LAPSED Lende Mari PILDID Uncategorized

spapuhkusest, äge oli!

25. jaanuar 2018

Ma olen kuulnud väiteid, et Eestis on mõttetu spades käia, sest sama raha eest saab juba soojale maale sõida ja all inclusive nädal aega rahus lebada. Arvestades, et meid on neli inimest, siis tegelikult selle raha eest kuskile väljamaale minna ei saaks ja kuigi mulle pmst meeldib lastega käia soojal maal, sest NEILE meeldib see väga, siis ma ise olen vist rohkem spa-vend. Mulle meeldib võtta see paar päeva, tulla kodust eemale, olla pehmete linade vahel, käia väljas söömas, spas ujumas, võtta väike massaaž ja nii. Ilma selleta, et ma peaks kuskil lennukiga loksuma ja siis nädal aega virelema üli kehvas voodis. Ma ei tea, kas ma olen ööbinud mingites eriti rottides kohtades, aga no ALATI nii nadid voodid, et ei jõua kodus voodis magamist ära oodatagi.

Spas saab lihtsalt kulgeda ja olla. Näiteks üleeile lebasime kõik neljakesti voodis tekkide all ja vaatasime mingit hiiremultikat. Kodus mul näiteks pole magamistoas telekat ja ei hakka ka olema, et ma seda iial harrastada saaksin. Aga vahelduse mõttes nii mõnus. Ja eile panime MTV mängima ja tantsisime neljakesti erinevate laulude järgi ja see oli lihtsalt nii tore.

Mingi aeg ma mõtlesin et spas on ainult kaaslasega nii palju parem käia. Eks mõneti kindlasti on, et saad kahekesti aega nautida, aga kuna ma seda niiii-iii ammu teinud pole, siis seda ma enam ei mäletagi. Lastega o ka tegelikult mugav. Vähemalt siin, Aqvas, saab minna näiteks alla mängutuppa, kus on lastel täiega tegevust ja hästi tore on. Kuna see asub kohe siinsamas, siis saab suuremad lapsed ka sinna mängima suunata, kui ise süüa tahad. Võiiiiii lähete ja mängite kõik.

Ja mis oleks parem, kui paar päeva elada süüa tegemata ja nõusid pesemata. Meie käisime ühe korra siin sofabaaris söömas, teised korrad käisime Berliini trahtris. Saate aru, see on koht, kuhu kindlasti minna. Mul ei ole muidu pubi/trahtritoitudele mitte mingisugust eeldust, et see väga HEA oleks. Vaid noh, tavaline suva lobi. Aga seal, ma olen tõesti hämmingus. Ülimaitsev lõhe karulaugurisottoga näiteks. Ja mitte mingi räme “selveri sooduka ajal” ostetud lõhenikats, mis külma visatud on, vaid ilus, värske, mahlane lõhe krõbeda nahaga. Ja see risotto. No päriselt restoranikvaliteedi annab välja küll. Lisaks on seal igasugused suhkruvabasid magustoite, mida mujalt naljalt ei leia.

Pilte ei teinud, tegelesin söömisega, sorri 😀

Kes veel Aqvasse satub ja tahaks endale ka väikest massaaži lubada, siis mina soovitan pea ja kaelamassaaži, mis on üks soodsamatest siin (39€), aga no nii hea ja lõõgastav. Kael, ülaselg, käed, pea, nägu – kõik saab läbi muditud ja pärast on lihtsalt nii mõnus olla, et ei teagi kohe mida selle hea enesetundega ära teha.

Rakveres meeldib mulle alati siinsed kaltsukad läbi kolada (vähe mul pole hingel kaks hiiglasuurt puust raamiga peeglit, mille Tallinnasse transpordiks on mul täpselt null võimalust). Lastele sain ägedaid hilpe (nt need Lende Conversid euriga ja nii). Üldse on Rakvere mulle esimesest korrast nii armas linnake, et käin siin hea meelega nii suvel, kui talvel. Sedapuhku saime siin isegi lumetormi nautida.

Mari lemmik osa on muidugi tulek ja minek – sest noh, rongid!! Okei, ma unustasin veekeskuse osa ka ära, aga seal ma ei teinud ühtegi pilti (aa ei, telefonis vist üks on), see on lastele nii mõnus ja sobiv – on lastealad ja vesi + õhk on päriselt soojad, mitte ei pea lõdisedes ringi kõndima.

Oeh, igatahes, oli tore ja näeme varsti jälle, Aqva, aga nüüd me peame rongile jooksma, sest mõni vend läheb täna tätoveeringut tegema ja ma vihjena ütlen, et selle venna nimi riimub sõnaga Kariann.

Be cool ja rääkige, millal te viimati kuskile spasse jõudsite? Milline lemmik on? 

I have heard that going to SPA’s in Estonia is pointless, because with the same amount of money, you could get an all-inclusive package to somewhere warm and just lay around like a walrus for a week. Considering that there’s four of us, we couldn’t really get a nice sunny getaway for this amount of money and even though I really like going to warm places with the kids, because THEY enjoy it a lot, then I think I am more of a SPA person. I like to take those couple of days, get away from our house, lay between soft sheets, go out to eat, to the SPA for swimming, get a little treatment and stuff like that. All of that without having to take any planes and suffer in some uncomfortable bed. I don’t know if I have just stayed in really crappy places, but the beds have ALWAYS been so bad, hat I cannot wait to get back home to my own bed.

In a SPA, you can just lay around an be. The day before yesterday, for example, all four of us were cuddled up in bed under the covers and watched some mouse cartoon. At home I do not have a TV in my bedroom and there never will be one either, so I could never do that at home. But it was a nice change. Yesterday we turned on MTV and danced to different songs and it was a lot of fun.

Some time ago I thought that SPAs are a lot better to got to just as a couple. And some ways, I’m sure it is, you can just enjoy the quality time together, but since it has been soooo-soooo long since that last happened, I can’t even remember what it was like. It’s very nice with kids too. At least here in the Aqva SPA. You can head down to the play room, for example, where kids have tons of activities. Since the play room is so close by you can take the bigger kids down there while you eat. Oooooor you can all go as a family and play.

And what would be nicer than spending a few days without having to cook or do the dishes. While being here we went to a sofa bar to eat once and the other times we went to the Berlin Pub. That is definitely a great place to visit. I really don’t have very high expectations for pub/bar food. More like, random goop. But there I was seriously amazed. Super tasty salmon with wild garlic pesto, for example. And not a disgusting “bought-from-a-sale” salmon piece that’s been frozen, but a nice fresh juicy salmon with crispy skin. And the risotto. Seriously restaurant quality. In addition they have all kinds of sugar-free desserts, that you cannot find anywhere else.

Didn’t take any pics, sorry, too busy eating 😀

If you find yourself in Aqva and feel like getting a treatment, I suggest the head and neck massage, which is one of the better prices options here (39€), but it’s just so good an relaxing. Neck, upper back, hands, head and face, everything will be worked through and it feels so nice afterwards, that I just didn’t know what to do with  the great feeling I had.

When in Rakvere I like to check out the local second-hand stores ( I have my heart set on two massive wooden framed mirrors that I have zero possibilities for transporting to Tallinn). I got some cool clothes for the kids (like Lende’s converse’s for a euro). I have loved Rakvere from the first time we visited, so I am glad to visit in the summer and in the winter. This time we even got to experience a snow storm.

Mari’s absolute favorite part of this trip was the commute, because trains!!!! Ok, I forgot about the water park too, but I didn’t take any pictures there (I think I have one on my phone), it’s a nice and suitable place for kids – there’s kid’s areas and the water + air are really warm, so no-one has to walk around shivering.

Well, anyway, it was nice and we shall meet again, Aqva, but now we have to catch the train, because someone is going to get a tattoo today and as a hint: that someone’s name rhymes with Kariann.

Be cool and tell me when was the last time you were in a SPA? Which one is your favorite?

Loe ka neid postitusi!

39 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Laura 5. veebruar 2018 at 23:59

    Viimati käisin spas Pärnus, umbes nädal hiljem kui sa ise, Viiking spas. 5.03 oli vist ja me suutsime seal vist lapse hakkama panna :D:D Nüüd laps kahekuune, aga päevade ja uh järgi täpselt sel nädalavahetusel see juhtus 😀

  • Avatar
    Vasta Marvi 25. jaanuar 2018 at 22:55

    Viimati käisime Noorus Spas Narva-Jõesuus.. hotell ilus..spa ka norm..palju rahvast oli ainult. Loodus on seal väga ilus.
    Aqua on täiega äge, ülikooli ajal sai seal ikka kursakaaslastega käidud.
    Mul tuli nüüd tahtmine perega sinna minna :))

  • Avatar
    Vasta Eve 25. jaanuar 2018 at 21:56

    Meie olime viimati pärnus Viiking Spas , aastavahetusel ( jummel kui ammu see tundub 😉 ) Pärnu iseenesest meeldib väga, ja Viiking ka – hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Muidugi – tihti ülerahvastatud, küllap on paljudel minuga sarnane maitse 😉 Rakvere on väga väga lemmik, katsume aastas korra ikka seal käia, aga sõit on pikk ja kaheks ööks jääda ei raatsi 🙁 Homme lähme Värskasse – ka üheks ööks. Spa osa võiks seal suurem olla… aga nii nagu on, nii on 🙂 Igatahes saame ühe päevaga mitu head asja – natuke shopata, siis spa saunad ja vesi ja õhtul loodame ka spa baari tantsima jõuda 🙂

  • Avatar
    Vasta Krr 25. jaanuar 2018 at 21:10

    Saaremaalt meeldib ilmselt Arensburg kõige rohkem. Grand Rose spa osa ka mõnus, aga ei meeldi see, et keldrikorrusel ja loomulikku valgust pole. Lisaks Grand Rose sisustus paduromantiline ja mitte minu maitse. Go Spa ka eelnevalt olnud täitsa mõnus, aga kuna nad on nii “perespa-ks” muutunud, siis ega seal eriti lõõgastuda ei saa tegelikult (tunne nagu oleks lasteaias, lapsed kisavad-jooksevad kogu aeg ümberringi), viimane kord oli lausa väsitav (eriti õhtul restoranis).

    Meeldib veel Pärnus Estonia Resort Hotel & Spa ja eriti veekeskuse osa

  • Avatar
    Vasta Marie 25. jaanuar 2018 at 19:59

    Tubli 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 25. jaanuar 2018 at 19:32

    Viimati Noorus spaa – ülimegagiga äge – erinevad, mitmesugused saunad, neid on palju ja ka lebokohti, mitmed-mitmed mullivannid ja muud veevannid-basseinid, soe, avar, puhas oeh, seal elaks. Eriti põnev on kontrast õhtu ja hommiku vahel – õhtuti rohkem hotellis ööbijaid ehk siis kaugelt tulijaid, tavaline. Aga hommikuti – vot siis on kohalikud ägedad saunamemmed- ja taadid kohal – no sellist vanuigi elurõõmsat saunamõnude nautimist ei leia mujalt – saunades, kus saab leili ise visata on tõelised saunatšempionid kohal, muudkui uhavad ja naeravad ja naudivad! 😀 Ise küll väga vene keelt ei oska, aga nii kift oli kuulata seda jutuvada, ülim energialaks, istu ja kuula melu saunanurgas 😀 ja kuidas soolasaunas kõik sõbralikult üksteise selgasid soolaga hõõrusid ole oma või võõras – tõeline slaavi hinge abivalmidus ja elurõõm.
    Varsti V-spasse esimest korda – selle kohta on ka palju häid sõnu kuuldud, ainult põrand pidi teiste kohtadega kohe eriti libe olema. Oskab keegi kinnitada/ümber lükata või on seda nüüdseks millegagi töödeldud, et enam ei ole?

    • Avatar
      Vasta Katriin 25. jaanuar 2018 at 19:34

      *teiste kohtadega võrreldes…

      • Avatar
        Vasta Oksana 26. jaanuar 2018 at 21:53

        Ma ise olen korduvalt Aqvas käinud ja Kuressaares Grand Rose spas ja nendega võrreldes on Vspa põrandad ikka väga libedad, eriti trepikohtades on ohtlik, nende lebotamiseks mõeldud madratsite juures. Mul oli väike laps süles ja nö kõndisin ikka mingi hambad ristis tibusammudega et käima ei käiks.

  • Avatar
    Vasta R 25. jaanuar 2018 at 19:14

    Käisime poolteist kuud tagasi ka Aqvas ja seal oli lihtsalt imeline! Lapsele on tegevust küll ja veel, ise saime ka tunniajast jalamassaazi nautida. Veekeskus on mõnusalt soe, söögid väga head ja valik suur. Teenindus on ka super! Kiidan taevani ja tahaks kindlasti tagasi minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 25. jaanuar 2018 at 19:02

    Viimati sai sügisel pimeduse saabudes samuti käidud Aqua Spas ja see sai kohe minu vaieldamatuks lemmikuks. Seal tõesti väga mõnus ja igati oma hinda väärt. Uuesti on plaanis üks mõnus nädalavahetus endale lubada märtsi kuus. Mõnus viis akude laadimiseks ?

  • Avatar
    Vasta Vesper 25. jaanuar 2018 at 17:58

    Noorus Spa Narva-Jõesuus – veepark + saunad, saarekesel olevast baarist saab nii jäätisekokteili kui smuutisid, mõnuus.
    Asukoht on ka muidugi fantastika, eriti suvel.

  • Avatar
    Vasta tiki 25. jaanuar 2018 at 17:55

    Viimased 2x Aquas 1 öö perepaketiga (2täiskasvanut+2last). Soovitan perepaketti, ülimugav, hinnas sees 2täiskasvanu massaaži 60min (valida saab kahe erineva variandi vahel), sees ka sofabaaris paketile kohandatud vabal valikul 2 käiguline õhtusöök. Hind varieerub vastavalt toale superior/peretuba. Samas hind tuleb massaažide ja õhtusöögiga oluliselt odavam kui tuba, protseduurid ja ôhtusöök eraldi vôtta. Nii laisk ja kompaktne pakett, et ei pea majast väljagi astuma ? Samas olen väga rahul ka Noorus spaga, paketid/toad oluliselt soodsamad Aquast ja kõik olemas.

  • Avatar
    Vasta Triin 25. jaanuar 2018 at 17:52

    VSpa tartus ja Grand Rose Saaremaal! Kaks lemmikut. Rakveres pole käinud, aga miski muu pole nii hea olnud kui need kaks.

  • Avatar
    Vasta Kerli 25. jaanuar 2018 at 16:34

    Appi, kui nunnud tennised 🙂 äkki ärid ära, kui Lendele väikseks jäävad?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. jaanuar 2018 at 19:09

      võin lihtsalt anda kui tahad 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 25. jaanuar 2018 at 14:50

    Pole veel kàind, aga Aqva’s broneering 11.02-12.02, ei jòua àra oodata 🙂

  • Avatar
    Vasta t. 25. jaanuar 2018 at 14:15

    Nja. Ei saagi rääkida viimatisest korrast, sest pole iial käinudki. Pole nii heal elujärjel, et raha nii muretult ja kergelt laristada. Oleks siis muud lõbustused, et ok, jätan selle ära ja lähen hoopis spasse, aga midagi muud ka pole. Isegi kui saaks, ma vist ei oskakski spas olla/käia. Öeldakse, et kui kunagi saanud pole, siis ei oskagi tahta. A noh, kes ikka käinud, need kiidavad ja vahel tekib küll tunne, et justkui tahaks ka. A ma enne teen lapsele mingi väljamineku, kui et lähen mõnulen raha eest spas.

  • Avatar
    Vasta Teele 25. jaanuar 2018 at 14:10

    Fännan Hedon spad Pärnus. Ja ikka seda Vaikse Spa osa, kuhu mudilased ei pääse. Seal saab enam-vähem lõõgastuda, kui just mingite purjus soomlastega samal ajal saunadesse ei satu.

    Paari nädala pärast sõbrannaga minek VSpasse Tartusse. Ka ilma lasteta. Olen seda meelt, et lapsega käime veekeskustes, kui tõeliselt ise spas lõõgastuda tahan, lähen ilma lapseta.

  • Avatar
    Vasta Pille 25. jaanuar 2018 at 13:28

    Lapsepõlvest saati olen ma põhiliselt ,,üles kasvanud” Toila Spa-s. Hind on väga mõistlik, kui ainult spa-sse minna, siis kolme tunni pilet on 12€, perepilet (2+2) 26€. Tihtipeale on seal ka erinevad sooduspakkumises, hooajapakkumises jne. Huvitav koht merele lähedal, park on ka imeilus 🙂
    Täpsemat infot leiab muidugi kodulehelt: toilaspa.ee

    • Avatar
      Vasta Pille 25. jaanuar 2018 at 13:30

      Sooduspakkumised*
      Hooajapakkumised* 🙂

  • Avatar
    Vasta R 25. jaanuar 2018 at 13:09

    Viimati käisime novembris perega Narva-Jõesuus Meresuu spas ja mulle niiii meeldis. Kõik meeldis! Isegi pikk sõit sinna ja tagasi olid mõnusad. Ma pole päris mitmes tuntud spas veel käinud ja Rakvere Aqvasse tahaks minna küll. Tavaliselt teen nii, et panen bookingu otsingusse sobiva ajavahemiku, veel mõned kriteeriumid (nt bassein) ja siis valin antud hetkel hinna järgi parima pakkumise…..Aqva pole veel niimoodi esile tõusnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirru 25. jaanuar 2018 at 13:01

    Me kavatseme minna Haapsallu sapa hotelli Laine. See on siis minu esimene kord ja loodan, et tuleb meeldiv kogemus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 25. jaanuar 2018 at 12:58

    Heh spa Eestis küll kallis pole, neid ju palju erinevaid. Lavendel spa Viimsis on ûks hinnasôbralikumaid (sihtgrupp tundub pigem 18+). Kui 50 euriga saab PIIRAMATULT sulistada ja saunatada, ööbida ja hommikul veel süüa ja saunatada, no millest me räägime 😀

    • Avatar
      Vasta Annika 25. jaanuar 2018 at 13:53

      Mina käisin kevadell 2017 Lavendel Spas ja ühes mullivannis ujus mingi kahtlane tume tükk vastu. Suures basseinis oli nii palju kloori, et silmad kipitasid. Loodan, et seal muidu on puhtam vesi ja lihtsalt ma sattusin sinna peale mingit räpakollide gruppi.

      • Avatar
        Vasta H 25. jaanuar 2018 at 19:11

        Oi, mul on sinna järgmine nädal just minek. Loodan, et on normaalne ikka.

    • Avatar
      Vasta Jj 25. jaanuar 2018 at 21:13

      Ma alles hiljuti otsisin kuhu minna ja siis oli Lavendel küll väga ülehinnatud, odavama hinna eest saab mujal palju rohkem asju? ja ega see väga ei tõmba sesuhtes ka, et pole ju mõtet nagu kodu juures ööbida pmst ?
      Päeval nsm vedeleda seal jaa.. aga kui ikka ööseks jne jääda, siis tahaks kaugemale? a see puhtalt mu arvamus?

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 25. jaanuar 2018 at 12:39

    Eelmine kord oli … eee … on olnud küll, aga mul on raskusi tegemaks kindlaks, milline see viimane kord oli.
    Aga tõsiselt, kui mulle raha tuleb kirjastustelt, mõtlen päris tõsiselt lastega minemisele. Sest MÕNUS.
    Eks see “ise ei tegema”-mõnu tuleb sealt, et kogu aeg pole ajus “selle ma saaksin kodus nii palju odavamalt ja tolle naa palju odavamalt”.
    Aga kui nii saab, miks ei.
    Mõnus on!

  • Avatar
    Vasta Liisike 25. jaanuar 2018 at 12:34

    Meie lähme laupäeval mehega KAHEKESI üle mitme aasta spasse, seekord siis Haapsallu FraMaresse, nii ootan juba kuna ma ausalt ei mäleta ka enam millal viimati mehega kahekesi üldse olime 🙁

  • Avatar
    Vasta kaisa 25. jaanuar 2018 at 12:28

    Appi, ma terve elu Rakvere lähedal elanud ja Rakveres palju aega veetnud, aga Berliini Trahteris pole mitte kunagi käinud, sest see on mulle alati megasuvakas tundunud. Nüüd nende menüüd vaadates – appI! Nii isuäratav!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. jaanuar 2018 at 13:11

      Ja ausalt, toit on super hea!!

  • Avatar
    Vasta Ave 25. jaanuar 2018 at 12:05

    Tere!Olen vist ainuke eestlane, kes pole jõudnud Soome ega ka ühtegi spasse. Uudishimu muutkui kasvab, et vaatama minna ,aga alati leian mingi vabanduse, miks seda mitte teha.

