KINGILOOS RIIDED TESTIN JA ARVUSTAN

tütardega matchimine

23. märts 2017

Olgem ausad – sellest ajast, kui ma sain neli aastat tagasi teada, et ma ootan tütart, ei jõudnud ma ära oodata, millal ma saan temaga ühesuguseid riideid kanda. Ma ei tea, mis värk mul sellega on, aga no mulle meeldib! Ja loomulikult meeldib mulle nüüd, et mu tütred on ühtmoodi riides. Kui MINA ka veel samad riided selga saan, siis olen ma kohe eriliselt õnnelik.

Eks neid matchivaid asju on võimalik siit-sealt saada. Võib tellida õmblejalt (ma olen tellinud ka ja muuseas üks matchiv pakk ootab mind praegu postkontoris ka, et te ikka teaks, kui väga ma tunnen vajadust oma lastega ühesugune välja näha), veel olen ma neid ühesuguseid asju saanud kiirmoepoodidest kah – Reserved, H&M, Zara, Lindex. Samas on nendes asjad natsake odavamad, aga mitte alati nii kvaliteetsed kui käsitöö. Arvata on ka, ei jõua need Hiina lapsed nii kvaliteetselt õmmelda, kui suured inimesed Eestimaal. Ja no see värk ka, et keda me toetada tahame.

Siis avastasingi ma La Meme Design lehekülje. See muuseas alles loodi ja on väga uus värk – keskendubki ta lastele ja vanematele samasuguste riiete tegemisele. Eriti lahe, onju? Vähemalt minusugustele, kes tahavad oma lastega samasugused välja näha. Kardo arvas, et mu hullus on tingitud sellest, et kõik mu mudilased on Kardo näoga, olgu siis neil vähemalt minuga ka ühtemoodi miskit!

Pildil mina ja Lents. Ma ei tea, kuidas ta mõnikord piltidel nii lääpa vajub :D

Mina valisin endale ja tütardele ühesugused kleidid. Okei, minu ja Mari oma on identsed, Lende tuunika varrukad on valged, mitte mustad. Aga üldiselt on nad ikka ühtmoodi. Ma muudkui olen neid kleite selga ajanud, aga no EI ÕNNESTU kolmekesti pildile jääda nendega. Küll üks teeb kleidi mustaks, teine oksendab enda oma täis, siis röögib kolmas: “taha pilti!!!” ja nii see on alati ära jäänud. See muidugi ei tähenda, et ma korduvalt ja korduvalt proovinud ei oleks, aga kui ma jääks ootama seda, kuni me üheskoos nende asjadega pildile saame, siis ei ilmuks see postitus mitte kunagi.

Näiteks see päev, kui Lilli ja Jaanus külas käisid, siis me matchisime Mariga, aga ma ei taibanud kellelegi öelda, et tehke pilti. Peate ise ette kujutama, et mul oli ka sama kleit seljas, aga 7363 numbrit suurem versioon muidugi. Minu meelest nägime me imearmsad välja, aga noh… see on vaid minu tagasihoidlik arvamus.

La Meme Design poest saab tellida ka ühesuguseid asju isadele-poegadele. Neil paar nädispilti on Facebookis koos hindadega üleval ka, seega keda huvitab, vaadake üle! Minu meelest nii lahe värk, näiteks kui tervel perel on pildistamisel sama kleit/samasugused pusad seljas! Kui on mingi neutraalsem kangas, siis vabalt võib ju olla nii, et isal-pojal on pusa, emal samasugune kleit vms. Jah, hästi cheesy, aga mulle meeldib!

Kui nüüd mõni lugeja tunneb, et temal on ka vaja oma lastega matchivat asja (või enda lastele ühesuguseid asju), siis halleluuja, mul on teile kingiloos! Hakka ainult La Meme Design sõbraks facebookis SIIN LINGIL ja jäta mulle kommentaar, kellele sina seda komplekti võita tahaks. Võitja, kelle ma loosin välja juba esmaspäeval, saab endale kolmest osast koosneva matchiva komplekti! Nii lahe ju!

Ps! Täitsa teemaväliselt  – vaadake mu selja taha seinale. Selle pildi tõi Lilli mulle külakostiks, sest kunagi ta näitas seda oma blogis (siin) ja mina ohhetasin, et tahaks sellist endale seinale. Saingi! Nii ilus ja täpselt meie elutoa toonides. Best gift ever! Aitäh, Lilli!

