Uncategorized

ei nüüd on lõpp käes kah

21. juuli 2023

Ma ei teagi, kas ma peaks alustama seda postitust klassikalise “ma ei joo enam kunagi!” karjatusega, või hoopis palju dramaatilisema: “MIS MUL VIGA ON?”. Samas sobiks vist “Palun keegi mõrvake mind…” päris kenasti. Ma isegi ei tea, aga ma tunnen et ma exposen ennast täna teile suht korralikult. Aga kuna ma olen aru saanud, et peika nagunii mu blogi eriti ei loe, siis suva, saan rahus rantida.

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Maria 25. juuli 2023 at 02:24

  Ma vist olen see tilk torva meepotis, aga vahel ei saa ma aru, et miks naised ( vaikeste laste emad) jooksevad uhest suhtest teise, terve elu poorleb meeste umber nagu teismelised.
  Kui alles moned kuud tuttavad juba toovad uue mehe koju, lapsed peavad koguaeg harjuma jargmise onuga, see ei saa olla hea laste ega naiste tervisele.
  Alkoholiga sama lugu, miks peab seda nii palju tarbima, et pilt pole selge ja hommikul peab kahetsema.
  Naised kui abielu laheb lohki, siis elage laste jaoks, see on palju olulisem, arge jookske suhtest suhtesse.
  Ennast tuleb naisena austada ja vaartustada ja koige rohkem on meid vaja meie lastel, opetame lastele korralikud vaartushinnangud ja austame iseendaid ja oma keha.

 • Avatar
  Vasta Diana 24. juuli 2023 at 16:01

  Kui minu mees ütles mulle, peale kuuaega koos hängimist, et ta mind armastab siis ma lihtsalt tardusin. Ta küsis kas sina mind ka ja ma et ” võibolla natukese aja pärast?” 🤣🤣
  Aga ta ei lasnud end sellest heidutada ja armastab mind tänaseni (8a hiljem) iga päev 😁

 • Avatar
  Vasta Six 21. juuli 2023 at 22:46

  Ma olen ka täielik tola, st ma lihtsalt keeldun rääkimast ka kui elukaaslane armastust ei avalda kohe kui ta silmad lahti teeb nagu kas see ei ole mitte ta esimene mõte. Mis siis et ta pole veel teadvusel.

 • Avatar
  Vasta Liisi 21. juuli 2023 at 15:44

  See on ülimegapaha tunne, kui hommikul ärkad ja piinlikkus elusast peast seest sööma hakkab 😀 Parem oleks keset päeva raekoja platsis ennast täis sittuda, nende tagajärgedega oleks vist lihtsam tegeleda😀

 • Avatar
  Vasta Kris 21. juuli 2023 at 14:58

  Olen ka sellises analoogses olukorras olnud. Ma ka muidu ei rutta pasundama, eriti esimesena, et ma kedagi armastan. Aga ükskord, ca 3 aastakest tagasi, see ikkagi juhtus. No ja ma olin siis 37, nii et ei ole sul nii hull lugu isegi…näe on vanemaid ja l*llemaid 😀
  Ühesõnaga sain peale mitut aastat vallalise elu kokku nii hea matchiga- no me klappisime absull igatepidi ja nii need tunded kippelt tekkisidki. Ja siis miskisel olemisel, kus me ka napsutanud olime, küsisin ma (küsisin!?!)- kas ma võin talle armastust avaldada. Tüüp oli silmnähtavalt meelitatud ja vastas, et ikka võid.
  Ja siis juhtus hullemgi veel- ta ei vastanud mulle midagi! Nagu miks sa lased siis mul end lolliks teha?! Jooksin muidugi dramaatiliselt ja pisaraid pritsides minema (kusagil pärapõrgus rannas olime).

  Igatahes oli meie lugu selline, et peale 6 kuud koos olemist jättis ta mu maha. Sest ta ei olnud oma peas suhteks siiski valmis.
  Ja 3 nädalat hiljem me avastasime, et me ikka sobime nii hästi kokku. Nüüd oleme koos olnud natuke üle 3 aasta, millest pool aega oleme ka koos elanud juba.
  Nii, et kõike võib juhtuda. But i do know the feeling!
  Anna siis teada, kuhu pärja võib saata 😉

 • Avatar
  Vasta Getter 21. juuli 2023 at 14:13

  Ma nutsin oma toonasele peiksile, et “SA POLE MULLE IKKA VEEL ÖELNUD, ET SA ARMASTAD MIND JA SEE AJAB MIND NII SEGADUSSE, SEST MA EI TEA, MIDA SA TUNNED!!!!”. Me olime reaalselt kaks nädalat koos olnud.

  Üle seitsme aasta hiljem on ta mu seaduslik abikaasa, aga mul on ikka veel piinlik sellele tagasi mõelda 😀 (also ma olin kaine, aga mingi 19)

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. juuli 2023 at 14:20

   Vähemalt sa saad selle kaela ajada, et sa olid 19. Ma olen KOLMKÜMNENDKOLM 😀

 • Avatar
  Vasta Diana 21. juuli 2023 at 13:26

  Hahaaa, omg, täna on hea päev😆✌️! Haige inimene oled igaljuhul, ausõna aga tõesti tundeid on raske sõnadesse panna aga krt kui need sinu sees on siis ,miks ainult endale neid sõnu hoida?
  Ma sain naerda ja lähen heatujuga tööveslusele:D.
  Jõudsin varem kohale ja ,et mitte päris majaette sõita istun Olerexi tanklas ,et oma aega oodata :D.

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. juuli 2023 at 13:33

   Kivi kotti ja proovi neile mitte öelda, et sa neid armastad 😀

   • Avatar
    Vasta Janne 21. juuli 2023 at 22:09

    No siis veel variant öelda, et armastasid sel õhtul kõiki inimesi, et ega ta mingi eriline pole 😀

    • Avatar
     Vasta väike Myy 29. juuli 2023 at 01:54

     täpselt minu mõte ja küsiks ilm süütu näoga ega ma sulle midagi sellist ei lajatanud? No ikka vastuse puhul . luba end põlema panna.

 • Avatar
  Vasta Kärt 21. juuli 2023 at 12:33

  oota kas Mart Eller ongi su uus peiks v?😃😍 ma vist midagi maha maganud… nii äge igatahes 😃 Selle armastuse jutu kohapealt, saad üle, àra pôe 😃

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. juuli 2023 at 12:51

   Ei Mart on minu hea sõber 😀 Kuigi ma ka Mardile ütlesin eile, et ma teda armastan :D:D

 • Avatar
  Vasta Ivar 21. juuli 2023 at 12:28

  Jah… Ma kinnitan sa oled tõesti full saikar 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. juuli 2023 at 12:30

   Usu mind, mul ei ole selles enam kahtlusepoegagi. Ma vb kolin sinu juurde, see hea kaugel 😀

 • Avatar
  Vasta KK 21. juuli 2023 at 12:18

  Noo kui tunne peal on, mis siis teha 😀 Minu meelest pole see midagi hullu, suht nunnu hoopis ju 😁

  • Avatar
   Vasta K 21. juuli 2023 at 13:10

   Peale korduvaid piinlikke olukordi, ärkasin ükskord peale pidu kodus, seelik seljas, sukapüksid katki, nägu meiki täis ning võtsin vastu otsuse, et minu elu jooksul joodav alkoholi kogus on nüüd täis. Klaarisin oma suhted ära ja siiani kaine. Ca 8kuud 🙂 Enam ei soovi ka ahvatlevat klaasitäit veini. Jube hea on olla. Soovitan.