Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

proovisin: HOIA homespa tooted

29. november 2016

Sain katsetada sellise vahva kodumaise firma, nagu HOIA homespa, erinevaid tooteid,  Mis muud, kui jagan ka teiega enda esmamuljeid toodetest. Pakis oli siis kolm erinevat kehakoorijat, beebivaht Lendele ja kehavahuke mulle endale. Minu kõige-kõige lemmikum toode on hetkel seesama beebivaht kookosega, mis tõepoolest on nagu siidjas vahutotsik, mis lõhnab nagu rafaello. See on koostisest lausa nii puhas, et kui laps peaks selle kätte saama ja suhu toppima, ei juhtuks absull mitte midagi. Hästi ta vast ei maitse, aga tervisele ohtlik kah pole. Ja öeldakse ju, et kasutada võiks vaid neid tooteid, mida sa julgeks ka suhu panna. Eriti just laste puhul. Lendel juhtus selline asi, et ühel hetkel avastasime ta kukalt voldivahe, mis oli päevaga tulipunaseks ja lausa põletikku läinud. Vähemalt nii mulle tundus. Puhastasin selle ära, määrisin vahtu peale ja järgmiseks päevaks oli see täiesti korras. Ainult väga õrn punakas kuma nahal andis märku, et seal üldse midagi olnud on. Ja see lõhn… mmm!

DSC_6620

Beebivaht on põletikuvastane ja leevendab psoriaasi ja dermatiiti, vähendab punetust ja ketendust, hoiab naha tervena. Sobib ka rasedatele ja tundlikule nahale.

DSC_6621

Mille nuusutamine mul suu vett jooksma pani, on seesama all olev tsitruse kehakoorija. Ma pole enne nii mõnusa lõhnaga koorjat veel omanudki. See lõhnab nii ahvatlevalt, et ma hea meelega sööks seda, aga paraku see enam söödav ei ole. Või kui olekski, siis ma ei tea, kui hea mõte oleks mugida kehakoorijat. Vist mitte eriti. Aga oma koorimisetööd teeb ta ka hästi.

Veel meeldis mulle täitsa hästi kohvi-mündi koorija, see lõhnab nagu üks tõeliselt mõnus ja kange kohv! Ma olen aru saanud, et seda pole isegi mõtet kasutada enne magama minekut, sest see ergastab sind ja su nahka ikka korralikult.

DSC_6623

Ahvatlevalt lõhnav kehakoorija puhastab, toniseerib ja masseerib nahka, eemaldab surnud naharakud ja parandab vereringet, leevendab psoriaasi ja dermatiiti. Sisaldab rikkalikult sheavõid ja kookosrasva, mis jätavad naha pehmeks ja siidiseks. Tsitruse eeterlikud õlid tõstavad tuju, aitavad väljutada vett ja leevendavad väsimust.

Kas asi on vaid minus, või sõna VAHT on juba ahvatlev? Minu meelest küll on. Ja see mündi-greibi kehavaht lõhnab täpselt nagu Marianne komm, mis on muuseas üks mu lemmikkommidest. Täna kavatsen ma selle Kardole näppu anda, et ta mind sellega masseeriks. Ta ise veel ei tea seda, aga palvetage minu eest, et Lende armu annaks ja normaalsel ajal magama keeraks, et mul oleks aega massaaži nautida ja Kardol aega mind mudida. Ma kujutan ette, et pärast seda olen ma korraga hea lõhnaga ja pehme. Aga noh, mis ma siin ikka unistan, eks näis 😀 Igatahes kui ma sellega enda jalad sisse määrisin, olid nad küll väga mõnusad. Aga asi võis ka selles olla, et ma üle seitsme miljoni aasta jalad ära raseerisin…

DSC_6617

Värskelt lõhnav kehavaht on kiiresti imenduv kehapalsam, mis parandab kapillaarset vereringet, pinguldab ja toniseerib nahka, ennetab venitusarmide teket, leevendab psoriaasi ja dermatiiti ning omab põletikuvastast toimet. Sisaldab rohkelt rafineerimata sheavõid, kookosõli, kakaovõid ja teisi taimseid õlisid, mis niisutavad ja hooldavad nahka sügavuti, pidurdavad naha enneaegset vananemist, aitavad hoida naha terve ja siidiselt siledana

HOIA tooted on 100% naturaalsed ja neid ei ole testitud loomade peal.
HOIA ei koonerda koostisosade koguste ja kvaliteediga.
HOIA valmistab oma tooteid käsitsi Saaremaal, kivide ja kadakate vahel.
HOIA tooted lõhnavad oivaliselt, sest sisaldavad kvaliteetseid ja aromaatseid eeterlikke õlisid.
HOIA tooted ei sisalda vett, parabeene, säilitusaineid, emulgaatoreid, alkoholi, täiteaineid ja muid kehale kahjulikke või ebavajalikke aineid.
HOIA tooted leevendavad psoriaasi, dermatiiti ja aitavad paljude teiste nahaprobleemide korral.
HOIA kasutab oma toodetes 100% rafineerimata sheavõid, mida valmistavad käsitsi Ghanas elavad naised, kes saavad oma töö eest õiglast tasu. Niisiis toetad iga HOIA toote ostuga puuduses elavate kogukondade paremat toimetulekut ja haridust Ghanas.
HOIA õilis eesmärk on võõrutada eestlane kahtlase väärtusega dušigeelidest ja kreemidest. HOIA kehakoorijad eemaldavad surnud naharakud, puhastavad nahka, niisutavad ja toidavad seda, mis tähendab, et eestlane võib ostmata jätta kõik maailma keemiat täis dušigeelid ja kehakreemid, mis reostavad nahka ja keskkonda. Boonusena pakuvad kehakoorijad peale kandes nahale tõhusat massaaži, mis parandab vereringet ja naha verevarustust.

Ka teie vahel panen ma loosi mõnusa komplekti HOIA tooteid, millesse kuulub beebivaht, enda valitud lõhnaga koorija ja enda valitud lõhnaga kehavaht. Lisaks saab võidumehe pakki ka argaania õli, mis minu pakis ei olnud, sest see polnud veel isegi müügile jõudnud, kui mina oma potsikud kätte sain. Vot nii uus kraam!

Loosis osalemiseks pane LIKE Hoia Homespa Facebooki lehele SIIN ja jäta kommentaariks, et mis tooted sina oma võidukotist leida soovid. Võitja loosin välja reedel!

Kes loosiõnnele lootma jääda ei taha, siis koodiga mallukas on teile kõik tooted 10% odavamad!

Loe ka neid postitusi!

236 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kerttu 17. oktoober 2018 at 21:34

    Sooviksin leida juukseseerumi, kuna kolisin just teise linna ja vesi ei ole mu juustega just hell ning oleks vaja neid looduslikult turgutada. Lisaks oleks tore leida ka orgaanilise roosivee!

  • Avatar
    Vasta M 23. aprill 2018 at 13:39

    Sooviksin leida kookose kehavahu, kuna endalgi on õrn dermatitis ja kui saan seda looduslikul moelleevendada, olen tõsiselt õnnelik!

  • Avatar
    Vasta Maria 23. aprill 2018 at 11:28

    Hoia tooted on kiirelt saanud mu lemmikuteks. Tsitrusega kehakoorija ja lavendli-rosmariini-greibi kehavaht. Mmmm.

