Riided TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS TESTIN JA ARVUSTAN Uncategorized

nahktagides perekond (OOTD post)

25. aprill 2017

Ma mäletan, kui ma ostsin oma esimese nahktagi. See oli hästi ammu, käisime sõbrannaga kahekesti hollandis seiklemas ja seal olles proovisin ma ühes poes nahktagi selga. Enne ma nagu arvasin, et sellised tagid mulle ei sobi, aga nüüd ma tean – nahktagi sobib kõigile!

Kardo enne väitis, et ta pole nahktagimees, aga kuna ta on suur Walking Dead’i fänn, siis seal on üks nahktagis nägus mees Neagan. Siis otsustas ka Kardo tagivennaks hakata ja viimane kord Reservedis käies valiski ta endale tagi välja. Mina pean isiklikult ütlema, et ta näeb sellega väga hea välja 😉

Kardo tagi: Reserved (LINK)

Lentsu rüü: Gugguu (LINK)

img_8764-1-1585887

Suur oli minu rõõm, kui ma lasteosakonnast Marile ka nahkjaki leidsin. Minu meelest nii mõnus asi, mida jahedama ilmaga kampsi peale tõmmata ja suvelgi mõnus õhtul peale visata. Üldse näeb Mari oma nahktagiga just nii cool välja, nagu ta ka on. Kahju, et lentsule tagi pole 🙁 Aga noh, eks tema pärib kunagi Mari oma!

Mari tagi: Reserved (LINK)

Maril seljas:

Jakk: Reserved (LINK)

Kleit: Reserved (LINK)

Mari oli too päev ikka eriti pettunud elus, ei tahtnud teine kohe ÜLDSE pildil olla, nõnda ajasimegi enamuse ajast hoopis nutvat Mari taga, et teda ka pildile püüda… Ütleme nii, et mitte väga edukalt 😀 Lõpuks peitsid Mikk ja Kerli ennast puu taga, et Mari kaamerat ei näeks. Mina poseerisin muidugi hea meelega 😀

Minu pluus: Reserved (LINK)

Lentsu mütsike: Bredenkids

Mis teie nahktagidest arvate? On teil üks mõnus jakk või arvate ka sama nagu mina ennemuistsel aal, et see ei sobiks teile?

PS! Käis ka Reservedi e-poe kinkekaardi loos. Selle võitis Katsuke kommentaariga:

Katsuke

Ma oleksin nii õnnelik enamvähem ükskõik milliste teksaste üle. Olen palju alla võtnud ja kõik suured. Või teeks hoopis mehele üllatuse ja kingiks talle midagi. Valik on suur!!!

Palju õnne ja tsekka enda meilile, seal ootab sind 80€ kinkekaart! Kes aga ilma jäid, siis minge piiluge MELU.TV Facebooki, sest ka seal käib praegu 50€ kinkeka loosimine!

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta K. 26. aprill 2017 at 18:44

  Hahaa, mina tahtsin nüüd kevadel oma 8-aastasele tütrele nahktagi osta, noh et hea koolis käia, peab tuult ja vihma… Aga ta keeldus, ütles et nahktagisid kannavad ainult ülbikud.
  Vot nii, ülbikud sellised!
  😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 26. aprill 2017 at 18:45

   oleme jah 🙁

 • Avatar
  Vasta Jonna 26. aprill 2017 at 11:25

  Reserved nahka kindlasti ei müü. Tee endale selgeks mis on nahk ja mis on kustnahk ja mis termantiin.

 • Avatar
  Vasta Maria 26. aprill 2017 at 11:08

  Tagid on lahedad mul on Hilfiger, no ma arrrmastan seda nahktagi, nii mugav ja pehme ja sobib absoluutselt koigega.
  3l tutrel on ka ?

 • Avatar
  Vasta Elve 25. aprill 2017 at 19:05

  Nahktagid meeldivad väga. Kannan neid meelsasti. 🙂 Vaatasin just Reserved lehele ja usun, et need küll päris nahast pole, sest päris nahast on ikka tunduvalt kallimad. Aga väga ilusad ja uurin, kas minu jaoks sobivat suurust ja stiili ka midagi on, sest ma olen ju ikka juba keskealine ja iga riideese ei vasta vist minu vanusele. 😀

 • Avatar
  Vasta anni 25. aprill 2017 at 17:43

  Minul on nahktagi millega olen käinud viimased 12 aastat ,kuna se on butiigist ostetud ja kõrgkvaliteedilisest nahast poel siinai kulumisjälgi näeb väga stiilne välja ja on nii nii mõnus. Nahktagid on olnud mul alates 6 aastasest saadik ja armastan neid väga 🙂 vaatasin just ka seda tagi mis Maril seljas on tahtsin seda ka oma 8 aastasele Marisele aga tema suuruses ei ole kahjuks seda Reservedi oma.

 • Avatar
  Vasta Pille 25. aprill 2017 at 17:38

  Ei meeldi nahktagid ja jakid. Jäigad, külmad ja kõledad. Ja ei aja sellist tuusa look’i taga ka. Teile nad muidugi sobivad.

  • Avatar
   Vasta Pille 25. aprill 2017 at 17:39

   Ahjaa. Ilmselt sobiks mulle ka, aga ma lihtsalt ei tunne end iseendana, hästi ja mugavalt.

 • Avatar
  Vasta Maria 25. aprill 2017 at 17:35

  Ma olen ka suur Neegani fänn ja tagid meeldivad ka, aga ei kanna pärisnahast asju, sest loomadest on kahju ja mu meelest pole see nende kannatusi väärt. Mul on lemmik teksatagi:).

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. aprill 2017 at 17:49

   Ma ei usu et need ka päris nahast on 😀

   • Avatar
    Vasta Maria 25. aprill 2017 at 22:10

    vist jah 🙂
    aga Neganil on küll päris, ma arvan 😀

 • Avatar
  Vasta Liina 25. aprill 2017 at 15:39

  Aga mulle meeldib Kardo tagi rohkem 😀 kui tõenäoline on, et see naisterahvale sobiks?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. aprill 2017 at 16:56

   Hmm. Vabalt võib sobida ju 😀

 • Avatar
  Vasta Katrin 25. aprill 2017 at 15:18

  Nahktagid meeldivad 15-eluaastast saati kui leidsin kapist ema vana ehtsast nahast tagi, mis mulle ülihästi sobis ja mida kannan juba 6 aastat. Näeb siiamaani lahe välja 🙂 elukaaslasele, kes ka tagisid fännab jäin just sellega silma ja ma ei jõua ära oodata kuna poja suurem on, et talle kah tagi selga toppida, et ta meiega matchiks 😀

 • Avatar
  Vasta Helen 25. aprill 2017 at 14:19

  Mulle hakkasid nahktagid meeldima siis, kui Gray anatoomias Callie Torres kandis nahktagi. Ma pole endale veel seda õiget leidnud, aga wishlistis on olemas. Selline nagu Callie’l 🙂