Uncategorized

omg mega mahlakas draama ja goss

30. aprill 2022
51961994_143820763314407_3095132360491492401_n-2594898883

* Sry, viimased kaks posti lĂ€ksid korra uitama, seega kopin nad tagasi, aga teie kommentaare ma tagasi ei saa đŸ„Č Nii palju ĂŒtlen, et olin hĂ€mmingus, kui paljud veel tiktoki draamadega kursis on 😁


Kahjuks ainult neile, kes oma aega tiktokis veedavad ja kuidagi samasuguseid videosid oma FY lehele saavad. Aga KEEGI raudselt on ja saab, seega kĂŒsin kohe Ă€ra, et kas te olete kuulnud Alice ja Fernist? Kes ei tea, siis Alice on ĂŒks tiktoki sisulooja, kes on tuntud selle poolest, et ta on “crunchy mom”. See tĂ€hendab siis seda, et ta ei usu meditsiini, ta ei usu liha söömisesse, ta ei usu plastikusse, ta ei usu jalanĂ”udesse, vĂ”revooditesse, unegraafikusse, pĂ€iksekaitsekreemidesse, hambapastasse, ĆĄampoonidesse
Ta ei usu pĂ”himĂ”tteliselt mitte millessegi.

Ma ise ta kontoga super kursis pole, sest esiteks on mul teooria, et ma ei saagi aru saada kÔikide teiste elustiilidest ja valikutest. Tema omad on muidugi nii radikaalsed, et ma alguses arvasin, et ta videod on iroonilised. Mida aeg edasi, seda rohkem sain aru, et tal on tÔsi taga ja ausalt öeldes ei viitsinud ma neid isegi vaadata.

Nii palju ma teadsin, et ta on oma esimese lapse kaotanud, mis on ilmselt mega traumaatiline kogemus ja sellest vĂ”ib vabalt tulla usaldamatus arstide suhtes ja ĂŒritada olla vĂ”imalikult looduslĂ€hedane, I guess. Kuigi ma ei tea, kuidas seebiga hambapesu looduslĂ€hedane on, aga mis seal ikka. Nagu öeldud, ei saagi ma kĂ”ikide valikutega nĂ”ustuda.

NĂŒĂŒd on aga tiktokis lahti lĂ€inud mingisugune suuremat storti Alice’i “paljastamine” ja noh, mis see ĂŒtlus ongi, et kaklust ei algata, aga verd tahaks nĂ€ha? Umbes nii ma eile Ă”htul voodis tundsin, kui vaatasin hunniku videosid sellest, kuidas inimesed toovad punkthaaval vĂ€lja, kui kohutavates tingimustes ta laps kasvab ja kui ohtlik see on. Keda huvitab, siis siin Redditis on kĂ”ik inff.

Esiteks fakt, et ta laps on pmst kaheaastane ja kĂ”nnib ikka umbes nii, nagu ta oleks eile esimesed sammud teinud. Tal on rangjalad (öeldakse seda v? Et nagu O kujulised) ja kĂ”nnib hĂ€sti ebastabiilselt. Seda seostatakse siis sellega, et ta sööb pĂ€evad lĂ€bi ainult puuvilju ja ei saa oma toidust vajalikke vitamiine. Ehk siis inimesed arvavad, et tal on kujunenud rahhiit. Lisaks olla lapse (kui ka ema) hambad viimased kuud aina kollasemaks ja katkisemaks lĂ€inud – jĂ€llegist see kehva “sööme 5 mangot pĂ€evas” dieet.

