Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

kingituse välja põletamise rõõm*

20. detsember 2021

Viimasel nädalal on mu insta postkast kogu aeg umbes küsimustega, et kuule, mis see firma oli, mille küünla seest ehte võib leida? Arusaadav ka, ilmselt avastasid nüüd paljud, et see on ideaalne jõulukingitus. Ainuke asi on nüüd selles, et kuna küünalde klaasi tarne venis, siis ei saanudki keegi neid jõuludeks tellida. Klaasid jõudsid alles täna kohale ja pakid jõuavad nüüd tellijateni alles uue nädala alguses. Kes aga tahab iseendale ilusat asja või hoopis hilist jõulukinki teha, siis minu poolt soojad soovitused Charm küünlale!

Esiteks, see lõhn… Tundub irooniline, et mina hetkel lõhnast kirjutan, aga selle firma ananassilõhnaga küünad on tõepoolest out of this world. Okei, õuna-kaneeli oli sellele lähedalt kannul ja üldse on need lõhnavärgid suuresti maitse asi. Seda tean ma igatahes küll, et ühtegi kehva lõhna see küünlameister teha ei oska. Ma julgen seda lausa garanteerida! Charm sündis Sädeluse õena siia ilma ja mõlemad küünlad on alati nii head, et hoia ja keela.

PS! Ma ükspäev just näitasin storys Sädeluse küünlaid ka. Päris paljud küsisid, et mis sealt minu lemmikud on, mida kindlasti tellida võiks. Seega mainin ära, et minu enda lemmikud on olnud uhutud puit & meresool, kurk & melon ning laim & kurk. Just sellises järjekorras! Ja minu meelest kehtib veel seal ka kood “mallukas”, kui ma ei eksi. Uus lemmik olid kaneelisaiad, aga need te ostsite kohe peale storysid ära krt.

Mis siis Charmi eriliseks teeb? Ikka see, et kui sa oled küünalt sada aastat põletanud (jah, ausalt, mul võttis NELI päeva pidevat põletamist), siis sulab küünla seest väike pakike, kus peidab ennast ehe. Küünalt ostes saad ise valida, kas soovid saada üllatust, kaelaehet või kõrvarõngaid. Ma sain oma esimese Charmi seest NIII ilusad kõrvarõngad! Aga no loomulikult suutsin ma ühe neist ära kaotada ja nüüd ei saa teile pilti teha. Kes mind instas jälgib, see ehk nägi. Ma seal näitasin, kui nad välja sulasid.

Nüüd on Charmil tulnud välja ka Luxury kollektsiooni küünlad aga neid mul endal pole veel olnud au omada. Ega nad ilmselt muud moodi ei erine, kui näevad veidi fancy‘mad välja. Ilmselt lõhn on ikka sama hea ja kingitus on tal ka sees, seega lihtsalt väike upgrade siin ilmas 🙂

Mina kiidan neid igatahes taevani ja isiklikult oleks sellise kingituse üle õnnelik nii jõuludel, sünnipäeval kui nimepäeval. Vahet ei ole, sest a) ma armastan küünlaid ja b) ma armastan üllatusi. Muuseas, ma kuulsin Charmi looja käest, et järgmisesse satsi peidetakse ära ka 500€ väärt ehe, nii et jah, kes selle saab, palun näidake mulle ka, ma nii põnevil ?

Muidugi on mul teile anda sooduskood, milleks on ikka ja jälle MALLUKAS. Kui sa minu koodiga tellimuse teed, siis anna pliis kommentaariumis märku ka, sest reedel hõikan välja selle nime, kes oma ostukorvi summa tagasi saab ehk siis kogu tellimus on hoopis talle endale jõulukingituseks!

*Postitus sündis koostöös Charmiga

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marge 22. detsember 2021 at 23:10

    Tellimus tehtud ja kood oli ka abiks ?

  • Avatar
    Vasta H.M 22. detsember 2021 at 14:56

    Tellisin ka just täna viimaks sinu koodiga “jäätunud ploomi” küünla – millegipärast see lõhn paelus mind seal lehel juba 2 nädalat ja nüüd siis lõpuks ?

  • Avatar
    Vasta Liis 22. detsember 2021 at 01:44

    Tellisin juba 2. detsembril sinu sooduskoodiga küünla 🙂

    • Avatar
      Vasta Liis 22. detsember 2021 at 01:46

      Tellisin õuna-kaneeli oma ja see läheb jõulukingina mehe emale. Ülihea lõhnaga. Kingitus tuleb üllatusena. ?

  • Avatar
    Vasta Kirsika 21. detsember 2021 at 20:10

    Tellisin Vürtsika aplesini ?️?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 21. detsember 2021 at 12:53

    ..põnev, ei teanud sellest firmast enne..eelmisel aastal olid JOIK küünaldes Tanel Veenre ehted kui juhtus õnne olema.

    • Avatar
      Vasta MIRJAM 22. detsember 2021 at 01:19

      Tellisin juba nädalake poolteist tagasi sinu koodiga küünla. Ootab jõule ? Muide panin Ulaka lehel sinu koodi ja sain ka -10% thänkjuuu ?

  • Avatar
    Vasta Stiina 20. detsember 2021 at 22:00

    Tellisin juba natuke varem sinu sooduskoodiga tegelikult ?

  • Avatar
    Vasta Lairi 20. detsember 2021 at 19:48

    Tegin tellimuse ära ning kasutasin sooduskoodi.

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. detsember 2021 at 17:06

    Mina!

  • Avatar
    Vasta Kaitlyn Lääts 20. detsember 2021 at 16:49

    Pekki, ma tegin laupäeval tellimuse ja siis su kood ei kehtinud #nuuks

  • Avatar
    Vasta anu 20. detsember 2021 at 16:33

    aga kui ma juba tellisin Su sooduskoodiga?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. detsember 2021 at 16:42

      Täna v?

      • Avatar
        Vasta Triin 21. detsember 2021 at 00:36

        Kui läheb arvesse ka varem tehtud tellimus, siis sooduskoodiga Mallukas tegin tellimuse 4.detsember.