Uncategorized

“miks keegi minuga seksida ei taha?”

25. aprill 2018

Ärge arvake, et ma endast kirjutan, ma olen kolm korda elus seksi saanud ja mul enam vaja pole ka, aga nimelt kuulsin ma lihtsalt ÕUDUSLUGU. Üks tuttav rääkis, et tema sõbranna koolis on probleem, et 14-aastased käivad vahetunni ajal vetsus seksimas. Ja tema sõbranna tütar olla kurb, sest temaga ei taha keegi seksida.

Reaalselt… Kui ma kuuleks, et minu laste koolis selline probleem on, siis ma lihtsalt võtaks oma lapse koduõppele ja lepiks sellega, et ta tulevikuks on näiteks kraavikaevaja olla, sest no… öäkkkk. Tütre emana on seda ikka eriti jube ette kujutada. Mis pagana kool see on? Ja mis 14-aastased need on?

Okei, see, et mina pmst 17 olin, kui ma seda vanainimesteasja tegin, ei tähenda loomulikult, et teised varem alustanud ei oleks. Ikka alustati. Aga minu meelest ikka enamasti seetõttu, et peiks oli vanem ja siis oli vajalik või nii. Ma praegu õudusega meenutan, et meil viiendas-kuuendas klassis rääkis üks klassiõde, et ta on nüüd juba oma “mehega” seksinud. Tõesõna, tal oligi mees, sest see kutt oli mingi 21-aastane VÄHEMALT ja käis tal koolis autoga järgi. Väga “äge” värk. Aga no juba siis olin ma veits šokeeritud, et miks üks täisealine inimene 13 aastaseid vahib, aga no mis see ka minu asi oli. See klassiõde oli juba siis see “popp” ja suurte tissidega, ma olin siis nagu kaks konti, kusehais ja… traksipüksid 😀

Aga no ma ei kujuta ette, et mis kuradi suur kiim peab olema 14-aastasel KOOLIVETSUS vahetundide ajal seksimas käia. Pigem tundubki see mingi õudne… populaarsete värk? Et kõik lahedad küll seksivad, ma siis seksin ka? Öäkk, mul tuleb judin peale… Kardo rääkis, et kui ta oli umbes selles vanuses, siis tal oli üks tuttav tüdruk, kes oli mega popp, sest käis skatepargis kuttidelt suhu võtmas. Nagu päriselt ka? Ma tahaks nagu vanamutt käed taeva poole ajada ja appi karjuda. Mis noorusega toimub? Ja no ei saa öelda, et see alles nüüd nii on, sest no minu ajal oli ka. Lihtsalt minu puhul oli küll nii, et ma teadsin kindlasti, misasi see seks on, aga olgem ausad, ega keegi seda mulle niiväga pakkunudki oleks, et mul oleks üldse võimalust või mõtetki kellegagi seksida.

Alles siis, kui ma oma esimese päris peika leidsin, kes muuseas oligi mu eelmine peika enne Kardot, võtsin ma ennast “kokku” ja mõtlesin, et no persse, ma kohe 17-aastane ja kõik teised on juba seda teinud ja me olime vist mingiii… üle poole aasta kindlasti “käinud” ja no lõpuks sai see siis tehtud. Vähemalt nüüd hea oma tütardele kunagi rääkida, et oi, mina ikka ootasin selle esimese armastuse ära ja ei tormanud selle tähtsa otsusega. Samas ma ei mäleta, et mu ema iial mulle üldse mingit seksijuttu rääkinud oleks, olin lihtsalt ise “hea” seksikauge tütar 😀 Ma arvan, et kui keegi 14-aastasele Mallule oleks teinud pakkumise koolivetsus paugu keppi teha, oleksin ma ristimärgi ette löönud, põlema lahvatanud ja südamerabanduse saanud, sest… “IUUUUU!” 😀

mina umbes 14-aastasena endameelest seksikas olemas

mina samas vanuses oma igapäevaolekus 😀 no shit, et keegi mulle peenisega ei liginenud 😀

Loe ka neid postitusi!

72 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kratt 3. mai 2018 at 22:25

    Loen seda kõike ja mõtlen, et Kenderi raamat, mille sisu on suhteliselt sarnane mida rahvas siin kirjeldab, pidi mehe peaaegu vangi viima, aga see oli kõik ainult väljamõeldud kirjatükk. Seda teemat ja kommentare lugedes tuleb aga tõesti ahastus peale, kui palju mentaalse puudega lapsi ja nende vanemaid võib ikka olemas olla… 12 või 14, laps on laps ja kogu see kirjeldatud wc romantika võiks toimuda oluliselt hiljem ja mõistlikumas keskkonnas. Samas usun, et enamusel nendest “tuttav rääkis” juttudest on tugev liialduse faktor juures.

  • Avatar
    Vasta seltsimees 3. mai 2018 at 13:58

    Vaata ja loe parem seda foorumit, saad veel targemaks… 😀
    https://lapsemure.ee/viewforum.php?f=176&sid=d7a671bc37ff9923f8cb6f70443402c6

  • Avatar
    Vasta annika 29. aprill 2018 at 14:06

    Mu kohe kaheaastaseks saav tütar vaatas koos minuga pilte ja ütles “nutab, pole pükse” Ta oli väga mures selle üle 😀

  • Avatar
    Vasta Kellukas 26. aprill 2018 at 00:52

    Minu mees rääkis kuidas sugulasega võrevoodis teki all 8aastasena pani noksi tüdruku tussusse.Sugulane ei olevat jõudnud/saanud seda teha.
    Veel rääkis kuidas sõbraga (mõlemad vanus 10) olid vannitoas 12aastase tüdrukuga ja tüdruk ütles et kes kiiremini noku kõvaks ajab saab tussu lakkuda.
    Päris rõve oli kuulata ja ütlesin mehele et ta vait oleks.
    Mina ise musutasin küll koolis ühe kindla poisiga ja hoidsime käest kinni aga see oli ka kõik.Süütuse kaotasin kui olin 19.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. aprill 2018 at 22:26

    Fuuuhhh…. sellises vanuses peaks neid poisse eemale veel tõrjuma, I know i did 😀 Mind narriti ja seega oli tavaline nähe, kus mina jooksin poiste järel, et neile kere peale anda:D Nii mõnigi saigi 😀
    Ei aga.. koolivetsus? iuuu… nagu koolis on juba imelik, aga vetsu takkajärgi? hea, et koristajakappi nahistama ei lähe….