  • Avatar
    Vasta Mairit 23. aprill 2018 at 10:57

    Beebivahtu ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 23. aprill 2018 at 09:58

    Sooviksin kindlasti beebivahtu, kuna lapsel dermadiit. Äkki sellega õnnestuks loobuda hormoonkreemist, mis praegu ainsana aitab..ise prooviksin hea meelega seda greibi kehavahtu.☺️

  • Avatar
    Vasta Karet 11. juuni 2017 at 22:52

    Roosipuu-avokaado kehavaht ja mündi-kohvi koorija oleksid super! Ma ka juba ammu nende toodetel silma peal hoidnud, aga seni pole lihtsalt raatsinud osta.. mitte raha pärast, aga mul terve kodu mingeid potsikuid-totsikuid täis, mis ka kõik on tundunud hullult hea valik, aga on ikkagi seisma jäänud, sest pole täitnud mu ootusi. Võidu korral viskaksin kõik need muud keemiat täis jamad minema ja kasutaksin tooteid, mis teevad kehale päriselt pai, mitte ainult reklaamis. Aaa ja beebivahtu oleks muidugi ka beebsule tarvis, sest tema kuiva naha tarbeks olen samuti pea kümme kreemi kokku ostnud, aga ükski pole päris see õige 😉

  • Avatar
    Vasta Liina L 11. juuni 2017 at 19:30

    Olen HOIA tooteid juba ammu Instagrammis vaadanud ja mõelnud tellida, aga mõtteks see ongi jäänud. Hetkel sai just isetehtud kohvi kehakoorija otsa ja hea meelega prooviks mõnda nende oma nüüd 🙂

  • Avatar
    Vasta Anete 6. detsember 2016 at 10:07

    Piparmündi ja greibi kehavaht ja kohvi-mündi kehakoorija

  • Avatar
    Vasta Jaanika 2. detsember 2016 at 15:56

    Mulle väga meeldivad looduslikud tooted ja eriti pakkus huvi Berberi naiste vedel kuld ehk argaaniaõli :)!

  • Avatar
    Vasta Anni 2. detsember 2016 at 13:33

    Mmm… väga meeldiks tsitruse kehakoorija ning roosipuu ja avokaado taastav kehavaht. No kohe nii väga meeldiks, et kui võitjaks ei osutu, leiavad need tee mu vannituppa igaljuhul 😉

  • Avatar
    Vasta Liisi 2. detsember 2016 at 12:13

    Eriti just olekski huvitatyd sellest beebivahust, sest mu beebil jube kuiv nahk 🙁

  • Avatar
    Vasta Elis 2. detsember 2016 at 08:11

    Mina sooviksin ka proovida … see kookosega beebivaht tundub nii mõnus lisaks kehakoorja kohvimünt ja hooldav kehavaht samuti kookosega ?

  • Avatar
    Vasta Kelly k 2. detsember 2016 at 04:45

    Sooviks proovida mündi-greibi kehavahtu ja tsitruse kehakoorijat ja beebivahtu ???

  • Avatar
    Vasta Keirin 2. detsember 2016 at 02:16

    Tahaks proovida roosipuu ja avokaado kehavahtu ning sidrunheina kehakoorijat.

  • Avatar
    Vasta Triin 2. detsember 2016 at 00:59

    Beebivaht vöiks kindlasti olla ja siis tahaks ka endale kehavahtu:)

  • Avatar
    Vasta S 1. detsember 2016 at 23:41

    Mina sooviks väga proovida kehavahtu, tundub tõesti ahvatlev! 🙂 ja mul on nii kuiv nahk, et üks hea koorija tasuks samuti ära 😀

  • Avatar
    Vasta Nella 1. detsember 2016 at 21:26

    Hea meelega prooviks kõiki kookosega seotud asju, seega nende kehakoorija oleks super ja ka tulevasele beebsile beebivaht ei teeks paha.

  • Avatar
    Vasta Annika 1. detsember 2016 at 20:16

    Hea meelega prooviks kohvimündi koorijat ja kookose kehavahtu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 1. detsember 2016 at 13:07

    Olen kehakoorijate fänn. Seda kohvi- mündi koorijat tahaks küll proovida!

  • Avatar
    Vasta Hedi 1. detsember 2016 at 12:40

    Kõige enam tahaks kehakoorijat proovida.

  • Avatar
    Vasta Kati 1. detsember 2016 at 12:31

    Kehavahtu

  • Avatar
    Vasta Elis 1. detsember 2016 at 11:57

    Mulle hakkas ka see beebivaht huvi tekitama. Meil tihti lähevad voldivahed punaseks 🙁

  • Avatar
    Vasta Siret Pislar 1. detsember 2016 at 10:35

    Kehavahtu

  • Avatar
    Vasta Laura 1. detsember 2016 at 09:50

    Mina prooviksin hea meelega kookose kehavahtu 🙂

  • Avatar
    Vasta Carolin 1. detsember 2016 at 09:23

    Pole tea mis ajast Spad külastanud, selle kingikoti jagaks uhkelt oma sõbrannadega ära ja teeks ühe vinge Spa õhtu kodusaunas?
    Sooviks proovida mündi-greibi kehavahtu ja tsitruse kehakoorijat ja kookose beebivahtu(lapsele) ??

  • Avatar
    Vasta Merlin 1. detsember 2016 at 08:42

    Mina testiks tsitruse kehakoorijat ja kookose kehavahtu. Ja prooviks neid ühtlasi mitte ära süüa, kõlavad igatahes ahvatlevalt…

  • Avatar
    Vasta Margit S 1. detsember 2016 at 04:23

    Mina sooviksin oma võidukotist leida beebivahu, lapsi mul küll ei ole aga olen üpris tundliku nahaga ning piparmündi&greibi kehavahust ka ära ei ütleks ,kuna olen suur piparmündi fänn. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ellu 1. detsember 2016 at 00:44

    Hea koorija kuluks küll marjaks ära

  • Avatar
    Vasta Margit 1. detsember 2016 at 00:14

    Kookose kehavaht ja segane tsitrus koorija kõlavad ahvatlevalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 30. november 2016 at 23:59

    Mina tahaksin koorijat ja kehavahtu. Pole enne kuulnudki sõna kehavaht:)

  • Avatar
    Vasta Kelly 30. november 2016 at 23:38

    Kookose kehakoorija, kookose kehavaht.Kookosehull on rääkinud 😀

  • Avatar
    Vasta Silvia 30. november 2016 at 23:10

    Sooviks naturaalset kehavahtu(kookose oma), mündikohvi kehakoorjat ja ausalt muud ei oskakski soovida ☺️

  • Avatar
    Vasta Elis 30. november 2016 at 22:53

    Kehavahtudega pole enne kokkupuutunud, sooviks küll ühte ?

  • Avatar
    Vasta Kati 30. november 2016 at 21:22

    Sidrunheina koorija ja roosipuu-avokaado kehavaht 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin. N 30. november 2016 at 21:17

    Kookose kehakoorja kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 30. november 2016 at 19:01

    Taastav kehavaht rosmariini ja avokaadoga ning kehakoorija kadaka ja rosmariiniga kõlavad hullult hästi!

