Nagu näha, olen ma blogist jumala kadunud. Selleks on ainult üks imeline põhjus – ma olen puhkusel! Püha jeerum kui hea on mitte lihtsalt ühelegi kõnele vastata, sest telefon on pidevalt toas või vankripõhjas, sest kasutagi seda ainult filmimiseks. Aga täna ma teie nimel jätsin oma lõunaune vahele ja tulin rannabaari teid eluga kurssi viima. Siin on lihtsalt nii palav, et lõunauni ei ole mitte vaid lastele hädavajalik, ise vajume ka põngeraid magama pannes sügavasse unne.

Kuna olen teinud paar laivi (Facebookis Malluka lehel nähtavad), siis seal selgus kommentaaridest, et teil on jube palju küsimusi, seega otsustasin, et teengi sellise küsimus-vastus stiilis postituse.

Kus te täpsemalt olete?

Oleme Korful, Aquis Sandy Beach Resordis (LINK), kuhu tõi meid GoTravel! Rääkides hotellist/kompleksist lähemalt, siis mul ei ole tõesõna mitte millegi üle kurta. Kompleks on nii suur, et tegevusi jätkub iga kell ja igas vanuses inimestele. Siin on vist umbes neli-viis basseini, veeliumäed, mänguväljak lastele, erinevaid poode (riided, toit, suveniirid jne), kohapeal on olemas arst (mida meil ka juba vaja läks, väikevend sai mingi kõhujama juba Eestist kaasa, aga tunneb ennast nüüd juba paremini). Siin on ka suur meeskond, kes korraldab kõikidele mänge, võistluseid ja igasuguseid erinevaid tunde. Kasutada saab ka jõusaali.

Lisatasu eest on siin massaažid, lastele elektriautode rent. Laenutada saab ka kergkärusid, rattaid ja isegi rulasid. Veel olid mingid suured pererattad, kuhu mahub u 5 inimest pluss laps. Reaalselt siin on nii mõnus ja peredega inimestele soovitan soojalt. Muidugi ka peredeta inimestele, aga siin ollakse lastega nii sõbralikud, kõik muudkui aitavad ja plutitatavad lapsi ja ei ole üldse sellist tunnet, et käime inimestele pinda oma tittedega. Ka imetamisse ei vaadata imelikult absoluutselt. Lapsi on siin kohutavalt palju ja nendega on igal sammul arvestatud. Näiteks kohe kui me jõudsime, siis kinkis üks vanapaar meile oma lastelaste ujumisrõngad, sest nemad olid ära minemas ja ei viitsinud neid tagasi tassida. Samas ega need siin väga kallid ei ole, konkreetne sõõrik maksis alla kümpsi.

Mis raha siin on? Mis hinnad on?

Raha on siin nagu meil – ikka vana hea Euro. Hetkel oskan rääkida ainult meie kompleksist, sest Korfu linna lähme me alles esmaspäeval, aga siin on küll hinnad jumala normaalsed. Isegi samad, mis Eestis. Ainult vein, oliivid ja oliiviõli on mega odavad ja neid kavatsen ma hordide viisi kaasa osta! Ega tegelikult meil pole oluliselt vaja olnud siit midagi osta, aga eks natsa snäkke ja asju ikka. Isegi Salvesti Põnni tuubipüreesid on siin müügil! Ok, need on küll poole kallimad kui Eestis, aga no olemas nad sellegipoolest on.

Kuidas ilm on?

No nii räigelt palav, et ma põlesin eile megalt ära. Yr.no väidab, et siin on 22 kraadi, aga see on küll alatu vale. Päikese käes näitas termomeeter enne 35 kraadi, väitis mulle üks töötaja. Seda usun ma tunduvalt rohkem.

Kus Lotte on?

Lotte on kodus, kus teda hoiavad vaheldumisi Kiku ja terve Fotoraadi tiim, sest nad ei suuda vist kuskil teineteiseta olla. Ikka vaja minu juures veini kaanida!

Kuidas söögid on?

MEGA HEAD! Reaalselt siin on ju nii mitu restot, et vali aga, mis sööki tahad. Itaalia restos on megahead pitsad, suures restos oli täna näiteks grillitud koger, HAILIHA, veist, kana, kotlette, lihapalle, spagette, salateid (KREEKA SALAT, MMM!), friikaid, kartuleid, appi, ma ei jõua loetleda. Tegelt tegin video ka, kunagi näete. Valik on meeeeeletu!

Kas inglise keelega saab hakkama?

Jah, siin oskavad inimesed hästi nii inglise, kui ka vene keelt.

Kuidas lapsed lennureisi üle elasid?

Lentsu sai õhkutõusmisel ja maanudumisel tissi, Mari kilkas ja röökis suurest rõõmust. Talle nii kohutavalt meeldis lennata! Õnneks kellelegi kõrvad valutama ei hakanud, nii et sellega läks hästi. Sõitsime 3 tundi.

Ühesõnaga, kui kellelgi on küsimusi, siis vastan hea meelega, mul endal ei tule kohe kõike pähegi. Lisaks ma nii väga tahaks siia veel videosid ja pilte panna, aga siin on see nett nagu ta on. 10€ eest sai kolmeks päevaks wifi, mis meil toas ei tööta (ainult ukse taga :D) ja see näitab, et kolm tundi laeks see üles, aga mul pole siin aega kolm tundi passida, varsti lapsed ärkavad ja ma lubasin Marile, et täna saab ta elektriautoga sõitma minna, seega tuleb lubadust hoida.

Aga nii kaua kuni lapsed veel magavad, kavatsen ma uurida, mida seal Korfu linnas esmaspäeval kuus tundi teha, et me seal päris niisama ei passiks.

Jaga: