Uncategorized

sünnipäeva pidamisest

1. märts 2018

Arvata oli, et ma ei saanud ju sel aastal sünnipäeva pidamata jätta. Ja kuna Parole mul ammu südamesse pugenud on, siis teadsin ma, et seal ma just peo teengi. Üli hea on, et kohal on juba selline mõnus meeleolu ja peo vibe sees – rahvas tantsib, muusika mängib, pidu täies hoos noh!

Ette valmistusin ma nii, et panin umbes kahekümnele lauad kinni, tellisin laudadele punast ja valget veini, lisaks igale lauale suure snäkivaagna (me olime kolme laua taga). Kes külalistest soovis praadi või muud jooki, tellis selle ise. Niimoodi oli väga hea majandada ja sünna pidamine ei läinud ka röögatult kalliks.

Et sünnpäev ikka meelde jääks, palusin kohale ka Kuulid Muuvid, kes on jäädvustanud seda aega, kus Lende väike oli (näete, siin) ja laste 1 ja 4dat sünnat (siin) ja nüüd siis minu sünnipäeva ka. Ausalt parim väljaminek sünna puhul, sest ta tegi natukene pilte ka, lisaks siis video, mis annab meie õhtu meeleolu nii hästi edasi, et mul läks kohe südame alt soojaks. Mõnus õhtu, mõnusad inimesed, mõnus koht ja no… Need on minu sõbrad! Kes aasta, kes 15 aastat – alati minu jaoks olemas, täpselt minu masti huumoriga ja kõige ägedamad inimesed, kes olemas on. Aitäh, et te mu sõbraks olite nõus hakkama! Laav ju!

It was known I wouldn’t skip my Birthday party this year. And since Parole has become very dear to me I knew that’s where I was going to have the party. I love how the place already had a party vibe – people are dancing, music is playing, party at it’s best!

I prepared for the party by reserving places for about twenty people, ordered red and white wine for the tables and a large snack platter for each table (there were three tables in total). Who wanted a main or something else to drink got it for themselves. It was a very good way to make it easy to organize and the birthday party didn’t cost me an arm and a leg.

To have cool memories of the party I asked Kuulid Muuvid to show up, who also have done some clips when Lende was a baby (look,here) and the kids 1st and 4th Birthday (here) and now they have done my B-day. Honestly the best thing to spend money on, because he also took some pictures, plus the video, which together show the atmosphere of the party so well, it makes my heart warm. A cool night, cool people, cool place and well… these are my friends! Some have been my friends for a year, others for 15 – always there for me, exactly my kind of sense of humor and the coolest people on earth. Thank you for being my friends! I luv U!

Parim esineja Paroles! Ja meil on samal päeval sünna (jah, ma nii tihti käingi seal, et ma tean juba kõigi elulugu :D)

Kingitustest pole eriti midagi rääkida, sest sel aastal palusin ma, et mu sõbrad toetaks rahaliselt ühte kasside hoiukodu. Ainult Mammu ütles, et ta juba toetas ühte kasssi ja tõi mulle kingiks hoopis enda imeilusa kleidi, mida ma olen nüüd 3p jutti kandnud, sest kõik aina kiidavad seda 😀

Tordi tellisin NT kookidelt ja kui hea see oli, võite lugeda Kardo näost 😀 Mis teha, ma olen igavesti noor (kujunduse ja maitse osas andsin 100% tegijale vabad käed ja jäin MEGA rahule!).

I don’t really have anything to say about the gifts, because I asked that my friends to support a foster home for cats instead. Only Mammu told me that she has already supported a cat and would love to give ma beautiful dress instead, I have now been wearing that dress for 3 days and everyone keep complimenting it 😀

I got the cake from NT Koogid and you can see how good it was from Kardo’s face 😀 What can you do, I am forever young (I left the taste and decorating up to the maker 100% and I was SUPER happy with it)

Igatahes, selline pidu oligi. PARIM EVER! Mul on nii head sõbrad, võeh! Ma ei tea, kas ma üldse saaks õnnelikum olla? (PS! Alati kui ma seda ütlen, siis juhtub mingi mega sitt :D).

Anyway, that was the party. BEST EVER! I have such good friends! I don’t know if it’s even possible to be any happier? (PS! Always when I say that something super shitty happens :D).

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Inga 1. märts 2018 at 19:42

  Teid Kardoga on nii ilus vaadata, õnnelikud, nii harmoonilised ja nagu vastarmunud, süda läks härdaks isegi. ? Ja sina näed ülihea välja, tekkis isegibkadedus, et sinu tuttav pole ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 2. märts 2018 at 01:33

   issand, nii armas, aitäh 😀 ma ise just vaatasin, et ma nagu veits valguks kleidist välja aga noh, suva :D!

 • Avatar
  Vasta Lauriita 1. märts 2018 at 16:30

  Kas tuu om mingi lesbitüdruk, kes seal sind ja Triinut tantsutab?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. märts 2018 at 16:37

   kas sa tihti kategoriseerid inimesi nende seksuaalse orientatsiooni järgi? 😀 või mis vahet seal oleks, kui ta on, või kui ta ei ole? tantsutada ei või vä

   • Avatar
    Vasta Lauriita 1. märts 2018 at 18:53

    Jaa, ma kategoriseerin, huvitav on teada, kes on kes. Selle tüdruku kehakeel on selline vaba ja muretu ja ei pidanud seda silmas halva mõttega. Mul pole omasooiharajate vastu mitte midagi.

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 1. märts 2018 at 18:54

     Ahsoo, ma siis ütlen ära, et ta on kahe lapse ema ja abiellub varsti…. mehega 😀 Aga ta ongi väga vaba ja muretu ja äge inimene! 😀

  • Avatar
   Vasta Liis 1. märts 2018 at 19:47

   Õnneks või kahjuks pead tõesti pettuma aga ma ei ole lesbi 🙁
   Lihtsalt ma võtan elu mitte-eestlaslikult ehk siis vabalt ja täpselt sellise vaibiga nagu tunne toob 🙂
   Proovi ka ehk siis ei näe elu enam nii hobuseklappide vahelt 😉 🙂

 • Avatar
  Vasta Kätlin 1. märts 2018 at 15:36

  Sünna pidamisest lugedes meenus, kui “Hommik Anuga” saates küsiti ühelt siin elavalt välismaalaselt, et mis teda imestama paneb eestlaste kommete juures. Ja siis ta ütles, et tema jaoks on väga imelik, et kui on iseenda sünnipäev, siis peab sünnipäevalaps peo sõpradele välja tegema. Või olgu see siis kodune istumine. Ikka peab sünnipäevalaps raha kulutama. Peaks nagu vastupidi olema ? Seega sinu poolt pakutud variant oli igati mõistlik mu meelest. Oluline oli oma kallitega koos aega veeta mitte söögitalguid pidada.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. märts 2018 at 15:56

   Noh, ma mõtlesingi, et kuna see oli pigem selline “olen see kell ja aeg seal- tulge kui tahate” üritus, siis leidsin ka, et snäkid ja tervitusjoogid on ok 🙂

 • Avatar
  Vasta M 1. märts 2018 at 14:56

  Aa veel ülinunnud kingad sul?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. märts 2018 at 14:57

   Aitäh!

 • Avatar
  Vasta M 1. märts 2018 at 14:55

  Nii lahe!Vinge tort!!!!
  Mul nii kurb meel,et nii imelik kui see ka pole mul polegi mitte ühtegi sõpra va (abikaasa,ema,lapsed,vend)
  Aga sellist sõbrannat kellega lihtsalt lobiseda või käia söömas mida iganes sellist mul pole:(
  Peale seda kui kolisin välismaale 10 a tagasi,pole ühtegi leidnud.
  Ja eesti kontaktid kõik vaid kaugeks jäänud.
  Äkki olen lihtsalt nii shit persoon et pole sõpru:))

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. märts 2018 at 14:57

   Ei usu, et sul nii sitt iseloom on, sa pead lihtsalt äkki kellegil natist kinni võtma ja sõbraks sundima 😀

   • Avatar
    Vasta Merilin 3. märts 2018 at 13:32

    Hahaha, see on küll hea viis sõpru saada 😀

 • Avatar
  Vasta Kris 1. märts 2018 at 14:04

  Väga väga mõnus tundub olevat! Pildid ja video on niiiii siirad ja armsad :).
  P.S Parole võiks sulle juba sünna välja teha sellise reklaamimise eest 😀

 • Avatar
  Vasta Teine Mari 1. märts 2018 at 14:03

  Sa oled nii ilus!

 • Avatar
  Vasta Mia 1. märts 2018 at 13:51

  Kas sul oli kutses mainitud, et külalised ostavad ise söögid? Tundub hea mõte, aga mul oleks kuidagi awkward seda serveerida külalistele kuigi ei peaks ju olema:) Muidu läheb see sünna pidamine tõesti kulukaks.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. märts 2018 at 13:57

   Ma tegin evendi ja seal mainisin jah, et minu poolt on snäkid, kes aga rohkem süüa tahavad, siis saavad ise kohapealt tellida enda kulu ja kirjadega 🙂

 • Avatar
  Vasta Liisi 1. märts 2018 at 12:28

  Hahahahhahahaha, no võtab hästi kokku vaprad ja ilusad küll ?