Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

nii head asjad!*

15. juuni 2021

Ükspäev kirjutati mulle sellisest e-poest nagu Sulin. Ma ei olnud sellest isegi mitte poole kõrvaga kuulnud. Saan aru, et nende põhiline müügiartikkel on riidest mähkmed ja kogu seda kirevat valikut vaadates… Noh. Ühest küljest äge näha, kuhu riidest mähkmete maailm arenenud on. Teisalt kahju, et endal enam kedagi väga pista pole sellistesse, nii et hinges olen natuke kade kõigi peale, kellel beebi omast käest võtta ja saab aga muudkui ägedaid mähkmeid kokku osta. Sulin poes on riidest mähkmeid pm lõputu hulk, konkreetselt vaatan ja ahhetan. Võib-olla potitreeningupüksid peaks küll sealt tellima mingi hetk, kui Marta natuke koostööaltim suvatseb olla.

Minu õnn, et seal e-poes on lisaks riidest mähkmetele veel väga palju muud head värki. Esialgu pakkusid nad mulle tooteid naiste kategooriast, aga ma olin selleks hetkeks juba otsaga kodukaupade osakonda jõudnud. Mina ja kodukraam, mida uut. Nii ongi mul nüüd kodus mõned väga ägedad uued…utensils…ee…majapidamistarbed? Kõiki neid ma siia linkida ei saa, sest ma praegu enam ei leia osasid. Aga kellel huvi on, siis ju mingi hetk tulevad need lattu tagasi.

Plastikust kõrred on so yesterday ja paberist kõrred lihtsalt “ew ei”. Aga kasvõi mu mojito-armastust arvestades läheb kõrsi siin majapidamises vahetevahel ikka tarvis. No ja ega ma neid üksinda rüüpa – kes ma olen, metslane või -, nii et parem kui kõrsi on kohe rohkem. Mul mõned roostevabast terasest joogikõrred olid juba enne ka olemas, aga need kipuvad kaduma, khmsõbrad, nii et alati hea juurde hankida. Nendega on isegi puhastusharjake kaasas, aga võib vabalt nõudepesumasinasse ka visata.

Ma suurem asi koristamise fänn pole, aga nii palju tean isegi mina, et teate küll need nõudepesukäsnad, mida elu aeg kasutatud on – need ei kõlba mitte kuskile. Palju parem on nõude pesemiseks kasutada harja. Sest vastupidiselt väga bakterisõbraliku keskkonnaga svammidele kuivavad harjad kiiremini ja osad neist on lausa antibakteriaalsed. No näiteks see EcoCoconut nõudepesuhari.

Etteruttavalt ütlen juba ära, et mulle HULLULT meeldib kõigi nende asjade looduslähedane ja lihtne välimus, mida ma siin näitan teile. Et nad selle juures veel igatepidi tervislikumad ja keskkonnasõbralikumad on kui samalaadsed plastikust jms tooted, no see on päris tore kirss tordil. Eelmainitud nõudepesuharja võib pärast kasutamise lõpetamist näiteks kompostihunnikusse visata. Kui tuus!

Ühe nõudepesuharja võtsin veel. Materjalid on veits teised, aga samamoodi üleni plastivaba ja komposteeritav. Looduslikku nõudepesuseepi tahtsin samuti proovida. Ja see ka toimib täitsa, teeb nõud väga ilusti puhtaks.

Kuna ilmad on siin mõnda aega ikka väga soojad olnud, siis tahtsin üht veepudelit ka juurde. Sellist, mis ei oleks plastist ega klaasist. Roostevabast terasest joogipudel on selles mõttes hea, et vesi püsib selles vee maitsega (ehk maitsetu). Osad plastpudelid on jumalteab mis keemiast kokku sulatatud ja seda on maitses kohe tunda, öäk. Aga no lapsi päris klaaspudeliga ka õue ei saada. Nii et roostevabast terasest pudelike on täpselt idekas. Kellele siiski klaaspudel rohkem meeldib, siis need on seal ka täitsa olemas. Mina ise lihtsalt ei usalda end ega oma lapsi piisavalt, et keegi meist endale seda näkku roosiks ei koperda.

