AVALDAN ARVAMUST KARDO SUHETEST

mida sa vahid?!?!

5. juuni 2020

Enne kui ma teema kallale lähen, siis ma pean kiirelt halama, et ma viimasel ajal ei viitsi blogida juba ainuüksi selle pärast, et mu arvuti hakkab saba andma. Jookseb kogu aeg kokku, kuumeneb üle ja takkatipuks hakkavad klahvid küljest ära tulema. Mul on mingi sellise aasta mudel, mille klaviatuuril ei ole tihendeid, ütles mulle arvutiparandus. Et noh, tere tali. Ehk siis kui ma arvuti kätte võtan, siis ma juba tean, et see blogiposti kirjutamine saab paras taak olema, sest L, K ja I tähti pean ma viis korda üle peksma ja see on niii niii nii tüütu, et võtab kohe kirjutamise motti maha.

Nõme on see, et ma olen sellega juba mitu korda paranduses käinud ja nad teevad selle 50 euriga korda, aga mõne aja pärast on seis jälle sama. Kodukindlustus mu arvutit ka selle pärast välja vahetama ei kipu, et tal aeg-ajalt klahvid ei tööta. Sucks!

Uued macid on kallid (minu oma maksis kaks aastat tagasi üle kahe tonni), kasutatut ei julge osta ja… midagi muud kui maci ei taha, sest ainukene programm, millega ma videosid töödelda oskan, on iMovie, haha. Ei, lihtsalt ma niii harjunud, et ei oskaks muu arvutiga midagi enam tehagi.

Ok, hala lõpp, asun nüüd klahve pekstes teema kallale.

Kas teil on kunagi nii olnud, et ajate omi asju, kui avastate, et teie mees vahib teid? Ja kas teil on ka esimene mõte, et rauuuudselt ta vaatab sind mega põlastusega, sest sa istud küürus ja oled voltis ja ta on just seda avastanud ja nüüd mõtleb oma peas, et ewwwww, selline naine mul ongi v?!

Ma ei tee nalja! Iga kord, kui ma avastan Kardo ennast lambist vahtimas, siis ma võin vanduda, et ta nägu on selline:

via GIPHY

Kuigi tema sõnul on ta nägu hoopis selline:

via GIPHY

Ükspäev oli jälle selline keiss, et toksisin siin blogiposti kirjutada, kui näen silmanurgast, et Kardo mind kõõritab. Sekunditki raiskamata käratasin ma: “Mida sa vahid mind kogu aeg, ah?!?!”. Kardo hakkas naerma ja küsis, et Mallu kuule, kui kuradi damaged sa oled, et sind ei või vaadata ka, ilma et sa arvaksid, et ma midagi halba sellega mõtlen. Või mida halba ma üldse mõtlema peaks?

Siis ma hakkasin mõtlema, et noh. Jah. Tõesti miks ta peaks mind vaikselt diivani teisest otsast tülgastusega kõõritama? Ja miks see üldse mu esimene mõte oli?? Kardo pole väga suurem asi kellegi põlastavalt kõõritaja tüüpi inimene või nii ? Rääkisin sellest sõbrannale ja ta ütles, et issand jumal, mul ka seda tunnet olnud, et kohe tekib ebamugavus, et issand, miks ta vahib, et raudset on midagi viga mul.

Niiet ilmselgelt on siin mängus mingi imelik ebakindlus.

Omg, selgub, et ma olen ka ebakindel. Seda kõige ebaloogilisema inimese ees nagu Kardo ?‍♀️

Kas teil ka tunne, et teie mees vahib teid põlastavalt? ? (ok, kui kõik nüüd “eee…eiiii…” ütlevad, siis ma ilmselgelt saikar, ups).

Avapilt on 376363 aastat vana, täna lambist leidsin.

Loe ka neid postitusi!

42 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Merka 8. juuni 2020 at 16:51

  Ma ei tea kas teil veel nii vana mudelit on müügil aga minu Macbook Pro on 2015 aasta oma, on minuga reisinud üle maailma, teinud läbi baka ja magistri ja olen sellele peale astunud/istunud/voodilt maha lennutanud ja töötab täpselt sama hästi, kui ta alguses ostsin. Ekraani hing on natuke lõtv aga see käib asja juurde, klaviatuur ja kõik perfektsed 😀 Soovitan seda mudelit vaadata kui on veel saadaval, paistab et vanad olid ikka korralikult ehitatud 🙂

 • Avatar
  Vasta Sigrid 7. juuni 2020 at 22:45

  Mul vaatab ka ja üldiselt ma ikka nõuan sônalise seletuse välja -tavaliselt ikka on mingi armas põhjus selle kahtlase pilgu taga.

  Aga üks kord nägin, et vaatab mind eriti armastava ja nunnu pilguga… vahva oli teada saada, et see “armastav pilk” tähendas seda, et mul oli mingi oksatükike juustes kinni…..

  Nii et nüüd tean – kahtlane pilk tähendab midagi armast ja armas pilk tähendab midagi kahtlast.. … et siis naised on need keerulised isendid??

 • Avatar
  Vasta L 7. juuni 2020 at 09:56

  Mul Air, 5 aastat vana, sügisel saab 6. Ja väga rahul ikka veel. Aastaid temaga kodukontoris tööd teinud, et on nagu usinalt kasutust ka saanud. Aga jah, mida need mehed jõllitavad, mis neil viga on, haha 😀

 • Avatar
  Vasta Eku 7. juuni 2020 at 09:55

  Issand, mul on mingi 300 eurine Lenovo, kasutanud peaaegu 1,5a ja ka klaviatuur jamab, üks nupp tuli üleni ära ja paar tükki on lahti, parandusse ka viia ei raatsi. Aga niii kallilt arvutilt, nagu sinul, ootaks küll natuke rohkemat.. Ma just olen möelnud, et need Macid on nii kallid ja 1000x kvaliteetsemad kui minu arvuti jne.. 😀

 • Avatar
  Vasta Mairi 7. juuni 2020 at 07:12

  Mul 2017 MAcBook Pro ning see oli esimene aasta uue klaviatuuriga mudeli tootmisel. Klaviatuuri all on nii vähe ruumi, et iga väiksemgi tolmukübe läheb sinna alla ning aegajalt kiiluvad klahvid kinni. Käisin garantiiajal selle murega korra remondis ning mul vahetati ära kogu arvuti sisu parktiliselt + paigaldati mingi kaitsev kate klahvistiku alla. Pidi olema vähemalt selle aasta tüüpviga. Kuna aegajalt on see mure ikka esinenud, siis mina puhastan klahvi ääre alust tabletilehe fooliumiga, täpselt parajalt mahub sinna vahele ning saab normaalselt tööd teha.

  PS! Kuumenemine on ka minu arvutil ette tulnud ning sellega seoses soovitati minna korralisse hooldusesse. Näiteks Valge Klaar teeb seda ainult 29€ eest ning see sisaldab tolmust puhastamist, termopasta vahetamist (kui mudelil on see olemas), tarkvara uuendusi ning pahalastest puhastamist. Tasub proovida, et arvuti jõudlust parandada. Ei ole liiga kallis ka, minu arust vähemalt. Hooldusesse aja broneerimisel tehakse töö ära ca 3 tunniga.

  • Mallu
   Vasta Mallu 7. juuni 2020 at 09:56

   Tänks!

 • Avatar
  Vasta L 6. juuni 2020 at 22:37

  Mul õnnestus oma arvuti JA telefon veega üle kallutada. Süda oli rahul, sest mul on ju kodukindlustus. Kindlustus käskis viia asjad ekspertiisi ja saata igasugu dokumente ja lõpuks ütles, et näete, teie telefon ja arvuti on mõlemad üle kahe aasta vanad, kokku saate te 9 euro nende eest. ( Omavastutus oli 200). Remondipakkumine oli u 650 ja neil pole majanduslikult otstarbekas seda hüvitada.

 • Avatar
  Vasta Jane 6. juuni 2020 at 21:09

  Jep, kogu aeg vahib. See ajab nii närvi, et karjun ta peale iga kord, et mida ta vahib mind kogu aeg, nagu ma oleks võlgu talle vms!? Ta vastab tavaliselt, et kas oma naist ka ei või vaadata?

 • Avatar
  Vasta Nella 6. juuni 2020 at 19:20

  Mu mac ammu ei tööta, pole raatsinud uut osta. Polegi arvutit. Aga kaks a tagasi ostetud 2tonnikest maksnud arvuti ja juba õhtal … veidi hirmutav. Iga kahe aasta tagant paari tonni arvuti peale panna ei ole nagu väga jätkusuutlik lahendus, minu maailmas vähemalt ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 19:46

   sama :S

 • Avatar
  Vasta Inks 6. juuni 2020 at 16:42

  Jaaaa! 100% sama seis! ??

 • Avatar
  Vasta Mirelin 6. juuni 2020 at 12:33

  Enda pihta seda mõtet pole, kui mees mind vaatab. Küll aga niipea kui ma tahan meest kuhugi kaugusesse vahtimas, siis mõtlen küll, et raudselt on midagi valesti. Ja tavaliselt ongi – mingi laul kummitab jälle. ?

 • Avatar
  Vasta Geidi 6. juuni 2020 at 11:53

  Jep. Aga uuringu käigus (rääkisin mehega) tuleb välja, et tema vaatab teise pilguga. Ja eelmise nädala alguses üritas mulle selgeks teha, et kõikide kohustuste juurest ei saagi nii fitlife olla nagu ma sooviks. Seega dont worry, võta rahulikult, lapsed kasvavad suuremaks ja siis on aega iseendale.
  Lisaks ma ju tean, et ta armastab mind just sellisena nagu ma olen.
  Seega ma vist lepin 😉 ja enne kui imelikult tunnen üritan müelda teisiti

 • Avatar
  Vasta Mer 6. juuni 2020 at 11:29

  Mu mees vahib mind nagu kiimane vanapäss?? Trenniretuus on kindla peale minek, siis on täiesti kama kolm, missugune see ülejäänud kere välja näeb?

  Mina ostsin kasutatud Maci Mobipunktist. Ja ma olen sigarahul. ????

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 11:30

   millise ostsid?

 • Avatar
  Vasta Triinu 6. juuni 2020 at 11:10

  Kas sa oma arvutiga muidu ametlikus esinuduses käinud või kuskil nurgataguses? Sellessuhtes, et apple teeb ikka aeg-ajalt arvutitele tagasikutsumise programme ja sellised klaviatuuri probleemid võib isegi saada laiendatud garantii raames täiesti tasuta ära vahetada 😉
  Muidugi see sõltub arvuti mudelist jne, aga tasub proovimist vähemalt 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 11:17

   Jah, kuskil keldrites ikka… obv ametlikus esinduses, kus ostsin 😀

  • Avatar
   Vasta Mairi 7. juuni 2020 at 07:15

   Minul nii oligi. Kui probleemid esinesid, siis Googeldasin välja, et tüüpviga ning ilma pikema jututa putitati üles. Vahetati kogu sisu selle klahviprobleemi pärast (akud jms sealhulgas). Mul oli garantiiaeg küll veel, aga ma arvan, et nad tegid tüüpvea tõttu oluliselt rohkem selle remondi käigus (muid kaebusi tol ajal ei olnud).

   • Mallu
    Vasta Mallu 7. juuni 2020 at 09:55

    Hmm, ma ka tean, et mul tüüpviga, isegi see parandus ütles seda, aga keegi ei pakkunud, et vahetaks kogu sisu välj vms.

 • Avatar
  Vasta blk 6. juuni 2020 at 10:12

  Vanemad macbook pro’d ehitati kauemaks vastu pidama. Need 2017-… ongi väga nirud, eriti klaviatuur. Ostsin järelturult 700€-ga late 2013 macbook pro (selle aasta tippmudel), mis on isegi parem, kui praegused macbook pro’d, seega julgustan ikka nende vanemate poole vaatama, aga asjatundja võiks siis abiks olla, muidu võid saasta osta 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 10:20

   Oh jumal, nüüd sa teed asja veel keerulisemaks 😀

 • Avatar
  Vasta Anna 6. juuni 2020 at 10:01

  Hahahaha mul täpselt sama kogu aeg ja siis mu mees läheb närvi selle peale ja ütleb, et mida sa küsid selliseid asju kogu aeeeeg, midagi ma teha ei võiii 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 10:19

   krdi mehed 😀

 • Avatar
  Vasta Annika 6. juuni 2020 at 09:58

  Mu mehe pilgu taga on vaid üks mõte. SEXYTIME!! ?
  Ei saa rahulikult koristada või süüagi teha kui tunnen, et mingi kiimapilk kuklasse puurib ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 10:19

   Hahaha, welcome to my life 😀

   • Avatar
    Vasta Vaike 6. juuni 2020 at 11:30

    OMG, miks te mehed teid niimoodi objektiseerivad ja te sellega 21. sajandil lepite!?!? 😀

    • Avatar
     Vasta Doris 6. juuni 2020 at 13:50

     Oma mees võib ?

  • Avatar
   Vasta Maarja 6. juuni 2020 at 12:15

   Uhh.. ma küll ei suudaks sekunditki nii elada! Vaata parem uus arvuti endale! Näiteks siin tunduvad päris head hinnad: https://ubinad.ee/

 • Avatar
  Vasta Anne 6. juuni 2020 at 09:51

  Kas sul on Macbook Air? Olen oma perekonna pealt näinud, et Airid ei pea üldse kaua vastu, targem oleks juba iPad pro koos klaviatuuriga osta. Samas Macbook Pro’d, kuigi vanadel on sama klaviatuur, peavad aastaid vastu. Aeg-ajalt vaja tolmueemalduses käia, vanad failid eemaldada ja töötab ideaalselt edasi. Odavama otsa MBP saab ligi 1300 euroga kätte ja ei pea iga aasta uut arvutit soetama.

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 09:52

   Mul on praegu Pro, aga ausalt öeldes Airiga oli vähem probleeme 😀

  • Avatar
   Vasta Meeli 6. juuni 2020 at 11:12

   Hahhah, täiega! Niipea, kui mees vaatab, tekib kohe ebamugav tunne ja mina kukun kortse siledaks venitama ja pekki siluma, ise kahtlustavalt küsides, et mis sa vaatad, mul on midagi viga, jah?

   • Mallu
    Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 11:17

    haha, niii haige, mehed küll nii ei mõtle, kui meie neid vaatame 😀

  • Avatar
   Vasta Zz 6. juuni 2020 at 11:24

   Minul nt esimene oli air ja oli palju parem kui praegune 2017 pro? air oli suurem ja aku pidas kah paremini minu arust?

   • Mallu
    Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 11:26

    Mul sama tunne, kui aus olla haha 😀

 • Avatar
  Vasta HL 6. juuni 2020 at 08:01

  Ma Maci võimalustega nii kursis pole, aga kas mingit eraldi klaviatuuri ei anna juurde panna?

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 09:35

   Ilmselt saaks jah, aga siis poleks ta kasutusmugavus nii hea äkki?

 • Avatar
  Vasta Reelika 6. juuni 2020 at 01:48

  Jep, vahel mu mees vaatab ka pikalt peale ja siis ma mõtlen a’la midagi sellist, et dääm, nüüd ta näeb milline fatface ma olen ….nagu ta ei oleks seda “päris mind” enne näinud 🙂 Kompleksid, mis muud. ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 09:35

   Mis me oleme kõik salaja kompleksides v? 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 6. juuni 2020 at 00:49

  Ma olen kohe-kohe kolm kuud esimest korda elus koos elanud, seega ei tea ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 09:36

   alguses vist ei olnud jah nii 😀

 • Avatar
  Vasta k 6. juuni 2020 at 00:21

  eip, ta isegi ei vaata mind ega last. telefon v telekas on alati rohkem teemas. nii kaugele oma suhtega jõudnud kuidagi 🙁

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuni 2020 at 09:36

   Mhhhh, see on küll nõme!