mõtlema, et kas oleks väga imelik öelda, et kuulge, ma enam ei soovi, et te mind selle koorijaga piinaks, sest mul on reaalselt tunne, et mind hõõrutakse liivapaberiga verele.

Pussy nagu ma olen, ei öelnud ma muidugi sõnagi ja talusin selle ilge piina ära, millele järgnes midagi sellist, nagu keha mask. See oli selline tihke, apelsinilõhnaline, libe ja soe kreemilaadne toode, mis mu kipitavale nahale valati, mille tõttu mu nahk veel rohkem kipitama hakkas. Lisaks keerati mind nüüd sellesama kile sisse, mille peal ma lamasin, mis hakkas mind kohemaid üle keha torkima. Peale laotati hunnik rätikuid, mis oleks võinud olla soojad, sest see soe kreem mu peal läks suht kohe täitsa jahedaks ja üsna räme oli seal kleepuvana ja sügelevana külma kihiga kaetud olla.

Siis hakati mulle mingi mega hea lõhnalise kreemiga näomassaaži tegema, mis oli lõpuks ometi esimene nauditav asi kogu selle protsessi juures. Ühtäkki ütles naine mulle, et kuna kehamask peab veel 12 minutit mõjuma, siis ta jätab mind sinna tukkuma. Okei…Lamasin 30 sekundit ja üritasin mitte mõelda sellele, et mu terve keha sügeleb ja kipitab. Ninaauk hakkas ka täiega sügelema ja kui ma oma kätt sellest kleepuvast kookonist välja üritasin saada, siis libises üks lina maha ja…Ma hakkasin ennast igalt poolt sügama ja tõmblema ning vaatasin anuvalt ukse poole, et kas on see 12 minutit läbi või ei.

Ühel hetkel ma enam ei suutnud. Tõusin püsti ja läksin duši alla. Sooja vee all kipitas keha veelgi rohkem, aga pesta oli küll mega hea kogu seda jura maha. No ja siis ma istusin ja ootasin ja kõlgutasin seal miljon aastat jalga, kuni teenindaja tagasi tuli ja mind kokku kreemitas ja minema lasi.

Mitte never, ever ma ei maksaks sellise protseduuri eest. Või no ok, viisaka inimesena, kui ma juba ta tellinud ja saanud olen, siis maksaks ka, aga no uuesti enam küll ei läheks. Positiivse külje pealt: nahk oli tõesti pärast väga pehme ja hästilõhnav. Teenindaja oli ka väga sõbralik ja tore. Näomassaaž oli ka tore.

Kui ma tuppa tagasi jõudsin, siis Mari siin juba hambad laiali magaski. Umbes tunni saime tal veel magada lasta, siis jõudsid juba Kätu, Tamps ja Jassu siia, ning me saime sammud seada H20 keskuse poole, mis oli meile kõigile jälle nii tore, et mul ei tulnud see niru hooldus enam meeldegi ja terve järgnev õhtupoolik oli megalahe!

DSC_8562

Kätut ja ta famiilijat oodates kalu vaatamas

DSC_8573

DSC_8574

Alguses oli Mari natukene pelglik kogu selle rahvamassi ja vee suhtes, aga loetud minutitega harjus ta kõigega ära ja oli nõus meiega vette ronima. Muidugi esialgu klammerdus ta minu ja issi külge nagu väike puuk, aga igatahes oli tal väga lõbus. Lasteala oli tore, aga veel enam meeldis talle voolus hulpida ja ühest laugest torust alla lasta. Mina nautisin kõige enam seda, et vesi oli soe! IGAL POOL! Mulle ei meeldi jahe vesi üldseee ja eriti mõnus oli mullivann, mille vesi oli ka minu standarditele vastavalt VÄGA soe. Kardo lemmikuks olid kõik need segased torud ja liud, kuhu meie Mariga ei roninud.

DSC_8578

DSC_8603

Mari on nii nunnukas siin, aga suht räme on see, et ma näen välja nagu mingi kaldale uhutud sinivaal ja lisaks on Lemps ennast ka pildile pressida üritanud. Uuh, päris jube on oma keha sellisena näha, aga noh, mis tast ka ikka häbeneda, kui ta juba kord selline on. Tuleb leppida.

DSC_8597

DSC_8634

DSC_8633

DSC_8643

Mingi hetk andis minu keha alla ja ma tulin tuppa puhkama, teised jäid veel veega lustima. Mingi tund aega sain ma toas puhata, kuni Mari ja Kardo ka naasesid. Siis polnud meil kaua aega, sest tahtsime kiirelt sööma ka jõuda. Kiirelt, sest Kätu jättis ju Henri  oma emale hoida ja ega beebit päris igavesti ka hoiule anda saa.

Sööma läksime siiasamasse Viimsi Spas asuvasse pubisse, peale mida Kätu oma perekonnaga minema tormas ja meie Kardo ja Mariga veel poodi läksime. Mina skoorisin endale Ben&Jerry jäätise, sest ma sain ükspäev jeesuselt memo, et ma olen viimane inimene maailmas, kes seda veel söönud pole. Mari sai õhtu lõpetuseks aga üllatusmuna, jeee!

DSC_8650

DSC_8661

Ja nüüd vedeleme me kõik spavoodis kolmekesti koos ja tsillime niisama. Nii mõnus nädala lõpp ja raudselt tuleme Mariga H20 veekeskusesse veel. Ma ei teagi, kas väiksematel kui 3 siin ka nii põnev oleks, aga arvatavasti küll. Suurematel on muidugi vabam siin ise ringi joosta, aga no lastele täiiiiega meeldis!

Kuidas teie nädal lõppes?

Loe ka neid postitusi!

41 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Jansa 3. oktoober 2016 at 14:54

    Pikaaegne lugeja ning esimest korda kommenteerija siinpool – jummel naine, sul pole miskit häda! Täiesti kena rase naine, ei ole paks ega suur ega midagi taolist, lust vaadata, väga normaalne ju kõik. Ära põe 😛

  • Avatar
    Vasta Merit 26. september 2016 at 20:45

    Käisime viimsi spas kui olin 7. Kuud rase ja mulle väga meeldis seal,muidugi enamus ajast H2O ‘s lebotasin tooli peal ja kõige rohkem meeldis hommikune buffee 😀
    Nüüd mõtleme kuhu minna 5 kuuse beebiga,et mõnus oleks.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 26. september 2016 at 19:08

    Mul ka megahead mälestused GO SPA rasedatele mõeldud hooldusest ?!
    Aasta oli 2008 siis .

  • Avatar
    Vasta Cherrypie 26. september 2016 at 11:02

    Kuidas teil veekeskuses pildistada lubati?

    • Avatar
      Vasta kk 26. september 2016 at 16:15

      Kvaliteeti vaadates tundub, et see on veekeskuse oma fotograaf olnud

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 26. september 2016 at 16:40

        Ei see olin täitsa mina ja Kätu

  • Avatar
    Vasta RJ 26. september 2016 at 07:59

    Ma ka käisin lastega H2Os ja samuti väga, väga meeldis! Torud on megad ja bassud mõnusad, soojad!

  • Avatar
    Vasta Marie 26. september 2016 at 07:27

    Olen käinud Saaremaa GoSpa-S rasedate kehahoolitsuses ja paremat protseduuri ei oska süda tahta. Kestab kõik kokku 1,5 h aga tunduks nagu vaid 15 min sest nii mõnus on ja uldse ei tahaks, et läbi saaks. Hoolitsust tehakse väga hubases ruumis ja sellise pika kott-tooli peal. Hoolduse tegija räägib kõike ette ennem, mida tegema hakkab. Sätib veel igast patju jalgade ja käte alla et oleks mugav to the max 😀 siis kooritakse ja muditakse ja maskitatakse ja parast õlitatakse ja saad vahepeal seda ise tukkuda. Väga lõõgastav. On igati enda hinda väärt, mis pole just väga odav.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2016 at 08:06

      Ära aja kadedaks :d

    • Avatar
      Vasta Cam 26. september 2016 at 08:45

      Millal sa seal käisid? 2015 detsembris tehti hoolitsust tavalisel massaasilaual ja hoolitsus nägi täpselt selline välja nagu ka malluka postituses 😀 tsillisid seal kipitavana 15 min ja ülejäänud ajast kooriti ka nagu meresoolaga ja lõpus tõesti vist õlitati.

