AVALDAN ARVAMUST

10 loetuimat postitust 2018 aastal

1. jaanuar 2019

Kui teie hulgas on neid, kes mu blogi üliharva loeb, või on näiteks uus lugeja, siis teile toon ma välja eelmise aasta 10 kõige populaarsemat ja loetuimat postitust, et saaksite ka ennast mu “parimate paladega” kurrsi viia.

Esimesel kohal on postitus, kus ma tulin oma rasedusega kapist välja. Issand jumal, ma mäletan, kui ma seda kirjutasin ja mõtlesin, et APPI, see ei saa ju tõsi olla, et ma PÄRISELT jälle rase olen ja lapse saan. Mine. Perse. Kuidas seee mind rõhus ja masendas. Nüüd vaatan Martat ja mõtlen, et no parim “õnnetus” ever ? See postitus sai 40 107 unikaalset lehekülastust.

https://mallukas.com/2018/04/03/avameelselt-kogu-lapseootuspullist/

Teisel kohal on jällegi postitus sellest, mis juhtus “9 kuud hiljem” ehk siis meie armsa Marta Kene sünnilugu koos mõndade Fotoraadi tehtud piltidega. Huh, äge värk, sest see postitus tõi blogisse 35 595 unikaalset lehekülastust ja 76 797 klikki!

https://mallukas.com/2018/11/23/tere-tulemast-marta-kene/

Kolmanda koha sai postitus, mis on kirjutatud vahetult enne Marta sündi. Kuidas ma olin SUPER hormonaalne, hirmul, kopp ees ja lõpuks ähvarduste, küsimuste ja kogu selle “jama” eest blogi kinni panin. Küll vaid paariks päevaks kadusin sotsiaalmeediast, aga jeesus, kui palju tolmu see üles keerutas! See postitus sai 34 952 unikaalset lehekülastust ja 75 724 klikki.

https://mallukas.com/2018/11/19/kuhu-see-mallukas-kadus-siis/

Neljandal kohal on postitus, kus ma paljastasin teile selle, et sügisel on meie oma saadet “Malluka sügis” oodata. Muidugi pealkiri oli mul miskipärast mega clickbait, mistõttu inimesed tormasid usinalt klikkima, häbi mulle ? See postitus kogus 33 175 unikaalset lehekülastust.

https://mallukas.com/2018/04/02/me-oleme-teie-eest-midagi-varjanud/

Viienda koha üle on mul siiralt hea meel, sest mölakaid on mul alati hea meel “pitsitada”. Ehk siis lugu sellest, kuidas Chloe ilusalongi omanik Diana oma salongis tigusid piinas ja mind smsidega painas – seda jagati usinalt, mistõttu sai see post 29 174 unikaalset lehevaatamist.

https://mallukas.com/2018/11/05/ma-teen-koik-et-su-leht-kinni-panna/

Kuuenda auväärse koha saab Google Analyticsi sõnul endale postitus, kus ma jagasin teile peale aasta alguse horoskoobisaagat seda, et helistasin Mangile endale ja mida tema kõigest sellest arvas. See postitus tõi mu blogisse 28 663 unikaalset lehevaatamist.

https://mallukas.com/2018/03/15/10-paeva-parast-rasvaimu-enne-parast-fotodega/

Kaheksanda koha sai postitus, mis rääkis sellest, kuidas ma ikka loll olin ja Mangi horokat jagasin, ups. Ma vaatan, et ma olen seal korralikult nende horokale reklaami ka teinud, peaks ehk ka klikkide arvu põhjal neile arve esitama selle eest ? Noh, eks see kohtutee on meil veel ees, saab põnev olema. Nagu näha, siis see saaga läheb lugejatele peale küll, sest see postitus kogus kokku 26 663 unikaalset lehekülastust.

https://mallukas.com/2018/01/05/moistus-ei-ole-oma-teha/

Üheksanda koha postitus räägib sellest, mismoodi rasvaimu tehti, kuidas esimene päev toibuda oli ja loomulikult hunnik kauneid pilte mu sinikatest, hehe. See postitus krabas endale lausa 26 439 unikaalset lehekülastust!

https://mallukas.com/2018/03/05/6-tundi-peale-rasvaimu/

Kümnenda koha postitus JÄLLE Mangi saagast, see oli veel alles algus, sest siis nõudsid nad alles kuus tonni ja lausa teiseks veebruariks. Oi, küll ma olin mures, toona ma veel ei teadnud, et nende jurist Ekspressiga kooskõlastamata seda summat nõudis ? See post kogus 26 152 unikaalset lehekülastust ja 27 733 klikki. 

https://mallukas.com/2018/01/06/ikka-veel-elan/

Ehk siis nagu ma aru saan, meeldib teile see, kui ma kogemata rasestun, sünnitan või mind kohtusse antakse ? Aga olge head ja andke mulle ka teada, kas mõni nendest kümnest oli ka sinu jaoks sellel aastal mu blogist kõige meeldejäävam, või ehk meenub sulle mingi muu post, mis väga meeldis, meelde jäi või naljakas oli? Kuulan täitsa huviga, nii et olge musid ja mõelge korra, mis teile meeldis ja mida sellel aastal rohkem näha tahaks, või mida ÜLDSE näha ei tahaks?

Pange tähele, nüüd hakkan üle päeva kirjutama poste pealkirjaga: “KUIDAS PÄEVAGA 10 KG ALLA VÕTTA!!” mille sisu on “kaota avariis üks jäse” ja muud sellist ? Clickbaite hakkab aknast ja uksest sadama! (Nali).

Küll aga pean ma veidi “turuuringut” tegema, seega oleks mul väga hea meel, kui te oma eilsest peost toibudes viitsiks kaasa mõelda, et mis meeldis ja mis ei meeldinud ja mida võiks rohkem ja mida vähem olla. Ja kes viitsib aidata, see on hea laps ❤️

Loe ka neid postitusi!

48 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Rooza 2. jaanuar 2019 at 18:23

    Ilusat ja lõbusat aastat Sulle ja su perele! Mina loen suure mõnuga su “seiklustest” kodus. Mari on just selles eas, kus poetab kilde ette-taha. Lende ja Marta on oma järge ootamas 🙂 Kodus saavad nad olla täpselt sellised nagu nad on. Kui kooli lähevad, siis hakkab ühiskond neid paratamatult vormima. Mul on nii kahju, et ma omal ajal poja ütlemisi kõiki kirja ei pannud.

  • Avatar
    Vasta Monika 2. jaanuar 2019 at 17:06

    Mul mingeid lemmik -teemasid polegi, loen lihtsalt, sest meeldib kuidas sa kirjutad. Nii, et minu poolt klikid saad kindlasti?

  • Avatar
    Vasta Doris 2. jaanuar 2019 at 14:54

    Mulle oli meeldejäävaim rasedusest teatamine ja edaspidi ootasin huviga, kuidas kõik areneb. Loen pm kõiki postitusi, eriti meeldivad laste ja pere teemalised, kodu ja need “labased” jutud, mis tegelikult on lihtsalt elu. Uusi poode on ka huvitav avastada. Lisaks loen tihti ka su vanu raseduse ja beebiteemalisi poste, sest ootan kaksikuif 🙂

  • Avatar
    Vasta Kat 2. jaanuar 2019 at 13:58

    Mu lemmik postitus oli ikkagi see kogu tõde mallukast. Lõpuks saime teada milline sa tegelikult oled!!

  • Avatar
    Vasta kkk 2. jaanuar 2019 at 10:03

    Kõige rohkem klikin kui ikka mingi suur “skandaal” on..siis käin kommentaare lugemas.
    Aga muidu meeldivad kõige lambisemad lobapostitused ja koduremondi teemad… ?

  • Avatar
    Vasta ann 2. jaanuar 2019 at 00:35

    Neist loetuimatest postitustest kõige meeldejäävamad minu jaoks oli ikkagi vist see rasedusest teatamine ja sellest rääkimine. Kui ma ei eksi, andsid sa sellest teada teisel aprillil? Ja siis väga suur osa inimesi ei saanudki aru, on see mingi hilinenud aprillinali või misasja. Ja veel päris pikalt umbusaldati seda uudist. Issand. Mäletan üldse õigesti või kujutasin ise kõik oma peas ette? 😀 Igatahes on see kõige meldejäävam. Ja mis seal salata, kuna ise ka eluga umbes samal maal, siis rasedus- ja lasteteemad lähevad peale. Samas üldsegi mitte kõigi pereblogijate sulest.
    Veel jäi muidugi meelde see Mangi kammaijaa.
    Rasvaimu ja noh… tegelt kõik on meeles 😀

    Mida ma ei tahaks näha? Ma ei taha enam lugeda, kuidas sa end veel kuskile (kohtu)jamadesse mässid 😀 😀 😀 Sest ma ei tea… Nõme, kuidas teised blogistajad selle najal kohe õelalt liugu lasevad ja üldse no. vesi nende veskile. Eriti “kaks teatud blogijat”, kes pidevalt hiilgavad väljenditega “nagu üks teine blogija”, “mitte nagu mõni blogija” jms, vihjates muus teksis ikka sinule.

    Aga loen ikka enamasti kõigest, millest sa kirjutad. Ja mulle tundub ka, et see kõik on piisav. St, teemasid on piisavalt erinevaid. Eriti meeldib, et sa ei aja niisama mingit suva juttu, vaid räägidki enda elust. Ei oska sulle küll soovitada, et õu, hakka nüüd järsku hoopis joonestamisest, aiandusest, kirurgiast või mägironimisest kirjutama, sest et noh, täiega huvitaks. Ilmselt ainus, mida sa “pead tegema”, on lihtsalt oma elu huvitavaks elamine (palun ilma kohtusaagadeta :D). Kirjutamise osa tuleb siis ju iseenesest 🙂 Beebijutud on nunnud ikka, aga see ka ei tähenda, et peaksid oma praegust lastearvu nt duubeldama 😀

    Õnnelikku ja edukat uut aastat!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. jaanuar 2019 at 09:42

      Aitäh kaasa mõtlemast, sa nii nunnu 😀

  • Avatar
    Vasta Laapu 2. jaanuar 2019 at 00:30

    Nagu ka su statistika näitab, siis läheb rahvale peale rasvaimu ja ka kõik muud iluoperatsioonid. Ise ootan huviga, mis saab su lõualotist, sa nagu ütlesid, et sul sellega mingi plaan. Või ei ole see enam päevakorras?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. jaanuar 2019 at 00:31

      nii kaua kuni ma imetan, ei saa ma nagunii ju midagi teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Merx 1. jaanuar 2019 at 23:35

    Hei, loen alati kõiki postitusi ja pmst ka kõiki kommetaare kui põnev teema on, aga sellega seoses vanas blogi kujunduses oli pealkirja juures ka kohe näha palju kommetaare oli, siis oli mugav otse neid lugema minna, et vajutasid nagu peale ja olid kohe kommentaariumis. Äkki su praegune it i mees saaks selle jälle sinna lisada?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. jaanuar 2019 at 00:02

      ma olen ise ka tahtnud, aga seda pole vist nii lihtne panna 🙁

  • Avatar
    Vasta Kadri 1. jaanuar 2019 at 23:26

    Minu klikid saad ka, kirjuta millest tahad ? olgu see siis “mis täna õhtusöögiks” või “jee pekk, sa oled kadunud mu kõhult”. Edu!

  • Avatar
    Vasta K.K 1. jaanuar 2019 at 21:11

    Mulle meeletult meeldivad just need teie pere killud ja humoorikad juhtumid ?

  • Avatar
    Vasta Flamingo 1. jaanuar 2019 at 20:31

    Offtopic, aga kuidas sulle enda paroodia Edekabelis meeldis? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. jaanuar 2019 at 20:41

      Mega naljakas oli 😀

  • Avatar
    Vasta Emma 1. jaanuar 2019 at 19:56

    Da best: saamatud ehitajad (korduvalt), lastega reisimine ja nendega koos meisterdamised, imelikud juhtumised (nt hull tigude piinamine, Mari teeb pulli jne).
    Ei loe: kiidad ilutooteid

  • Avatar
    Vasta Alice 1. jaanuar 2019 at 19:35

    Tervitused ja head uut aastat!

    Kuna olen mõned ajad (umbes alates sealtmaalt, kui Marta Kene tulemine avalikuks sai) Sinu blogi lugeja ja ka instapiiluja siis pean igati ausaks ja kohaseks selle nö koos veedetud aja eest oma kommentaar lisada.
    Lugema ja jälgima hakkasin ma seetõttu, et olin tol ajal Sinust lihtsalt väljendades 2 nädalat rohkem rase 🙂 Seega lootsin kogenud lapsevanema salanippide avalikustamisele (minul esimene laps). Salanippide all pean ma silmas seda, mis ägedat ja vajalikku kraami on olemas (ehk siis YES ja NO tooted), kuidas rasedusega endaks jääda ja kuidas mehe, pere ja sõpradega ikka endine, kaine mõistuse juures, olla. Sinnakanti teemad.
    Lisaks muidugi lugeda seda kõike läbi mõnusa killurebimise.
    Seda kõike ma ka sain. Mulle niisiis meeldisidki enim perega seotud teemad. Ja sorri, see jõulutüli teema oli hullult naljakas. Vahva, et Sa sellest kirjutasid. Enamus paneks selle asemel instasse täiusliku perepildi vastavate täiuslikule elule viitavate hästäägidega ja kakleks edasi.