Tellisin endale veel meigieemaldus-lapikesi. Ma täpselt neid konkreetseid jällegi praegu poest üles ei leia, sest seal väga suur valik. Mu meelest need on täpselt nagu kõrredki, et kes see enam ühekordseid kasutab? Miks? Palju mõistlikum on osta korduvkasutatavad ja pikaks ajaks rahu majas. Pluss ei rüüsta nii palju meie maakera.

Üks mu väga lemmik toode on vahariie. Üldse ei sümpatiseeri mõte kilerullist, millest muudkui juppe lõikan ja neid siis pärast ühekordset kasutamist minema loobin. Eks ma parema puudumisel olen kasutanud ikka, aga no pika hambaga ma ütlen teile. Palju süümekate-vabam tunne on üht vahariiet näiteks aasta aega järjest kasutada ja siis see näiteks tulehakatisena kasutada. Okei, mul praegu pole ahju ega midagi, aga vahariide võib nagu peaaegu kõik muu siin mainitu lihtsalt komposti ka visata.

Lisaks valisin puidust harja pottidele-pannidele, WC-potiharja koos ämbrikesega ja kühvli-harja komplekti. Kõik need näevad mõnusalt maalähedased välja, aga ofc teevad oma tööd nagu kord ja kohus.

Kokkuvõttes võib öelda, et Sulin on selline pood, kust saab keskkonnasõbralikke elustiili- ja kehahooldustooteid. Neid on muretu osta, sest kõik on igast otsast läbimõeldud ja keskkonnasõbralik. Ja samas on neid asju hea kasutada, sest tead, et koostis pole mingi kenasti maskeeritud keemiavabrik, vaid nii looduslik kui pm saab olla.

Minge pange nende Facebooki lehele like ja kommenteerige, mida teie Sulin e-poest endale kõige rohkem tahaksite. Üks kommenteerijatest võidabki kingikotitäie kodutarbeid, mille hulgas ka tema soovitud toode 🙂

Ja nagu ikka annab kood “Mallukas” tavahinnaga toodetele -10%, et kogu seda head kraami ülinaiss hinnaga osta saaksite, mitte ainult loosiõnnele lootma ei peaks jääma 🙂

*Postitus on sündinud koostöös sulin.ee-ga

Loe ka neid postitusi!

63 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maris Bilitjuk 5. august 2021 at 23:27

    Hei Mallukas! Ma nägin unes seda auhinnaloosi ja et ma võitsin, hahaha! Ärgates pettumus kui suur, sest see oli uni ja ma ei võitnudki oma kauaihaldatud korduvkasutatavaid meigieemalduspatju!
    Kas auhind on loositud, kes võitis? Mina eks, onju,pliis, kas uni läks täide? 😀

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 26. juuni 2021 at 09:40

    Oi, kui tänuväärne e-pood! Minu wishlisti tippu läheks kohe üks Neon Cactus kohvitops ja silm liigub kohe nõudeharja ja naturaalsete kummikinnaste poole ka. Jää või pikemalt kõõrdi vaatama 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 24. juuni 2021 at 10:56

    Wow nii tore, et meil ka loodussõbralikke majapidamistarbeid tehakse. Just nõudepesuharjad on väga ilusad ja sobiksid mu kööki 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 22. juuni 2021 at 14:41

    Meriinovillast mähkmekatet sooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketter 22. juuni 2021 at 07:48

    Sooviksin sellist termospudelit. Lapsele ka kindlasti meeldib. See näeb lihtsalt nii äge välja 😀 https://www.sulin.ee/et/a/qwetch-roostevabast-terasest-termospudel-500ml-8

  • Avatar
    Vasta Laura 20. juuni 2021 at 23:56

    Hügieenisidemete komplekt

  • Avatar
    Vasta MARI-LIIS 20. juuni 2021 at 23:39

    Joogikõrsi oleks küll vaja

  • Avatar
    Vasta Keiti 20. juuni 2021 at 21:03

    Vahariiet

  • Avatar
    Vasta Piret 19. juuni 2021 at 18:24

    Olen see hull, kes reaalselt naudib koristamist. Uskumatu, et seda välja ütlen ? Olgem ausad, kui on olemas õiged vahendid, on see puhas lust. Kohe on ju tulemust näha. Eriti vau? kui tolm püsib mitu päeva kodust eemal.
    Minu ammune tagasihoidlik unistus on olnud omada naturaalsest kummist latekskindad ?

