Kingiloos KODU

saagu valgus? mkm, pimedus!

7. september 2018

Mul on nüüd mingi nädal aega magamistoas pimendavad rulood olnud ja juba ma mõtlen, et ma olen ikka loll, et ma juba kevadel selle peale ei tulnud, sest ma ei suuda kahe käe sõrmedel ka kokku lugeda, mitu korda lapsed umbes kell kuus hommikul ärkasid, sest päike paistis ja õues oli mega valge. Niisama kardinad olid meile enne ka ees, aga ega need mingit valgust eriti kinni hoia.

Kunagi mul ühes korteris olid pimendavad rulood, punased ja sellest eeldasin ma miskipärast, et heledad kardinad ei saagi olla pimendavad. Ma vist ei mõelnud, et on 21. sajand siin ilmas on kõik ammuilma võimalik. Igatahes tundus mulle, et suvi on läbi ja kohe on pime nagunii ja mis ma nende ruloode tellimisega ikka jaurama hakkan, järgmisel aastal saab ju ka vaadata.

Siis aga kirjutas mulle ettevõte nimega Print Decor, kes tegelikult rohkem keskenduvad lastetubadele ja erinevate piltidega ruloodele, mis lapsi rõõmustada võiksid. Tjah, ega meil lastetoas oli ka ainult õhukene kardin, aga kuna seal ju ometi kellelgi magada ei kõlba, siis seal ei olnud ruloo ammugi hädavajalik. Igatahes läks nii, et saime Print Decorilt kingituseks kahed rulood. Nii lastetuppa kui ka meie magamistuppa. Valida oleksime võinud midagi nende disaineri tootevalikust, aga kuna nad pakuvad ka võimalust ise täpselt näidata, millist mustrit sa soovid, siis kasutasime me seda ära. Lastetuppa tuli hallide ja roosade südametega valge ruloo, mis sobib kenasti seinaga.

Meie magamistuppa samuti samades värvides, kuid teise mustriga ruloopoiss. Ma ei teagi, kuidas neid kutsuda. Nooled? Midagi sinnakanti vist jah.

Tjah, “valmis” magamistuba ei ole, sest nagu te näete, on meil seal 180cm lai voodi ja selle kõrvale laotud üksteise otsa veel kaks 90 cm laia madratsit. Ma tellisin sinna veel ühe otsa, peaks kuu lõpus kätte saama, et siis oleks korralik seinast-seina voodi kah niiöelda, sest kuskile tuleb need lapsehordid öösiti mahutada.

Tõesti see ruloo on elupäästja. Me oleme siin isegi 9ni magada saanud, sest tuba on päriselt PIME! Milline luksus, tõesõna! Samas ma saan aru, et enamike lapsed ikka magavad OMAS toas ja päris äge oleks ju neile lasta teha nt nende lemmiktegelastega ruloo? Või kes on rohkem tänapäeva skandinaaviastiili austajad, kus värvilistele multikategelastele ruumi ei ole, siis kindlasti saab sellisel juhul mingi ägeda mustri välja mõelda. Meie lastetoa oma on ju ka üsna tagasihoidlik, aga igaüks saab ise valida muidugi.

Ps! Facebookis Malluka lehel on käimas ka loos, kus võid endale ka tasuta ruloo võita, mine vaata!

 

 

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta M. 7. september 2018 at 22:19

    Tuntud multikategelasi kindlasti ükski Eesti firma ruloodele panna ei tohi, väga vähestele on üldse võimalik litsentsi osta. Sellised asjad on ju autoriõigusega kaitstud. Isegi meie oma Lottet ei tohi nad oma ruloodele panna.

  • Avatar
    Vasta Maris 7. september 2018 at 12:24

    Vahepeal on su postitused ikka nii õigel ajal!
    Loosiõnne peale ma lootma ei jääks, küll aga uurin äkki pakub firma su lugejatele sooduskoodi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. september 2018 at 14:17

      10% annab sooduskood PD10 🙂

      • Avatar
        Vasta Maris 8. september 2018 at 00:01

        Oh super! Aitäh ?