JUMALAITA

täielik error-päev

17. mai 2021

Ma olen täna harilikust veel suurem udupea. Kui te mu harilikku udupäisuse taset teate, siis tänane on juba selle ligi, et ma kaalusin siin vaikselt kuskile kohalikule omavalitsusele kirjutada. No et mulle tuleks isiklik abistaja või puue määrata. See pole lihtsalt okei, kui vähe mu aju täna töötab.

Esiteks oli mul hommikul mega tegemist, ootasin kullerit, lapsed kriiskasid ja mängisid – okei, see on tavaline hommik. Aga siis ma sain aru, et kassidel pole grammigi süüa. Poodi minna ei jõua/viitsi/jaksa. Kolme lapsega on küll selline tunne, et kui mul oleks valida, kas nende kõigiga poodi minna või endal supilusikaga silmad peast välja koukida, siis jääks kõhklemata viimase juurde. Õnneks on minusugustele laiskadele Wolt välja mõeldud ehk siis tellisin sealt kassidele süüa. Kui see kohale jõudis, meenus mulle, et tore, mul oli ju kassiliiva ka vaja… Nojah, mis seal ikka, arvestasin õhtustesse plaanidesse siis selle imelise kolme lapsega poes käimise sisse.

Seejärel sain ühelt koostööpartnerilt emaili küsimusega, et kus me täna 13.30 kohtumegi? Ma olin nagu…eee, whatt. Ma olen nii ära harjunud nende Zoomi koosolekutega, et ma automaatselt eeldasin, et kohtumine tähendab noh, mitte PÄRIS elus kohtumist. Aga mina, vana tont, olin ju lapsed just aiast koju jätnud, sest “ega ma ju kuskile enivei minema ei pea”. Okei, kiire orgunn ja sain lapsed ära parseldatud. Kiirustasin hullult enda valmis sättimise, nende riidepaneku ja ära viimisega, aga kogu aeg oli peas tunne, et ma jään nüüd kindlasti hiljaks. Jõudsin linna, parkisin auto ja sain aru, et ma olen konkreetselt pool tundi enne kokkulepitud aega kohal.

Nagu… 31-aastat vana, aga vat kella ei tunne.

Jeesus õnneks halastas, ka koostööpartner oli miskipärast varem jõudnud, seega selles suhtes hullu polnud.

Tagasiteel koju oli mul vaja raha välja võtta. Seisan siis mina seal automaadi ees, peas vilistavad ritsikad ja heinapallid veeravad vaikselt ühest servast teise. No tee või tina. ÜHTEGI numbrit ei mäleta. Isegi mitte aimu ei ole. No ja loomulikult ei saa seda pin-koodi kuskilt muuta, kui sul eelmist meeles pole, ehk siis ma pidin jälle uue kaardi tellima. Rfrfgjierhfoiehrfiohserfirg. Fck noh!

Aga ärge muretsege. See ei ole veel kõik! Võtsin lapsed peale ja läksin nendega poodi kassiliiva ostma. Arvake, kas ma seda viimast tegin? Obv mitte. Ma ostsin mopi ja herneid. Suht sama asi, eks.

Astusin siis tuppa, tundsin imelist kassisitahõngu ja samal hetkel meenus, et ahjaa. LIIV. Mis muud, kui ajasin jälle Wolti huugama, et see mulle kassiliiva tooks PetCityst. Võtsin siis kohe neli kotti, et oleks natukeseks ajaks rahu majas selle teemaga. Aga ikka nagu – kuiii loll ma olla saan.

Mul oli plaan õhtusööki tegema hakata, lisaks oli mul vaja ühed pildid ühe koostöö jaoks ära teha. Aga pildid pean ma tegema magamistoas ja see näeb pehmelt öeldes bardakk välja. Seega matsin maha mõtte, et ma jõuaks süüa teha ja… KOLMANDAT korda tänase päeva jooksul tellisin Woltist midagi, seekord siis endale ja lastele õhtusöögi. Oot, ei. Ma valetan! Kui ma nad lõunal Kardole viisin, siis ma tellisin neile ka lõunasööki, sest Kardo ütles, et tal pole kodus eriti miskit. Seega siis jah, neljandat korda tänase jooksul woltisin… Great.