  • Avatar
    Vasta m 25. aprill 2018 at 21:30

    kuna eeskujusid pole olnud, siis esimene suhe oli ka täisealisena naistemehega tagantjärgi nõme.a noorus.
    ja mäletan, et teismelisena üks tahtis seksida käisime, a kuna kondoomi polnud ei teinud ja ongi parem, oli peale tükkiv ja ebamugav.. ning hiljem kuulsin, et tegi kellegi rasedaks..vedas mul.

  • Avatar
    Vasta C. 25. aprill 2018 at 21:27

    Minu esimene kord oli siis, kui 16 olin ning minust 7 aastat vanema tüübiga. Ei olnud suur armastus või miskit aga pea oskas sassi küll ajada… Äge oli, kui autoga kooli järgi tuli ja oma maja oli ka. Olin tol ajal mässumeelne ka veel, siis oligi nii mõnus, et on koht kuhu minna kui koju ei taha suunduda kohe peale kooli. Endast vanemate seltskonnas oli kuidagi üldse nii “äge” olla.
    Mõned aastad tagasi sain teada, et tüüp on vangi pandud, kuna on pedofiil. Aastad möödusid aga tema vaatas ikka 14-16 aastaseid või isegi nooremaid.
    Kuigi juba mitu aastat seda teadmist seedinud aga siiamaani ei suuda ma välja mõelda, kas olin tema üks ohver ning ta oskas mind nii hästi mõjutada või ma ise ka tegelikult tahtsin seda.

  • Avatar
    Vasta Jane 25. aprill 2018 at 21:12

    Mäletan, et mul oli kange tahtmine 17-selt süütusest lahti saada. Mehkeldasin samal ajal ühe emost depressiivikuga, kellega voodis lõpetasime, aga lõpuni ei läinud, sest tundus, et ta pole õige. Nii läkski 10 aastat enne selle õige meheni, kellega hetkeks olen 4 aastat koos olnud, neist kaks abielus. Huvitav on ka see, et enne kaotasin süütuse ja hiljem sain oma esimese suudluse. Kokkuvõtvalt – tasus ootamist. Aga mis valu neil teismelistel vanainimese asjaga on – no sellest ma aru ei saa…

  • Avatar
    Vasta J 25. aprill 2018 at 20:21

    ??????

  • Avatar
    Vasta Triin 25. aprill 2018 at 20:07

    Keegi kuskil kellegile rääkis jutt ei päde kunagi tõsiseltvõetavana ju.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 21:11

      no nagu kommentaaridest näha, siis päris absurd ja võimatu see nagu ei ole, või mis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 25. aprill 2018 at 17:53

    Mis kraavikaevajatel viga on? ? ma olen teedeehitaja, kui vaja kaevan ka kraavi. Ja ma olin koolis ja ülikoolis väga tubli õpilane. Aga lapsed tahavad liiga ruttu suureks saada, see see viga ongi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 19:45

      Ma ausalt üritasin mõelda ametit, mida raudselt ühelgi mu lugejal ei oleks 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 25. aprill 2018 at 17:15

    Mul on seda nii kurb lugeda. Mina olin oma kooliajal hall hiireke. Kõigi jaoks sõber, aga paks ja kole ja kellelegi ma ei meeldinud ja ükski sõprus ei arenenud nii kaugele, et sealt isegi “käimist” arendada. Selleks, et äge olla, ma mõtlesin endale peika välja, kellega ma siin ja seal ja kolmanda nurga peal musitasin. Tegelikkuses sain oma esimese suudluse 19-aastadena ÖÖKLUBIS!!! Mingi lambine vend astus ligi, ajas natuke aega külge ja tahtis musitada… ma mõtlesin, et kas praegu või mitte kunagi.

    Süütuse kaotamisega oli muidugi veel toredam lugu. Ma kahetsen seda ilmselt elu lõpuni, kuigi olin sel hetkel 21. Mul polnud selle hetkeni olnud ühtegi peikat ning lisaks esimesele klubisuudlusele oli lisandunud ainult üks peomusi veel. Ka sellel puhul ei olnud tegu mu armastusega ega isegi mitte meeldimisega. Sain mingi tüübiga, kes oli minust palju vanem, internetis tuttavaks ja kohtusimegi ainult sellel eesmärgil, et mina oma süütusest lahti saaks.

    Ma ei kahetsenud seda alguses, sest ta oli iseenesest tore inimene ja me suhtlesime päris pikalt, aga praegu… ma tunnen vastikust, et ma sellise asjaga üldse nõus olin, et ma selle inimesega seda olin nõus tegema. Kui ma meenutan hetki sellest õhtust, siis mul tuleb vastikus peale…

    Vahepeal tundub, et minu “kogemused” ongi voolinud minust selle inimese, kes ma praegu olen… ja seda mitte positiivses mõttes. Ma pole ka praegu, aastaid hiljem leidnud endale armastust, sest ma pole siiani populaarne ega ilus ega äge naine. Aga kui ma mõtlen nendele pisikestele 12-aastastele, kes seda va seksivärki praegu suure hurraaga harrastavad, hakkab mul nii kurb – suure tõenäosusega kahetsevad nemad ka seda hiljem, vanemaks saades. Ja sellist koormat kanda on nii kuradi raske.

