LAPSED

Tere Korfu!

2. juuni 2017

Nagu näha, olen ma blogist jumala kadunud. Selleks on ainult üks imeline põhjus – ma olen puhkusel! Püha jeerum kui hea on mitte lihtsalt ühelegi kõnele vastata, sest telefon on pidevalt toas või vankripõhjas, sest kasutagi seda ainult filmimiseks. Aga täna ma teie nimel jätsin oma lõunaune vahele ja tulin rannabaari teid eluga kurssi viima. Siin on lihtsalt nii palav, et lõunauni ei ole mitte vaid lastele hädavajalik, ise vajume ka põngeraid magama pannes sügavasse unne.

Kuna olen teinud paar laivi (Facebookis Malluka lehel nähtavad), siis seal selgus kommentaaridest, et teil on jube palju küsimusi, seega otsustasin, et teengi sellise küsimus-vastus stiilis postituse.

Kus te täpsemalt olete?

Oleme Korful, Aquis Sandy Beach Resordis (LINK), kuhu tõi meid GoTravel! Rääkides hotellist/kompleksist lähemalt, siis mul ei ole tõesõna mitte millegi üle kurta. Kompleks on nii suur, et tegevusi jätkub iga kell ja igas vanuses inimestele. Siin on vist umbes neli-viis basseini, veeliumäed, mänguväljak lastele, erinevaid poode (riided, toit, suveniirid jne), kohapeal on olemas arst (mida meil ka juba vaja läks, väikevend sai mingi kõhujama juba Eestist kaasa, aga tunneb ennast nüüd juba paremini). Siin on ka suur meeskond, kes korraldab kõikidele mänge, võistluseid ja igasuguseid erinevaid tunde. Kasutada saab ka jõusaali.

Lisatasu eest on siin massaažid, lastele elektriautode rent. Laenutada saab ka kergkärusid, rattaid ja isegi rulasid. Veel olid mingid suured pererattad, kuhu mahub u 5 inimest pluss laps. Reaalselt siin on nii mõnus ja peredega inimestele soovitan soojalt. Muidugi ka peredeta inimestele, aga siin ollakse lastega nii sõbralikud, kõik muudkui aitavad ja plutitatavad lapsi ja ei ole üldse sellist tunnet, et käime inimestele pinda oma tittedega. Ka imetamisse ei vaadata imelikult absoluutselt. Lapsi on siin kohutavalt palju ja nendega on igal sammul arvestatud. Näiteks kohe kui me jõudsime, siis kinkis üks vanapaar meile oma lastelaste ujumisrõngad, sest nemad olid ära minemas ja ei viitsinud neid tagasi tassida. Samas ega need siin väga kallid ei ole, konkreetne sõõrik maksis alla kümpsi.

Mis raha siin on? Mis hinnad on?

Raha on siin nagu meil – ikka vana hea Euro. Hetkel oskan rääkida ainult meie kompleksist, sest Korfu linna lähme me alles esmaspäeval, aga siin on küll hinnad jumala normaalsed. Isegi samad, mis Eestis. Ainult vein, oliivid ja oliiviõli on mega odavad ja neid kavatsen ma hordide viisi kaasa osta! Ega tegelikult meil pole oluliselt vaja olnud siit midagi osta, aga eks natsa snäkke ja asju ikka. Isegi Salvesti Põnni tuubipüreesid on siin müügil! Ok, need on küll poole kallimad kui Eestis, aga no olemas nad sellegipoolest on.

Kuidas ilm on?

No nii räigelt palav, et ma põlesin eile megalt ära. Yr.no väidab, et siin on 22 kraadi, aga see on küll alatu vale. Päikese käes näitas termomeeter enne 35 kraadi, väitis mulle üks töötaja. Seda usun ma tunduvalt rohkem.

Kus Lotte on?

Lotte on kodus, kus teda hoiavad vaheldumisi Kiku ja terve Fotoraadi tiim, sest nad ei suuda vist kuskil teineteiseta olla. Ikka vaja minu juures veini kaanida!