    • Avatar
      Vasta Mammu 26. september 2016 at 15:22

      Käisin ka seal GoSpas ja samuti ülimõnus oli 🙂 ma käisin 2015 aasta veebruaris ja siis oli see mõnus kott-tool/padi 🙂 sinna läheks küll tagasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariza 26. september 2016 at 06:57

    Nii tore, kui teil tore oli! 🙂 Meie siin jälle võitleme haiguslainega. Vanem poiss saab nädala lasteaias ära käia, et siis jälle 2 nädalat kodus haige olla :(. Pisemal ka nohu tekkinud, aga minu kurgukaagid on tuld lasknud, sest mul enam kurgus ei kriibi nagu paar päeva tagasi.

    Ja kuna mina olen igasuguse mudimise koha pealt hästi hell ja korraliku masaazigi ei kannata, siis oleksin koorimise ajal teenindajale küll karjatanud “ai, mis te teete?” ?

  • Avatar
    Vasta Ädu 26. september 2016 at 03:44

    Mina küpsetasin leiba… ilgelt hea sai.

    • Avatar
      Vasta Gaughy 28. september 2016 at 03:36

      Kumba siis?

  • Avatar
    Vasta Triinu 25. september 2016 at 23:55

    Ei taha hirmutada, aga kui sa rääkisid iiveldusest, siis minul oli 2 päeva enne esimest sünnitust süda paha. Seda ma ei mäleta, kas otseselt oksendasin ka. Osadel pidigi nii olema, et keha puhastub enne sünnitust.

  • Avatar
    Vasta Kristel 25. september 2016 at 23:13

    Protseduur on nagu iga teine koorimise ja pisikes näomudimisega.
    Mis mõttes kas alla 3 a, SPA-s teha on:( Ma kogu aeg mõelnud, et kas mu vend ainuke, kes lapsega SPA-s ei käi ja mõtlesinet sul see tühiasi, kindlasti ujumas ikka käite,lihtsalt kirjutamata. Ise läksin lapsega kui 4kuune ja ei mingit vedeleme laste basseinis -vannis saab kodus ka olla-ikka kõik viled ja saunad MÕÕDUKALT. Ja nii 2 korda kuus kindlasti: lapsele meeldinud alati ja tänaseni pole pidanud teda taga ajama (5a) , ei mingit ringijooksmist, vahel pärast “kopikusse”, uni hea, eks me jõudnud koju ka u 22.00.
    Peamine laps karastunud ja terve. Eks alguses vanemad inimesed noomisid, et mis , külmetad lapse ära, aga saanud aru, ju sellepärast pole sellist nädal haige teemat siiani olnud. + Vesi närvidelle jm arengule hea.

  • Avatar
    Vasta Kätrin Valo 25. september 2016 at 23:11

    Pilt koos Lempsiga on hea ? Ühesõnaga ma olen Viimsi spaas 3 aasta jooksul mingi 5-6 korda käinud. Mulle üldiselt meeldib väga see spaa, aga viimased 2 korda oleme nii koledad toad saanud, et ma juba vaikselt kahtlen kas soovin sinna minna. Mulle muidu meeldib see spaa 18+, aga siis peab lapse koju jätma või jääb issiga tuppa. Aga ühesõnaga käisime ka siis paar kuud tagasi H2O-s, aga noh rahvast oli ikka rõvedalt palju ja 3,5 kuuse imikuga ka seal midagi teha polnud, seega keerasime otsa ringi ja läksime saunamõnusid ja lastebasseini nautima ja mulle erilist muljet see H2O ei jätnud…noh võib olla siis kui laps juba 3-4 aastane on.

  • Avatar
    Vasta Gerdu 25. september 2016 at 22:47

    Sul on tohutult äge juuksevärv

  • Avatar
    Vasta Loor 25. september 2016 at 22:39

    Mõnus lõpp tõesti.
    Aga su kõht ja üldiselt näed ju väga hea välja – ausalt!
    Ainult, et see punnitav käsi /jalg (? :-D) su kõhul on ikka eriti hästi näha, no super lihtsalt!!!

