Uncategorized

ma käisin jälle prillijahil*

24. august 2020

Ma siiamaani saan kogu aeg kirju instasse, et miks sul prillid ees on, sa ju käisid opil. Ma sellest sada korda kirjutanud blogis ka, aga mul peale oppi tuli väike miinus ja nii lasin ma endale juba ammu Pere Optikas uued prillid teha. Küll aga kandsin ma neid… mõnikord. Enamasti selle pärast, et ma ei suuda kunagi meelde jätta, kus nad üldse on…

Kevadel tegelt juba tundsin, et ma näen kuidagi nagu aina vähem ja tahtsin silmaarstile minna, aga koroona sadas peale ja nii ta jäi, et ei saanudki. Muidugi ma unustasin, et ma üldse minna tahtsin, aga õnneks nad mäletasid mu ammust kirja ja paar nädalat tagasi kirjutasid ise, et kus ma siis nüüd omadega jäin. Seega lendasin kohale ja lasin uued silmatestid teha. Selgus, et 0.25st oli saanud 0.75. Halleluuja, reaalselt, kas mul võiks palun ÜKS kehaosa olla, mis fine oleks, igast otsast peab ikka miskit häda olema, eks.

Mis muud, kui valisin uued prillid. Okei, ma valisin lausa kahed, sest… eelmainitud põhjus – suurem tõenäosus, et ma vähemalt mõnegi paari leian, kui neid vaja olema peaks.

ma casually prille valimas ja pilti tegemas, et sõbrannad otsustada aitaks

Muuseas, kuni selle kuu lõpuni on Pere Optikas kampaania Vogue prillid + 
klaasid vaid 99€
. Ma ise vahepeal tundsin ennast juba nagu mingi staažikas Vogue modell, kes sensuaalselt “armasta iseennast!” sosistab, sest see on nende tunnuslause, sest mul on vist viimased viis paari just Vogued olnud. Aga kuna seal oli üldse kõikidele raamidele ja päiksekatele suur ale (kuni -80%), siis ega ma eriti firmat ei vaadanudki, vaid lihtsalt proovisin üht koma teist ette ja valisin huupi enam vähem samasugused, aga väääikse toonieerinevusega prillid.

Mul oli nii hea meel, kui nad ütlesid, et nad saavad mulle poole tunniga klaasid ette panna ja ma ei peagi enam tagasi tulema, sest mina ja kohtadesse minek. Enne võid sa mind kuskilt kabareed tantsimas leida, kui mina lähima kuu jooksul neile järele läinud oleks. Seega läksime Mariga Stockmanni ja kui toidukraam ostetud sai, olid ka prillid valmis. Easy! Ja kui ma need ette panin, siis ma olin nagu eee.. okei, ma kindlalt ei tohiks enam oma prillideta sõita, erinevus oli ikka suuuur!

Lisaks igasugustele aledele on Pere Optikas ka praegu kampaania, et koolilapsed saavad 25% allahindlust oma ostu pealt, seega kui kellegi lapsel vaja, siis soovitan üle vaadata. Ma ise käisin seal Stockmanni kõrval poes, aga neil Nauticas ka mega suur pood, kus isegi rohkem valikut kohapeal olemas, eriti just lastele.

Ahjaa, kes läheb poodi salasõnaga “mallukas”, saab prillide ostu korral nägemiskontrolli kuni augusti lõpuni tasuta!

*Positus sündis koostöös Pere Optikaga, et teile ka aleajast teada anda

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kätlin 2. oktoober 2020 at 14:55

  Mis firma prillid Sul on, mulle väga meeldivad need musta raamiga?

 • Avatar
  Vasta Kairi 24. august 2020 at 17:31

  Hei

  Kui kiiresti peale oppi miinus hakkas tagasi tulema ja kas mingit garantiid ei antud? Uurin, sest hakkan ise varsti opile minema, mõlemad silmad -5.