Uncategorized

ok ok, tsill!

29. aprill 2017

Reaalselt ei ole mul aimugi, mis eile juhtus. Emakas võttis vist mõtlemise üle ja hormoonid lõid üle pea. Ma ei mäletagi, millal ma viimati nii kurb olin, kui eile? Issand, äkki mingi hetk kui ma kunagi papa peale mõtlesin, või siis alles siis, kui Lents sündinud oli? Igatahes ei aidanud eile mu tujule kaasa see paganama Grey Anatoomia kurb osa (ps! sorri, et eile spoilisin!).

Jumal tänatud, et mul see blogi on. Iga ilusa kommentaariga hakkas mul natukene parem, kuni lõpuks otsustasingi, et kaua ma siin ikka vedelen ja ennast haletsen. Nagu Kardole meeldib öelda, siis iga olukorraga on kaks varianti, kas sa lepid sellega, või teed midagi, et seda muuta. Oma eilsest halvast tujust oma pekisuse suunas kaldun ma rohkem selle poole peale, et pean vist leppima VÕI muutma olukorda sinna poole, et vaataks peegli ees nurgad valmis, kuidas vähe kabedam välja näha (hoidku jumal, et trenni teeks või normilt toituks :D). Seega jah, vb panin veits üle, vb lasin liiga tumeda meigi teha, mida iganes, juhtub. Lihtsalt eile kuidagi see tundus nii tröösitu mulle kõik. ERITI see pilt sealt postituse lõpust, ma olin nagu… “TÄNKS”, kui mulle see saadeti.

Muuseas, selle pärast panin ma ka Kolmeraudsesse musta kleidi selga, et ma mõtlesin, et must värv, varrukad ja puhvis alumine ots mind peenemaks muudavad. Soengu lasin ka üles panna, et äkki lahtised juuksed loovad must veel suurema poku mulje 😀 Ühesõnaga nõustun nüüd nendega, kes ütlesid, et teinekord less is more. Näiteks eile käisin väljas sama soenguga, sest see elas mul päris okeilt öö üle ja mõtlesin, et ah, sitta sellega. Viskan tagi ja ketsid peale ja teesklen, et selline räsitud olek ongi mu taotuslik look. Ja tead, töötaski üli hästi.

Ainukene miinus oli see, et mul juhtus ühe Reservedi töötajaga sama kleit seljas olema, aga ta ainult naeris selle peale ja ütles, et ju siis meil on mõlemal imeline maitse. Ehhe, ei hakka vastu vaidlema eks.

Üldse mulle tundus see eilne olek endale ka korraga kurb ja naeruväärne, mis võis olla tingitud esiteks rämedast pingelangusest – ma ei teadnud ju absull, et mida see Mihkel minuga rääkima hakkab, või kuidas suhtub. Oleks ma teadnud, et ta sõbralik on (mida ma tegelikult päriselt arvasin ka natsa), siis ma oleks tunduvalt tsillim olnud ja võib-olla mitte rindkerest tulipunaseks plahvatanud 😀

Ja noh, need vanad head päevad. Ega see kerge pole, kui emakas oma voodrit suure labidaga su kehast välja kühveldab, andke andeks, ma ka inimene, teinekord on sitem tuju, halan ära ja muudkui edasi. Või oleks viisakam olnud oma nadi tuju alla neelata, lihtsalt blogimata jätta ja tulla siia tagasi, kui tuju parem? Ma ei tea, aga ma tean, et mul on maailma kõige toredamad lugejad, kes minusuguse männiku muti tunnetest hoolivad ja andsid endast natukene, et mu tuju tõsta. Aitäh teile ja kui teil teinekord sitt tuju on, siis võite mulle kirjutada ja ma ütlen, et no worries, sa tegelt jumala norm!

http://www.blushwish.com/

Kleit: Reserved (LINK)

Tagi: Reserved (LINK)

Ketsid: Reserved (LINK)

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Yutulind 1. mai 2017 at 10:24

    Tõesti ilus komplekt, sassy!

  • Avatar
    Vasta Janely 30. aprill 2017 at 20:40

    Mu arust nägid kolmeraudses vapustavalt ilus välja!!

  • Avatar
    Vasta Carry 30. aprill 2017 at 20:27

    Mis suuruses sul pildil olev tagi on)? Nii ilus..tahaks osta, aga pole lähiajal võimalust linna minna (väikse beebiga imetav maakas olen 😀 ).. võiks nende e-poest tellid, aga ei tea mis suurust võtta..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. aprill 2017 at 20:30

      Mul on 38, aga noh, eest ei lähe kinni 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 30. aprill 2017 at 17:44

    Sa olid saates väga mõnus. Ja kaunis!
    Igatahes – jõle mage oleks kõigile meeldida, onju.
    Tead see postitus annab mulle tuge, et ma polegi ainus, kel mõnikord emotsioonide tõttu katus natuke ära sõidab, nii et hiljem on tunne, et appii MIS mul viga on!!!
    Eelmise tüdruku, kes ta saates punastas, võttis Mihkel naiseks. 😉
    Mul on õnn iga väikese asja pärast juuksejuurteni punastada. Mitte kusagile ei poe peitu, oled aga avatud raamatuna kõigi ees.