NĂŒĂŒd selgub, et Alice ise teab, et need probleemid on, aga kuna ta arstidesse ei usu, siis teeb ta teist parimat asja, mida ĂŒks ema sellises olukorras teha saab – töötleb oma lapse jalgu sirgemaks ja hambaid valgemaks, et inimesed seda enam vĂ€lja tuua ei saaks.

giphy-9196100

Lisaks heidetakse talle ette, et ta 3 kassi ja koer situvad ja kusevad tuppa. Sellest on ka mitmeid videosid redditis ĂŒleval, mis ta ise tiktokis jaganud on. Et ta kassidele ei meeldi liivakast ja selle asemel teevad nad oma hĂ€dad ĂŒle korteri vaiba peale. Mida ta puhastab 
veega? Ă„Ă€dikaga? Ma ei tea. Igatahes on pooltes klippides ta vaip mingi sita ja kuseplekiline. Ja usas on ju kombeks, et terve korter on vaipkatte all, ehk siis
 tundub veits rĂ”ve. Esiteks see lebra on ilmselt kohutav (ja mina vingun enda vannitoa ĂŒle :D) ja teiseks see vaene laps mĂ€ngib ju seal sees 😬.

Nagu öeldud, lĂ€ksin ma minngisugusesse pĂ”hjatusse auku, kus nĂ€idati, kuidas ta vaene laps pooltes videodes on pĂ”lvini tĂ€is kustud mĂ€hkmega ringi liipamas (kuhu ta paneb mĂ”nikord PEALE korduvkasutatava mĂ€hkme). KĂ”ndida ei oska. RÀÀkida ei oska – mitte, et ma dissiks, Mari ka ei osanud 2.5 aastasena ÜHTEGI sĂ”na😁. Lihtsalt ta ei nĂ€e selles mitte mingit probleemi. Kustutab negatiivsed kommentaarid ja jĂ€tab ĂŒles ainult need, kui hea ema ta on.

NĂŒĂŒd kahjuks levis ka mingi tema enda video, mis oli mĂ”eldud ainult paarile lĂ€hedasele, kus ta rÀÀgib, et ta mees vihkab lapse nuttu ja peksab rusikaga lapse ĂŒmber, kui ta nutab. Olla ka last kĂ”htu löönud ja selle pĂ€rast peab ta lapsega iga kord pĂ”genema, kui ta nutab. Ja mina just vaatasin viimasel ajal, kui peale sattusin, et issand, kus see ema viitsib alles lapsega ringi trippida. PĂ€evade kaupa seiklevad kuskil randades ja parkides ja sĂ”idavad teise osariiki ja elavad autos ja


Okei, ma olen siia nĂŒĂŒd mingi eepose kirjutanud ja ma ei tea miks, sest raudselt keegi isegi ei tea, millest ma rÀÀgin ja kedagi ei huvita. Lihtsalt mul tekkis peas vĂ€ike seos meie enda maarjamaa sotsmeediastaariga. Et inimesed saavad asju teada, jutud levivad, tuuakse vĂ€lja vastuolusid inimese enda jutus jne, aga tema ikka istub seal kaamera ees, naeratab ja teeskleb, et kĂ”ik on parimas korras, ignoreerides kĂŒsimusi, mida inimesed pĂ€riselt kĂŒsivad.

MĂ”lemal juhul on jĂ€lgijad suht kindlad, et inimene on vaimse murdumise ÀÀrel, aga no, mis sinna ikka teha on. Vaatad pealt nagu rongiĂ”nnetust ja lapsest on lihtsalt kahju, muud miskit. Ühtlasi tundub ka see teema mulle ehe nĂ€ide sellest, et ĂŒkski draama/skandaal ei saa lĂ”ppeda teema ignoreerimisega. Inimesed saavad sellest ainult hagu juurde. Tuleb lihtsalt tĂ”sta kĂ€ed, öelda kuidas asjad on ja proovida asju parandada. Vastasel juhul jÀÀvad inimesed sinu kohta ainult hullemaid asju vĂ€lja kaevama.

MĂ”tlesin just, et kui ma peaks midagi NII kohutavat tegema, et terve internett mu vastu pööraks, et mida siis minu kohta vĂ€lja kaevata oleks? PĂ€he ei tule kohe midagi, aga uskuge mind, ma jĂ€rele proovima ka ei hakka 😁

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

JĂ€ta kommentaar