    • Avatar
      Vasta väga väga naine 25. aprill 2018 at 19:54

      nii kurb, just. Nii sinu pärast – kuigi mul oli hullem, ja krt, ma isegi ei olnud tegelt paks vms, see oli kõik mu peas, aga no elu seadus: alati on kellelgi hullem, see ei tähenda, et sul sitt poleks! – kui nende pärast kui üldse.
      Üldse!!

    • Avatar
      Vasta liz 26. aprill 2018 at 02:42

      Sa oled täiega äge naine, et julged seda lugu jagada! Mul tuli pisar silma, sest samastusin selle tundega, mida kirjeldad.

  • Avatar
    Vasta Väkk 25. aprill 2018 at 17:11

    Ma ise olen ka täna juba 26-aastane känd aga ma mäletan endagi kooliajast, et põhikooli jõudes muutusid kooli peldikud meie vanuste tüdrukute ja vähe vanemate poiste seas, vabandust, hooramajaks. Meilgi oli klassis üks “popp ja äge” tüdruk, kes ilma igasuguse probleemita paar aastat vanemaid poisse vetsus rahuldamas käis. Lihtsalt niisama. Ei salanud maha ka, sest ta sai sellega endale veel rohkem populaarsust juurde. Suva mis maiguga see populaarsus oli. Mõni kümnendik jälle tuli muhe muie näos ja kiskus tüdruku endaga kolmanda korruse vetsu kaasa, kes rõõmsalt itstitades kaasa läks. Kolmanda seetõttu, et sealt kadusid õpetajad alati vahetundide ajal teisele korrusele, kus asus õpetajatetuba 😀 Mu enda vend käib täna samas koolis lõpuklassis ja tema ajal mõned aastad tagasi tehti seal koolis remonti ja remondi käigus muudeti ka vetsud “soovabadeks”. Nüüd käivad poisid ja tüdrukud kõik ühes kohas enda asju ajamas ja sedavõrd lihtsam on ilmselt ka kabiinis muid ebasündsaid asju teha, sest õpetajad ei saa kedagi keelata stiilis “Juhan poiste vetsud on teisel pool koridori, ei roni tüdrukute keskele!” Võehhhh

  • Avatar
    Vasta K 25. aprill 2018 at 16:56

    Olin ka peaaegu 17 kui süütuse kaotasin. Mina ootasin seda “õiget”, või noh, inimest keda ma usaldada saaksin. Mul oli päris palju peikasid ja enamik olid minust vanemad. Suurim vanusevahe oli 9 aastat. Aga ka see ei tõuganud mind varem seda tegema. Mind jäeti isegi sellepärast maha, et ma ei andnud 😀 muidugi tuleb kiita ka mu vanemaid, kes olid mulle kellaaja peale pannud millal kodus pean olema. 😀 minujaoks oli seks siiski armastuse näitamine, aga tänapäeval tundub, et see on midagi, mis näitab “klassi”? Ei mõista, kuhu on noortel kiiret, musitada ja käest kinni kõndida võib ikka, aga no minumeelest seks tuleks ikka suurtele inimestele jätta.

  • Avatar
    Vasta M 25. aprill 2018 at 16:55

    See ei puuduta ainult tüdrukuid .Tüdrukud ja naised on enamjaolt sama litsakad ja uudishimulikud .
    Igastahes ma usun et lastel tuleb (kasvõi salaja) tratud vanuseni ikka silma peal hoida ,eriti kui on kontosid sotsiaalmeedias jne .Mingi suurest usaldusest ja heast kasvatusest on abi kindlasti kuid see ei ole määraja.
    Minul on tütar (11) kes on selline princess perfect .Pilt ilus tüdruk,väga sportlik ,toob medaleid koju,esineb väga tihti jne .Kodu on meil ilus ,sissetulek hea ja võimalusi lubada endile ja lastele kalleid riideid ,trenne ,reisi jne on küllaga .Siiski ma näen ka tema käitumisest et tähelepanuvajadus on praeguses vanuses suurem kui kunagi varem (kuigi sotsiaalmeedias endast pilte riputada ei tohi) ,va pildid mis on trenniga seoses ,ala võistlused ,grupifotod jne .
    Mina arvan nii et tänapäeval on lastele kõik väljaspoolne info nii kätte saadav et nad ongi pubekad palju varem kui meie .Nad teavad maailmad enamus asjadest rohkem kui meie omal ajal ,sest kõik on ju netist kättesaadav jne . Meie mängisime jah barbidega sel ajal kuid küllap oleks samuti netis chattinud kui me oleks sündinud hiljem ,nagu meie tütred .
    Mina usun et liigselt ei tohi lastele midagi keelata kuid nad peaksid ikkagi tundma seda et nende vanemad on need isiksused kes neid suunavad ja nende üle vastutavad ja nii kaua kuni nad meie katuse all elavad ,peavad nad respekteerima ja usaldama oma vanemaid .
    Minu tutvusringkonnas ei ole ma sellistest probleemidest (et 12 a seksivad) kuulnud seega eeldan et natukene ikkagi sõltub see ka perekondadest kus lapsed kasvavad .
    See et nad on uudishimulikud on täiesti loomulik ja uute asjade proovimine on ju väga huvitav selles vanuses kuid nad peaksid siiski teadma et vanemad on need kellellt küsida nõu selliste asjade koha pealt ja et me ei ole vaid nende sõbrannad (viimasel ajal on ju väga inn selline manjaana suhtumine ,et emmed lasevad lastel teha mida iganes ja tuua koju keda iganes sest nad on chillid emmed) .

