TESTIN JA ARVUSTAN

täna läheb suuremaks shoppamiseks!*

8. november 2021

Nagu te kindlasti teate, siis täna on e-smaspäev. Põhimõtteliselt nagu USA-s black friday, aga vist veits rahulikum. Et inimesed teineteisest päris üle ei jookse poodides. Aga kindlalt on see aasta üks parimaid päevi (vajalike asjade) ostlemiseks. Jõulud ka kohe-kohe käes, nii et kindlalt kõigil on MIDAGI tarvis soetada. Puhas joppamine siis, et täna ongi see õnnis päev, mil igal pool soodukaid nagu seeni pärast vihma.

Kuna ma sain hiljuti ühe üsna solid kastitäie igasugu tooteid, siis mõtlesin, et vot jagan teiega ka oma ammuseid lemmikuid ning uusi avastusi. Paki saatjaks oli muide Heveren, kellel on täna kõik hinnad vähemalt 25% soodsamad, nii et igati hea põhjus pilk peale heita. Ma näitan teile kümmet toodet nende e-poest, millest ma üsna vaimustuses olen.

Esimene asi peab kindlalt siin listis olema Friendli plekieemaldaja (5.29€ 3.70€). See on lihtsalt nii lege vahend, et mul isegi pole väga palju sõnu. Olen seda terve igaviku kasutanud ja no tee või tina – ei ole siiani ühtki konkureerida suutvat plekieemaldajat leidnud. Päriselt ka vist ei ole olemas plekki, millest see jagu ei saaks. Aa ja muide Heveren pole Friendly toodetele üldse varem nii suurt alet teinud kui nüüd, seega… Teate küll, mis teha, kui elu või omaenese ihuviljad teiegi teele jonnakaid plekke kipuvad heitma 😀

Teine lemmik on Good Bubble vannivaht (6.89€ 4.82€) Okei no see on tegelikult rohkem laste lemmik. Ise ma just väga sageli laste vannivahu sisse külitama ei satu. Aga need Good Bubble omad lõhnavad ülihästi, seda ma saan küll öelda. Laste nahale ohutu koostisega ka. Arvestades, palju mu lapsed vannis käivad, oleks ikka jube niru lugu, kui nad mingis parabeenide ja sulfaatide leotises hängiks.

Üks ülinaiss asi on Youall Luxury duši- ja raseerimisvaht 2in1 (10.95€ 7.67€). Täiega mugav toode. Noh, mitte et tavaline dušigeel asja ära ei ajaks, kui on vaja pesemise vahepeal raseerida, eks ta ikka ajab. Aga neil vahtudel jube palju niisutavat värki ka sees, et nahk pärast žiletiga kraapimist kohe võimalikult ruttu uuesti moistiks saaks. See kõlab nagu ma raseeriks mingi vana roostes naelaga vms – päris nii pole. Aga point on see, et mulle meeldib selle vahu kasutusmugavus ja lõhn. Kohe kui teadus sinnamaani areneb, et saan blogis lõhna edasi anda, siis tunnete ise ka ja mõistate mind kohe seitse korda paremini. Ma ei taha end iga toote juures korrata, aga võtke teadmiseks, et need lõhnavad mega hästi. Eriti meeldib see roosi-, laimi- ja jasmiinilõhnaline.

Üks mega lemmik on Zuzii bioplastikust biolagunev hambahari (3.95€ 2.37€). Suhkruroost ja maisist valmistatud ja puha. Tõele au andes ei muuda seda mu silmis heaks tooteks tema super öko koostis (kuigi seegi on igati tervitatav). Mu poolehoiu võitis hoopis nii lihtlabane asjaolu, et see on lihtsalt täiega hea hambahari. Ausalt ei meenu, et oleksin enne ühelgi hambaharjal nii mõnusalt laia harjaosa näinud. Ei tea, kas sellega nüüd rutem pestud saab – pesta tuleb vast ikka see sama kaks-kolm minutit mis teiste hambaharjadega. Aga läheb kuidagi ludinamal ja vähemalt tunne on selline, et jube hästi teeb oma tööd.