  • Avatar
    Vasta Mia 30. november 2016 at 18:48

    Oii, need kehavahud tunduvad kirjelduse järgi niiiii head 🙂 Kodulehel on ka hooldav kehavaht kookosega, mis tundub väga mõnus olevat. Pakist sooviksin leida veel kehakoorija, sidrunheina oma oleks mu totaalne lemmik. See oleks super sünnipäevakink mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. november 2016 at 18:08

    Sooviksin väga neid kehavahte proovida. Tegelikult lausa lõid silmad põlema, kui nägin, et tegemist on psoriaasi leevendavate toodetega. Olen psoriaasi põdenud 6. eluaastast saati, ning väga raske on leida nahatooteid, mis ei oleks psoriaasi ärritavad ja ei maksas hingehinda. Ja veel nende toodete lõhnad.. olen 20 aastane ja tõesti ei viitsi enam iga päev tõrva järgi lõhnata :’)

  • Avatar
    Vasta Diana 30. november 2016 at 18:05

    Kindlasti tsitruse kehakoorija- Sinu kirjeldus pani seda kohe väga tahtma ja siis beebivahtu kuna olen täielik kookosehulllll :p

  • Avatar
    Vasta Mari 30. november 2016 at 16:43

    Tunduvad isuäratavad 🙂 Endale sooviks väga kookose kehavahtu ja segane tsitrus kehakoorijat.

  • Avatar
    Vasta Annika 30. november 2016 at 15:59

    Mmmm, beebivaht kookosega ja kehavaht piparmündi ja greibiga:)

  • Avatar
    Vasta Eliise 30. november 2016 at 15:56

    Sooviksin hooldavat kehavahtu kookos ja segane tsitrus kehakoorijat 🙂

  • Avatar
    Vasta Ade-Liis 30. november 2016 at 15:32

    Sooviksin kohvi-mündi koorijat ja mündi-greibi kehavahtu! ♥

  • Avatar
    Vasta Kristi 30. november 2016 at 13:48

    Sooviksin väga Segane tsitrus kehakoorjat ning Piparmünt & Greip Kehavahtu 🙂

  • Avatar
    Vasta M. M. 30. november 2016 at 13:40

    Kindlasti sooviks piparmündi-kohvi kehakoorijat ning kookosega kehavahtu. Talvel oleks hea nendega oma nahka hellitada ja poputada 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 30. november 2016 at 13:22

    Kindlasti vaht beebidele ja segase tsitruse kehakoorija. Minu poja on suur kakameister ja seega on tihti tema pepu punakas. Oleks hea proovida head toodet mis aitaks punetuse vastu ja lõhnaks ka hästi.

  • Avatar
    Vasta Kristina 30. november 2016 at 12:04

    Mina sooviksin saada piparmündi & greibi kehavahtu ja kohvi & mündi kehakoorijat,kuna sain alles teada et mul atoopiline dermatiit siis igasugused seda leevendavad kehahooldus tooted kuluvad ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Meril 30. november 2016 at 10:48

    Mina sooviksin väga proovida Segase Tsitruse kehakoorijat ning muidugi kookose kehavahtu 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria-Liisa 30. november 2016 at 10:02

    Mulle tundus lisaks muule huvitav ka kadakamarja-rosmariini koorija ja kui juba kookosest rääkida (oeh!), siis igal juhul valiksin selle kehavahu!

  • Avatar
    Vasta Brigita 30. november 2016 at 09:45

    Mina valiksin kehakoorija “kohvimünt” ja kehavahu “roosipuu ja avokaado”. Eriti meeldib mulle toodete ja firma idee! Vaatasin kohe ka enda kreemid ja koorijad üle ja tõesti, kõik on välismaine toodang. Meeleldi vahetaksin selle kodumaa ausama ja puhtama vastu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gea 30. november 2016 at 09:23

    Sidrunheina kehavaht kõlab ahvatlevalt ja seda sooviksin kindlasti proovida.

  • Avatar
    Vasta Leili 30. november 2016 at 09:21

    Üks mõnus kohvi-mündi koorija ja greibi-piparmündi kehavaht. Oleks üks mõnus mündine jõulukink mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 30. november 2016 at 09:12

    Sedasama kehavahtu sooviks proovida küll!

  • Avatar
    Vasta Merlin 30. november 2016 at 08:39

    Mina valiksin “kohvimünt” kehakoorija ja “roosipuu ja avokaado” kehavahu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Johanna 30. november 2016 at 07:15

    Mulle meeldiks kohvimündi kehakoorija ja piparmündi ja greibi kehavaht 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 30. november 2016 at 01:28

    Ei olegi mingeid konkreetseid soove. Kuna firma on aus, loomkatseid ei tee, tooted on looduslikud, siis prooviks huviga kõike, mida pakutakse.

  • Avatar
    Vasta Anja 30. november 2016 at 01:01

    Mina sooviks kingikotist leida naturaalse kehavahu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 30. november 2016 at 00:56

    Sooviks kehakoorijat kohvimünt ja värskendavat kehavahtu piparmünt ja greip 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 30. november 2016 at 00:48

    Kehavaht oleks kindel võitja. Olen kasutanud victoria’s secreti tooteid aga viimasel ajal hakkab see magus keemiapilv juba vaikselt vastu ja seepärast ma ei saa enne voodisse minekut kreemitada. Aga ise ei raatsi uusi tooteid tellida enne kui vanad otsas 😀

  • Avatar
    Vasta Mia 29. november 2016 at 23:48

    Oooh need näevad tõsiselt head välja. Sooviks tsitruse kehakoorijat ja mündi-greibi kehavahtu. Kuna on jõulu aeg siis midagi kingiks kindlasti oma ime armsale õele???

  • Avatar
    Vasta Merka 29. november 2016 at 23:28

    Mina sooviks väga segase tsitruse kehakoorijat ja mündi-greibi kehavahtu 🙂

  • Avatar
    Vasta Marelle 29. november 2016 at 23:26

    Olen kasutanud nii beebivahtu kui ka kehakoorijat- HOIA tooted on viimase aja superleid! Kindlasti sooviksin leida kingikotist kehakoorijat- prooviks seda kohvi oma! ??

  • Avatar
    Vasta Elis 29. november 2016 at 23:00

    Aga mina sooviks täpselt neid samu, mis sul 🙂 seega, lisaks beebivahule sooviksin segadt tsitrust & piparmündi greibi vahtu ❤

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 29. november 2016 at 22:51

    Tsitruse kehakoorija ja mündi greibi kehavaht oleksid täpselt need mida päkapikk Mulle tuua võiks! Ka beebivaht leiaks kasutust! Juba see sõna kehavaht kõlab niivõrd hästi!

  • Avatar
    Vasta Inger 29. november 2016 at 22:49

    Sooviks roosipuu ja avokaado kehavahtu!

  • Avatar
    Vasta Carmen 29. november 2016 at 22:41

    Mündi-greibivaht meeldiks mulle ? olen üks neist, kellel kuiv ja kare nahk ?

  • Avatar
    Vasta birgit 29. november 2016 at 22:32

    beebivaht ja greibi kehakoorija

  • Avatar
    Vasta Liina 29. november 2016 at 22:09

    Beebivaht, kohvi- mündi koorija ning mündi- greibi vaht oleksid supermõnna jõulukink minule ja minu 3- kuusele pojale, me mõlemad oleme “õnnistatud” tundliku ja kareda nahaga 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 29. november 2016 at 22:05

    Üks Segane Tsitrus ja Piparmünt & Greip paluks! Beebi, kelle peal beebivahtu proovida, on samuti olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 29. november 2016 at 21:55

    Nii ahvatlevad tooted, kutsuvad kohe proovima. Beebivahtu prooviks kindlasti! Kohvi-mündi koorija võiks ka ära katsetada.