  • Avatar
    Vasta Kaija 18. juuni 2021 at 22:22

    Vahariide varusid tuleks kindlasti täiendada ja neid joogikõrsi olen ka ammu vaadanud. Ning tegelikult oleks mõningaid potitrennipükse ka vaja.

  • Avatar
    Vasta Marili 18. juuni 2021 at 14:56

    Nõudepesuhari või meigieemalduspadjad oleksid väga vajalikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kamps 17. juuni 2021 at 19:52

    Nõudepesukraam on esimene, mida soetaksin. Ilus, funktsionaalne ja loodussõbralik – jess pliis.

  • Avatar
    Vasta Anna P 17. juuni 2021 at 13:18

    Mina sooviksin endale meigieemalduspadjakesi (ja vahariiet).

  • Avatar
    Vasta Kerttu 17. juuni 2021 at 09:13

    Seal on nii palju lahedaid asju, mida vaja oleks, aga praegu tunnen enim puudust vahariidest. Mul üks on ja ma kasutan seda igapäevaselt, kuid sellest jääb väheks.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. juuni 2021 at 08:39

    Sooviks meigieemalduslapikesi. Nii palju häid ja vajalikke asju. Aitäh, tänu sinule avastasin uue koha ?

  • Avatar
    Vasta Kelli 17. juuni 2021 at 07:42

    Mina sooviksin rooatevabast terasest joogipudelit, sest siis on ka kuumade suveilmadega hea külma jooki nautida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sissi Sauter 17. juuni 2021 at 07:35

    Meigieemaldus lappe (nõudepesu hari ja vahariie kuluks ka ära)

  • Avatar
    Vasta Anu 17. juuni 2021 at 06:51

    Mul oleks vaja uut joogipudelit, sest vana lendas hiljuti põrandale kildudeks ?

  • Avatar
    Vasta Carinee 17. juuni 2021 at 00:22

    Vahariie või siis nõudepesuharjad

  • Avatar
    Vasta MaarjaH 17. juuni 2021 at 00:06

    Kõik asjad tunduvad nii huvitavad, aga ma reaalselt tahaks ka seda kühvli-harja komplekti ja ühte küürimisharja. Mäletan, et vanaemal oli kunagi sarnane küürimishari, millega saunaõhtuti selga pesti. Nonja siis meigieemaldulapid ja vahapaberid eksole.. naguuuuu ? Nii vinged asjad tõesti!!

  • Avatar
    Vasta KadriK 16. juuni 2021 at 22:59

    Vahariie või kordukasutatavad meigieemalduspadjad 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris Bilitjuk 16. juuni 2021 at 22:49

    Mul kulub tohutult palju meigieemalduspatju! Mitte ainult meigi eemaldamiseks vaid pigem näonaha puhastamiseks toonikuga ja ka paaris muus protseduuris.
    Ammu olen soovinud ja ihaldanud korduvkasutatavaid, aga rahakott ei luba soetada ning mulle oleks vaja kmpl, kus oleks võimalikult palju neid.
    Väga-väga sooviks võita ja kingipakist tahaks leida Bambaw puuvillast meigieemalduspadjad 16 tk-i :
    https://www.sulin.ee/et/a/bambaw-puuvillast-meigieemalduspadjad-16tk
    Panin nende FB lehele like ka!
    Nii palju ägedaid leide nende e-poes! ?

  • Avatar
    Vasta Amy 16. juuni 2021 at 22:38

    Ei suutnud otsustada, lekkekindlad alukad või side, võiks ju uut proovida.

  • Avatar
    Vasta Ta 16. juuni 2021 at 21:48

    Sooviksin meigieemalduspatju proovida ?

  • Avatar
    Vasta Airi 16. juuni 2021 at 21:44

    Ausalt öeldes tahaks seda WC-poti harja ? See näeb lihtsalt nii äge välja. Aga harjast ja kühvlist ka ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Kristhel 16. juuni 2021 at 21:08

    Vahariiet tahaks proovida ?