  • Avatar
    Vasta Anna 25. aprill 2018 at 16:42

    Ma olin 15 kui oma esimese musi sain, peikse mul ka ei olnud, ülikooliski olid vaid silmarõõmud kellega niiöelda sebisin aga tõsisem suhe ongi nüüd mu elukaaslasega, kellega hakkasime sebima 21selt. Oma süütuse kaotasin 19 aastaselt, kui nüüd õigesti mäletan ja olen väga rahul, et see varem ei juhtunud !

    Meenub veel selline tore seik, kus 18 aastaselt läksin koolist arsti kontrolli, kuna olid valud kõhus ja kui arstitädi küsis mu suguelu kohta, saades vastuse, et puudub oli väga üllatunud ja kiitis mind 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta elina 25. aprill 2018 at 16:34

    viimane pilt küll päris cool 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 25. aprill 2018 at 16:11

    Mul oli ka 13-aastane klassiõde, kelle pool elas tema 25-aastane MEES 😀 Tüdruk kiitles kõigile, kes kuulata viitsisid oma regulaarsest suguelust. Ema olevat mures olnud ja pille muretsenud. Kuidas üks ema laseb 25-aastase meesterahva oma 13-aastase tütre magamistuppa elama jäi mulle mõistatuseks. Ema ise ei olnud mingi joodik ega midagi. Korralik naisterahvas, prestiižikal töökohal. Kui klassijuhataja sellest kuulis, siis kutsus paar klassi viisakamat õpilast (ma kaasa arvatud) enda juurde jutule, et mis klassiõde rääkinud on sellest mehest ja mida nad teevad. Kahjuks ei saa õpetajad midagi teha. Kuna ema arust oli kõik ok, siis nii jäigi. Ja peaks mainima, et klassiõe keha oli ikka lapse oma, mitte välja arenenud.
    Ise olin keskani suht laps ja ei kahetse seda. Mingid pervod ligi ei ajanud ja kui oleks, siis oleksin ilmselt isale kaebama läinud 😀 Seksini ootasin ka gümnaasiumi lõpuni ja olen selle inimesega juba aastaid koos.Ei mõista hukka inimesi, kes sellega varem alustavad, aga no kuni 16-17-eluaastani võiks ikka oodata ma arvan.

  • Avatar
    Vasta Mammu 25. aprill 2018 at 15:56

    Ma ei imesta üldse enam, mu tuttava laps (detsembris sai 15) sai endale paar nädalat tagasi väikse poja.

  • Avatar
    Vasta Helen 25. aprill 2018 at 15:50

    Juhtus minugi koolis nii, et 6. klassi tüdrukud, 12 või mis siis ollakse, tegid vetsus 8. klassi poistele seda va vanainimeste asja (blowjobi nimelt) võidu peale. Olen 26 ja see juhtus, kui käisin ise 8. klassis, nii et juba mõned head ajad tagasi. Šokeerivaim asja juures ilmselt oligi “vetsus” ja “võidu peale”, mitte niivõrd see, et lapsed seksivad. See tuli välja, toimus ka lapsevanemate koosolek nende laste vanematele.

    Sellise käitumise märksõnadeks on meedia, televisioon, sotsiaalmeedia, (madal) enesehinnang, vähene (seksiteemaline) suhtlus vanematega.

  • Avatar
    Vasta Liis 25. aprill 2018 at 15:38

    No tänks naerukrambi eest. Oleks ma ka nii julge, et enda üle naerda ja enda pubekaea pilte teistele julgeks näidata:D
    Aga no 5+ 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 15:41

      mis vahet seal on, või mis julgust see nõuab, aru mai saa 😀

      • Avatar
        Vasta Liis 25. aprill 2018 at 16:50

        Nojah, tegelt ju polegi vahet, aga no ma nägin ikka niiiii tont välja 14 aastaselt, et piinlik mõeldagi 😀 omastarust olin jube püss, kui silmalaud olid lillaks värvitud ja kulmud pliiatsiga mustaks võõbatud, alt laienevad LILLAD püksid jalas ja laienevate varrukatega LILLA kampsun seljas 😀 OMFG …miks olid olemas fotoaparaadid:D
        Aga ma ei imesta kui 15 aasta pärast vaatan tänapäeva fotosid ja mõtlen täpselt samamoodi, kuigi hetkel tundub, et kõik on jumala vinks vonks 😀 aga 14-aastaselt tundus ju ka 😀

  • Avatar
    Vasta Ingrid 25. aprill 2018 at 15:20

    Hahahaha, mine metsa, see viimane pilt ja tekst ??????

  • Avatar
    Vasta Laura 25. aprill 2018 at 15:01

    Hahahhaa, see viimane pilt !
    Ei ,aga ausalt pista need mõlemad teismelisele Marile
    tagataskussse, küll siis liginevatele veidrikele saab jahutuseks pakkuda ?

