Uncategorized

hoiraissaraa, on pulmapäev

20. august 2020

Vahepeal on mul tunne, et ma oleks pidanud ADHD testi asemel mingusuguse vaimse alaarengu testi ka sinna sisse viskama lasta või miskit, sest mõndadel hetedel ma lausa imestan, et mis moodi ma üldse eksisteeritud saan. Arvestades fakti, et mu aju konkreetselt ei tööta.

Näiteks täna viisin ma lapsi suure hurraaga lasteaeda. Lihtsalt selleks, et avastada, et ahjaa, riigipüha on ju, lasteaed on noh…kinni.

Lisaks olen ma reklaamile lihtsalt üle mõistuse mõjutatav. Nagu konkreetselt eile õhtul passisin TikTokis ja nägin ühte videot, kus üks naine rääkis sellistest fake ripsmetest, mis kinnituvad magnetiga. Et teed lainerijoone ja see ongi see magnet, kuhu ripsmed külge jäävad. Ma just tegelt käisin lash liftis ja mul nüüd mega ilusad ripsmed, aga vahel tahaks ikka efekti mõttes pikemaid ja ma selle liimiga ei oska absull jamada. Seega ma olin nagu jah, ma kulutan insta 100€, et kord aastas magnetiga ripsmeid kasutada. Loomulikult! Ma ei hakka ütlemagi, et mu pangakonto on nüüd nagu…eeee.. mäletad neid aegu, kus me saime endale sööki lubada ja värki. Guess what, not anymore, bitcheeees

Reaalselt, ma ei tohiks enda raha hallata. Või mind tuleks kohelda nagu 10 aastast last, kellele antaks iga nädal 50€ ja ei sentigi rohkem, siis ma peaks ennast äkki kuidagigi kontrollima. Ma isegi ei loo endale illusiooni, et ma selle eluea jooksul õpiksin rahaga ümber käima, lihtsalt niisama korraks halan, ärge pange tähele. Võib-olla on nii head ripsmed, mis muudavad mu elu… Raudselt…(Ma ei hakka rääkimagi sellest, et peale seda ostu on mu FB wall täis reklaame umbes samast tootest, mis maksavad ala 20€ *sisesta siia vaikne pomin, et sa ennast oksa ei tõmbaks*)

Aga aitab halast, sest täna saab olema üli tuus päev – Kristina abiellub! Ma ronin kella kaheks koos ta perekonnaga lõunat sööma, siis meiki ja siis otsemaid pulmapeole. Oeh, ma polegi niii ammu pulmas käinud, viimati eelmine suvi, seega ma olen super põnevil ja loodan, et kõik läheb ilusti. Mul on saatuse vastu suur usaldus, sest ma panin endale täna ühe meikari juurde aja, mille peale kõik mu sõbrannad olid, et ole suht valmis, et ta su üle laseb. Ma mingi nojah, nüüd vist veits hilja uut ka otsida, seega palvetage mu eest, et mulle keegi täna ikka näo pähe võõpab. Ma muidugi nii naiivne, et mõtlen ikka parimat. Küllap ta ikka mulle selle morda ette maalib.

Mõtlesin, et selle Kleidibutiigi kleidiga lähen täna lõunale!
Mari käskis enda patsidest ka pildid panna, eile käisime tegemas.

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta ih 21. august 2020 at 03:06

  Isegi ma kuulnud selllest Arrakust, et teeb oma tööd küll megahästi, aga pm siis kui viitsimist on ehk siis vägaaaaaa paljusid tuimalt üle lasknud :S

  • Mallu
   Vasta Mallu 22. august 2020 at 21:11

   no ma teiste eest rääkida ei oska, aga mulle tegi mega ilusa meigi ja ei lasknud üle 😀

 • Avatar
  Vasta Maasu 20. august 2020 at 20:25

  Sa oskad ju ise ka meiki teha. Käisid koolitusel. Milleks maksta võõrale

  • Mallu
   Vasta Mallu 22. august 2020 at 21:12

   nii hästi ei oska 😀

 • Avatar
  Vasta Kats 20. august 2020 at 19:32

  Mallukas, kus sa lash liftis käisid?

  • Mallu
   Vasta Mallu 22. august 2020 at 21:12

   Brow house’is

 • Avatar
  Vasta N 20. august 2020 at 12:01

  Kui ma kirjelduse järgi aru sain õigesti siis see lainer pluss ripsmed alis mingi max viiekas..?

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. august 2020 at 13:25

   jep, i know 😀

   • Avatar
    Vasta Laura 20. august 2020 at 16:57

    appi ära neid aliexpressi omasid küll telli ja kui tellid, siis magnetiga lainer osta vähemalt mingi kvaliteetsem, mida alis ei müüda 😀

    • Mallu
     Vasta Mallu 22. august 2020 at 21:12

     no ma juba tellisin orginaalid

 • Avatar
  Vasta Vaike 20. august 2020 at 11:56

  10-aastasele 50.- nädalas, hästi elavad 10-aastased tänapäeval. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. august 2020 at 13:26

   okei jah, ma ei tea palju lapsed taskuraha saama peaks, ma ei saand never 😀

   • Avatar
    Vasta Vaike 20. august 2020 at 14:01

    Sama siin, pole kunagi olnud sellist asja, aga õelaps saab kümpsi nädalas vist.

 • Avatar
  Vasta Helina 20. august 2020 at 11:39

  Ma vist tean, kellest sa räägid, aga õnneks ise ei ole ta juurde sattunud.