  • Avatar
    Vasta Armanda 16. juuni 2021 at 21:03

    Ajapikku olen vahetanud välja svammid, seebid (pakendivabade vastu), vahariide, klaaskarbid, bambusest vatitikud jne. Korduvkasutatavaid vatipatju, nõudekäsnale tahaks lisaks nõudeharja ja tegelikult leiaks sealt veel palju-palju põnevat! 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 16. juuni 2021 at 20:46

    Apppii seal nii palju ägedat stuffi?‍♀️ Tahan proovida meigieemaldus patju, joogikõrsi,metallist joogipudelit kohvitopsi.Good ma ei suuda validagi kõik nii vinged asjad?

  • Avatar
    Vasta Helina 16. juuni 2021 at 20:46

    Mulle pakuks kõige rohkem huvi ilmselt korduvkasutatavad meigieemaldus švammid? Aegajalt mõtlen nende kasutama hakkamisele, kuid siiani see mõtteks ongi jäänud. Samuti meeldiks mulle nõudepesu švammi asemel harja kasutada pigem, siis ei pea käsi nii palju kokku tegema?

  • Avatar
    Vasta Veronika 16. juuni 2021 at 20:33

    Seal nii palju häid asju, aga laps nii väga soovis endale samasugust roostevaba joogipudeli, nagu sinu tütrel. Seega valiks selle siis. ?

  • Avatar
    Vasta Elina 16. juuni 2021 at 20:29

    Mulle väga meeldiksis meigieemaldus padjakesed 🙂 tegelikult on kogu valik super kena ja hea eesmärgiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 16. juuni 2021 at 20:11

    Vau, kui põnev pood. Äärmiselt palju huvitavaid lahendusi, kuidas veidigi panustada paremasse maailma 🙂 Kuna hetkel kasutame mähkmeid lõunaunel ja öösiti, siis prooviks öiseid Pop-in potitreeningpükse. Äkki saaks kiiremini mähkmevabaks.

  • Avatar
    Vasta Eha 16. juuni 2021 at 20:09

    Kookoskaus ?

  • Avatar
    Vasta Marta 16. juuni 2021 at 19:35

    Oi kuidas sooviks neid meigieemaldus-lapikesi ?

  • Avatar
    Vasta Maris 16. juuni 2021 at 19:32

    Tahaks proovida biolagunevaid puhastuslappe ja meigieemalduspatju

  • Avatar
    Vasta Olemas 16. juuni 2021 at 19:27

    Pole proovinud aga väga sooviks, Bambaw puuvillast meigieemalduspadjad. Mul kulub tavalisi ikka mega palju.

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 16. juuni 2021 at 19:06

    Maa tahaan seda termotopsi!!! Pliiiis

  • Avatar
    Vasta Kai-Liis Kivi 16. juuni 2021 at 17:43

    Klaasist joogipudel ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 16. juuni 2021 at 17:05

    Vajaksin võimalikult suurt termospudelit, et suvel oleks janu korral alati jahe vesi võtta.

  • Avatar
    Vasta Olberg 16. juuni 2021 at 17:00

    Mulle täiega meeldis see wc-potihari ? Tegin just ükspäev suurpuhastuse ja mõtlesin, et pean selle välja vahetama.

  • Avatar
    Vasta Stina 16. juuni 2021 at 15:59

    Oi kui tüdinenud ma olen nendest ühekordsetest vatipatjadest, mida tihti läheb isegi mitu tükki ühe meigieemalduse jaoks kasutusse… Ei viitsi neid osta, kaasas tassida ja igal pool näha. Korduvkasutatavad võtaks avasüli vastu!

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. juuni 2021 at 15:03

    Sooviksin meigieemalduslapikesi 🙂

  • Avatar
    Vasta keiu 16. juuni 2021 at 14:10

    Mul ei ole veel
    korduvkasutatavaid vatipatju…aga täiega tahaks! ?

  • Avatar
    Vasta Teele 16. juuni 2021 at 14:08

    Eureka!Cup komplekt

  • Avatar
    Vasta K. 16. juuni 2021 at 13:56

    Mina võtaks lapsele ühed mõnusad meriinopüksid 🙂

    • Avatar
      Vasta Ele 16. juuni 2021 at 14:31

      Ma tahaks kindlasti Agreena 3-1 silikoon lehti ja nõudepesuharja

    • Avatar
      Vasta Lisann 16. juuni 2021 at 22:06

      Termopudel oleks ülichuul. Ja korduvkasutatavad meigieemalduspadjad on need mida sooviks proovida

  • Avatar
    Vasta Ulvi 16. juuni 2021 at 13:29

    Bambusest lapikesed on da best. Muidugi vajaks välja vahetamist need rõvedad nõudepesu käsnad köögis, aga ma pole leidnud alternatiive nendele. Ehk tõesti need harjakesed tuleks soetada.
    Kõige rohkem sooviks vist palju kiidetud Laundry Egg’i. Ise olen nii rott, et ei julge mingit sellist fääncyt uut asja tellida, sest kardan pettuda.
    Tegelikult seal e-poes on nii palju häid asju, mida tahaks ?.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuni 2021 at 13:32

      Mul see egg ka olemas ja ausalt soovitan SAJAGA!

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. juuni 2021 at 13:23

    Vahariiet sooviks küll kasutada. Pole raatsinud hinna tõttu ise osta.

  • Avatar
    Vasta Meeli 16. juuni 2021 at 13:18

    Kuna otsin samuti looduslähedasemaid vahendeid, siis hetkel olen samuti nõudepesuharja otsingutel. Ehk on sulini oma see mida otsin ?

    • Avatar
      Vasta Kristina 16. juuni 2021 at 18:52

      Qwetch roostevabast terasest 500 ml termospudelit tahaks küll ?

  • Avatar
    Vasta Imbi 16. juuni 2021 at 12:50

    Kuna just kolisime, siis kodutarbed on hetkel väga teema. Olen Sulin lehekülge varasemalt ka külastanud, aga vot praegu meeles see ei olnud, panen selle nüüd endale kirja, sest kodutarbeid on seal palju mida tahta ? Aga hetkel valisin loosis osalemiseks sealt välja hoopis lapsele need mähkmed ?

  • Avatar
    Vasta Eleri P 16. juuni 2021 at 12:48

    Kuna Sulin on n-ö suunatud riidest mähkmetele, valiks hea meelega need.

    Hetkel ostsime esimesed potitreeningu püksid mähkmed.eu lehelt, avastasin ka sealt mõnusa valiku ?? Ujumismähkmeid meil hetkel veel pole. Ja samuti vajaks kogu nõudepesu inventar väljavahetamist just nende ilusate harjakeste vastu… Vana bambusest käsiharjaga mees juba suutis mingit auto asja küürida ? deem. Uued abilised oleks minu koju väga oodatud!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. juuni 2021 at 12:40

    Ma võtaks meriinovillased mähkmepüksid. Sulin mu vana lemmikpood mähkmete ostmiseks, kodutarbeid pole vaadanudki!

  • Avatar
    Vasta Kristina 16. juuni 2021 at 12:37

    Täiega tahaks vahariiet proovida. Niii palju head selle kohta kuulnud.

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. juuni 2021 at 12:32

    Disana villased mähkmepüksid oleks tore kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. juuni 2021 at 12:32

    Disana villaseid mähkmepükse oleks hea proovida, aga ka kõik muud kodukaubad on nii head et raske oli valida?

    • Avatar
      Vasta Margit 16. juuni 2021 at 14:17

      Heleroosat 500 ml termospudelit sooviksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Minna 16. juuni 2021 at 11:35

    Vahariiete komplekt 3 tk 🙂

    • Avatar
      Vasta Marie 16. juuni 2021 at 12:51

      Uut ja ilusat wc-potiharja oleks küll tarvis ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 16. juuni 2021 at 10:48

    Tahaks neid meigieemalduspatju ja komposteeritavaid köögilappe kindlasti.

  • Avatar
    Vasta M-M 15. juuni 2021 at 21:27

    WC-potihari on nii äge!:)
    Sellist sooviks väga!