Nii paljud teist kirjutavad ja uurivad, et kuidas mind aidata saaks. No kuna ajusiirdamist tänapäeval ei tehta (vist) ja kellelgi teist ajamasinat ka ei ole, siis teeme nii, et selle vana värgiga jääme sinna seisukohale, et oli mis oli ja saab, mis saab. Kunagi, kui see kammajaa läbi on, siis saan täpsemalt teile kogu sellest värgist rääkida, aga praegu on mul vist targem oma mõtted endale hoida, loodan, et mõistate :)

Ma uuesti palun seda ka, et ärge saatke mulle raha. Ma poleks iial uskunud, et ma sellist lauset kasutama pean, aga no päriselt. Nii nunnu, et te aidata tahate, aga küll mina hakkama saan. Teate ju küll, et ma olen nagu paha hais, raske minust lahti saada, seega ärge muretsege, ma saan hakkama. Hoidke oma raha enda pere jaoks, või kui üle on, siis aidake varjupaikasid ja neid, kellel pole midagi lauale panna. Mul on täna näiteks kartulid ja kotletid, seega minul on juba päris hästi :)

Kui aga no NIII rämedalt tahaks mind aidata, et ei tea kohe mida ära teha ja see surve ei lase isegi öösel magama jääda, siis tegelikult üks viis küll on. Sa võid minna OutDo konkursi lehele ja klikkida minu video all VOTE! SEDA SAAD TEHA SIIN! Lühidalt siis konkursist nii palju, et see on ülemaailmne konkurss, kus inimesed saavad üles laadida video enda unistusest, millega ja kuidas nemad sooviksid areneda. Mina tahaks täiega netist erinevaid koolitusi osta, aga olgem ausad, need on päris kallid. Seega oleks mul super hea meel, kui ma selle võistlusega saaksin kasvõi mõne koolituse võrra rikkamaks.

Teilt see tükki vast küljest ei võta see väike klikk teha, aga mina saan võib-olla kunagi eriti heaks fotograafiks. Praegu on mul tunne, et iga asi, mida ma õpin, paneb mind mõistma, et ma tean nii vähe! Tahaks rohkem! Täna töötlesin tund aega ühte pilti, sest üritan endale Photoshopi selgeks teha :) Enne töötlesin ainult Lightroomiga, aga inimene peab ju ometi õppima ja arenema.

Ühesõnaga, selline lugu. Mine vaata videot, kui tunned, et viitsid selle ühe näpuliigutuse teha, siis ma olen südamest tänulik. Olenemata sellest, et tegelikult valib võistluse võitjad žürii, aga ma mõtlesin, et poleks ju paha häältega ka eespool olla, ehk on sellest ka mingit tolku ja saan kasvõi mingi eriauhinnana ühegi koolituse (mul on üks, mida ma täiiiiiiega tahan :D).

Muidugi võite ise ka osaleda, viis päeva on aega!

Igatahes, tänks sõbrad!

 

Jaga: