Kingiloos TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

uued saapad, uued kingad – tahad?

8. detsember 2016

Pidin selle postituse küll eile tegema, aga no mitte ei leinud seda aega. Ma olen nagu mingi orav rattas, kogu aeg on midagi vaja teha ja kuskile minna. Aga parem hilja, kui mitte kunagi. Nimelt kui kaks kleiti sai välja loositud, siis ega ma oma lugejaid paljajalu hoia. Seega loosin ma välja täpselt samasugused saapad ja kingad, mis mul juba olemas on. Lihtsalt selle pärast, et ma julgen neid mõlemaid soovitada! Saapad on kõrged, soojad, mugavad ja stiilsed. Talveks ideaalsed kaaslased.

saaapad-2448424

Kampsun: Reserved (link)

Teksad: Reserved (link)

Saapad: 6avenüü

Käeehe: Pandora (link)

img_3340-5688418

Need kingad on lausa ideaalsed minusugustele, kes väga hästi tikkontsal ringi ei liigu. Mõnusalt lai konts teeb kandmise supermugavaks. Ja lisaks meeldib mulle kinga sametine materjal ja ümar nina. Ja jalad ei hakka valutama isegi pikema kandmise peale, kuigi konts on naiselikult kõrge ja visuaalselt superlahe. Väga sobivad näiteks jõulupeole punase kleidiga. Ah, mis ma pläran – must king sobib kõigega! Teksadest kleitideni.

img_8429-2-6852756

img_8426-4353396

Kingad: 6avenüü (link)

Et loosis osaleda, siis sa tead küll, mida teha! Hakka 6avenüü fänniks Feisbuukis SIIN ja jäta kommentaar, kas sulle kuluksid rohkem marjaks ära saapad või kingad. Lisaks võid 6avenüü kodukal ringi kiigata ja välja pakkuda, mis tooted veel huvitavad tunduvad, sest Malluka ja 6avenüü vaheline koostöö on pikk ja tore meile kõigile! Siis oleks ju tore teada, millest ma võiks juttu teha ja mida hiljem teilegi loosida!

Loe ka neid postitusi!

703 kommentaari

Jäta kommentaar