Kuidas söögid on?

MEGA HEAD! Reaalselt siin on ju nii mitu restot, et vali aga, mis sööki tahad. Itaalia restos on megahead pitsad, suures restos oli täna näiteks grillitud koger, HAILIHA, veist, kana, kotlette, lihapalle, spagette, salateid (KREEKA SALAT, MMM!), friikaid, kartuleid, appi, ma ei jõua loetleda. Tegelt tegin video ka, kunagi näete. Valik on meeeeeletu!

Kas inglise keelega saab hakkama?

Jah, siin oskavad inimesed hästi nii inglise, kui ka vene keelt.

Kuidas lapsed lennureisi üle elasid?

Lentsu sai õhkutõusmisel ja maanudumisel tissi, Mari kilkas ja röökis suurest rõõmust. Talle nii kohutavalt meeldis lennata! Õnneks kellelegi kõrvad valutama ei hakanud, nii et sellega läks hästi. Sõitsime 3 tundi.

Ühesõnaga, kui kellelgi on küsimusi, siis vastan hea meelega, mul endal ei tule kohe kõike pähegi. Lisaks ma nii väga tahaks siia veel videosid ja pilte panna, aga siin on see nett nagu ta on. 10€ eest sai kolmeks päevaks wifi, mis meil toas ei tööta (ainult ukse taga :D) ja see näitab, et kolm tundi laeks see üles, aga mul pole siin aega kolm tundi passida, varsti lapsed ärkavad ja ma lubasin Marile, et täna saab ta elektriautoga sõitma minna, seega tuleb lubadust hoida.

Aga nii kaua kuni lapsed veel magavad, kavatsen ma uurida, mida seal Korfu linnas esmaspäeval kuus tundi teha, et me seal päris niisama ei passiks.

Loe ka neid postitusi!

27 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kaire 3. juuni 2017 at 09:28

  Mõnus soe ! Päike paistab ei mingit vastikut külma tuult !

  https://littlebutcute.wordpress.com/2017/06/02/kasitoo-on-luksuskaup/

  • Avatar
   Vasta Mallu 3. juuni 2017 at 10:35

   Kaire, kui sa ühe korra veel oma linke mu postituste all jagad (ilma poindita) siis ma bännin su lehelt.

 • Avatar
  Vasta Mari 2. juuni 2017 at 21:16

  Mis te nagu inimesed toesti arvate, et MALLUKAS ise ei peagi nagu millegi eest mitte kunagi tasuma? Naiivne – ka temal on omad kulud ja selge see, et ka tulud. Naiivne arvata, et koik tuleb katte TASUTA. Selle “tasuta” taga on too muideks 🙂

 • Avatar
  Vasta M. 2. juuni 2017 at 18:45

  Mallu kuule kust sa selle trikoo said, mis siin pildil ja mida viimases lives kannad❓

  • Avatar
   Vasta Aliis 2. juuni 2017 at 21:25

   Reservedist. 😉

 • Avatar
  Vasta Kätlin 2. juuni 2017 at 16:18

  Nii äge, et Teil seal kõik nii hästi on! Loodan, et naudite täiega. Seda lugedes tahaks kaaaa. Kõik tundub nii tšill ja lahe!
  Väikevend on teile kindlasti suureks abiks Mari hoidmisel. Tal ka vahvam kellegagi möllata. Kas Mari elabki vees või on oma isu juba täis möllanud? Tehke hotellitoast ka pilte!

 • Avatar
  Vasta Greta 2. juuni 2017 at 16:10

  Kuidas lennujaamas käruga? Kas pidite ära andma?

  • Avatar
   Vasta Mari 2. juuni 2017 at 21:13

   See ikka lennujaama teema rohkem, oleneb kus kohast lendu alustad, lisaks lennufirma – kas nemad võtavad hiljem gate karu, voi mitte.