Ühesõnaga toit oli tellitud ja midagi ma siin mässasin lastega (nüüd meenus, et tahtsin pesu kuivama panna, aga kas ma tegin seda…nope) ja siis turgatas pähe, et shit. Ma pidin ju süüa tegema! Mari kurtis juba, et kõht on tühi ja mina hea emana kargasin kohe kööki ja kukkusin siin hakkima. Umbes poole kokkamise pealt tuli see teavitus, et teie toit jõuab kohe.

Nagu palun, kas ma saan kuskilt aju laenata või päriselt kirjutage mulle see puue välja, see pole normaalne enam.

Ja nüüd ma siin istun, korter segamini ja mina istun laua taga ja halan teile blogis, milline lollakas ma olen. Selle asemel, et midagi päriselt teha ka. Ühtlasi meenutas Mari mulle, et ma olin lubanud eile lastele, et nad võivad täna kõik elutoas magada ja siia üüratu pesa teha, seega jah, ilmselt saan täna insuldi, tänud küsimast.

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Katu 3. juuni 2021 at 00:46

    Nii hea lugemine ?, vahest ongi sellised päevad, ei ole hullu!

    Aga anna nüüd palun oma imenipist teada, kuidas Sa kolme lapse kõrvalt teed zoom kohtumisi?
    Mul ka noorimad kaks Sinu kahe noorimaga samas vanuses ja no äärmisel juhul saan koosolekuid kuulata, ise siis ilma pildita olles ja mute peal, sest no kohe on otsas turnimas, kui midagi põnevat kuulevad ? Et päris vestlustest ja kohtumistest nende ärkveloleku ajal võin ainult unistada.

  • Avatar
    Vasta M 18. mai 2021 at 23:59

    Sa ei ole ainus .
    Mina sain täna näiteks juhuslikult aasta nooremaks . Aasta aega olen käinud ringi teadmisega et sel aastal saan ma 34 … kuniks ülemusega vaksiini teemal lobisesime ja mina kurtsin et krt 34 peaks ju juba riskigrupp olema (naljatades) , ülemus mingi …ammm sa oled 32 ju ? Mina siis eeee ei ei, ma 33 ja saan kohe 34 . Jah ,how ever ei uskunud ma oma ülemust enne kui ta pidi mulle meelde tuletama (!!!!) et olen 88 sündinud seega 32 hetkel .
    Lisaks sellele ei leidnud ma oma autot parkimisplatsilt üles,sõimasin mehel näo telefonis täis ,et ta ilma ütlemata mu autot keset päeva võtma peab ,kuniks ta mainis et auto on juba nädal aega lakis ja meie sõidame ju hetkel rendikaga …
    Nagu mis toimub naiste ajudega vahel on utoopiline.

  • Avatar
    Vasta Leedukas 17. mai 2021 at 23:59

    Mul on nii palju masendust hetkel, et kustutaksin hea meelega ise pooled oma mõtted peast ära – aga no ketravad muudkui.
    Aga tõesti tore lugemine oli. Klikin viiel reklaamil ?

  • Avatar
    Vasta Maša 17. mai 2021 at 22:33

    Palun vabandust, aga see oli nii naljakas! Aitäh 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2021 at 22:36

      😀

  • Avatar
    Vasta Karmen 17. mai 2021 at 20:52

    Täna vist ongi mingi imelik päev. Ma muidu mingi tuulepea ei ole, aga täna hakkasin koeraga jalutama minema, kui trepikojas avastasin, et koera olin koju unustanud. ?‍♀️

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2021 at 21:54

      Haha, hea et pärast jalutuskäiku meelde ei tulnud 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 17. mai 2021 at 19:13

    Ei oskagi kohe miskit öelda. Kaotaks enda pea ka ära, kui see millegi küljes kinni poleks ? tähelepanuvõimet on suht vähe ja pidevalt otsin midagi taga . ?? Olen juba suht leppinud, et tähtajad pole mu parimad sõbrad, aga see-eest olen nii efektiivne kui päriselt kiireks läheb ? Hea et kuhugi auto alla pole jäänud vms tähelepanematusest. Eks katsub siis päevake korraga, onju? Ja no kuule Wolt rõõmustab ju. Sa vist mingi kuld või plaatinaklient juba ? Hea et nad salasõna ega PINi ei taha ???#️⃣Head mälu! ? Hoiame sellest viimasest 10 küünega kinni siis

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2021 at 20:05

      vähemalt jaa wolti parool on automaatselt salvestunud 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 17. mai 2021 at 18:52

    Miks sa isolatsioonis ei ole? Tulid ise reisilt alles ju

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2021 at 20:05

      Poes võib käia ju, tööd võib teha ju.