Siit sobib edasi minna Pure Beginnings orgaanilise hambapastaga (5.80€ 4.06€). Jälle midagi lastele. Mulle meeldib, et lisaks vaniljele on lõhnas tunda ka piparmünti. Väga ei tea, kas piparmündilõhn üheski hambapastas mõnd muud eesmärki ka täidab peale värskusetunde tekitamise pärast pesu, aga kuidagi hea on ikka. Samas pole selles hambapastas näiteks flouriidi ja see on küll naiss omadus. Mari oskab hambapasta ilusti välja sülitada, ent väiksemad ikka neelavad alla ja see ei pidavat parim olema.

Fruu apelsinilõhnaline deodorant (10.95€ 7.67€) on üks asi, mida ma varem omal nahal proovinud polnud. Aga nüüd olen ja tahaks kõigile südamele panna, et mingid alumiiniumi jms kräppi sisaldavad deodorandid on ausalt natuke yesterday. Hea alternatiiv ongi hoopis magneesiumi baasil looduslik deodorant 🙂 Ainuke asi on see, et lõhnalt pole ta päris tavaline FA vms, veits selline hipilõhnaline kraam, mis tahab harjumist 😀

Veel üks asi, mille puhul väga tahaks kuidagi lõhna edasi anda, on Eliah Sahil pulbriline dušigeel (10.95€ 8.21€) Kui te mõtlete, et ma kindlalt ei olnud sellisest asjast nagu pulbriline dušigeel varem kuulnud ka mitte, siis arvate jumala õigesti. Kes isegi tuleb sihukese asja peale? Mitte mina, see on selge. Aga kasutada on seda täpselt sama mugav nagu tavalist dušigeeli, pealekauba lõhnab ebanormaalselt hästi ja nahk jääb täiega pehme.

Mulle täiega meeldib veel Pulpe De Vie probiootikumide ja kurgiekstraktiga seerum (16.65€ 10.82€) See on isegi Buduaari Ilulemmiku auhinna saanud, avastasin karbi pealt selleteemalise kleepsu. Aga täiesti mõistan ka – endalegi väga meeltmööda. Hea värske ja klaar tunne on pärast selle näole määrimist. Pikemalt pole veel kasutada jõudnud, aga seniste tähelepanekute põhjal sobib ja jätkan kasutamist.

Okei Heverenis on tegelt igasugu koduhooldustooteid tegelt way rohkem kui siin täna kajastust sai. Üldse on nende e-pood päris massive, muudkui aina kasvab ka muide. Aga vot heade nõudeka tablettide leidmisega läks mul palju aega. Ja siis ka ei leidnud ise, vaid saadeti joppamisi ilgelt head ja nüüd ma katsungi võimalikult jamavabasid kasutada. Vahepeal näiteks neid Biobaula nõudepesumasina tablette (5.99€ 4.49€) Mu jaoks on kõige olulisem, et mingit pesuvahendi maitset ega lõhna nõudele külge ei jääks. Kõik muu on juba puhas lisaboonus. No näiteks ökoloogilisus ja norm koostis.

Noh ja see Rockahula Kids mõmmibeebi õlakott (15.96€ 11.17€) on laste nii suur lemmik, et ei saa kuidagi siin seda täiesti mainimata jätta. Kuigi see kõige eelnevaga otseselt (või no üldse mitte) ei haaku. Aga siis vähemalt teate, et Heverenis on lisaks kõigele kehasõbralikule siukseid toredaid asju ka müügil 🙂 Ilmselt see Rockahula Kids ei ole asjata ohtralt auhinnatud bränd. Neil on hästi armsaid klambreid ja patsikumme ka!

No see sai nüüd küll parasjagu pikk jutt. Aga nagu alguses öeldud, siis kui miskit Heverenist soetada tarvis või see siin uudishimu tekitas, siis tänasest paremat aega ei ole ega võib-olla ka tule 🙂

*Postitus sündis koostöös Hevereniga

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta P. 8. november 2021 at 13:36

    Mu meelest see e-esmaspäev on nii totaalselt üle haibitud 😀 On ju teistelgi aegadel a’la 20% alesid. Ja see 20% nüüd NIIII suur ale ka pole, et vaid korra aastas tehakse vms. Pealegi. Nii paljudes poodides on et allahindlus kuni 20%, ehk et enamus asjadel on tava 5 või 10… Tasub ikka tormi joosta 😀 😀 Aga eks jah… Igal aastal ikka oma nimekiri asjadest, mida vaja soetada ja eks erinevatel aledel sirvingi vastavaid kohti, et kas ja kus ja mis.