  • Avatar
    Vasta Mari 29. november 2016 at 21:55

    Niivõrd vahvad tegijad tunduvad sel HOIAl!
    Mulle võiks päkapikud tuua lõhna poolest segase tsitruse kehakoorija ja kehavaht võiks olla sidrunheinaga. Palunaitäh

  • Avatar
    Vasta Lille 29. november 2016 at 21:54

    Olen muidu Joik vaarika kegakoorijat kadutanud, aga HOIA toodetest prooviks suure hea meelega mündi kehavahtu ja kohvi kehakoorijat. Juba lugedes hakkasid meeled tööle ja nende lōhnade keskel tunneksin end imeliselt. Piparmünt ja kohv on lõhnadest absoluutsed lemmikud. Tore kui tehakse ka teistmoodi asju, mitte ainult magusaid lillelõhnalisi. Väfa tahaks end veidi nende toodetega poputada.

  • Avatar
    Vasta Viigi 29. november 2016 at 21:47

    Kohvi-mündi koorijat prooviks kūll

  • Avatar
    Vasta Anne-Marie 29. november 2016 at 21:45

    Võidukotist sooviksin leida kookose kehavahu ning kehakoorija segane tsitrus 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 29. november 2016 at 21:41

    Mina võtaks kõik asjad, mis sa testisid ja siis selle argaania õli ikka ka?

  • Avatar
    Vasta kristel 29. november 2016 at 21:38

    Mnjaa, kõik, mis vahutav on meeliköitev. Beebivahtu prooviks kõigi kookosefanattidest pereliikmete peal ja ise määriks endale sidrunheinakreemi ka peale

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. november 2016 at 21:26

    http://www.hoia.bio/toode/kehakoorija-sidrunhein-koopia/

    tundub just see, mis minul puudu on.. ja äkki motiveeriks ka jalgu talvisel ajal siledana hoidma 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrit 29. november 2016 at 21:17

    Võidukotist sooviksin leida värskendava kehavahu piparmündi ja greibiga ning kohvimündi kehakoorija. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 29. november 2016 at 20:50

    http://www.hoia.bio/toode/taastav-kehavaht-roosipuu-ja-avokaado/

    http://www.hoia.bio/toode/sidrunheina-kehakoorija/

    Need näevad juba nii mõnusad välja!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Epp 29. november 2016 at 20:50

    argaania õli 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. november 2016 at 20:11

    Mina sooviksin oma võidukotist leida kohvimündi või segase tsitruse kehakoorija (ei suudagi kohe otsustada, mõlemad tunduvad NII mõnusad) ja kehavahu piparmündi ja greibiga. Kõige rohkem peaks ma aga lugu ilmselt sellest beebivahust, kuigi mul endal beebit pole. Nahk on talve tulekuga niivõrd kuivaks muutunud, terve keha ketendab ja siiani pole miski aidanud, seega loodan väga, et see imerohi minu peal töötab 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketu K. 29. november 2016 at 20:10

    Hooldav kehavaht kookos ja kehakoorija kohvimünt. Neid sooviks leida küll kingikotikesest. Kohv ja münt üheskoos, mmmm…. Megamega lemmik kooslus! Isegi kui loosiõnn mulle jälle ei naerata, ma raudselt koorijat pean saama 🙂

  • Avatar
    Vasta Sanne 29. november 2016 at 20:05

    Wow, imeline toode 🙂 ja tore et sellest kirjutasid! Meeldivad väga bio keha tooted ning polnud sellest varem kuulnudki! Kingikottidesse panen teistelegi kohe kindlasti.. Aga oleks tore kui kigikotti rändaks kadakamarja ja rosmariini kehakoorija ning Argaania õli 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleril 29. november 2016 at 20:01

    Piparmündi-greibi kehavaht & kehakoorjat segane tsitrus :)!

  • Avatar
    Vasta kertu 29. november 2016 at 19:45

    vóidukotis vòiks olla kohvi-mùndi koorija ja mùndi-greibi kehavaht ?

  • Avatar
    Vasta Kaari 29. november 2016 at 19:26

    Oma võidukotist sooviks leida kehakoorijat ja värskendavat kehavahtu sidrunheinaga 😀

  • Avatar
    Vasta Sandre Saretok 29. november 2016 at 19:25

    Sooviksin oma vōidukotist leida beebivahu, värskendav kehavaht “piparmünt ja greip” ja kehakoorija “Segane tsitrus” 🙂

  • Avatar
    Vasta C 29. november 2016 at 19:20

    Muu pole nii oluline (kuigi proovida tahaks ju ikkagi), aga see beebivaht hakkas mind vägagi huvitama, talvel on mu käenahk väga ketendav ja kuiv, kohati kuivusest vereni katki. Plus stressirohkel aastalõpul (oo need kontrolltööd mida minu peake mõistma peab) lööb mu peanahale välja psoiraas, mida oleks väga hea leevendada millegi looduslikuga

  • Avatar
    Vasta Saskia M. 29. november 2016 at 19:16

    Mul hakkas suu vett jooksma juba kogu selle tutvustuse peale, ma olen maru suur kohalike ilutoodete fänn.Ma oleks hästi õnnelik kookosega beebivahu,tsitruse kehakoorija ning greibi-mündi kehavahu üle.

  • Avatar
    Vasta Triin Altmets 29. november 2016 at 19:08

    Tsitruse koorija ja piparmündi vaht

  • Avatar
    Vasta Ülle Tiit 29. november 2016 at 19:08

    Tere! Soovin beebivahtu, kehakoorijat ja kehavahtu.

  • Avatar
    Vasta Saskia 29. november 2016 at 18:42

    Ma loodaks oma kingikotist leida Beebivahu, kuna olen juba pikemat aega otsinud endale just seda õiget pesemisvahendit, mis sobiks mu juba tüütavaks muutunud tundlikule nahale.

    • Avatar
      Vasta Saskia 29. november 2016 at 18:45

      Läks natukene sassi.. mõtlesin Hooldavat kehavahtu hoopis 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 29. november 2016 at 18:35

    Hooldav kehavaht kookosega ja kehakoorija segane tsitrus. Selle talve must tooted!

  • Avatar
    Vasta Teele 29. november 2016 at 18:23

    Kohvimynt koorija ja kookose kehavaht

  • Avatar
    Vasta Karin 29. november 2016 at 18:11

    Beebivahu ja mündi-greibi kehavahu 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 29. november 2016 at 18:10

    Lipsukesel oleks küll seda beebivahtu vaja , tal piigal ju see dermatiit eriti hull .

  • Avatar
    Vasta Anu 29. november 2016 at 18:08

    Beebivaht- ûlim lemmik, ja mündi-greibi kehavahu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. november 2016 at 18:03

    Mina sooviksin beebivahtu kookosega.See tundub sinu juttu põhjal juba nii hea,et sellest võiks mu lemmik toode saada.Ning kindlasti pistan selle kellegi lähedase jõulukotti.

  • Avatar
    Vasta Anne 29. november 2016 at 17:35

    mmmm seda Raffaello lõhnalist beebivahtu oleks küll vaja kohe kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiken 29. november 2016 at 17:24

    Võidukotist sooviks leida tsitruse kehakoorija ja mündi-greibi kehavahu 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 29. november 2016 at 16:57

    Lisaks beebivahule kindlasti Segase Tsitruse kehakoorija, sest olen hull tsitruselõhnaliste asjade järgi. Kuigi lõhna poolest tundub ka sidrunheina vaht mõnus, siis toime järgi pean ikkagi valima piparmündi ja greibiga kehavahu.

  • Avatar
    Vasta Marilyn 29. november 2016 at 16:48

    Taastav kehavaht Roosipuu ja avokaadoga, kuluks talve ja külmaga võitlemisel nii ära!

  • Avatar
    Vasta Ents 29. november 2016 at 16:27

    Kohvimündi kehakoorija oleks kohe kindlasti midagi väga head ja muidugi ka mündi greibi kehavaht, mmm..

  • Avatar
    Vasta Liis 29. november 2016 at 16:24

    Kõike tahaks proovida :D. Aga kui midagi valida siis: Beebivaht kookosega, kehakoorija kohvimünt ja hooldav kehavaht kookos 🙂

  • Avatar
    Vasta Viorica 29. november 2016 at 16:08

    Ooo mina sooviksin mündi-greibi kehavahtu..mul on pühapäevad õnnepäevad, nimelt teeb mees mulle peale sauna vabatahtlikult mudimist ning mis oleks veel parem, kui selle kehavahuga sisse masseeritud saada.

  • Avatar
    Vasta Cätliin 29. november 2016 at 16:00

    Mündi-greibi kehavaht mmmmm.. niimõnus tundub 🙂 ükskõik millne mõnus koduspa toode kuluks ära, eks need külmad talveõhtud olegi kõige parem enesepoputamise aeg!

  • Avatar
    Vasta Maria 29. november 2016 at 15:43

    Niiii väga tahaks võita seda komplekti, oleks lihtsalt parim jõulukink! Äkki on fortuuna minuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 29. november 2016 at 15:34

    Seda beebivahtu kuluks tonnide viisi meie peres ära-kallil kaasal ja tütrel on dermatiit ja seda keemiat täis jama on nii palju,mida kasutama peab,et seda kontrolli all hoidma,et selline,looduslik värk oleks väga teretulnud.
    Ise tahaks seda kehavahtu proovida-maalisid sellest nii kauni pildi,et võta või jalad selga ja mine linnapeale otsima 😀

  • Avatar
    Vasta Kristin 29. november 2016 at 15:27

    Prooviksin kindlasti kehavahtu, pole millestki sellisest varem isegi kuulnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 29. november 2016 at 15:26

    Sooviks argaania õli ning piparmündi ja greibiga värskendavat kehavahtu 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli Vilde 29. november 2016 at 15:22

    Kohe väga sooviks proovida Värskendavat kehavahtu Sidrunheinaga ja Kohvimündi kehakoorijat. Loodetavasti kunagi saangi 🙂

  • Avatar
    Vasta Renna 29. november 2016 at 15:13

    Tunduvad nii ahvatlevad tooted, et kui isegi loosiõnne pole, tuleb nii mõnigi neist ise soetada 🙂
    Prooviks heameelega tsitruse koorijat ja piparmündi-greibi kehavahtu ning ka beebivahust ei ütle ära.

  • Avatar
    Vasta Ester 29. november 2016 at 15:06

    KEHAKOORIJA Kadakamari & Rosmariin, VÄRSKENDAV KEHAVAHT Piparmünt & Greip ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 29. november 2016 at 15:05

    Värskendav kehavaht sidrunheinaga kõlab väga hästi, seda sooviks küll saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Karet 29. november 2016 at 14:58

    Võidu korral sooviksin kehavahtu roosipuu ja avokaadoga ning kohvimünt kehakoorijat!

  • Avatar
    Vasta Veroonika 29. november 2016 at 14:48

    Sooviksin oma kimgikotist leida kookose beebivahu ja sidrunheina kehakoorija. Olen totaalne aroomihull ja kujutan juba ette, kuidas need lõhnad kogu keha ergutavad 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 29. november 2016 at 14:45

    Sidrunheina kehavaht ja segase tsitruse kehakoorija kõlavad hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 29. november 2016 at 14:44

    Soovin osaleda. Head tunduvad olevat kohvimünt kehakoorija ning hooldav kookose kehavaht.

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. november 2016 at 14:43

    Sooviksin kohvimündi kehakoorijat ja kookose kehavahtu.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 29. november 2016 at 14:36

    See postitus ajas lausa suu vett jooksma! Soovin greibi-mündi kehavahtu, sest ma jumaldan greipi kõikvõimalikul moel! Ja tsitrusekoorijat, sest tsitrust ma jumaldan samapalju! Ning beebivaht on täielik boonus, sest mul on kodus 7 nädalane beebitüdruk, kes end selle ahvatleva vahuga mõnuga silitada laseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 29. november 2016 at 14:33

    Soovin loosimises osaleda, need tooted sobivad nii hästi kingikotti emale! (Hooldav kookose kehavaht ja Sidrunheina kehakoorija.)

  • Avatar
    Vasta Nele 29. november 2016 at 14:33

    Mina sooviksin seda beebivahtu, segase tsitruse kehakoorijat ja kookose kehavahtu :). Beebivahu tellin ma tõenäoliselt esimesel võimalusel nagunii, aga äkki naeratab enne loosiõnn ja jääb see kulutus hetkel tegemata 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 29. november 2016 at 14:31

    Niiiiiii väga tahaks endale sidrunheina kehakoorijat ja kookose kehavahtu! ?

  • Avatar
    Vasta Margit 29. november 2016 at 14:30

    Esimene eelistus oleks kohvimündiga kehakoorija. Ja kui veel valida saab, siis äkki sidrunheina kehavaht.. või hoopis beebile kehavahtu.. ei teagi 🙂 Aga tsellule toimivat koorijat tahaks kindlasti, sünnitusest 6k möödas, aga ikka olen tsellupepu, ei ole ilus!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 29. november 2016 at 14:25

    Sooviksin kadakamarja & rosmariini kehakoorijat ning roosipuu ja avokaado kehavahtu :))

  • Avatar
    Vasta Pille 29. november 2016 at 14:20

    Random.org jumal, kui sa vähegi olemas oled, siis nüüd on sinu etteaste – palun võida mulle Segane Tsitrus kehakoorija ja Kookose hooldav kehavaht!

  • Avatar
    Vasta Keiu 29. november 2016 at 14:20

    Aaah, mulle palun-palun see sama piparmündi-greibi kehavaht ja sidrunheina kehakoorija ?

  • Avatar
    Vasta Kätu 29. november 2016 at 14:17

    Tunduvad nii supertooted, endal niigi kuiv nahk ja nüüd rasedusega tunnen täitsa kuidas seljal nahk vahel suisa kipitab. Beebivahu paneksingi enda kevadel sündivale esimese lapse ootele 🙂 see pakike aitaks kindlasti mu nahka hellitada.

  • Avatar
    Vasta Mari 29. november 2016 at 14:07

    Hei!
    Mina valiksin endale kookose kehavahu ja sidrunheina koorija ☺️☺️

  • Avatar
    Vasta getter 29. november 2016 at 14:01

    Väga mõnusad tooted tunduvad olevat, mulle meeldiks kookose kehavaht ja tsitruse kehakoorija.

  • Avatar
    Vasta Kaily 29. november 2016 at 14:00

    Kehakoorija Kohvimünt

  • Avatar
    Vasta Liis 29. november 2016 at 13:54

    Tere!

    Tunduvad ühed imelised tooted olema! Hea meelega osalen loosis, saaks sõbrannadele kingikotti pista tooteid!
    Aga kui loosis ei vea, siis ilmselt tellin need nii või naa ära!
    Kas oskad öelda kaua sooduskood kehtib?
    Tegin ka ise millalgi kodus looduskosmeetikat, kookose kehavahtu ei ole üldse keeruline teha ja oli tõesti ülimõnus!

    Võidukotist siis sooviksin leida lisaks beebivahule ja argaania õlile sidrunheina kehakoorija ja piparmündi-greipi kehavahu.

    Päikest! 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirje 29. november 2016 at 13:54

    Võtaks palun kohvimündi kehakoorija ja kookose kehavahu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Assu 29. november 2016 at 13:50

    VÄRSKENDAV KEHAVAHT Piparmünt & Greip ja KEHAKOORIJA Kohvimünt… Need võivad ülihead olla! Jumaldan piparmündiga tooteid !

  • Avatar
    Vasta Caddy 29. november 2016 at 13:48

    Taastav kehavaht Roosipuu ja avokaadoga kõlab niiii šenšuaalselt ja Sidrunheina koorija jällegi väga värskendavalt. Oeh, siin Saaremaal ikka osatakse häid asju teha, go girl! 😉

  • Avatar
    Vasta Angelika 29. november 2016 at 13:44

    sooviks beebivaht kookosega

  • Avatar
    Vasta Deini 29. november 2016 at 13:38

    Kookose kehavaht ja koorija täpselt puudu. ?

  • Avatar
    Vasta Grete 29. november 2016 at 13:36

    Uuuu, see tundub kõik niiiiii mõnus, et tahaks kohe järele proovida, eriti just kehavahtu, Koorija tundub huvitav tsitruse lõhnaline ning kehavahtu prooviks roosipuu ja avokaado lõhnalist 🙂 Mmmm…

  • Avatar
    Vasta Carmen 29. november 2016 at 13:35

    Agaaniaõli võiks kindlasti olla. Ehk leevendab see mu eriti kuivade käte olukorda.

  • Avatar
    Vasta Kaire 29. november 2016 at 13:35

    Talvel on nahk muutub väga kuivaks ja hakkab sügelema. Ja lööb lastel välja atoopiline dermatiit.Ei tahaks määrida kreemi lapsele, mis sisaldab keemiat!Palun, palun mulle üks kookose vaht!! ?

  • Avatar
    Vasta Krissu 29. november 2016 at 13:22

    Sooviks väga kookose kehavahtu ja üks mõnus koorija oleks ka super

  • Avatar
    Vasta Maris M 29. november 2016 at 13:16

    Kookose kehavaht kuluks küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Saara 29. november 2016 at 13:11

    Hästi vahvalt kõlab see kohvi-mündi kehakoorija. Kindlalt prooviks! ?

  • Avatar
    Vasta helenall 29. november 2016 at 13:02

    Appi kui super lahe ettevõte! Aitäh, et nendega koostööd otsutasid teha 🙂 Seda piparmündi-greibi kehavahtu sooviks hirmsasti.

  • Avatar
    Vasta Ethel 29. november 2016 at 12:54

    Mina prooviksin suurima hea meelega sidrunheina kehakoorijat ja kookosega hooldavat kehvasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. november 2016 at 12:53

    Mulle meeldiks leida enda pakist kohvimünt kehakoorija ja sidrunheina kehavaht 🙂

  • Avatar
    Vasta Angeelika 29. november 2016 at 12:52

    Kookose kehavaht tundub nii hea! 🙂

  • Avatar
    Vasta G 29. november 2016 at 12:47

    Beebivaht võiks olla kingikotis:) sa kirjutasid nii ahvatlevalt sellest:D

  • Avatar
    Vasta S 29. november 2016 at 12:46

    Olen täiesti hull igasuguste kehahooldustoodete järgi ja mida looduslikumad need on seda parem. Olen HOIA toodetest ka ainult head kuulnud kuid pole veel proovida jõudnud. Võidu korral sooviksin kookose kehavahtu ja kohvi-mündi koorijat.

  • Avatar
    Vasta Kerli 29. november 2016 at 12:40

    Hea meelega prooviks neid kõiki, kuna nahk väga kuiv ning tundlik just talvel. Samuti peres probleeme psoriaasiga 🙁 Koorijast valiksin tsitruse ja kehavahust kookose lõhnalised.

  • Avatar
    Vasta Monika 29. november 2016 at 12:39

    KEHAKOORIJA Kadakamari & Rosmariin,VÄRSKENDAV KEHAVAHT Piparmünt & Greip

  • Avatar
    Vasta V 29. november 2016 at 12:38

    Tsitruse kehakoorija, piparmündi ja greibi kehavaht

  • Avatar
    Vasta Ene 29. november 2016 at 12:34

    Beebivaht oleks väga super! Piigal nahk üsna õrnake ja väga super oleks nii kiirelt korda saada ning eriti hea boonus see et ei ole vaja muretseda kui ta just kreemitatud käe kaks minutit hiljem suhu topib. See praegu lemmik tegevus kui hamba lisa tuleb ☺

  • Avatar
    Vasta Grete Lindepuu 29. november 2016 at 12:25

    Oma kingikotist siiviksin leida rosmariini ja kadakamarja kehakoorija!

  • Avatar
    Vasta Hanna 29. november 2016 at 12:17

    Mulle jäi kõige rohkem silma beebivaht 🙂

  • Avatar
    Vasta Marilin 29. november 2016 at 12:15

    Mina sooviksin proovida tsitrusega kehakoorijat ning piparmündi ja greibiga kehavahtu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 29. november 2016 at 12:14

    Olen juba mõnda proovinud ja ütlen,et midagi paremat pole ennem saanud.Toimivad 100 protsenti!!!Soov leida võidukotikesest Kookose kehavaht ja Kadakamarja&Roosmariini kehakoorija.

  • Avatar
    Vasta Teele 29. november 2016 at 12:11

    Beebivaht kookosega võiks olla minu kingikotis. Kuigi beebid lõhnavad niigi hästi siis veidi kookost ja lõhn veelgi mõnnam. Lennal oleks kindlasti hea meel ?

  • Avatar
    Vasta Piret 29. november 2016 at 12:10

    Sinu arvustuse järgi sooviks proovida beebivahtu. Tundub olevat väga väärt firma. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina K 29. november 2016 at 12:10

    Sooviksin beebivahtu kookosega, sest mul on atoopiline dermatiit ja ehk see aitaks seda leevendada.

  • Avatar
    Vasta Janet 29. november 2016 at 12:08

    Tsitruse kehakoorija, piparmündi&greibi kehavaht

  • Avatar
    Vasta Kaia 29. november 2016 at 12:04

    Prooviks tsitruse kehakoorijat 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin Haavamäe 29. november 2016 at 12:03

    Mina sooviksin oma võidukotist leida beebivahu, hooldava kehavahu Kookos, kehakoorija Kohvimünt ja argaania õli. 🙂

  • Avatar
    Vasta HelenaK 29. november 2016 at 12:00

    Väga ägedad tunduvad kehavaht piparmündi ja greibiga ning kehakoorija kohvimündiga. Mulle väga meeldib mõte toodetest, mis tegelikult ka kehale hästi mõjuvad. 🙂

  • Avatar
    Vasta keiss 29. november 2016 at 11:58

    See kohvimünt ja sidrunihein kõlavad väga hästi!

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. november 2016 at 11:51

    See beebivaht kookosega tundub väga mõnus.. ma juba tunnen kui pehme ja mitte ketendav oleks mu nahk pärast seda ja muidugi mõni õrn koorija kuluks ära.. Nii et loodan loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis T. 29. november 2016 at 11:48

    Mulle on korra HOIA juba silma jäänud, proovida veel ei ole jõudnud. Kindlasti sooviks oma 2 kuud vana preilile beebivahtu, kuna ta põsed aeg-ajalt otsustavad korralikult löövet väljendada ning arsti kirjutatud ravimit ei tohi üle 2 nädala kasutada. Järgnevaks oligi plaan HOIA beebivahtu katutada, kuna sellel nii head omadused paistavad olevat.
    Ja no see marianne lõhnaga tundub ka ahvatlev ?

  • Avatar
    Vasta Lilith 29. november 2016 at 11:46

    Mina sooviksin väga seda tsitruse kehakoorijat 🙂

  • Avatar
    Vasta sirli 29. november 2016 at 11:43

    Soovik proovida hooldava kookose kehvahtu ja segase tsitruse kehakoorijat.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 29. november 2016 at 11:41

    Sooviksin proovida hooldavat kookose kehavahtu, sidrunheinaga koorijat.

  • Avatar
    Vasta Marleen 29. november 2016 at 11:39

    Mina sooviks kehakoorijat ja kehavahtu. No ma niiiii tahaks proovida. See lõhnade kooslus on minu jaoks juba on point. Ja kui järgi mõelda, siis ega ma hetkel ühtegi koorijat ega vahtu omagi.

  • Avatar
    Vasta Nele 29. november 2016 at 11:39

    Mulle meeldiksid kohvimündi kehakoorija ning roosipuu ja avokaado kehavaht ?

  • Avatar
    Vasta Liia 29. november 2016 at 11:38

    Sooviks pipaemündi & greibi kehavahtu? ja kohvi & mündi kehakoorijat!?Aitäh!?

  • Avatar
    Vasta Anet 29. november 2016 at 11:36

    Kindlasti sooviks kehakoorijat kohvi ja mündiga ning kehavahtu piparmündi ja greibiga, varem kasutatud erinevad kehavõid ja kehakreemid on tekitanud allergiat aga kuna mul on kuiv nahk mis vajab pidevad niisutamist ja kreemitamist, siis tundub et Hoia tooted oleks mulle just õiged. Argaania õlist ei ütleks ka ära ?
    Noh hoiame pöialt siis ?

  • Avatar
    Vasta eve 29. november 2016 at 11:36

    Mina sooviks kindlasti proovida beebivahtu kookosega, kuna kodus laps kes sünnist saati vaevelnud dermatiidi käes. Lugedes selle kirjeldust hakkas ila kohe rafaello järele voolama. Endale meeldib alati katsetada uusi koorijaid! 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 29. november 2016 at 11:28

    Soovin proovida tsitruse kehakoorijat ja hooldavat kookose kehavahtu. Veebruaris sündivale beebile kulub ära kookose beebivaht ja hetkel aitaks mu juukseid taastada ehk see argaania õli, sest juuksed on rasedusega kohutavalt lahti.

  • Avatar
    Vasta Kaia 29. november 2016 at 11:27

    Nii tore on kuulda ja lugeda uutest kohalikest ilutoodete tootjatest. Kõik asjad tunduvad neil väga mõnusad! Sooviks võidukotist leida sidruniheina kehakoorijat ja kehavahtu 🙂

  • Avatar
    Vasta Krislyn 29. november 2016 at 11:26

    Mina sooviks väga kadakamarja ja rosmariini kehakoorijat ning kookose kehavahtu.
    Olen alati peale keha koorimist selle ka dušigeeliga üle pesnud, aga kas ei peagi? Midagi uut igas päevas 😀

  • Avatar
    Vasta Gärol 29. november 2016 at 11:25

    Kuna ma olen lihtsalt paadunud kehakreemide/õlide/ vahtude jne fänn, siis oleks ideaalne proovida ära ka tsitruse kehakoorija ning kehavaht piparmündi ja greibiga.

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria Suits 29. november 2016 at 11:21

    Jõululaupäeval sündivale beebile sooviksin proovida beebivahtu ja endale kosutavat kehakoorijat ??

  • Avatar
    Vasta Kristin 29. november 2016 at 11:21

    Sooviks kehavahtu roosipuu ja avokaadoga ning tsitruse kehakoorijat?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 29. november 2016 at 11:21

    Kookose kehavaht kõlab liiiga hästi ? Prooviks külll.

  • Avatar
    Vasta KristiinaR 29. november 2016 at 11:17

    Vot nüüd leidsin oma mehele väikese kingi. Jah,justnimelt mehele. Tal koguaeg nahk punetab. Diagnoosiks dermatiit. Koguaeg oleme nii hädas,et nahk ilus püsiks. Igast maailma kreeme oleme proovinud,aga enamus neist ei toimi. (PS! Minu kreemi totsikud kõik tühjaks tehtud) Sooviks väga katsetada 🙂 Seega jään lootma loosiõnnele! 🙂

  • Avatar
    Vasta MarianneL 29. november 2016 at 11:16

    Tahaks seda beebidele mõeldud vahtu proovida.

  • Avatar
    Vasta Angeelika 29. november 2016 at 11:14

    Minu emal on psoriaas, millele pole ta leevendust leidnud.
    See oleks talle väga tore jõulukink 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 29. november 2016 at 11:14

    Soovin proovida tsitruse kehakoorijat ning kehavahtu piparmündi ja greibiga.

  • Avatar
    Vasta Helerin 29. november 2016 at 11:06

    Mu kätele oleks vist seda beebivahtu kookosega vaja. Ükski kreem pole senini lõhenemise ja kuivuse vastu.
    Ja üks mõnus kohvi-mündi kehakoorija kuluks ka ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 29. november 2016 at 11:04

    Beebivahtu tahaks kindlasti proovida,sest mul on psoriaas mida on nüüdsel päikese vaesel ajal ohtrasti juurde tulnud ? ja kehakoorija ei teeks ka paha ? üldse igast rasvased kreemid oleks mulle just kui rusikas silmaauku ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 29. november 2016 at 11:03

    Soovin proovida tsitruse kehakoorijat http://www.hoia.bio/toode/kehakoorija-segane-tsitrus/ ning kehavahtu piparmündi ja greibiga :)http://www.hoia.bio/toode/kehavaht-piparmunt-ja-greip/ 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristi 29. november 2016 at 11:06

      Eriti hea meel on lugeda veel, et ei testida loomade peal nende tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Rane 29. november 2016 at 11:01

    Meeldiksid kohvimündi kehakoorija, argaaniaõli ja beebivaht kookosega?

  • Avatar
    Vasta A. 29. november 2016 at 11:01

    Väike hellitus raseduse aeg kuluks marjaks ära

  • Avatar
    Vasta Katriin 29. november 2016 at 11:01

    Mina sooviksin samuti tsitruse kehakoorijat ja piparmündi-greibi kehavahtu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Dii 29. november 2016 at 11:01

    Soovin osaleda loosimises ja eriti jäi silma see beebivaht kookosega !
    Võidu korral kingiksin selle toote oma kasuisale, kes võitleb psoriaasiga 🙁 tore üllatus talle jõuludeks kingikotti!

  • Avatar
    Vasta Merlin J 29. november 2016 at 11:00

    Beebivahtu ning piparmündi kehavahtu sooviks väga proovida.

  • Avatar
    Vasta Katre 29. november 2016 at 10:58

    Eriti ahvatlev tundub kookose kehavaht 🙂

  • Avatar
    Vasta Kally 29. november 2016 at 10:57

    Lugedes kasvas isu ja ausõna nii mahlast ja isuäratavt lugu pole ammu lugenud. Tahaks kohe igasse tootesse sõrmed sisse pista ja ära proovida. 🙂
    Beebivahu annaksin edasi oma lapselapsele,kellel on nahk nii kehv,et ilma kreemitamata kohe kuidagi ei saa.Kuivad ja punetavad/sügelevad laigud.Kahju kohe vaadata vahest.
    Ennast hellitaksin segase kehakoorijaga ja niisutaks greibi-mündi kehavahuga. Jeerum,ma juba kujutan ette seda aroomi…mmmm….:D

  • Avatar
    Vasta Etu 29. november 2016 at 10:54

    Kõik tunduvad väga ahvatlevad aga eriti tahaks seda argaania õli proovida

  • Avatar
    Vasta Anna 29. november 2016 at 10:53

    Kadakamarja ja rosmariini kehakoorija ja kookose kehavaht meeldivad mulle väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 29. november 2016 at 10:53

    Sooviks beebivahtu ja tsitruse kehakoorijat?