    Lõpetuseks – keep up the good work!

  • Avatar
    Vasta Tups 1. jaanuar 2019 at 19:24

    Ma olen ka nagu enamik, et sisuliselt kõike loen. Loengi pigem kirjutamisstiili pärast, sest see muudab iga teema ägedaks 🙂 Mulle meeldib sinu ilustamata avameelsus ning loomulikkus, sa ei ehita enda ümber ideaalset tehismina, et kedagi hirmsasti inspireerida vms, nagu tänapäeval moes on.

  • Avatar
    Vasta Merit 1. jaanuar 2019 at 19:23

    Loen su blogi pisteliselt, kuid saadet vaatasin alati ?.

    Esmalt meenus kohe see postitus, kus Mari Su telefoniga helistas võõrastele ja väitis, et ta vanemad ei liiguta. See oli väga tore lugemine, kuid ilmselt situatsioon ise mitte nii väga.

    Ja mis müüb alati- suhted, draama, seks??

  • Avatar
    Vasta S 1. jaanuar 2019 at 19:15

    Kõik postitused olid tuttavad peale selle ravaimu tegemise. Lisaks jäi meelde ja väga “kirgi küttev” oli see It venna teema ?

  • Avatar
    Vasta Mari 1. jaanuar 2019 at 18:55

    Kõige südamlikum ja meelde jäävam postitus oli Armastuskiri Martale?

  • Avatar
    Vasta Jansa 1. jaanuar 2019 at 18:53

    Mina loen su blogi regulaarselt ja saateid vaatasime lausa koos mehega.
    Mulle meeldib eelkõige see, et sa oled aus ja räägidki asjadest avameelselt nii nagu need reaalselt on. Sel aastal ootan põnevusega, kuidas läheb sul toitumiskava jälgimine. Ilmselt osaliselt seetõttu, et liitusin ka ise ja plaanin oma pekilasu sel aastal sulatada. Pereinimesena meeldivad mulle väga ka lastega seotud lood. Kuna minu enda kohe viiene poisu vajab logopeedi abi ning on väikese kõneprobleemiga hetkel veel, siis on äärmiselt tore näha Mari edukat arengut. No ja loomulikult little drama never killed nobody ? ühesõnaga kirjuta millest iganes, lihtsalt ausalt ja avameelselt, ning lugejaid jätkub!

  • Avatar
    Vasta E. 1. jaanuar 2019 at 18:44

    Nendest 10’st kõik loetud ? minust on stalker saanud, omg!
    Jätka samas vaimus ? sa nii ehe ja vahetu, et raudselt klikin edasi ?

  • Avatar
    Vasta A. 1. jaanuar 2019 at 18:36

    Kõige paremad on postitused elust enesest! – sinu igapäevaelu juhtumised ja mõtted.
    Reklaamid, kosmeetikateemad, restorani- söögiteemad pakuvad vähem huvi, aga kokkuvõttes on need ka OK.

  • Avatar
    Vasta Katrin 1. jaanuar 2019 at 18:29

    Päris äge top tenn, kui aus olla. Loen huviga kõike, mis seotud lastega, nende tembud ja ütlemised jne. Draamakuiin ma ise ei ole, nendest lugemine jätab suht leigeks. Aga loen ikka ?

  • Avatar
    Vasta MP 1. jaanuar 2019 at 18:23

    Meeldivad enamus teemad, millest blogid, aga kõige rohkem pakub huvi vast koduga seotud teemad: remont, sisustamine ja sellega koos enne ja pärast pildid. Ka loen suure huviga äpardumistest, piinlikest ja naljakatest seikadest sinu elus ja väga põnev on lugeda, mida teiste kaasa rääkivate kommentaatoritega juhtunud on. Nalja peab ka ikka olema ja saama. Head uut aastat kah! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 1. jaanuar 2019 at 18:21

    Reklaam on úldjuhul tüütu, meeldivad kõik huumoriga kostitatud postitused, mida on õnneks suurem osa su postitustest. Eks ikka igasugune draama ja intriigid on põnevad, mida sul ka ikka aeg-ajalt ette tuleb. Rasedusuudiseid ilmselt enam ei kuule, aga kogu teie pere tegemisi ja toimetamisi on äge jälgida, videosid võiksite rohkem teha, kasvoi selliseid oma igapäevaelust, vahva vaatamine!

  • Avatar
    Vasta A 1. jaanuar 2019 at 18:21

    Ei no ikka sittja draamad!?? Reklaame näeb telekast, kokasaateid ka ja restoranide arvustused leiab ka mujalt. Pliis ära ainult nende peale küll jää!!!

  • Avatar
    Vasta Juss 1. jaanuar 2019 at 17:52

    Kirjuta autoteemasid rohkem!

  • Avatar
    Vasta Regina 1. jaanuar 2019 at 17:47

    Toredat uut aastat 🙂
    Ma loen üldiselt kõik läbi, mis fb-s näha on, võibolla mõned reklaampostitused jätan vahele, mis mind ei huvita ( nt beebiasjad) ja loosimise-teemad jätavad ka külmaks mind, neist osa ei võta.
    Kõige rohkem meeldivad mulle igasugused analüüsivad postitused, kus sa arutled inimeste, olemuste, käitumiste, mõtteviiside üle. Nendega ma tunnen kõige rohkem seost, sest analüüsin ennast samamoodi. Ja nende postituste põhjal ma kõige rohkem tunnengi, et sa meeldid mulle oma olemuselt.

  • Avatar
    Vasta Helina 1. jaanuar 2019 at 17:42

    Mulle meeldib just su ehedus ja siirus, et avaldad asjad just sellise nurga alt nagu nad on, mitte ei püüa kangesti keegi olla. Meeldib ka su huumor, mida kasutad vast kõige paremini, kui midagi ikka väga närvi ajab.

    Kohati muutuvad tüütavaks reklaampostitused, kui neid tuleb nagu Vändrast saelaudu(või Vändra-Aveleid) ja ühtegi(või siis vähe) elulist postitust nende vahepeal ei ilmu. Siis skipin edasi ja loodan, et varsti postitad taas oma elust.

  • Avatar
    Vasta D 1. jaanuar 2019 at 17:33

    Mina loen kõike, ei eelista midagi.. Pole pirtsakas ?

  • Avatar
    Vasta L 1. jaanuar 2019 at 17:19

    ma ei viitsi reklaampostitusi lugeda, mis on seotud mingite iluvärkide , kreemid ja taoline 😀 Laste teema ja kodu teemad meeldivad alati .

  • Avatar
    Vasta Katrin 1. jaanuar 2019 at 17:16

    Mulle meeldis kodu remontimise teema kõige rohkem. Lapsed ja mehe-naise vahelised suhteteemad ka huvitavad.
    Vahel ei paku kõik põnevust, mis kirjutad, aga see oleks minu arust ebareaalne, kui kõigile alati kõik sobiks, millest blogid. Minu arust on imelik kui mõni viriseb, et ei viitsi lastest või toidukohtadest lugeda vms. Blogi on siiski sinu oma ja see on sinu valik, millest kirjutada. Mulle meeldib sinu aus, avameelne kirjastiil ja ma jätkan lugemist igal juhul, vahet pole kas postitus on minu jaoks huvitav või ei. Kui esmaspäevane post ei huvita, siis kolmapäevane on raudselt meeltmööda 😀 Edukat uut aastat! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 1. jaanuar 2019 at 17:09

    Mina arvan, et sa peaks kirjutama oma elust nii nagu see on. Kui sa hakkad siin nüüd retsepte jagama, siis sry, meil on Ragne Värk, Tuuli Mathiesen ja muud olemas, milleks sinna veel juurde. Sina oled just selline nagu sa oled. Kui ma leian on liiga palju s…. või karvu, siis ma ei loe lihtsalt, aga sinu pluss on see, et ükskõik kui lolliks sind peetakse (keegi ei käi Mäkis, ei loe Kroonikat, ega kuula Skyplusi ega jägi sind, aga samas on kõik kursis), siis sa oledki see nagu sa oled. Ära hakka end nende jaoks muutma, kes sind nagu nii ei hinda. Sul on lapsed, siis järelikult on loogiline, et sa neist kirjutad ja proovid erinevaid lasteasju, Kust me ülejäänud siis ausalt tagasisidet saame? Ja kui sul on koer, siis ilmselt peame leppima koerte juttudega ja maja ehitusega ja nii edasi. SInu postituse all on kast: ” Ma ei ole robot”, ära sina ka ole. Olen nagu oled.

  • Avatar
    Vasta Helina 1. jaanuar 2019 at 17:08

    Meeldivad pildid teie kodust, lived facebookis, postitused seoses teie perega ja naljakate äparduste/juhtumistega. Ootaksin rohkem vinguvaid postitusi seoses naine ja 3 lapse emaks olemisega? Räägi ikka sama ausalt ja avatult oma isiklikest asjadest edasi, sest peale enda elu elamise pean ma teie oma ka elama ja nii huvitav on nohhh?? Imelist uut aastat teie perele!❤️

  • Avatar
    Vasta Kirsika 1. jaanuar 2019 at 17:08

    Mina ootan ikka postitusi just nimelt lastest. Hakkasingi esialgu blogi lugema just seetõttu et nii vahvalt oma perest kirjutad. ?

  • Avatar
    Vasta lilllll 1. jaanuar 2019 at 17:04

    Mind huvitab draama. Lisaks kaka ja häbemekarvad ja muu ilge. Kõik muu loen ka läbi muidugi. Loosid on ka alati vahvad, loog ju et tahaks miskit võita.

    • Avatar
      Vasta Kadri 1. jaanuar 2019 at 23:29

      Aus vastus, mis saakski olla pahasti, kui jutt käib karvadest või sitast ?

  • Avatar
    Vasta Rle 1. jaanuar 2019 at 17:01

    Minu lemmikud on lastele kirjutatud kirjad. Nii armsad, siirad ja hästi kirjutatud.

  • Avatar
    Vasta ÜLLE 1. jaanuar 2019 at 16:57

    Mulle just meeldivad isiklikud kogemused- spaad, mänguasjad, reisid,kosmeetika ja muu.

  • Avatar
    Vasta Saba 1. jaanuar 2019 at 16:42

    Arvamusi tuleb kindlasti seinast srina, aga panen siis kirja, mis võiks olla ja olemata olla:
    Mida ei loe ja huvi ei paku
    -lasteteemad ja pildid
    -kaalulangetus
    -reklaampostid laste asjade, spade, mängutubade jne kohta
    -kaka, sinu häbemekarvade jne teemad

    Mida loeks:
    -retsepte, toidupostitusi, reklaamposte söögikohtade arvustamist
    -koduremont, sisustus
    rohkem ei tule hetkel

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. jaanuar 2019 at 16:47

      Haha, aitäh ?

    • Avatar
      Vasta L 1. jaanuar 2019 at 16:56

      Mulle just pakuvad need teemad huvi, mis teile huvi ei paku? noh ja muidugi neid asju loen ka, mis teile ka meeldivad?

    • Avatar
      Vasta Aveli 1. jaanuar 2019 at 18:02

      arvan, et otsi enda lõbustamiseks siis mingi muu blogi..hetkel tundub, et sinule meelejärele olles peaks Mallukas muutma täielikult enda olemust ja konseptsiooni. Kappama muudkui mööda restosid ja tegema remonti..

      • Avatar
        Vasta Saba 1. jaanuar 2019 at 19:12

        Armas Aveli, anna andeks, et julgesin sõna võtta. Mallukas ju ise küsis arvamust, avaldasingi enda oma. Ja ma erinevalt sinust, ei käi blogides lõbutsemas, vaid loen ajaviiteks teemasid, mis huvi pakuvad. Rilääks Aveli, küll Mallu suudab meile mõlemale midagi pakkuda 😉

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 1. jaanuar 2019 at 19:13

          aiiii ma teile alles pakun! 😀

  • Avatar
    Vasta Maili 1. jaanuar 2019 at 16:37

    Mind huvitasid kõik teemad, peale selle mangi oma. No ei pakkunud väga huvi ? aga minuarust lugesin ära selle küll.
    Ja teemad mis mind huvitavad kõige rohkem on sinu pere elust viiiist ?
    Naerda saab igas postituses.