  • Avatar
    Vasta Kallis Proua 30. aprill 2017 at 15:21

    Maailma lõpp, ma ütlen. Eile sain pikk kommentaar kirja pandud, ja siis kukkus su leht ära 😛

    Igatahes ma tahtsin öelda, et nägid Kolmeraudses täiesti pandav välja. Normaalne hiljuti sünnitanud naine. Kehal läks 9 kuud aega paisuda, anna nüüd 9 kuud aega tagasi tõmmata. Siis võib vaikselt paanitsema hakata (aga mitte nii ekstreemselt, et trenni peaks minema või toitumist jälgima, eksole :P).

    Ja nende Reserved’i piltide peal oled ikka täitsa püss.

    Ahjaa, see punasetäpiline rindkere… kui saaks, siis ma valiks kohe selle variandi mu punastamise asemel. Punasetäpilist rindkeret on veel võimalik varjata (no mitte sellise dekolteega, ofkoors), aga punast nägu väga keeruline.

  • Avatar
    Vasta G. 30. aprill 2017 at 15:05

    Ei saa nendest inimestest aru, kellel vaja kogu aeg teiste pihta halbu sõnu loopida, milleks? Sa teed nii õiget asja Mallukas ja sa teed seda paganama hästi – keep going! Mul endal ei ole lapsi, aga ma siiski loen kõiki su postitusi ning veendun aina enam, et blogimine on sinu teema ja sa teed seda hingega. Ma oleksin ütlemata kurb, kui sa blogimaailmast kaoksid, sul on teistele nii palju anda. Sa näed alati hea välja ning kõik kritiseerijad pidagu meeles, et ei saagi kunagi keegi olema perfektne, milleks vigu otsida ja nendest pidevalt rääkida? Proovi negatiivsetest inimestest mitte välja teha, sest sul on nii palju fänne ja jälgijaid, kes sulle alati kaasa elavad ja kelle jaoks sa oled asendamatu meelelahutaja 🙂 Ainult head soovid sulle ja su perele! 🙂

  • Avatar
    Vasta esp 30. aprill 2017 at 14:57

    Mallu, kleit oli imeline. Soeng oli vâga ilus. Silmameik oli megakaunis. Huuled olid simply wonderful. Lihtsalt SEE KÔIK KORRAGA OLI TOO MUCH. Kas stilist, juuksur ja meikar keeldusid omavahel koostoost?? Olgu ylejaanutega, kuidas on, aga meikar peaks ometi teadma, et tugeva silmameigi korral ei tohi sama tugevalt rohutada huuli???
    Nii et sul ei ole kyll kurvastada mitte midagi, oma ala spetsid panid natuke puusse seekord mu arust.

    • Avatar
      Vasta cv 30. aprill 2017 at 23:04

      ega see esimest korda tal nii pole. varem ka sama meik ja sonks olnud ja ka siis utlesid koik et khmmm

  • Avatar
    Vasta M 30. aprill 2017 at 12:34

    Mina nôustun et meik oli liialt,tegi sind vanemaks.Sul on vôrratult kaunid tumedad silmad ja mina iial selliseid omapärase värviga silmi suitsumeigi alla ei peidaks.Ja suitsusilmi saab ka heledamalt teha.Kleit oli ka natuke memmelik, imelik on see et su tavastiil on nii vinge.Jäi mulje Nagu stilist ja meikar meelega panid ämbrisse.Pabistasid sa ka kohutavalt. Kui sa oma talk shows nimetad ennast männiku mutiks siis see tuleb nii loomulikult(eks seetôttu et sa oled koduses atmosfääris) ja ma naeran laginal aga seal talk shows oleks sa Nagu enda kaitseks end materdanud ,vb sa kartsid et kui liiga heal arvamusel endast tundud olevat ,siis kritiseeritakse ja Raud annab kôvemini tuld ? Ja nüüd üks soovitus ka ,fake it until u make it! Seda on kaugele näha et sa oled veidi kompleksides (kes meist seda vahel ei oleks?). Aja nina püsti ja vaata peeglisse ja saa aru sellest et sa omad blogi mis on eestis populaarseim blogi ja ära tee end pidevalt alla. Sa oled kena ja andekas naine ja see et sul paar lisakilo on ei ole ebanormaalne ,sa ju kahe väikse lapse ema. Järgmine kord kui sind kuhugile saatesse kutsutakse siis ära karda. Ei saa aru miks sa pabistasid selle Raua juuresolekul? Ta ei ole mitte midagi erilist,eestis oi ole raske tähelepanu vôita ,me nii väike riik,igaüks vôib Raua kuulsuse omandada. Mina igastahes loodan et saa iial end sunniviisil kuskil teleka ees ei nimeta paksuks männiku mutiks.Usu,sa meeldid inimestele ka siis kui sa väärtustad end ja enesekindlat naist on meeldiv vaadata.