  • Avatar
    Vasta Maria 29. november 2016 at 10:51

    Mulle meeldiks Kookose hooldav kehavaht ja Kohvi-mündi kehakoorija.

  • Avatar
    Vasta Katu 29. november 2016 at 10:50

    Mina prooviks mündi-greibi kehavahtu ja tsitruse kehakoorijat. Tunduvad niii ahvatlevad ?

  • Avatar
    Vasta Leelo 29. november 2016 at 10:49

    Tere, soovin osaleda – valin KEHAKOORIJA Kadakamari & Rosmariin või TAASTAV KEHAVAHT Roosipuu ja Avokaado!!!! Like on ka klikatud seekord. Mis võix valesti minna?

  • Avatar
    Vasta Laura 29. november 2016 at 10:48

    Ooo kohvi-mündi koorjat sooviks küll, nüüd lähevad ilmad juba vaikselt jahedaks ja nägu oleks vaja sellise ilma eest kaitsta ja näoga vähe probleema ka saaks ehk näonaha korda.
    Ja ss mündi-greibi vaht, väga meeldivad mündiga asjad. Iseendale oleks jõuludeks ideaalne kink ja no mehega jagaks ka seda koorjat kuna töötab sellises kohas kus nahka saab ikka väga kahjustada ja tore oleks mehe nahast ka hoolida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 29. november 2016 at 10:46

    Mina sooviksin nii kehavahtu kui ka koorijat piparmündi greibi lõhnaga, sest ma lihtsalt armastan piparmünti! Ja Marianne komme ka. Beebivaht kuluks samuti väga ära, sest siin majas on üks beebi, kelle nahale see kindlasti hästi mõjuks.

  • Avatar
    Vasta Kadi 29. november 2016 at 10:46

    Mulle meeldiks see beebivaht ja mündigreibi vaht!

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. november 2016 at 10:46

    Väga vinged asjad tunduvad. Sooviks proovida kehavahtu, piparmündi oma 😛

  • Avatar
    Vasta Gerli 29. november 2016 at 10:45

    Võtaksin koorija kadakamarja ja rosmariini lõhnalise ja kehavahu piparmündi ja greibi lõhnalise. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirx 29. november 2016 at 10:45

    Alustuseks beebivahtu kindlasti. Mul omal nii probleemne nahk ja praegu tundub, et lapsed lähevad sama teed 🙁 Igasugu imekreemid kuluvad meie kosmeetikaarsenalis alati ära.

  • Avatar
    Vasta Maarja 29. november 2016 at 10:44

    Kookose kehavaht kuluks sellisel aastaajal väga ära ja tsitruse kehakooria oleks mõnusalt värske! ?

  • Avatar
    Vasta Kaja 29. november 2016 at 10:44

    Mu beebile kuluks kohe kindlasti ära see huvitav beebivaht! Väga kihvtid tooted!

  • Avatar
    Vasta Irina 29. november 2016 at 10:39

    Ma tihti loosidest osa ei võta, aga neid tooteid tahaks küll väga-väga võita.
    Tahaksin proovida piparmündi-greibi kehavahtu ja kadakamarja-rosmariini kehakooriat.
    Good luck to me 🙂

  • Avatar
    Vasta Age 29. november 2016 at 10:37

    Beebivaht kookosega tundub mmmmõnus ? tsitruse kehakoorija on minu kodus juba koha leidnud ?

  • Avatar
    Vasta Helen 29. november 2016 at 10:36

    Soovin hirmasti seda beebivahtu oma krattidele. Tundub imeimeimehea!
    Meil seesamune voldiprobleem nagu Lendel ?

  • Avatar
    Vasta Kessu 29. november 2016 at 10:36

    Argaania õli ja piparmündi ja greibi kehavahtu prooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveli 29. november 2016 at 10:36

    Ma sooviks oma eriti kuivale nahale Kookose hooldavat kehavahtu ning Segase Tsitruse kehakoorijat.

  • Avatar
    Vasta R. 29. november 2016 at 10:36

    Kehavaht tundub mõnus, seda sooviksingi 🙂

  • Avatar
    Vasta Masa 29. november 2016 at 10:35

    Tsitruse kehakoorija ja mündi-greibi kehavaht kuluks marjaks ära !

  • Avatar
    Vasta Helen 29. november 2016 at 10:35

    Mulle meeldiks tsitruse kehakoorija 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. november 2016 at 10:35

    http://www.hoia.bio/toode/beebivaht-kookosega/
    Beebivaht meeldiks nii Mulle kui ka pisikesele Preilile?

  • Avatar
    Vasta Keili 29. november 2016 at 10:35

    Beebivaht röövis minu südame ja tekitas suure huvi seda proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 29. november 2016 at 10:33

    Sooviks just seda beebivahtu kookosega. Mul lapsel suu ümbrus kõik ketendab ja punetab.. juba 2k. kõike kreeme olen proovinud, k.a isegi allergiakreemi.. prooviks veel selle kreemi ka ära, kui ei aita siis peab ikka sammud nahaarstile vedama 🙂

  • Avatar
    Vasta Marina 29. november 2016 at 10:33

    beebivahtu prooviks meelsasti eriti kui see sobib ka rasedatele =)

  • Avatar
    Vasta Riina 29. november 2016 at 10:32

    Tunduvad väga põnevad tooted. Mina sooviksin oma võidukotis näha segase tsitruse kehakoorijat ja beebivahtu kookosega 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 29. november 2016 at 10:32

    Kuna mul on lihtsalt niiiiiii kuiv nahk, siis ma ei valiks ega pirtsutaks, vaid võtaks ausõna kõik hea meelega vastu, mis naha veidikenegi pehmemaks teeks 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. november 2016 at 10:31

    Beebivaht kui tõesti on sellest abi siis see oleks lahendus paljudele muredele ??

  • Avatar
    Vasta Kerli 29. november 2016 at 10:29

    Kehavaht võiks olla kookose- ning koorija sidrunheinalõhnaline. ?

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 29. november 2016 at 10:29

    Mina sooviksin enda võidukotist leida kehakoorija Segane Tsitrus ning värskendava kehavahu Sidrunhein 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 29. november 2016 at 10:29

    Sooviks osaleda, prooviksin mündi-greipi kehavahtu ja tsitruse kehakoorjat.

  • Avatar
    Vasta Katre 29. november 2016 at 10:28

    Beebivaht tundub midagi mulle – kroonilise nohuga on nina tihti valus ja nahk “narmendab”. Ehk see aitaks natuke rohkem inimese moodi välja näha 🙂

  • Avatar
    Vasta E 29. november 2016 at 10:28

    Minule meeldiks leida beebivahtu kookosega 🙂

  • Avatar
    Vasta A 29. november 2016 at 10:28

    Kōik tooted oleks väga teretulnud ?Kui ei võida siis hakkan tasapisi erinevaid asju proovima,tahaks leida lõpuks ka endale mõne lemmiku.

  • Avatar
    Vasta evelin 29. november 2016 at 10:26

    Argaania õli palun 🙂