    • Avatar
      Vasta Triinu 25. september 2016 at 23:46

      Mina vaatasin ka esimese asjana seda kõhust läbi kumavat beebit. nii äge!:)Tahaks ise ka jälle rase olla, kuigi eelmisel aastal samal ajal alles olin 🙂

  • Avatar
    Vasta Lilli 25. september 2016 at 22:32

    Sa pole üldse vaal, täiega ilus! Kui ma oleksin endast rasedana ujumisriietes pildi avaldanud, oleks see ammu juba kuskil epicfail.com lehel tiirlemas. Ja äge Lempsi tabamus! 🙂

    • Avatar
      Vasta anny 25. september 2016 at 22:57

      Mis jäätisest jutt käib 😀
      Aga sa ei ole vaal. Ja väga hea tabamus ikka pisikesest.

  • Avatar
    Vasta Mannu 25. september 2016 at 22:07

    Kehv kuulda, et rasedate hooldust sellisel kujul tehakse. Rasedad on ju nii tundlikud, et kui neid juba koorida, siis seda peaks kindlasti mingi mega õrna asjaga tegema ja arvestama ka sellega, et ei ole cool inimesi mingisse mähisesse kuskile lauale vedelema jätta (kui jätta, siis selleks ajaks peaks ka miski meditatiivne muusika või telku või midagigi olema, mis aega aitaks veeta). Aga kuna küsid, siis ma vastan. Vahetasime oma pulmakuupäeva välja, sest enne tahtsime 07.07.2017 abielluda, aga ilmnes tõsiasi (jah, ma olen blond), et kõik tahavad siis abielluda ja mina ei taha midagi, mida kõik tahavad (ma ei kavatsegi kuskile kolm kuud varem ööseks telkima tormata, et õigel päeval registreeritud saada). Igatahes nüüd tulevad meil hoopis talvepulmad. Magasime kella 2ni päeval, käisime sushit söömas ja Stocmannis shoppamas. Kõige suurem võit on, et ma leidsin lõpuks koha, kus ma tahan oma pulmi pidada, kus kõik klapib, isegi värvid sobivad meie pulmateemaga ja ma olen nii õnnelik selle üle, et tahaks tantsida ja laulda. Tulevane abikaas mängib, ma surfan netis ja planeerin pulmi, kõrvale joome veini. Elu on ilus!

  • Avatar
    Vasta Maria 25. september 2016 at 22:06

    Mis ikka. Ma elan võrus siin ainult üks SPA. Kubija SPA. ja tore koht lõõgastumiseks. Väike ja hubane ja mõnus. Väli saunadega. Ilusa looduse keskel. Seal käin. Aga see nv ei käinud. Olin niisama kodus.
    Täna käisin ühe lapsega jalutamas. Ilus ilm oli ju. Mine tea mis homme on. Pärast on vihm…
    Igas tahes rahulik nädalavahetus oli.

  • Avatar
    Vasta Karoliina 25. september 2016 at 22:04

    Meie mõnnasime eile ka vees ja saunades mehaga ja täna tegime kinoringid ja saime natuke naerda 🙂

  • Avatar
    Vasta Cam 25. september 2016 at 22:01

    Mul sama kogemus Saaremaa grandrose spaga, beebiootel ema paketis oleva hoolitsusega. See oli täpselt sama protseduur nagu kirjeldasid. Teatavasti need Spad ongi 1 ja sama kett. Ma piinlesin lõpuni seal limases kiles ja need olid mu elu pikimad 15min. Massaasi isegi ei tehtud, teenindaja jalutas kohe peale kile mässimist ara. Tagasi tulles hakkas mind ise oma kätega pesema 😀 😀 ei tahaks uuesti seda hoolitsust ei mitte rasedana ega ka tasuta.

    • Avatar
      Vasta triinu 26. september 2016 at 08:24

      Ma võtsin kevadel Grand Roses ka sama rasedate hoolitsuse. Midagi ebameeldivat ei olnud ja õnneks keegi mind pesta ka ei tahtnud oma kätega 😀 üldjoontes jäin rahule, rätikud olid ka soojad. Võibolla oleks olnud ebamugavam kui ma oleks rohkem rase olnud 😀 mul oli tookord umbes neljas kuu alles.

  • Avatar
    Vasta Karmen 25. september 2016 at 21:44

    Ei olnud sa viimane. Ma pole seda jäätist mitte ainult söönud, vaid isegi näinud mitte 😀

  • Avatar
    Vasta H. 25. september 2016 at 21:40

    Olen koguaeg mõelnud miks rasedatele see triip kõhule tekib ja kas see kaob peale sünnitust? Rumal küsimus ilmselt, nii, et vabandused 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. september 2016 at 22:03

      Mis triip :D?

      • Avatar
        Vasta Maria 25. september 2016 at 22:10

        Arvatavasti see mis tuleb alt poolt ja otsejoones nabani. Noo tussust nababi siis 😀 sry väljenduse eest. Aaga jaaa see kaob ära. Kuna Mallukas ei tea mis triip äkki tal polegi seda :D. Mõnel pole, aga mul oli. Jaa see triip on pruunikas. Mallu vaata kõhtu kas on?? 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 25. september 2016 at 22:41

          Ei ole vist jah 😀

          • Avatar
            Maarja 25. september 2016 at 22:50

            Linea nigra on see inglise keeles vist 🙂 mõnel on, mõnel mitte.

    • Avatar
      Vasta Karoliina 25. september 2016 at 22:05

      Googelda linea nigra 😀

  • Avatar
    Vasta Helen V 25. september 2016 at 21:35

    Mina olen küll nüüd siis ikka täitsa viimane, kes pole Ben&Jerry’s jäätist proovinud ?
    Aga kuidas seal hotellis toad on?

  • Avatar
    Vasta kristi 25. september 2016 at 21:30

    Maril tundub tõesti lõbus olevat 🙂 ja Lempsil ka!

  • Avatar
    Vasta Liis 25. september 2016 at 21:19

    Ausõna sa ei näe nii vaal välja kui endale tundud! Täitsa nummi rase 🙂 kas sa tead oma kõhuümbermõõtu? Ma olin enne rasedust väga peenike pliks, ja 9ndal kuul kõht 110cm. Vot ma olin vaal, igalt poolt pekine ja 100 lotiga. Aga peale sünnitust kadus kõik, jäi vaid väike lotike ja mõned armid 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri 25. september 2016 at 21:14

    Meil täna 12. pulma-aastapäev ja selle puhul võtsime aega endale…? Jätsime oma 3 järglast eile vanaemade hoolde ja põrutasime Pärnusse teatrisse. Vaatasime “Topeltelu”…(SOOVITAN SOOJALT!!!Nii palju sai naerda, et ma vahepeal lihtsalt enam ei jaksanud, kuna kõht kiskus krampi). Õhtu lõpetasime kuursaalis Marko Matvere ja VLÜ’ga ning lõpuks maandusime Strand hotellis. Hommikul kiirustasime Anija Mõisa Piip ja Tuut etendust “Elu õied” vaatama ja õhtusöögi sõime koos laste, õe pere ja meie vanematega Valkla rannarestoranis. Nii et meie nädalavahetus oli sel korral väga mõnusalt kirju…? Vahel harva on hea pääseda argielust ja nautida aega vaid täiskasvanutega…?

  • Avatar
    Vasta Pille 25. september 2016 at 21:11

    Haha, ma märkasin esimese asjana Lempsu seal pildil, kus ta end igati nähtavaks üritas teha 😀 Täiega naer! Lempsi sõnumi võib vist liigitada sinna kilda, et tutkit ma teil veel kuskile tulen, emme kõhus veel mõnus ja hea olla 😛 Pole sul häda midagi, Mallu, ilus beebiootel naine oled! Beebiootel olid vahelduseks, varsti oled siis lihtsalt ilus edasi. Isegi siis, kui sa end välimuse poolest vaalaga võrdled, siis su enesekindlus muudab su ikkagi kenaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 25. september 2016 at 21:07

    Sa ei olnud viimane, kes seda söönud pole! 😀 Lemps nii vahvalt pildil. 🙂 Lahe perekond. 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 25. september 2016 at 21:06

    Kuule, a kõht on Sul küll täiega alla vajunud. Vast enam pikka pidu pole. 😀 – vnoh, nii nad ainult räägivad, mul eelmine kord vajus ka suht vara alla kõht a ikka tiksusin 2ndl üle xD seekord pidavat ka titt juba sügaval vaagnas istuma juba (sümfüüsivalu on tõesti mega, jusiis on ka), hakkaku tulema siis juba…
    Sinuga on meil 2p vahet (mul hilisem TA), teeme panuseid, kumb enne tegudele saab? 😀