  • Avatar
    Vasta K. 30. aprill 2017 at 12:28

    Ah see on ikka nii, et kui pingutad, siis läheb midagi ikka vussi. Mul kyll vähemalt. Oma stiili järgima ja kõik on alati ok. Ma luban :D!
    Mulle tundusid vähe pinges vaid. Ilmselt just seetõttu, et olid valmis peedistamiseks, aga seda ei tulnudki. ?
    Pea püsti, oled kaunis naine!

  • Avatar
    Vasta Nana 29. aprill 2017 at 16:28

    Mallukas, teeme nüüd ühe asja selgeks. Esiteks, sa olid kolmeraudses täiega PÜSS! See ongi okei, et kui sa lähed õhtusesse talk-showsse, lööd sa ennast üles, lased teha meigi ja soengu. Sa nägid täiega hea välja kogu oma meigi, soengu ja selle wow-kleidiga! Iga naise teebki ägedaks see, et ühel hetkel ta julgeb olla nö tavaline, oma poollohaka soengu, tenniste ja särgiga, ja järgmisel hetkel särab nagu diiva. See on iga tõelise naise privileeg!
    Teiseks, see, et sul dekoltee õhetas, näitab seda, et sa oled tavaline inimene toimiva vereringega ja et jumestaja feilis täiega (sorry, meikar)! See on meikari ülesanne veenduda, et sul kõrvad ja dekoltee ei õhetaks, kui need paljad on! Ta ju teadis, mis outfit sul seljas on?
    Nii et kõik oli täiega okei. Jummel, ma su postituse peale spetsiaalselt praegu järelvaatasin Kolmeraudset, et mis fopaa seal siis oli. Muhvigi polnud! Kaunis naine oli! Ja jutt oli ka täitsa Mallukas.
    Ja kolmandaks – lott lõua all. Mind näiteks absull ei seganud. Kui sind ennast segab, hakka trenni tegema. Easy as that. Ainuke asi, mis toimib sellisel puhul.

    Daamide terviseks!

    • Avatar
      Vasta Allegra 30. aprill 2017 at 12:25

      Absoluutselt nõus!
      Sattusin vaatama nii otsesaadet kui ka tänahommikust kordust ja väga meeldis!
      Kuigi … see spontaannee “perse” oleks võinud ehk ütlemata jääda, aga … see tõi su olemuse ja lihast/luust inimese haavatavuse pingelises olukorras kuidagi eriti selgelt ja siiralt välja.

      Go girl, ja hoia hoolega oma sisu ning saada kukele kõik smartass Oma Püha Arvamuse Avaldajad, kes ise diivanilohus istuvad.

      Lott on nunnu, aga saab teenimatult palju tähelepanu.

      Saada sai ja Coca … vasakule ära 🙂
      The rest will follow.

      • Avatar
        Vasta B 30. aprill 2017 at 14:10

        Täiesti nõus!!! Minu meelest oli kleit, soeng, meik kõik väga ilus ja naiselik! Ma ei pannud isegi mingit punetamist/õhetamist tägelegi.
        Sa olid seal väga vinge!

  • Avatar
    Vasta K. 29. aprill 2017 at 15:54

    Mina vaatasin alles täna seda Kolmeraudse intervjuud TV3 Playst järgi ja olemata enne selle saate kohta ühtegi kommentaari ega Sinu eelnevat postitust lugenud, mõtlesin just seda intervjuud nähes, et “Mallukas näeb seal eriti püss välja”. 🙂

  • Avatar
    Vasta mari 29. aprill 2017 at 15:43

    Kes see imeline härrasmees sinuga samal pildil on?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. aprill 2017 at 15:46

      See on Mammu imeline härrasmees 😀

      • Avatar
        Vasta s 29. aprill 2017 at 16:07

        Huuhh, see härrasmees paneb mul ka hinge seest värisema

    • Avatar
      Vasta sukk 1. mai 2017 at 21:54

      See on muide vana tuntud narkomees, kes ka kinni istunud. Loodan, et inimene on muutunud ja vigadest õppinud..