Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

hakka või kodust näohooldust armastama*

1. detsember 2021

Ma olen seda enne ka öelnud, et aastate jooksul olen siin ikka väga palju igasugu tooteid ja teenuseid soovitanud. Aina vähemaks jääb neid asju, mis mind päriselt kuidagi üllatavad. Viimase aja suurim üllatuslik argument on vist see, et mis kõik tooted on äpiga seotud, hahha 😀 Konkreetselt näohooldustoodete vallas paistab see ikka väga tugev trend olevat, nii ka Foreo näohooldusseadmete puhul.

Sain endale mõned erinevad Foreo seadmed ja no ei saa öelda, et sellistest aparaatidest varem jube palju kuulnud oleksin. Liiati siis veel neid proovida saanud. Eelmise lõigu jätkuks – tõmbasin muidugi kohe Foreo äpi ka. Seal midagi keerulist polnud. Mõned valikud teha, üles tunnistada kui vähe ma vett joon ja trenni teen ja lihtsa vaevaga oma olemasolevad seadmed registreerida ja ühendada. Sealt hea lihtne igasugu tugevusi jms valida, kui tarvis.

Esimesena proovisin näopuhastusharjakest. Mõtlesin, et alustan lihtsamast pihta. See ei ole bluetoothiga ühendatav, nii et vähem hi-tech kui järgmised aparaadid. Vahemärkusena pean ütlema, et kõik need seadmed on kaetud vist maailma kõige pehmema silikooniga. Aga päris kindlasti kõigile nahatüüpidele ohutu ja sobiva silikooniga. Seda lubab tootja. Igatahes samal ajal kui nägu massaaži ja stimuleerimist saab, puhastavad antibakteriaalsest silikoonist harjakesed näo puhtaks kui prillikivi. Kasutada võib koos tavapärase näopesugeeliga vms, mida muidu looma kombel kätega omale näo sisse hõõrud 🙂

Järgmine, veits veel põnevam Foreo toodetest on mikrovooluga nägu pinguldav Foreo Bear. Selle aparaadi puhul on ülioluline kasutada spetsiaalset seerumit. Mitte niisama kuiva naha peal seda tööle panna ega ka mitte mingi suvalise näokreemiga vms. Kuna masin annab elektrilisi mikrolaenguid, siis ei maksa pullida. Proovisin omal nahal ka ära ja kinnitan, et absull ei saanud elektrilööki, ei olnud kuidagi valus ega ebemeeldiv. Muidugi määrisin nagu kord ja kohus oma näo ja kaela enne kasutamist selle sama seerumiga kokku, mis masinaga kaasas oli, nii et pole imestada, et kõik õnnestus.

Mikrovool aitab muide kaasa kollageeni tekkele ja parandab naha elastsust, nii et noorusejanulistele väga asjakohane kingiidee. Ikkagi jõulud tulemas, ega ma niisama soovitusi ei jaga.

Viimane tänane soovitus on näohooldusseade Foreo UFO. Põhimõtteliselt teeb see seda, et aitab maskides olevatel ainetel tõhusamalt nahka imenduda. Soojendab, jahutab, masseerib ja vahepeal teeb erinevat värvi valgustega veel värviteraapiat ka. Ikka väga next level ma ütlen teile. See kõik kokku annab särava naha juba pärast esimest kasutamist. Võite siis ainult ette kujutada, kui palju head veel järjepidev kasutamine ühele näonahale teeb 🙂 No ikka kamaluga!

Kusjuures UFO-ga mingit näomaski kasutades tuleb mask äpis skaneerida ja siis teab aparaat juba ise, mis, kus, kuidas. Üldse seal on võimalik see asi väga iseenda ja oma nahatüübi jms järgi kohandada. Korralik spaa ma ütlen, aga selle boonusega, et ei pea läbi hangede kuskile salongi kablutama, vaid saab hommikukohvi kõrvale ülimugavalt tehtud. Kellele meist siis mugavus ei meeldiks, eks.

Euronicsis kehtib kuni esmaspäevani sooduskood Mallukas10, mis annab Foreo toodetelt -10%. Kellel häid kingiideid napib või tahaks ise oma näohoolduse natuke tõhusamaks muuta, siis on see postitus taevane märguanne just teile.

*Postitus sündis koostöös Foreoga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar