Kingiloos SÖÖK

vead mu fitlife’is*

8. juuni 2020

Mul on päev läbi selline hullumaja olnud ja just need kiired ajad on kõige tavalisemad, mil ma murdun ja söön midagi, mida ma teoorias süüa ei tahaks. Miks see nii on, et just kõige suurema näljaga see magusaisu murdma hakkab, seda ma ei tea.

Muidu on mul alati kotis mõni Yummikomm, ananassibatoonike või mangobatoonike, aga esimesed jagasin ma ükskord peale fotoshuuti tublidele lastele laiai ja batoonid olid kah autost otsa saanud, seega murdusin poes ja ostsin paki suvalisi kummikomme, et koduteel paar tükki ära süüa. Ma olin hommikul nii fitlife olnud, et viisin lapsed jala lasteaeda, mis tähendab seda, et juba pooled vajalikud sammud said varakult tehtud ja selline “omg, ma nii tubli” tunne võttis üle, et näljahoos mõtlesingi, et suva, paar kommi mind ju ei tapa ja ega midagi ei tohikski endale 100% keelata, kui üritad normaaselt toituda, eks?

Ma sõin need neli kummikommi ära ja ausalt öeldes kahetsesin suht kohe. Need neli said nii ruttu otsa, need ei olnud üldse nii maitsvad, kui ma lootunud olin ja takkatippu sain kodus aru, et need neli väikest kommi olid 148 kalorit. Selle sama kaloraažiga oleksin ma võinud ära süüa 7.5 yummikommi pulgakat, mis oleks tähendanud seda, et ma oleks pool õhtut maiustada saanud. Aga noh, loll pea on ihu nuhtlus.

Reaalselt ilma Yummikommide lehelt saadava kraamiga ei saaks ma enam elada. Pulgakommid magusaisu kiireks leevenduseks. Batoonikesed kiireks snäkiks – ja kui keegi oleks mulle enne öelnud, et mingisugused TOORBATOONID mulle meeldivad, siis ma arvaks, et keegi on segi läinud. Aga tõesõna, vannun jumalteab mille nimel, et kui teile maitseb ananass või mango, siis te peate neid batoone proovima. 100% puhas vili, niii maitsev ja ideaalne snäkk kiireks ajaks, et vältida just seda, mida ma täna tegin.

Näiteks eile tegin ma kaerahelbeküpsiseid. Täitsa suvaliselt keerasime Mariga midagi kokku, sest tal oli tahtmine midagi küpsetada ja mul oli üks purgipõhi mandlikreemi järgi, see oli lihtsalt parim idee ever. See mandlikreem tegi need küpsised nii suusssulavaks ja pähkliseks. Retsepti pole, aga kokku keerasime mandlikreemi, kaerahelbed, kookoshelbed, kookosõli, mandlijahu ja muna asemel kasutasin kikerhernevedelikku. Parimad klaasi piimaga (kuigi me juba ammu piima ei joo, ainult Alprot kohvi peal, aga need küpsised ja piim on lihtsalt da best!).

Yummikommid saatsid mulle hiljaaegu ühe paki. Või noh, pigem oli  saadetis lastele, mitte mulle, aga oh well. Mina lasin pool saagist tuuri ja ülejäänuga on lapsed vahepeal poodi mänginud, sest see karp on täpselt samasugune, mis poodides pulgakommide jaoks on. Ja kuna ma lolli peaga paki avasin justnimelt laste silme all, siis oli õnn nende õuel – jupp aega sai segamatult komme vitsutada. Selliseid päevi on igasse lapsepõlve vaja, eks.

Hea uudis on see, et Yummikommide lehel on hetkel suured aled käimas, seega hea aeg oma varusid täiendada ja koju väike salasahtel tekitada, kust lapsed kraami kätte ei saa, aga sina saad magusanälja kiirelt ja tervislikult kustutatud. Kui sa kirjutad märkustesse MALLUKAS, pannakse sulle tellimusega prooviks kaasa ka minu lemmik batoonike (kas ananass või mango). Uskuge mind, kui korra proovite, tellite järgmine kord juba ise.

Väike üllatus veel – kõik, kes teevad selle nädala jooksul Yummikommidest tellimuse, mille märkuses MALLUKAS kirjas on, osalevad väikses salaloosis. Nimelt võidab üks tellija endale lisaks täpselt samasuguse kommikarbi, millega poodi mängida, või mis laste eest kapi tahanurka peita ? Anna kommentaarides teada, mida head tellisid ?

*Postitus sündis koostöös Yummikommidega

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Evy 12. juuni 2020 at 12:38

  Tellisin selle sama vahva karbi, et lapsed saaksid poodi nt mängida

 • Avatar
  Vasta Annika 9. juuni 2020 at 17:51

  Tellisin ka eelmisel kuul karbi pulgakomme ja mõtlesin, et nüüd hea hooleta tükk aega, aga karbist vaatab vastu ainult tühjus. ??Tegin nüüd siis uue tellimuse. Ja tõesti on need väga head. ??

 • Avatar
  Vasta kristi 9. juuni 2020 at 09:20

  Tellisin batoone , šokolaadikreemi ja mandlikreemi.

 • Avatar
  Vasta kristi 9. juuni 2020 at 09:16

  Tellsin batoone ja mandlija šokolaadikreemi.

 • Avatar
  Vasta Karmen 9. juuni 2020 at 07:11

  Tellisin kaks karpi kummikomme, suure paki piparmündikomme ja suure purgi Mahe pähkli školaadikreemi.

 • Avatar
  Vasta K 9. juuni 2020 at 05:53

  Kuna vita age näokreemi välja loosid? Mul nahk juba kuivab 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuni 2020 at 11:03

   loositud ju

  • Avatar
   Vasta Riina 10. juuni 2020 at 00:34

   Tegin ka lõpuks oma esimese tellimuse ja tellisin prooviks ikka erinevat kraami: pulgakomme, kummikarukesi, pähkleid, toorkrõpse jne.
   Kahjuks olid päris mitmed tooted otsas mida oleks soovinud ka tellida aga seda siis järgmine kord 🙂

 • Avatar
  Vasta Eva 9. juuni 2020 at 02:41

  Mul on sama jama, üritan koguaeg “suveks saledaks” saada aga see suvi lükkub koguaeg edasi 😀 Täna oli nii palav, olin väsinud ja näljane ja harasin ruttu mingeid milka küpsisepulkasi ja siis kohe kahetsesin, et eiiiiii miks 😀 Igatahes tellisin nüüd selle 100se paki neid yumikomme ja kavatsen kõik taskud ja käekotid neid täis toppida juhul kui magusaisu silme eest mustaks võtab on abimees olemas mis ei sisalda fakinggg 500 kalorit 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuni 2020 at 11:03

   hea idee!

 • Avatar
  Vasta Kadi Arula 9. juuni 2020 at 00:54

  Ikka pulgakomme ja kummikomme kogu perele??!

 • Avatar
  Vasta Mare 8. juuni 2020 at 23:37

  Siit blogist on järjest vähem lugeda. Postitused lähevad kogu aeg igavamateks ja tühjemateks. Sellest on tegelikult kahju, et su kirjutamisanne lihtsalt raisku läheb.

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuni 2020 at 11:03

   Aitäh teada andmast 🙂

 • Avatar
  Vasta Triin 8. juuni 2020 at 23:25

  Pidevalt loen kuidas sa neid tooteid kiidad. No lõpuks võtsin end kätte ja tellisin ananassi- ja mangobatoonikesi ning Yumipurk mix ka? Ai ma hakkan nüüd Martaga maiustama kui pakk kohal..

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuni 2020 at 11:03

   Sa ei kahetse!

 • Avatar
  Vasta Jaana 8. juuni 2020 at 22:28

  Tellisin esimest korda prooviks neid pulgakomme 🙂

 • Avatar
  Vasta TP 8. juuni 2020 at 22:07

  Räägi parem muna asendamisest kikerhernevedelikuga. Kuidas kogust arvestasid, kuidas toimis? Kui kirjutad, et hummuse tegu su välja ei tule, siis selline nipp on kuidagi lausa ootamatu. Ma valan selle pläusti alati kraanikausist alla, järsku saab ka siis midagi kasulikku tehtud.

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuni 2020 at 11:05

   Hummust tegin, tuli välja 😀 Panin suvalt, poole purgis olevast vedelikust ja segasin muu gemüüse sisse.

 • Avatar
  Vasta meow 8. juuni 2020 at 22:00

  KUI suuri kummikomme sa sõid? 😀 peoia Haribo karukesi on ca 70 kcal ja üldse on kummikad madalama kaloraazhiga kui lutsukad, šokolaadikommidest rääkimata.

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuni 2020 at 11:06

   Neid suuri latakaid, jänese kujulisi 😀

 • Avatar
  Vasta Liis Er 8. juuni 2020 at 18:53

  Tahtsin juba kurtma tulla, et mallukas ei toimi, aga siis lugesin üle ja polegi kupong vaid märkus tuli jätta 😀
  Need muidu ongi need viimased nn lotipildid mis pidid reklaamiks tegema? 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. juuni 2020 at 20:30

   Ei ma ei pidanud midagi, aga need jah on enne oppi tehtud.

 • Avatar
  Vasta Kadri 8. juuni 2020 at 18:09

  Tellisin Pulgakomme terve hunniku ja lisaks veel krõpse-pähkleid.