  • Avatar
    Vasta Ansa 25. aprill 2018 at 15:01

    Mnjaaa, mu esimene kord oli paar päeva enne 15 saamist.. noh, tagantjärele ikka vara küll, kui ma praegu oma varsti 17 aastaseks saavat õde vaatan, et no ei ole ta veel küps. Ja ei olnud see ka selline niiväga oma algatusel, vaid mõned aastad vanem väga isukas peiks muudkui rääkis ja rääkis kui väga tahaks. Õnneks muidugi tegudelt pealetükkiv polnud konkreetselt ja kätt püksi sunniviisiliselt ei toppinud, ootas vaguralt mu nõusolekut.
    Teistpidi olen õnnelik, et ta siiski oli mu esimene nö pikem suhe ja ei olnud puhta suvakas, ei ole päris häbi meenutada 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 25. aprill 2018 at 15:00

    Noortel on tõesti liiga kiire suureks kasvamisega. Kahjuks ka enda 17 aastane sugulane tuli veebruaris uudisega et nemad oma 14 aastase pruudiga said lapse, no jumal halasta lapsed teevad lapsi.
    Aga kui ma noore Malluka pilte vaatasin, oiiii kus ma naersin. ?????

  • Avatar
    Vasta AIRI THALEN-PEET 25. aprill 2018 at 14:58

    Vot… ka kahe piiga ema… külmajudinad… Kuna me ise elame Hollandis ja alles hiljuti oli meil vanemate koosolek (minu 6 aastasel) seksi teemal.. welllll right… mis ma siin otsin mõtlesin ma toona… siis visati pomm laua peale… morning after pil on kõige suurema kasutusgrupiga 10-11eluaastat… no Mul oli reaalselt vaja suust-suhu elustamist ja tundsin end kui kala kuival… nagu whatttt???

  • Avatar
    Vasta Reelu 25. aprill 2018 at 14:47

    Need pildid …, endalgi kunagi rate ja orkuti ajal tehtud sarnaseid shoote 😀 põnev aeg oli…

  • Avatar
    Vasta Ketu 25. aprill 2018 at 14:18

    Omgg see viimane pilt selle lausega ??? aasta kajakas tuli siit ??

  • Avatar
    Vasta P. 25. aprill 2018 at 14:17

    Unustasin lisada, et mind väga rõõmustab, et sa selliseid teemasid enda blogis käsitled. Sul on üpris noor lugejaskond ja ilmselt oled nii mõnelegi eeskujuks 😉

  • Avatar
    Vasta P. 25. aprill 2018 at 14:15

    Ma ei ole väga vana (30) aga kui mina koolis käisn, siis kutsuti neid tüdrukuid küll ….. See oli ikka väga harv juhus ja nendesse suhtuti halvasti. Popid kindlasti mitte.

  • Avatar
    Vasta Evelin 25. aprill 2018 at 14:13

    Ma ise töötan lasteasutuses ja kahjuks ongi nii, et mitte 14, vaid lausa 12- aastased suhtuvad sellesse va seksivärki ikka kohati väga lebolt. Õnneks mitte kõik.
    Olen tüdrukutega neid asju rääkinud ja see on väga tavaline, et mingi suht suvakas kutt hakkab kusagil sotsiaalmeedias suhtlema (ja eks selline tähelepanu on vähemalt algul ikka veidi meelitav ja tekitab uudishimu, sest mõtleks, keegi tunneb huvi) ja suht esimeste lausete seas on, et kuule send me nudes, ma saadan vastu. Ja isegi kui tüdruk ütleb, et ära saada, siis ikkagi vahel kutt saadab oma šlongist pildi.
    Juhtub ka neid asju, te keegi kusagil a la metsa all seksib ja siis laseb seda filmida ja peneb kusagile netti üles.
    Päris hirmus see elu. Oleks vanematel vaid tarkust luua oma lastega selline suhe, et nad ennast armastaksid ja väärtustaksid, nii et ei peaks sellise kahtlase väärtusega tähelepanu otsima.

  • Avatar
    Vasta B 25. aprill 2018 at 13:59

    Ah see pole midagi 😀 mul sõbranna üks tuttav on 12 ja juba lahmib ecstasy tablette endale sisse 😀 seksimised ja tatoveeringud tal ka juba tehtud 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 14:01

      miks su sõbrannal 12-aastased narkaritest tuttavad on? miks keegi lastekaitsega ühendust ei võta?

      • Avatar
        Vasta B 25. aprill 2018 at 14:14

        Kusjuures ma ei teagi kuidas ta seda tüdrukut teab aga ütleme nii, et kahjuks tänapäeval on sellises vanuses noorte seas selline teema väga popp 🙁

        • Avatar
          Vasta Eneli 25. aprill 2018 at 16:53

          Kes teeb 12 aastasele tüdrukule tätoveeringut?? ??

    • Avatar
      Vasta P. 25. aprill 2018 at 14:12

      Naerumärgid on siinkohal küll kohatud.