  • Avatar
    Vasta M 25. jaanuar 2018 at 11:56

    Tegelikult tahaks täiega ise ka Aqvas nii käia, et ööbid ja värki. A no kohaliku elanikuna naljalt ju sinna magama ei säti end, 1 kord võiks…
    Aqva veekeskus meeldib täiega! Üle prahi mu meelest.
    Viimati käisime mehega Kuressaares Johan spas. väkk. üldse ei meeldind. hommikusöögi osa oli nagu eriti rõve. toidu ala oli nii must, et paha hakkas. ma saan aru, et klientidel kukub ikk aja nii, aga teenindaja võiks ju jälgida seda.
    Arensburg oli ka suht tavaline.
    Kuressaares on lemmar mul ikka korduvalt käidud Grand Rose spa, see ongi kõige parema mulje jätnud kogu kombost oma saunade, bassu ääres söömise võimaluse ja üldise miljööga.
    Meresuu oli veekeskuse osa nii külm, et mu hülgetest lapsed ei suutnud kauem kui 20min vees olla.
    Noorus oli suhtkoht okei ka.
    aga no still tahaks ikka rakveres ka magamas käia 😀

    • Avatar
      Vasta Liisa 25. jaanuar 2018 at 23:56

      Me käisime eelmisel aastal Johanis ja ülimõnus oli kõik. Väga mõnus teenindus, hommikusöök super, kõik oli ilus ja puhas, toidud väga head. Veekeskus oli mõnus, lastega perele mõnusalt väike, sai kogu aeg silma peal hoida lastel. Välibassein oli mu isiklik lemmik.
      Arvestades, et enne olin Kuressaares käinud vaid Go Spas, mis on ilmselt Kuressaare parim, olin väga kindel, et pettun Johanis, aga sugugi mitte. Kõik oli 5+.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 26. jaanuar 2018 at 09:38

        Mina olen ka vaid korra Johanis käinud (sõbrannaga, mitte lastega) ja jäime VÄGA rahule – ülihead mälestused sellest tripist.

  • Avatar
    Vasta Karin 25. jaanuar 2018 at 11:54

    Viimati käisin mina Vspas jaanuari alguses töökaaslastega. Vahelduse mõttes oli päris mõnus ilma lasteta olla. Seal olen juba teist korda olnud, aga hirmsasti tahaks Aqvasse jälle minna ja seekord ööbimisega (varem ainult ujumas käinud seal). ??

  • Avatar
    Vasta L.L 25. jaanuar 2018 at 11:52

    Viimati käisin peaaegu aasta tagasi. Toila Spas, väga äge oli ja hind oli ka taskukohane. Küll aga ainult üheks ööks, mida sai nüüd väga kahetsetud. Üheks ööks ei tasu kunagiii minna 😀
    Aga nüüd Valentini päeval lähme mehega Lavendel Spasse. Kolmeks päevaks ja kaheks ööks. Kuuldavasti Restoran Luu pidi hea koht olema. Lisaks meeldib mulle see, et seal Spa on alates kella 18.00 täiskasvanute päralt. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 25. jaanuar 2018 at 11:50

    Olen ka seda võrdlust palju kuulnud ja alati mõelnud, et see on NII vale. Võrreldakse Eesti kõige paremate spapakettide hindu kõige rotimate soojamaatuusikutega. Need ei ole võrreldavad ja need ei ole ka samadele sihtrühmadele. Inimene, kes läheb sellele odavale paketireisile ei läheks elusees kõige kallimasse spasse mingi kalli paketiga ja samamoodi ei läheks see luksusspaas nautleja mingile Türgi säästureisile. Ühel juhul vedeled imeilusas numbritoas, sööd kõrgel tasemel restoranisööki ja naudid erinevaid hoolitsusi, teisel juhul oled kusagil paaritärnises urkas ja sööd mingit buffeepläusti hommik-lõuna-õhtu. No ei ole võrreldavad asjad. Eestis on spasid õnneks ka igasugusele rahakotile ja leidub ka väga soodsaid pakkumisi, mille eest ei saa mingi valemiga nö soojale maale ?.

    • Avatar
      Vasta Ingrid 26. jaanuar 2018 at 10:21

      Nõustun arvamusega 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. jaanuar 2018 at 10:22

      Mina nõustun ka! 😀