      • Avatar
        Vasta Taavi 17. mai 2021 at 20:55

        Aga puutud oma lastega kokku ja annad neid teistele hoida… Vau

        • Mallu
          Vasta Mallu 17. mai 2021 at 21:54

          Aa sorri, ma järgmine kord tean nad otse lastekodusse viia, andesta mulle! Kui nüüd iroonia korraks kõrvale jätta, siis ma ei tea, kas sul lapsi on, aga kas sa muidu teed iga päev Covid testi, kui sa koju lähed? Ei? Miks?! Sa võid neile ju koroonakese viia? Mina näiteks olen viimase 11 päeva jooksul 2x negatiivse testi andnud (ja üldse kokku viimase aastaga vist seitse või kaheksa tükki) nii et ma arvan, et we cool 😀

          • Avatar
            Stiina 17. mai 2021 at 22:38

            Asja iva on vist siiski, et HÄDAVAJADUSEL võid käia poes või kui EI SAA Zoomis koosolekut teha ja PEAD tööl käima, siis võid käia. mitte et tulen reisilt, käin 3x päevas poes, õhtul restos ja linnas koosolekutel. või mis sa arvad, et mida siis isolatsioonis teha ei tohiks? peol käia? 😀 A no vadever.

          • Mallu
            Mallu 17. mai 2021 at 22:44

            Kust sa võtsid selle, et ma 3x poes käisin? Loogiline on ju, et kui ma pidin kohale minema, siis EI SAANUDKI Zoomis teha, mis osa su mõistusele keeruliseks jääb? Ja mis restos ma käisin su meelest? Viitsid nüüd natsa oma mõttelendu tagasi ka hoida v? 😀

      • Avatar
        Vasta Mir. 18. mai 2021 at 12:43

        Mallu, oled siiski valesti aru saanud. Tööd võivad teha need, kellel see muudmoodi pole võimalik (tehastes jms). Kõik kontoritöötajad näiteks jäävad isolatsioonis ilmselgelt koju. Ja mitte mingeid kohtumisi linna peal see kaks nädalat ei tehta.

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. mai 2021 at 21:00

          Jah, ja mul oli ka VAJA, st ei saanud teha muud moodi seda kohtumist. Sry, et tehases ei tööta. Arvad, et ma viitsiks ilma mõjuva põhjuseta üldse kodust lahkuda v?

          • Avatar
            Mir. 19. mai 2021 at 17:45

            Sa ei mõista siis sõna vajadus tähendust. See, et keegi soovib sinuga näost näkku kohtuda, et juttu ajada, ei ole vajadus. Vajadus on see, kui sa pead oma tööülesanneteks füüsiliselt kuskil olema ja ei saa sama asja teha läbi telefoni/video. Ehk siis tõesti: tehaseliini töölised ja muud inimesed, kes peavad füüsiliselt oma käte-kehaga oma tööd tegema minema. Sinu kokkusaamine on ju lihtsalt lobisemine või toodete visuaalne vaatlemine, mida saab teha läbi telefoni. Üritan sulle ilusti selgitada asja, aga sa ärritud, kuigi sa ise oled valesti aru saanud. 🙂

          • Mallu
            Mallu 19. mai 2021 at 22:48

            Jah, aga point ongi selles, et kohtumine ei olnud selle jaoks, et keegi lihtsalt soovis kohtuda, vaid et seda EI SAANUDKI teha onlines 🙂

    • Avatar
      Vasta Marju 18. mai 2021 at 15:49

      Issand kus mõni on vinguja. Ma tulin ka laup Kanaaridelt, käin ka tööl ja poes… Seal oli vähem rahvast liikvel kui Eestis. Pealegi on Hispaania näitajad madalamad kui siin. Enne saan Kopli trammist koroona.