Uncategorized

elu tuleb võimalikult lihtsaks elada*

17. detsember 2018

Minu meelest mõtlevad inimesed alatihti sellele, et mida teised neist arvavad ja peljates halvakspanu, teevad oma elu keeruliseks. Umbes nagu kui ma mainisin, et mul on koristaja, siis kiskusid mõned kommentaatorid teema üles, et issand, kuidas ikka nii saab, et kaks kodust inimest ei saa koristatud. Pfft, minu jaoks on asi lihtne – kõike, mida ma SAAN, ei pea ma tegema. Elus on nii palju asju, mis on mõeldud mugavamaks ja stressivabamaks kulgemiseks, miks siis mitte seda ära kasutada? Ega teised su elu ei ela, ikka sina ise.

Kui mulle kirjutas Washi.ee, et tahavad mulle lapse sünni puhul enda teenuste kinkeka kinkida, siis ausalt, see oli parim kink maailmas. Ma soovitan just SEE kinkida igale äsjasünnitanud emale, garanteerin, et ta tänab teid. Ah, tegelikult on see sobiv vist igale väikelapse emale, aga just peale sünnitust oli võimalus ükskõik mis pessu saata lausa kuldaväärt.

Nimelt on Washi.ee selline teenus, kus saadki kutsuda kulleri ja KÕIK pesu vajava kaasa anda. Saapad, vaibad, vankrid – you name it. Minul oli kaks vaipa, mis mind kohutavalt häirisid oma plekkidega, sest lapsed ja koer olid nende peal midagi läbustanud. Samal ajal kulus meil hordide viisi voodipesu. Esiteks muidugi lapsed, kellel ühel öösel õnnetusi juhtub ja teine, kes avastas, et naljakas oleks öömähe ära kiskuda ja siis voodi täis lasta. Ehk siis pmst iga öö laste voodipesu pesta, oh rõõmu! Ma ei tea, mida ma veel oma kuivatita teinud oleks sel perioodil, ilma selleta ma oma elu küll enam ette ei kujutaks. Tõesõna. Kui keegi mu lugejatest on nagu mina, kes mõtles, et ah, saab ju ilma ka hakkama, siis jumal, kui õnnis on mu elu ilma jalus vedelevate pesurestide ja pesu kuivama riputamisteta. Ja muidugi klassikaline – vedelevad restil, kuni keegi need selga paneb, mitte kappi. Hehe. Mul näiteks on SEE Smeg kuivati ja soovitan teda soojalt, aga eks on ka teisi temasuguseid, mis samamoodi oma peremeeste elu lihtsamaks teevad. 

Lisaks pidin ma peale sünnitust ka meie voodipesu pmst iga päev vahetama, sest hormoonid elasid oma elu, mistõttu ma higistasin esimestel nädalatel nagu loom. Tõesõna pidin öösel vahepeal tekki teistpidi keerama, et kuivem nurgake leida, mille all magada. Lisa sinna juurde veel kohutavad piimalekked ja.. ilmselgelt ei saanud selle voodipesuga kaks ööd magada. No ja muiudugi enda riided, mida tuleb 5x päevas vahetada, beebiriided ja no ülejäänud perel ka ikka kulub neid. 

Ehk siis kui ma sain anda Washi.ee kullerile kaasa oma kollase sügismantli, mis oli suht ära läbustatud, sai teda omajagu kantud ka, kaks vaipa ja hunnnniku voodipesu, olin ma enam kui õnnelik. Ja kui ma veel oma asjad ilma vaevata tagasi sain, puhtalt, siis ma oleks õnnest pea pisara pannud. Saate aru, ma sain oma voodipesukomplektid tagasi pestuna ja TRIIGITUNA. Kes viitsiks ise oma voodiriideid triikida?! Ma ei viitsinud neid hästi pestagi, aga triikinud ma vist ise kunagi isegi ei ole oma voodipesu. Seega sain esimest korda kodus triigitud linade vahel magada ja no tõesti i-me-li-ne. 

Enam ma nii loll ei ole, et ise nende voodipesudega siin mässan. Ostan paar komplekti juurde, et ikka jaguks ja siis hakkangi nt kord kuus Washit tellima. Sellise mugavuse eest ma olen 100% nõus maksma ja kui midagi teeb mu elu nii stressivabaks, siis peab see ju väärt teenus olema. Võite öelda küll, et hull stress, asju pesta, aga kui teil kuhjub masina kõrval köögikapiserva kõrgune voodipesu hunnik, sellele lisaks kaks pesukorvi enda, beebi ja lasteriideid, siis tekib küll tunne, et APPIII, see pesu ei saa iial pestud. Ja see tekitab minul vähemalt küll stressi, nii et no more! Annan hea meelega oma stressitekitaja Washile. Ja kui ma saan lisaks sellele veel triigitud ja pestud puhta voodipesu vahel magada, siis on see vaid boonuseks! 

Teenuse kasutamine ei saaks lihtsam olla – lähed nende kodukale, valid välja mida ja kui palju sul pesta vaja on ja tellid kulleri kraamile järele. Kui arve on üle 15€, on kuller tasuta. Minusugustele mugavatele on võimalus ka see, et viskad kõik mustad asjad kotti ja nad ise sordivad need ära, pesevad ära ja saadavad sulle lihtsalt arve. No kas saaks elu VEEL mugavamaks teha?

Mina saan nii palju teha, et saan teile anda sooduskoodi “Mallu”, millega saate teenuseid 10% odavamalt tellida. Ausalt soovitan teil ühe korra proovida ja ma usun, et te jääte ka rahule nagu minagi. 

Kingiloosi saan ka teha – jäta kommentaar, et mis sina esimese Washi laariga pessu saadaks ja hakka Facebookis Washi.ee sõbraks SIIN. Auhinnaks on 50€ väärtuses kinkekaart Washi.ee’s. 

Postitus sündis koostöös washi.ee’ga*

Loe ka neid postitusi!

79 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kats 30. juuni 2019 at 13:18

    Enam sooduskood ei kehti? 🙁

  • Avatar
    Vasta Tene 23. detsember 2018 at 21:37

    Vaiba, voodipesu ja saunalinad

  • Avatar
    Vasta Kadri 23. detsember 2018 at 11:34

    Saadaksin pessu samuti voodipesu aga ka diivanipatjade ümbrised jm mida ise pesta ei viitsi ??

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. detsember 2018 at 21:24

    Ma prooviks samuti kasutada seda kinkekaardi just igapäevaste riiete pesuks, et hinnata hiljem, kuivõrd seda teenust oleks soov kasutada aga arvan, et oleks KINDLASTI!

  • Avatar
    Vasta Liina 19. detsember 2018 at 00:33

    Saadaks pessu diivanikatted ja pleedid

  • Avatar
    Vasta Anneli 18. detsember 2018 at 14:41

    Saadaksin pessu diivani padjakatted. Diivan on beeži värvi ja eks ta ajapikku määrdub. Õnneks on diivanikatted kõik eemaldatavad, aga mul ei ole pesumasinat, et neid pesta. Ja käsitsi on see nühkimine ikka raske töö!

  • Avatar
    Vasta Laura 18. detsember 2018 at 12:30

    Mina saadaks puhastusse lapse vaiba ja kindlasti ka kõik need mitte talve joped ja mantlid, mis kuhjas ainult ootavad ja tolmusemaks lähevad, sest kellelgi pole nende jaoks aega.

    Tegelikult voodipesu tahaks ka prooviks saata, ma olen täpselt nagu sina, hea kui pestud saab, triikimisest isegi ei mõtle 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 18. detsember 2018 at 09:55

    Kusjuures tahan ka kiita – pesumaja on ikka mega asi! Ma saadan kuus korra oma voodipesu sinna. Olen see inimene, kes 3 x nädalas voodipesu vahetab (sest mulle lihtsalt meeldib puhta pesu vahel magada). Ja iga kuu on ca 15 kg pesu. Tõesti ei ole huvitatud selle isepesemisest ega -triikimisest. Seega – jumal tänatud pesumajade eest

  • Avatar
    Vasta Diana 18. detsember 2018 at 07:43

    Joped, voodipesu, beeniriided 🙂

  • Avatar
    Vasta Cristina 18. detsember 2018 at 01:14

    Ma saadaksin kindlasti pessu oma “valge” vaiba.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. detsember 2018 at 01:35

      hahaha, ma lugesin “valge” laiba 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 18. detsember 2018 at 01:05

    Saadaksin pessu madratsikatte.

  • Avatar
    Vasta Birgit 18. detsember 2018 at 00:59

    Meie madratsikate/kattemadrats (kumb siis?) on maailma kõige rõvedam asi vist 😀 See peab ükskord pesumajja rändama! Loomulikult vajaks puhastust ka tekid ja padjad, samuti joped ja mantlid. Voodipesudega nii hull seis pole, neid nagu viitsin ise pesta. Vahel mõtlen, et nii tore, et mehel sellist tööd ei ole, mis triiksärki nõuab 😀 Tõesti ei viitsiks neid nii tihti triikida.

  • Avatar
    Vasta Anny 18. detsember 2018 at 00:57

    Ma saadaks kõik joped ja mantlid pessu! Enda, lapse ja mehe omad! Nende pesemine ja plekkide eemaldamine ning mustemate kohtade küürimine ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kati 18. detsember 2018 at 00:23

    Ma saadaks lapsevankri puhastusse, et suure kõhuga ennast sellest tööst säästa ?

  • Avatar
    Vasta Gigi 17. detsember 2018 at 23:32

    Voodipesu ja kampsunid.

  • Avatar
    Vasta Mariann 17. detsember 2018 at 23:24

    Voodiriided saadaksin pessu. Viieliikmelisel perekonnal on neid linu ja kotte palju

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. detsember 2018 at 23:11

    Oh, saadaks ka enda pintsakud ja kleite ja mantli, mehe triiksärke (väkk, kes neid üldse nõus triikima oleks!?), laste riideid ja kombesid. Ja vat puhta ja triigtud voodipesu all ja peal magaks küll hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Joanna Marie 17. detsember 2018 at 22:47

    Minul ootavad pesu kevadmantlid ja sulejoped!

  • Avatar
    Vasta Janeli 17. detsember 2018 at 22:40

    Voodipesu, voodikatte, pleedid ja vaiba annaks hea meelega pesta 🙂

  • Avatar
    Vasta Susann 17. detsember 2018 at 22:38

    Mina annaks pessu oma vaiba.

  • Avatar
    Vasta Kaija 17. detsember 2018 at 22:24

    Meil on üks valge vaip pesu ootel.

  • Avatar
    Vasta Mann 17. detsember 2018 at 21:49

    Aah voodipesusid ja pleede tahaks isegi lasta niimoodi pesta (ja muidgi triikida). Praegu ühetoalises üürikas on nii õudne voodipesusid kuivatada, toas läheb jube niiskeks ja kõik peab mööda elamist laiali laotama et need ka üldse lõpuks ära kuivaksid. Võimaluse korral viin teise linna vanematele külla minnes nende juurde pessu aga seda väga tihti ei juhtu. Nii et see oleks super võimalus!

  • Avatar
    Vasta Triin 17. detsember 2018 at 21:48

    Madratsikatte kindlasti.Pisikesega paratamatult tekib voodile palju plekke.

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. detsember 2018 at 21:24

    Ma ka seda meelt, et elu võimalikult kergeks teha. Kui väikese lapse kõrvalt tööle läksin siis oli meie pere parim ost pesumasin kuivatiga- noo BEST asi ever. Ja sellele järgnes robottolmuimeja..midaaaa..mu elu on reaalselt lill. Nagu tegelt..parimad asjad mida endale soetada.
    Aga mina saadaksin pessu meie vaiba ja diivanipatjade katted. Nimelt meil terve diivan selline,kus lukuga käivad katted maha.

  • Avatar
    Vasta Merili M 17. detsember 2018 at 21:19

    Voodipesu ja need mustmiljon pleedi mis mul igal pool vedelevad. No ei ole ruumi ega viitsimist neid restil kuivatada ?

  • Avatar
    Vasta MS 17. detsember 2018 at 21:12

    Oma suleteki saadaks!

  • Avatar
    Vasta Karoliina 17. detsember 2018 at 20:56

    Oo Ma olen nii pikalt mõelnud oma saapaid pesumajja viia. ?

  • Avatar
    Vasta m 17. detsember 2018 at 20:48

    ma laseks ühe vaiba pesta, kust koola plekk ei tule välja
    või siis koeraga müramise jope, mis on poriseks läinud

  • Avatar
    Vasta Merka 17. detsember 2018 at 20:15

    Kaua kood kehtib? 🙂

    Mina saadaks pessu riided 😀 õues külm ja rõdul kuivatada asju ei saa. Lapsi kaks ja pesu mägedes 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. detsember 2018 at 20:11

    Olen sinuga nõus.. Kes viitsib voodipesu triikida ??? Nii, et saadaks samuti laari voodipesu ning vb ka madratsikatte hooldusesse. Mul pole kodus kuivatit kah, nii, et nende suurte 2×2 m asjade kuivatamine mööda elamist on ikka paras peavalu 🙁

  • Avatar
    Vasta K 17. detsember 2018 at 19:41

    Ma saadaks enda kõik sulejoped sinna, mis seisavad lihtsalt kapis, sest ma ei viitsi neid ise kuskile viia…

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. detsember 2018 at 19:34

    Talve Jope laseks ära pesta ja mõningad vaibad, mis juba poool aastat pesu ootavad ?

  • Avatar
    Vasta Anette 17. detsember 2018 at 16:53

    Saadaksin koheselt pessu oma beeži villase mantli, mis on nii inetuks juba muutunud. Praeguste ilmadega super asi mida kanda! Samuti laseks puhtaks teha talvesaapad, millega olen ka poriste ilmadega väljas käinud (polnud parim idee) ja seetõttu ise neid enam puhtaks ei saa. Lisaks saaksin selle summa eest lasta puhastada ära vaip, mis on enda sisse kõik koera oksendamised kogunud??

  • Avatar
    Vasta Pisi 17. detsember 2018 at 16:34

    Ojaa. Ma ka unistan koristajast aga mees on nii vastu sellele, et keegi võõras tuleb meie asju näppima. Mina siin üksi pean koristama ja ma nii väsinud sellest jamast. Kuivatist unistan minagi. Kahjuks meie praegusesse elamisse se ei mahu mitte kuskile. Kui vahetasime pesumasina välja, siis ikka uurisime, et ehk ikka mahub kuivatiga pesumasin aga need nii suured. Ei mahtunud meile ikka suurem masin, kui üks pisike pealt laetav, kuna muidu me ei oleks enam vannituppa pesema mahtunud. Köögis tahaks suuremat nõudepesumasinat aga peab selle pisemaga leppima, kuna suurem lihtsalt ei mahu kuskile ära. Kõik pinnad on nii ära kasutatud, et ma aina annan ära või müün asju, et saaks koju ruumi juurde.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:47

      No ma ei mäleta, et ma oleks Kardolt küsinud, et kas meile võiks koristaja tulla 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 17. detsember 2018 at 15:53

    Ma olen vist see imelik, kellele meeldib pesu pesta, aga kõik ülejäänud kodutööd võiks küll keegi teine ära teha 😀

  • Avatar
    Vasta Gauchy 17. detsember 2018 at 15:24

    Olen ka arvamusel, et kõik mida oskame ise teha, ei pea ise tegema. Juukseid oskab ka igaüks lõigata.. ometi ei tee seda.
    Võib küsida, et kui koristaja sul käib, kas ta koristab ka selle kummimopiga, põhiliselt mikrof.lapiga ja puhta veega? Kas samade põhimõtete järgi nagu ka koolitusel kunagi õpetati?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 15:50

      jep!

  • Avatar
    Vasta kats 17. detsember 2018 at 14:55

    hinnad on täiesti hullumeelsed: paar teksaseid 7€ pesemine, sall 2€…
    nende teenuste tellimisel ei piisa vist ministri palgastki.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 15:10

      ma ei tea, mul pole ministri palk, aga teenust ikka tellin 😀

    • Avatar
      Vasta Helina 17. detsember 2018 at 15:29

      Ma saan veel aru suuremate asjade puhul teenuse kasutamisest, mugavus maksabki. Aga tavariiete pesul on küll jah ulme hinnad. Maksta 7-10 €, et mu kleit puhtaks pestaks…mkm. 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 15:50

        Oleneb, mis kleit on. Suva kodukitlit jah ei peseks, aga kui mul on nt 300€ kleit, siis seda ma ise masinasse ei viska 😀

  • Avatar
    Vasta Käth 17. detsember 2018 at 14:50

    Oiii, ma saadaks kindlasti vaibad pessu, lapsed on nendega oma töö teinud:D Mida kõike on need vaibad näinud. 😀 Suures toas on hele vaip ka, ma ainult kujutan ette kui super see välja näeks peale puhastust 😀

  • Avatar
    Vasta Kessu 17. detsember 2018 at 14:27

    Mina saadaks pessu joped, mantlid.

  • Avatar
    Vasta Triin 17. detsember 2018 at 14:17

    Saadaks valge talvemantli, see on juba pikemat aega õnnetult kapis.

  • Avatar
    Vasta murulane 17. detsember 2018 at 14:15

    “… aga triikinud ma vist ise kunagi isegi ei ole oma voodipesu”
    Mina ka mitte. Kunagi oli raadios saade vanamemmedest, kel kombeks ikka triikida ja pusserdada selle voodipesuga, peaaegu et voodihaigena, vana kombe kohaselt. Et vanasti ju pesti harva ja triikimine justkui tegi pesule mingi kihi peale, et ei läinud nii ruttu mustaks! Ja siis räägiti, kui mõttetu see triikimine tänapäeval on, ainult oma energia raiskamine, sest masin peseb millal tahes ja mingit mustaks-minemise-vastast kihti peale triikida pole ammu enam mõtet.

  • Avatar
    Vasta to:12:11 17. detsember 2018 at 14:08

    “Pluss kütteperioodil ma lausa kibelen pesu pesema, et toas õhuniiskus tõuseks.”
    Vai-vai. Mina ei saanud kaks aastat aru, miks mul tapeet kooruma hakkab aeg-ajalt. Lõpuks enam tapeediliim parandamiseks ei aidanud, panin n.n .”lennukiliimi” ehk siis superit, ja nüüd tahab ka see vaikselt lahti lüüa…Põhjus avastatud: kuivatusrest keset tuba! Nüüd pesen õ h t u t i ,panen resti tillukesse kööki, kuhu õhtul enam eriti asja pole ja jätan akna tuulutuse peale õhuliikumise pärast.

  • Avatar
    Vasta Raily 17. detsember 2018 at 13:59

    Mina saadaks ka oma vaiba pessu ?

  • Avatar
    Vasta Sigrid 17. detsember 2018 at 13:57

    Saadaks esimese asjana:
    * vaibad – mul kaks meeletult karvast vaipa, millel tundub, et ikka veel on eelmiste kasutajate puru sees.
    * mõmmid – haigena olid kogu aeg kaisus ning nüüd tahaks kõikidest nendest haige-inimese-bakteritest lahti saada.
    * paar jopet

  • Avatar
    Vasta Sigrid 17. detsember 2018 at 13:57

    Saadaks esimese asjana:
    * vaibad – mul kaks meeletult karvast vaipa, millel tundub, et ikka veel on eelmiste kasutajate puru sees.
    * mõmmid – haigena olid kogu aeg kaisus ning nüüd tahaks kõikidest nendest haige-inimese-bakteritest lahti saada.

  • Avatar
    Vasta Mary-Liis 17. detsember 2018 at 13:23

    Hunnik voodipesu ja pleedid , sest no neid väga palju ja tüütu on nendega ise tegeleda 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 17. detsember 2018 at 13:12

    Mantel, sulejope, 2 kaltsuvaipa ja villatekk ning padjad. Vot siis oleks minu süda rahul, kui need vett ja seepi näeksid 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 17. detsember 2018 at 13:11

    Oi ma nii tahaks seda. See oleks ikka super kingitus. Mulle meeldib triigitud pesu, aga sellist aega, et triikida mul ei ole või pigem ei ole minu lemmik tegevus.

  • Avatar
    Vasta Kady 17. detsember 2018 at 13:09

    Kindlasti vaiba ja paar mantlit . 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats. 17. detsember 2018 at 12:34

    Vaibad saadaks. Elutoa vaip loomade poolt nii ära rüvetatud, et ei taha pealegi astuda palja jalaga. 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. detsember 2018 at 12:17

    Ma saadaks vaibad. Lastetoa omadon eriti nukras seisus.

  • Avatar
    Vasta Laura 17. detsember 2018 at 12:15

    Esimese asjana saadaksin pessu kõik omad pleedid ja vooooodipesu! Hommikumantel ja mitu jopet vajaksid ka küürimist. ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. detsember 2018 at 12:11

    Mulle meeldib pesu pesta ja neid restile kuivama panna. Väga teraapiline 😀 Aga kogus peab hoomatav olema. Pluss kütteperioodil ma lausa kibelen pesu pesema, et toas õhuniiskus tõuseks. Kaugkütte õudus… Suvel meeldib mulle jällegi väga pesu õues kuivatada (Nõmmel on hea elada!). Päikese käes läheb ka pesu nii mõnusalt pehmeks ja mändidest tuleb NII hea lõhn juurde!

    AGA just juured voodilinad… restil on neid õudne kuivatada! Samuti ka padjad ja tekid! Washi kõlab tõesti ahvatlevalt.
    Rääkimata joped, mantlid, lapse õueriided (mu 2.5ne peab vastu autosid hõõruma ja maas aelema. Pmst peale igat õues käiku peaks pesema) ja vaibad! Need saadaks ilma igasugust süümepiina tundmata kellelegi teisele pesta! Et siis jään loosimist ootama?
    Aga sorteerima lähen kohe, sooduskood läheb lõpuks ikka käikku! Hurraa!

  • Avatar
    Vasta Airikas 17. detsember 2018 at 12:10

    Mehe triiksärgid. Ok võin ju ära pesta masinas, aga nende triikimine on suht piin. No milleks. Seepärast olengi alati need puhastusse viinud. Aga kui keegi kuller viiks ja tooks. No see oleks tase ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Kristin 17. detsember 2018 at 12:06

    Saadaks teki ja padjad ja kõik mantlid pessu. Neid pole vist aastaid pestud ??