  • Avatar
    Vasta 16 aastane 25. aprill 2018 at 13:56

    Mina olen 16 aastane tütarlaps ja no mõtlesin, et annan ka oma “kogemuse”. Hakkasin suhtlema ühe kutiga, meil oli vahva, käisime paar korda õues ja lõpuks kui sain emalt loa ta külla kutsuda, siis esimesel korral vaatasime lihtsalt filme ja selline nunnu kaisutamine, that’s all. Teine kord peale filmi vaatamist, hakkas ta näpuka tegemisega peale käima (lisan, et ta oli 17, ja minu teada selline popp poiss, kellel mõni kogemus ikka). Keeldusin, sest minu jaoks tuli see šokina, polnud ma ennem sellist pakkumist saanud, selline ettepanek üldse nii varases “sebimisestaadiumis” + oli hirm, et ta näeb minus ainult mingit “litsikest”, kes kohe lubab ja ehk räägib oma sõpradele. Ei vastusele reageeris okeilt, lõpetas kohe igasuguse käperdamise, käis veidi peale küll, et miks siis ei taha ja nii. Aga järgmised n.ö filmivaatamisekorrad läks asi aina hullemaks, ta tõesti ärritus mu keeldumise peale, käis peale väga kaua, et miks ma olen selline ja, et ma palun lubaksin, siis jälle ei vastuse peale, istusime mingi pool tundi vaikselt telefonides, mina samal ajal mõtlemas, et kas minul midagi viga, et ma ei taha mingil inimesel, kes jätab endast oma käitumise ja reageeringuga mulje “fuckboyst” lasta end fingerida ja ma ei tea mida veel. Ausalt mõtlesin, et ma kuidagi defektiga. Käis peast ka läbi, et teised ju ehk lubaksid ja cmon see ju lihtsalt seks (kutt ütles seda mulle) ja miks sa seda nii suure kella külge paned, et vaja kohe inimest, kellega tunned end turvaliselt ja kindlalt ja ei pea korrakski mõtlema, et appi tal ju nii palju paremaid olnud. Mida aeg edasi, läks asi hullemaks ja sain pidevalt enda pihta lauseid :” mis ootad abieluni või? Ootad oma printsi valgel hobusel v? Seks pole nii suur asi cmon, see on vajadus nagu söömine ja joomine, issand, teistega pole sellist probleemi olnud, nad on alati seda sama palju tahtnud kui mina, kui koged seda, siis saad aru, mida mõtlen”. Nüüdseks me ei suhtle, sest ma leian, et inimene, kes on MINUST huvitatud ja kellega ma peaks koos olema ja seda kogema, ei reageeri asjadele nii. Ta on leidnud endale teise neiu (väga ruttu pean mainima, sest püksi saamiseks, väitis, et armastab mind), loodetavasti saab ta nüüd oma sarvi maha joosta nii palju kui soovib ja mina jään abieluni ootama 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 14:00

      No väga tubli, sellise pealekäimise peale oleks ma kohe vist persse saatnud ja öelnud, et astu siit, näpp persses, välja 😀

      • Avatar
        Vasta elis 25. aprill 2018 at 14:19

        Hahahaha, good one Mallu! ??

    • Avatar
      Vasta S 25. aprill 2018 at 17:59

      Hei! Ma olen natuke vanem sinust, aga sarnaste kogemustega. Mulle teismelisena meeldis ka poiste ja meestega semmida, kuid kui asi käe püksi ajamiseni jõudis, jalutasin alati minema. Ei tahtnud suvalistega nii lähedaseks saada. Vahepeal tundus ka, et olen viimane süütu veel maailmas 😀 aga kohtusin enda noormehega 20-aastaselt ja tema oli minu esimene partner. Oleme nüüd 3-4 aastat koos olnud, ta on endiselt minu ainus partner ja mul on selle üle väga hea meel – seks on ühiskonnas ja popkultuuris nii ära lörtsitud, et ainult ise saab seda erilisena hoida. Muidugi, juhusuhetes pole midagi halba, aga 1) need ei sobi kõigile 2) nende keskel on väga lihtne enda väärtus ära kaotada. Kui sinu jaoks on seks tähtis, siis lase nendel “see on lihtsalt seks”-kuttidel heaga minema jalutada 🙂 Häid mehi on nii-nii palju ja nemad lasevad tüdrukutel ikka ise otsustada, millal nad valmis on.

    • Avatar
      Vasta K. 26. aprill 2018 at 00:24

      Nii tubli oled!
      Me abikaasaga ootasime ka abieluni ja mitte kordagi pole seda otsust kahetsenud. See on seda väärt! Kohati oli imelikke hetki küll enne abielu, kui teised seltskonnas sellele teemale viitasid ja mul midagi öelda polnud. Aga olen üldiselt sellistes seltskondades, kus oma “saavutustega” ei uhkustata, nii et pigem oli ka üsna lihtne oodata sellega abieluni. Olime 22-aastased, kui abiellusime.

  • Avatar
    Vasta Älice 25. aprill 2018 at 13:55

    Jah! Nii on, tegelikult vist tänapäeva noortemaailmas on 14 aastane juba hirm vana känd ning selle nö vanainimeste asjaga peaks alustama max 12 aastaselt. Lugesin just ühe 12 aastase mingit aski moodi asja, kus siis talle öeldi, et tglt Merru oled ilgelt tore tüdruk aga mull tundub, et oled selle armueluga VEITS vara alustanud ja võtad ka seda ülitõsiselt, khmmm tegemist siis 12 aastasega.
    Keegi siin püstitas küsimuse, et kus on õpetajate silmad kuid ma küsiks vastu, kus on nende laste vanemad? Kas enda lastega ei räägita üldse? Kas ei selgitata?
    Jah mina alustasin selle asjaga 18 aastaselt ja minu vanemad ka ei rääkinud minuga sellest kuid oli vist natuke ka endal hoidu peas või nii….et 13 aastaselt suvalise küla Kallega heinaküüni ei roninud.

    • Avatar
      Vasta Päevalilleke 25. aprill 2018 at 14:18

      Kus on õpetajate silmad, kui laps on KOOLIS ja purjus? Lapsevanem jah nr1 vastutaja aga paraku koolis nagu kaasas ei käi ja seal on vastutav kooli personal. Kuidas ei panda tähele õpilast, kes on purupurjus?

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. aprill 2018 at 13:36

    Päris õudne ikka. Ma ise kaotasin süütuse 20 a. Ise ka põdesin oma süütust kuskil vanuses 18 ja nii. Enne seda väga ei põdenud. 14 a seksida on kindlasti liiga vara ja oma tütrele ka üritan õpetada ja juurutada eneseväärikust. Igale ühele end kätte anda kindlasti ei tohiks. Noorena vb tundub see lahe, aga hiljem nad kahetsevad. Häbenevad, et noorena litsakad olid.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 13:37

      Ma ei usu, et ükski inimene täiskasvanuna vaataks tagasi ja kahetseks, et nii hilja süütuse kaotas, pigem ikka vastupidi 😀 Aga no noorena mõtled jah teistmoodi, ma juba 17aastasena tundsin, et ma VIIMANE maailmas 😀

      • Avatar
        Vasta Kristi 25. aprill 2018 at 13:42

        Just nimelt. Sel hetkel on see asi millest vaja lahti saada. Eks tuttavad norisid ka mu kallal, et a sa süütu, peikse pole olnud kas oled lesbi?
        Päris nõme tegelt. Aga nüüd mu elukaaslane nii uhke, et tal selline naine kellest pole terve küla üle käind 😀 sest tema tutvusringkonnas ka noored neiud tegid igasugu trikke.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 13:46

          no eks on vahe ka, et kas “terve küla üle käind” või paar külameest :D:D

          • Avatar
            Kristi 25. aprill 2018 at 14:08

            14 a on ka paar külameest palju 😀

    • Avatar
      Vasta H 25. aprill 2018 at 21:29

      Vaidleks veidi vastu. Seadusega on seks lubatud alates 14. eluaastast. Mina olin 14 kui kaotasin süütuse oma esimesele armastusele, enne seda olime olnud suhtes aasta ja peale seda veel aasta. Poiss oli siis 17, ta ei käinud peale ega isegi rääkinud sellest, lihtsalt ütles et aega on sellega, kiiret pole. Aga kuna me olime tõesti lähedased ja puha, siis see tuli kõik nii loomulikult välja, see ei olnud planeeritud ega midagi, see lihtsalt juhtus ja ma ütlen ausalt, et ma ei kahetse seda. Sest ma olin selleks valmis. Jah, paljud 14 aastased ei olegi valmis, ei keha ega mõtlemisviis. Aga mina olin ja ma ei teinud seda populaarsuse saamiseks, me isegi ei rääkinud kellelegi ja kasutasime kaitsevahendeid. Nüüd olen ma 17 ja mul on laps teise mehega, keda ma väga armastan. Ja ma ei kahetse, see laps oli planeeritud ja oodatud siia ilma. Nüüdseks on ta meie südameid soojendanud juba 5 kuud, lõpetasin eelmine aasta 9. klassi ja plaanin sügisel edasi õppima minna täiskasvanute gümnaasiumisse.
      Ma ei õhuta kedagi seksima ega noorelt lapsi saama, räägin lihtsalt oma kogemusest ja ma olin selleks kõigeks valmis. Ma üritan hea ema ja hea naine olla oma kullakestele.

  • Avatar
    Vasta Monika 25. aprill 2018 at 13:34

    Misasja..??? Mu plika on 11 ja kui ta 3 aasta pärast hakkab ka nii halama..siis hea et Kuremäe klooster lähedal on..ma veel 14 mängisin nukkudega ja ei m6elnudki sellele..issand..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 13:38

      Tänapäeval hakkab see piffiks olemine ka varem, kui meie ajal

  • Avatar
    Vasta J 25. aprill 2018 at 13:33

    LISAN siis veel, et ma olin 15 kui esimese kallistuse sain poisilt ja see oli mu esimene peika, kellega 3 plus aastat koos olin.. 😀 ja 12 aastasena mangisin nukkudega kodus ja ehitasin Onni tagaaias metsas oega Koos ?

  • Avatar
    Vasta K 25. aprill 2018 at 13:33

    Me ikka mehega teeme nalja et meie tütar jääb koduõppele ja ükski poiss ei või läheneda ?

  • Avatar
    Vasta kriss 25. aprill 2018 at 13:32

    kaks konti, kusehais ja… traksipüksid HAHAHAHA mul tilgad püksid

  • Avatar
    Vasta Päevalilleke 25. aprill 2018 at 13:31

    Nimesid ei nimeta aga minuni jõudsid need “koolivetsu seksijutud” mingi 4-5.a tagasi ja tegu oli veel minu enda vana kooliga. Ja ma olin ka esialgu väga šokeeritud sellest aga noh, mis teha eks. Lisaks veel pidi olema, et need vetsuseksijad tavaliselt mingeid aineid ka tarbinud ja no üks konkreetne jutt oligi ühest neiust, kes oli vist 13 aastane sel hetkel, purupurjus ja läks koolivetsu kellegiga seksima, teised muukisid ukse lahti ja kui hiljem kaineks oli saanud, siis enam kooli ei tulnudki. Ja kui mina seda neiut veel paar aastat enne seda juhtumit tundsin, oli ta ülitubli ja korralik, aga selleks ajaks oli jah instgram isegi justkui mingi pornostaaari kontot vaataks. Kooli osas, siis kus on õpetajate silmad/kõrvad? Purjus õpilasi lihtsalt ei panda tähele?
    Ja sinna lisaks räägiti, et vetsud pidevalt kasutatud kindoome täis ja inimesed situvad kraanikaussi jne. Ühesõnaga mõne aastaga kool täiesti alla käinud. Nagu ise seda juttu kirjutades, siis tekib tunne nagu mingist puiatu erakoolist räägiks, kuid tegelikult Tallinna korraliku linnaosa, hea mainega kool…

  • Avatar
    Vasta Maris 25. aprill 2018 at 13:30

    Lihtsalt iga sinu blogipostitust lugedes saan naerukrambid. Väga lahe. Jätka samas vaimus. PS! Pildid ja nende all olevad kommentaarid on 5+ 😀

  • Avatar
    Vasta J 25. aprill 2018 at 13:29

    A clockwork orange haha essal pildil.. huvitav film iseenesest. Jutt On ja hirmus. Minu kohta kaisid jutud, et ma votsin ka kelleltki suhu 12 aastasena (ma nuud 28), KUNAGI EI TEINUD SEDA. Aga selleparast hoidsid koik minust eemale ning mul oli lit&i kultus kuljes. Aastaid hiljem motlen, kes see haige inimene uldse arvas, et 12 aastane tahaks sellist asja teha. Vaikelinna vark ka, jutt levis kulutulena.