Teemasse tagasi, kas teil on lastega ühesuguseid riideid? 

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

330 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Margit 30. märts 2017 at 09:49

  Mulle! mulle!
  Komplekti moodustaksime mina ise, ja mu kaks last: poiss ja tüdruk :)

 • Reply Mammu 29. märts 2017 at 14:33

  Kes võitis? :)

  • Reply Riine 29. märts 2017 at 22:12

   Minul sama küsimus??

 • Reply Heleryn 27. märts 2017 at 21:54

  Võidu korral valiksin riided mehele, pisitütrele ja endale :(

 • Reply mairit 27. märts 2017 at 18:09

  meil on miskipärast õed ühtemoodi riidesse pandud ja jätkame traditsiooni nii et võidu korral saab kõige vanem ja keskmine tütar.

 • Reply Triin 27. märts 2017 at 16:46

  Endale ja beebile tahaks neid ühtekaid küll! ? Eriti tore, et Eesti asjad!

 • Reply Elery 27. märts 2017 at 16:13

  Kui võidaksin, siis valiksin komplekti endale, mehele ja meie pisitütrele :)

 • Reply Maris 27. märts 2017 at 15:43

  Ma võtaks oma tütrega ühesugused kleidid :)

 • Reply Kristiina 27. märts 2017 at 14:56

  Ma valiks riided enda pojale, varsti saabuvale vennatürele ja endale :)

 • Reply Merle 27. märts 2017 at 14:48

  Võidu korral valiksin riided oma tütrele, pojale ja endale :) !

 • Reply Karin 27. märts 2017 at 13:55

  Sooviks :) Nii vinks oleks oma pisiga sarnased olla :)

 • Reply Inga Leelanss 27. märts 2017 at 09:58

  Kui mina võidaksin, siis valiksin need imevahvad riided oma 4-aastasele pojale, mehele ja muidugi endale! ;)

 • Reply Merle 27. märts 2017 at 09:32

  Kui võidaksin, siis meie komplekt läheks minule, tütrele ja pojale. :)

 • Reply Getter 27. märts 2017 at 09:23

  Komplekti sooviks endale ja oma põnnidele :-) tutvusin La Meme Design toodetega just paar päeva tagasi ja nii lahedad ikka

 • Reply Lilli 26. märts 2017 at 22:03

  Mina olen ka neid komplekte ammu vaadanud. Sama mure, et tütar nii issi nâgu, et matchiv riietus aitas minu moodi olla :D aga kui vōidan kolmese komplekti siis teen selle issile pusa, emmele ning pisipõnnile kleidi teoks.

 • Reply Maarika 26. märts 2017 at 21:58

  Mina võtaksin komplekti endale ja oma tütardele.

 • Reply Birgit 26. märts 2017 at 11:21

  Kui õnne mulle naerataks sooviks komplekti endale , tütrele ja pojale .
  nii vahva oleks :)

 • Reply Grete 26. märts 2017 at 10:13

  Olen kogu aeg mõelnud, et võiks oma pojale ja elukaaslasele matchivad riided soetada. Eriti vinge oleks, kui mina ka nendega matchida saaks :)

 • Reply Carmen 25. märts 2017 at 12:57

  Mulle ka meeldib kui mu tütardel (2a8k ja 7k) on mõni ühesugune asi seljas ja võidukorral sooviksingi meile kolmele ühesuguseid/sarnaseid asju et siis koguaeg matchivatena ringi käis :)

 • Reply Liis 25. märts 2017 at 00:02

  Mul on 2,5 aastat vanem õde ja lapsena olid meil enamus riided ühesugused. Rohkem ilmselt küll sellepärast,et kui miskit saada oli võeti juba mõlemale :) Enda lapsi ma ühtemoodi riidesse pole pannud aga kuna mul on 3 tütart siis oleks päris lahe…jään ootama,et loosiõnn naerataks.

 • Reply Age 24. märts 2017 at 22:29

  Nii lahe!
  21-aastasena on ülilahe, kui sul on 19a vanem ema ja 20a noorem õde. Ehkki emaga osa garderoobist jagame, siis õelt naljalt lähiajal riideid “varastada” ega laenata ei saa… :D Kihvt oleks ema pulmas õega sarnasena rokkida :)

 • Reply Mari 24. märts 2017 at 21:51

  Mina tahaks komplekti enda pisikesele 3 liikmelisele perele.

 • 1 2