Uncategorized

vanur tuleb Tartusse

20. aprill 2023

Vot näedsa nüüd. Pidin ma eile kurtma, et pelgan laserisse minekut, sest… ma ei läinudki. Parima tahtmise juures ka ei saanud teki alt välja. Juba eile päeval oli tööl NIII külm ja kodus ei läinud asi teps mitte paremaks. Kraadides näitas masin järjepidevalt 37.1, mis pole isegi suurem asi palavik, aga aiiii kui kehvaks see enesetunde tegi. Ma olin lausa nagu mees, kellel on sama temperatuur – rääkisin aina lastele, et mul on niii paha, nii külm, varsti minek jne. Mari lõpuks halastas ja tuli võttis mind natukeseks kaissu, et ma korralikult nunnutatud saaks.

Tõele au andes tegi ta seda umbes kaks minutit, kuni ütles, et “okei, ma ei viitsi rohkem” ja jättis mu jälle üksi voodisse värisema. Aga noh, abiks seegi. Marta pakkus mulle ainult kaks korda, et ta võib mind pissile aidata (ei olnud vaja) ja Lende tõi mulle voodisse paki barankasid (ka ei olnud vaja).

Kulistasin endale tassitäie Theraflud sisse ja läksin mega vara magama. Öö ei olnud kõige meeldivam, sest mul oli korraga nii palav ja nii külm. Ehk siis ma higistasin ja värisesin nagu haavaleht. Õnneks see vist aitas, sest hommikul oli mul juba täitsa inimese tunne sees. Jumal tänatud, sest ma pean täna veel Tartusse jõudma! Kes veel ei tea, siis meil on klubis Maasikas vestlusõhtu, mille pileteid saab siit osta.

Ühtlasi saan ma jälle midagi oma ajutsüsti kaela ajada, sest ma olin surmkindel, et meie vestlusõhtu hakkab kell kaheksa ja kella kümneks oleme omadega valmis. Nali on minu kulul, sest see hakkab kell kümme ja lõpetame me umbes kell 12. Mis tähendaks siis keset ööd Tallinnasse sõitmist, või… Tartus ööbimist. Ja kuna Tartus on praegu maamess, siis on need viimased Airbnb jäägid umbes sellised, et parimal juhul kaotad seal anaalsüütuse ja halvimal oma neeru. Õnneks on häid inimesi, kes meiega oma majutust jagama soostusid ja öösel tagasi trippima ei pea.

Profülaktika mõtteks joon täna veel igaks petteks ühe Theraflu sisse ja loodan, et sain sellest imelikust tõvest eilsega üle. Mul alati läheb meelest ära, kui rõve on haige olla ja ma ausalt ei soovi selle pulliga jätkata. Eriti aegadel, kus ma pean ennast voodist välja vedama ja tegus inimene olema.

Aga jah, kes tartukatest ei ole selline vanamutt nagu mina ja ei arva, et kell kümme on tuduaeg (ja kellel homme vaba päev), siis jumala eest, tulge Maasikasse. Meil oli esimene show nii tore ja lõbus, ma ei usu, et teine kuidagi kehvem olema peaks! Räägime neist asjadest, millega lapsevanemad kindlasti relate’ida suudavad ja teeme niisama pulli.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ma 20. aprill 2023 at 15:25

    Kurat, kell 22? Ma arvasin, et 21 ja südaööks magan kodus juba. Tra!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. aprill 2023 at 15:31

      Südaööl saad minema joosta nagu tuhkatriinu, kohe koju magama!