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. detsember 2018 at 11:52

    Sellised mugavusteenused on kohati küll täiesti asendamatud. Ilmselgelt kõik, kellel on pesumasin ja vesi olemas, saaksid ise oma pesu pesemisega hakkama, aga kas alati peab? Mina nt saadan mehe viikarid ja triiksärgid alati pesumajja, sest nende triikimine-viikimine on ikka paras porno.
    Võidu korral saadaks ma terve portsu voodipesu ja mõned mehe riided pessu, enda hilpe ka sekka 🙂

  • Avatar
    Vasta Svea 17. detsember 2018 at 11:51

    Tekk, padjad, kuhjaga voodipesu ja mehe triiksärgid 😀 Lapsi paar kuud veel ei ole, aga pole ka kuivatit, nii tekib seda musta pesu ka kahepeale ikka nii tohutult palju, et pesurest on elutoa keskne sisustuselement juba :/ Jumal tänatud, et kassid saavad “alasti” hakkama, muidu oleks ikka ropp pesumaja kodus 😀

  • Avatar
    Vasta Kätu 17. detsember 2018 at 11:50

    Vaibad, rätikud, voodilinad. Alati üks õudne tegelemine

  • Avatar
    Vasta Piia 17. detsember 2018 at 11:36

    Oma valge ( nüüd juba pm halli) vaiba, kõik mantlid ja nahksaapad

  • Avatar
    Vasta Marina 17. detsember 2018 at 11:36

    Voodipesu 100% no ja muud ka siit sealt ?

  • Avatar
    Vasta Keistel 17. detsember 2018 at 11:32

    Mul tuleb täna (esmaspäeval) kaks jopet washist. Ootan huviga !! Aga kasutaks kindlasti veel.

  • Avatar
    Vasta Maigi Riivald 17. detsember 2018 at 11:26

    Olen sinuga ühel laine, voodipesu ja saunalinade pesu on uhhhhhhh 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidy 17. detsember 2018 at 11:17

    Voodipesu saadaks pessu.

  • Avatar
    Vasta Kairi 17. detsember 2018 at 11:03

    Tipitelgi madrats ja voodipesu?

  • Avatar
    Vasta Helena 17. detsember 2018 at 11:02

    Mina olen üks nendest kellele meeldib magada triigitud voodipesu vahel ja kanda triigitud asju. Kuivatan kõik oma pesu pesurestil sest kuivatit pole ja triigin kõik ennem ära kui kappi panen. Alati pole triikimine küll tore , eriti laia voodipesu triikimine sest kui on veel 5-liikmeline pere siis seda ikka jätkub mida pesta ja triikida. Kuna kodus jopede pesu ja kuivatamine võtab ikka kaua aega siis saadaksin keemilisse kõigi joped 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairit 17. detsember 2018 at 11:02

    Vaibad, talvejoped, pesu ja tavaliser riided.

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. detsember 2018 at 10:56

    tahaks omale pehmeid rätikuid 🙂 uh, meie masin jàtab need niii karedaks ja ma pole osanud midagi ette ka vôtta 🙁
    ja viodipesu ka ja, nii suur voodi ja vàike rest, siis kuivavad suured asjad ustel ja see on niii nômeeee ja kole 🙁
    osalen rôômuga loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 17. detsember 2018 at 10:54

    Saadaks joped, neid kodus nii tüütu pesta 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerlin Lehismets 17. detsember 2018 at 10:44

    Esimese laariga läheks köõik voodipesud ja rätikut. Sest meid on nii kohutavalt palju ja puhtaks ei saa kumagi ?? Võit oleks tore sünnipäeva kingitus ??

  • Avatar
    Vasta E 17. detsember 2018 at 10:42

    Ah kuule. Ma eile tegin tellimuse ära. 😀 Hea meelega oleks soodukat kasutanud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 10:43

      sry, see kehtib 15.01, niier vb saad järgmisega kasutada 😀

  • Avatar
    Vasta Anette 17. detsember 2018 at 10:33

    Kas ida-virumaalt ka transpordivad? Enamus puhastus teenuseid ongi AINULT harjumaal ja teate kui masendav see on 😀 ja siin viisime vaiba viru keemilisse ö3ldi et saadavad tallinna tüin vaiba autost ära öeldi et aa seda ri saa pesta peske ise aiavoolikuga. Nagu ok see oli kõige tavalisem vaip mis olemas on xD