Uncategorized @et

valmistun siin niisama

10. juuni 2017

Täna on Eesti Blogiauhinnad ja loomulikult olen ma kella seitsmest saadik üleval, et jõuda küüntesse, ripsmetesse, meiki, juuksurisse ja massaaži. Nüüd on kõik tehtud ja loomulikult olen ma viimased tund aega nuttes erinevaid kleite selga proovinud ja paanitsenud. Milline kleit? Millised ehted? MILLISED KINGAD??

Naliii! Mina täna terve päev siin aega veetnud.

mina as we speak.

 

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

5 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Dilaila 10. juuni 2017 at 22:26

  Palju tänu blogi eest!
  Ja palju, paju ÕNNE!
  Sa oled lihtsalt lahe, selline linnainimesest looduselaps!

 • Reply Mariliis 10. juuni 2017 at 22:14

  :D :D :D
  Krt, hästi! (Naeran)

 • Reply ma 10. juuni 2017 at 21:48

  naljakas on see, et iga kord kui sul on mingi tv ylekanne või mingi esinemine, sa näed nii võõras välja. imelik tuim meik, mis sulle ei sobi yldse, juuksed klompis, nagu oleks pesemata, kleit kisub, ehteid ka ei näinud. Kuid samas, kui sa teed ise mingi oma asja, laivi, vms, näed sa palju kordi parem välja. Selline sätitud sina sulle vist ei sobi, sest nagu näha, siis võõrad, kes sind meigivad ja sätivad, ei tunne sind, ja seepärast lähebki kõik nagu pekki.. Aga, tegelikult tahtsin sulle palju õnne soovida tänase päeva ja võidu puhul.

  • Reply Mallukas 11. juuni 2017 at 08:33

   kui sa eilest räägid, siis mul polnudki soengut ja meiginatukese tegin ka ise :D

 • Reply Ma 10. juuni 2017 at 18:50

  Hahahahaaaa! Totakas ?