 • Avatar
  Vasta M 2. juuni 2017 at 15:23

  Hindadest ka räägid? 🙂 saite gotraveliga tasuta?

  • Avatar
   Vasta Kessu 2. juuni 2017 at 16:49

   Mille jaoks see veel vajalik info peaks olema, kas sai tasuta või mitte?!!! Appikene!

  • Avatar
   Vasta kaisa 2. juuni 2017 at 17:11

   sellest ta muide varasemas postituses on rääkinud, mis hinnad on.
   tunnetan M’i kibeduse hõngu veits..

  • Avatar
   Vasta A 2. juuni 2017 at 18:52

   mul tekkis sama küsimus, et kas GoTravel pakkus tasuta reisi või osteti reis.:)

   • Avatar
    Vasta Inks 2. juuni 2017 at 20:08

    EMTA lennaku koju kohale ja konfigu misa annab: kohviaparaat mis nii kui nii kulus jne Täna tore kannan kõik kulusse, aga mis siis ütleb, kui pidu läbi? – haige suhtumine mis palka maksan endale! No siis erisoodustusmaks, kui firma arvelt perega reisida jne kulud, et laotöölise palgast, irw?

    • Avatar
     Vasta Septic 2. juuni 2017 at 20:28

     Tabletid jäid vahele või?

     • Mallukas
      Mallukas 2. juuni 2017 at 20:50

      Ah, see “Inks” mingi segane, kes käib enda närve kommentaariumis välja elamas. Las tõmbleb, mul suva, ju siis ehk tal saab kergem. Pealegi naljakas on ette kujutada EMTAT mu rendimasinat ära viimas, sest… sest tahab 😀

     • Avatar
      Inks 3. juuni 2017 at 10:07

      Ma armastan Mallut!

    • Avatar
     Vasta K 2. juuni 2017 at 22:03

     Nii kade on muidu valus olla v??

     • Avatar
      Marii 3. juuni 2017 at 07:13

      Eestlasel ilmselt on mõnus kui saab teisele eestlasele hunt olla.

  • Avatar
   Vasta Martin 2. juuni 2017 at 19:19

   Veini kaanida? Teil seal mingi joobarite armee vä? xD Aga kena puhkuse jätku Sulle! 🙂

  • Avatar
   Vasta Anu Vane, Go Travel 2. juuni 2017 at 20:19

   Go Travel maksis osa ja Mallukas ise osa. Meile ka meeldib Mallukas! 🙂

   • Avatar
    Vasta Inks 3. juuni 2017 at 09:59

    Nii vahva, mulle ka Mallu meeldub täiega, olenemata sellest, et ma diagnoosimata skiso 🙂

    • Avatar
     Vasta Inks 3. juuni 2017 at 14:14

     I LOVE YOU!

     • Avatar
      Katrin 4. juuni 2017 at 00:20

      Tulin kohe neid kommentaare otsima… Phahahahhahahaaaahh (Y)

    • Avatar
     Vasta ? 5. juuni 2017 at 21:16

     Lase ruttu ära diagnoosida, mida kiiremini ravimid peale saad, seda parem…äkki vigastad veel end, tundub,et olukord üsna nutune..

 • Avatar
  Vasta Liis 2. juuni 2017 at 15:08

  Korfu linnas on ilus vanalinn ja kaks kindlust – uus ja vana 🙂 Uues on rohkem jalutada ja rand, kus saab ujuda 🙂
  Ise rohkem tegevust endale seal linnas ei leidnud.

  • Avatar
   Vasta Liis 2. juuni 2017 at 15:11

   Ajaa, muidugi, kuidas ma sain unustada, lennukite maandumist ja tõusmist on ka päris hea vaadata Vlacherna Monastery juurest 🙂

   • Avatar
    Vasta Liis 2. juuni 2017 at 15:13

    Ja uue ja vana kindluse ajasin ka sassi…Vanas on huvitavam