Lasteasjad

käisin netiapteegis

31. oktoober 2017

Ma tegin oma esimese netiapteegitellimuse! See on vist vana värk, aga ma unustan kogu aeg apteeki minna ja meie väikses Maxima apteegis ei ole nagunii mingit valikut. Hakkasin mõtlema, et mis kraami reisile kaasa võtta (no kõik palavikualandajad ja muud säärased) mis oleks piisavalt väiksed, et saaks käsipagasisse panna ja poleks vaja ümber valama hakata. Ma seda räägin mõni teine päev, mis ma kaasa ostsin ja varusin, aga sellel online shoppingul kargasid mulle ette BioNike tooted, mida mulle juba ammu aega tagasi saadeti proovimiseks, aga ma teile veel neist rääkinud ei olnudki.  Mulle saadeti küll suurem hunnik asju, aga ma räägin nendest, mis tõesti abiks olid.

Lendel oli mingi jama, et kintsud olid natsa karedad. Vahepeal olid, siis jälle ei olnud, kookosrasvaga hõõrusin, läks nagu korraks paremaks, aga siis jälle läks natsa karedamaks. Ma teadsin, et vanniõli kasutatakse üldiselt vastsündinute vannitamiseks, aga kuna mul midagi kaotada ei olnud, siis hakkasin Lendele ka panema. Ja karedus kadus täitsa ära! Ainult, et jube imelik oli seda vanni valada, sest see ei vahutanud, ega teinud ühtegi nähtavat asja seal vannis 😀 Aga töötas!

Mähkmekreemina kasutasin ma pikalt Sudocrem’i, aga see on tõesti väga palju parem, ausalt! Imendub kohe, ei jäta sellist valget kihti, kulub vähe ja võtab punetuse kohe ühe ööga alla. Meil igatahes töötas mega hästi, lõhnalt ka parem, kui sudocrem. Lisaks on seda tuubist parem pigistada, kui näpuga seal suures topsikus uuristada.

See šampoon on selline nii ja naad. Selles suhtes, et lõhnab hästi, peseb kenasti ja silma minnes ei kipita ka, aga olulist erinevust tavaliste šampoonidega ma ei märka. Küll aga on sellel šampoonil äge lisaomadus – kui beebil on titekõõm, siis võib seda šampooni vatipadjale panna ja lapsele pähe hõõruda, natukene mõjuma jätta ja siis maha pesta. Peaks kõõma kohe eemaldama. Kas ta seda ka teeb, seda ma ei tea, sest Lendel pole titekõõma, aga no infoks!

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Erts 1. november 2017 at 15:28

    Mina kasutan ka lapsel seda vanniõli ja ihupiima (tal atoopiline nahk) ja olen väga rahul. Soovitan kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Helena 31. oktoober 2017 at 13:54

    Tütrel pandi aasta alguses diagnoosiks kassi allergia ja pidime oma kiisust loobuma ning alustasime ravimist.Silmad olid punased , karedad ja õhetavad.Kuna ravikreemiga sai teha ainult teatud aja siis pidime leidma sobiva kreemi igapäevaseks hoolitsuseks kuna ravi väga pikk edasi ka siis kui kassi enam kodus pole.Käisin mööda apteeke ja küsisin muudkui erinevaid kreemitestreid proovida sest kõike pole võimalik koju osta. Ja kuna silmalaugudele kõike panna ei tohi ja valik just väga suur pole siis meile sobis just Bionike Triderm Alfa kreem , mis leevendas olukorda kõikidest teistest kreemidest kõige paremini. Siis julgesin ka suure pudeli koju osta ning väga rahul sellega.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. oktoober 2017 at 13:56

      hea teada, tänud soovitamast, ehk mõnele lugejale kulub selline info marjaks 🙂