    Ma ise kaotasin suutuse muidu 17 aastasena ja oma peiksile, kellega aasta aega koos olin. Mingit suhuvotmist ma reaalselt pole vaga kunagi teinud haha, mitte, et koik tahaks teada eksju. Vaga haiged inimesed ja imelik, Kuidas laste seksuaalsus On nuud nii palju rohkem arenenud sotsiaalmeedia ja interneti tottu. Peab juba vaiksena seletama hakkama neile ilmselt. Ei taha uldse, et mul pisike poeg suureks kasvaks haha. Vabandan kirjavigade tottu, olen elanud austraalias nii kaua, et On ununenud normaalne kirjastiil.

    Seda teksti aga miskiprast leidsin, et peaksin kommenteerima

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 13:34

      Eks see ole jah nii, et kui minu ajal olid 14 aastased nagu… tavalised, siis tänapäeval on kõigil dekolteed avarad, skinny jeans, hull kontuuritud meik näos ja mida kõike veel, nagu… õudne 😀

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 25. aprill 2018 at 13:28

    Sa oled nii krdi … TEADLIK olnud.

    Mina küll mõtsin 12- aastaselt, et keegi mind ei taha, ei hakka kunagi tahtma ka, ma olen kole ja igav ja valesti, ja oleks keegi mulle PAKKUNUD kasvõi musitamist, ma oleks meelitatult nõus olnud – või noh, kui oleks pakkunud mõni poiss, kes mu meelest ilus oli, muidugi. Teised ei tulnud arvesse – aga ma olin piisavalt enesekriitiline, et tõdeda: ilmselt ma ei tule täpselt samamoodi arvesse.
    Siis ma oli 14 ja IKKKKA keegi ei tahtnud. Selleks ajaks oleksin meeleheites ka koleda poisi võtnud, sest no nähke mind! Ma olen ka olemas! Ma olen!!!!
    Vanuseks 16 olin oma meelest juba vana nagu metuusala, täiesti lootusetu, kole ja seksapiilita ja keegi ei hakka mind KUNAGI tahtma ja phmt ma lasin enda ära vägistada, mõttes “noh, vähemalt pole enam neitsi pärast ja kui kunagi kellegagi voodisse lähen, kes mulle MEELDIB ka, pole tal kohe teada, et mind pole keegi tahtnud.”

    Elik: ma kardan, asi pole koolis, et seal käiakse kempsus seksimas, asi on kurbades ja kahjustatud noortes inimestes, kes ei näe, et keegi neist kuidagi teisiti kui korraks seksimiseks hoolida võikski.
    SEE on jube.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2018 at 13:31

      Ma olen kogu elu arvanud, et ma olen päris ilus. Või noh, ma koolis nägin küll, et mu klassikaaslased olid osad ilusamad ja suuremate tissidega ja popimate riietega, aga mind nagu nii väga ei huvitanud ka. Mul olid mingid “peikad” korraks ka, kellega sai musi tehtud ja käest kinni hoitud, aga ma poleks sealt elusees kaugemale läinud, sest see tundus lihtsalt niiiiii iuuuuu!

      Seega, edaspidi räägin oma lastele ka, et terve elu on aega seksida, alati leidub keegi, kes just sind tahab, pole mõtet teiste järgi ajastada ja vaadata, sest ega ei tea, teised võivad ka valetada või pärast seda kahetseda, aga ega seda ju ei räägita suure suuga.

  • Avatar
    Vasta A. 25. aprill 2018 at 13:27

    Tead, ega poegade emana pole seda teps mitte meeldivam ette kujutada :/ Et mõtle, kui minu poeg on see, kes koolis tüdrukuid end rahuldama utsitab, sest… muidu ´…. maeitea,….hakkab üks mõnitamine, sõim ja kius pihta? Kuigi jah, tüdrukud/naised on ses kõiges alati nagu suuremad kannatajad. Aga et lausa vahetundide ajal käib vetsudes mingi orgia. Haigeee! Tahaks teada, mis kuskil kasvatustöös valesti läheb, et tulemuseks selliste väärtustega lapsed kasvavad :/ Oskaks iga hinna eest vigu vältida .

  • Avatar
    Vasta Greete 25. aprill 2018 at 13:27

    ?? kuhu see noorus niimoodi jõuab? Ma tahaks küll teada, et mis krdi koolis selline asi toimub.. teaks hoiduda

  • Avatar
    Vasta Kätlin 25. aprill 2018 at 13:22

    Hahahaaa! Krt naera nii, et piss püksis ??? Mina annaksin sulle, kui kõige parem sõnaseadja, tiitli. Hoian paaril blogil veel silma peal, aga sinu sõnaseadmis oskus jääb teistele kõvasti alla.

    • Avatar
      Vasta MP 25. aprill 2018 at 13:27

      Sa vast tahtsid ikka nii kirjutada, et teiste sõnaseadmis oskus jääb Mallukale kõvasti alla. ? 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 25. aprill 2018 at 13:28

    Ma pakkisin 14-aastaselt umbes viimaseid nukke kokku, hahha 😀 Aga seda postitust siin lugedes tahaks küll lapsed Tiibetisse kõrgele mäe otsa kloostrikooli panna, sest no PÜHA JEESUS.