PILDID Uncategorized

naine tahab ikka ehteid kingituseks?

6. november 2017

Mul on Pandora pikaajaline koostööpartner ja seitse korda aastas, kui neil uus kollektsioon tuleb, saame me väikse kambaga kokku, kaeme uued ehted üle ja sööme midagi head. Sedapuhku saime kokku Art Prioris, kus tutvustati siis jõulukollektsiooni ja lisaks oli meil kolmekäiguline jõuluõhtusöök. Täitsa õigel päeval, sest see oli see sama päev, kui Tallinnas esimene paks lumi maha sadas. Päris mõnus jõulutunne tuli sisse.

Ma alles nüüd pildilt näen, et ma olen ainukene loll, kes valesti seisab 😀

Seletame midagi tõsise näoga.

Teate, ma üldiselt väga sellistel üritustel käia ei viitsi. Eks ikka kutsutakse, aga no ma ei tea, kuidagi nagu ei viitsi kuskil karjaga seista, kuulata mingi turundusjuhi loengut ja tikuvõileiba nosida. Pandora kollektsioonide tutvustused on alati aga sellised, et nagu läheks vanadele sõpradele külla. Mõnusalt väike seltskond, vaba õhkkond, head söögid ja no muidugi kaunid kingitused.

Nii eel-, pea- ja magusroaga saime kaasa ka ehtekese. Eelroaga kõrvarõngad, pearoaga käekee ja magustoiduga kaelaehte. Kuigi kõikide asjad olid suvalt pandud, siis mina sain matchiva südametega seti. Saatus, eksole 😀 Meil läks jutt sellele ka, et nad kontoris arutasid, et kas mehed ostavad rohkem ehteid, või naised. Mis te arvate? Vastus on loomulikult naised. Ainult jõulude/valentinipäeva paiku muutub meeste osakaal suuremaks, aga üldiselt suudab tänapäeva naine endale ikka ehteid ise osta ja kui tahab, siis kingib sõbrannale ka.

Ma kinkisin kunagi Triinule Pandora sõrmuse (mul on samasugune), seega võin öelda, et sellega läks täppi küll. Ja ühele teist tahan ka oma kõrvarõngad ära kinkida. Ma proovisin neid kõrva, aga kuna ma kannan kõrvarõngaid umbes 1x aastas ja see on mulle iga kord niiii valus, siis mis ma ikka sussutan neid kodus, kingin parem kellelegi teist. Ainult, et see keegi ei tohi väga pirts olla, sest noh, ma ju proovisin neid, aga no nii valus oli, võtsin kohe ära. No ja te ju teate mu karbiviha, seega selle olen ma ka suutnud juba kuskile ma ei tea kuhu suruda. Lasin praegu toas silmadega ringi käia, aga no ei leia. Igatahes saab soovija endale need kõrvarõngad mingisuguses muus minu leiutatud pakendis 😀  Kae nalja, leidsin isegi karbi üles, niiet saan kogu kupatusega anda 🙂

Näete, sellised väiksed hõbedased südamed. Tahad endale? No aga jäta siis siia väike kommentaar ja ma juba teisipäeva hommikul loosin võitja, et need enne minekut võitja poole teele panna.

LOOS ON LÕPPENUD, VÕITJA ON LIIVI SALME!

Loe ka neid postitusi!

667 kommentaari

Jäta kommentaar