Uncategorized

MA KARDAN, saate aru jah?

4. august 2023

Nagu keegi mulle juba väga peenekoeliselt eelmise postituse all vihjas (või no tegelikult suht tuugalt välja ütles), et tegelikult juba ammu kedagi ei huvita mida mina isikuliselt teen, vaid nad käivad siin rohkem lugemas, kas Marta on juba eeluurimisse sattunud või miskit. Täna pean siiski kahjuks pettumuse valmistama. Nimelt on lapsed eile õhtust tänaseni Kardo juures ja mul pole õrna aimugi, mis sigadusi nad seal korda saatnud on, et neid teile jagada.

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta väike Myy 5. august 2023 at 21:26

    Hello Draama Queen!
    Kas sa ei suudaks oma uue armastuse nimel jätta tegemata need märkused – Nagu, KAS ON VAJA inimesele sellist asja meelde tuletada?! RED FLAG! Miks on vaja selliseid õuduseid meenutada inimesele, kes ilmselgelt oli sekundiks suutnud sellise kohutava osa oma päevast unustada ja elu nautida? MIKS?!
    Lõpuks väsib igaüks ära, sellest, et iga mõtte pojake tuleb enne läbi seedida, et äkki on seal miski RED FLAG sõnum või jumal teab mis temakesele sobimtut mõte, ISEGI SIIS kui pool Eestit teab ja sa ise ka, et KÕIGE SUUREM UNUSTAJA on kes???!!! Okei enamasti sa pareerid öeldut- see oli NALI, ent kui piisavalt tihti teha selliseid ennast esile tõstvaid nalju , siis varsti ei ole enam humoorikas. Ikka teile mõlemale parimat soovides.

  • Avatar
    Vasta EQ 4. august 2023 at 21:55

    Mul on implantaatide all põletik,mis talvel avastati. Üritavad seda just tiheda hambakivi eemaldusega peatuma saada, see aasta 2x tehtud, 2x veel ees 🙉😁
    Pluss ma kardan nõelu ja tuimestuse tegemist ning enamasti lasen ilma selleta puhastada. Teiste pereliikmete ees mängin alati maru vaprat, muidu ei lähegi enam nad äkki ise hambaarstile.

  • Avatar
    Vasta Signe 4. august 2023 at 13:00

    Ma armastan hambaarsti juures käimist see on nii rahustav 😅😂

  • Avatar
    Vasta Raimond Vahter 4. august 2023 at 11:26

    Äla kalda,ma ka kunagi kaldsin liiga palju ja nüüd on nii…

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. august 2023 at 11:27

      mul vanaema enne surma ka kartis hambaarsti…

    • Avatar
      Vasta Ann 4. august 2023 at 15:55

      No tõmba palderjani tablakaid sisse rahustuseks äkki või siis äkki teeb narkoosi all seda kivi puhastust 😂😂
      Ma ise olen kõvasti retsi saanud nii breketite kui tarkusehamba opiga, siis nüüd need tava käigud on nii softid mu jaoks😀

  • Avatar
    Vasta Lagle Ülper 4. august 2023 at 11:20

    Jaa täispeaga on kindlasti lihtsam 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. august 2023 at 11:27

      huvitav, mis Gaili sellest arvaks 😀

      • Avatar
        Vasta I.S. 4. august 2023 at 12:06

        Ma iga kord Gaili (jah, sellesama Gaili – aitäh soovituse eest!) juurde minnes sisendan endale, et enne kui ma arugi saan, on kõik möödas ja astun juba ta kabinetist välja. Ja järgmine hetk juba nii ongi 🙂 Pea vastu! Enne kui arugi saad, oled juba kodus tagasi!

        • Mallu
          Vasta Mallu 4. august 2023 at 16:54

          Nii läks kah jah 😀

  • Avatar
    Vasta Maila 4. august 2023 at 11:16

    Käisin ka just hambakivi eemaldusel. Kohutav kogemus, palusin tuimestust teha, aga sellest hoolimata oli see kohutav 😅 Pluss pärast terve suu valutas ja ma olin veel super uimane sellest tuimestusest ja rallisin nii mööda Tallinna kesklinna liiklust.

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. august 2023 at 11:20

      Oi ma kavatsen kindlasti suutäie tuimestust küsida 😀

  • Avatar
    Vasta Stella 4. august 2023 at 10:49

    Täiesti teemaväline, aga ma lugesin minipaanikahoogude asemel minipannkookidehood, sest ma olen ainult pannkookidest mõelnud ja see oli mu viimane lüke, mida ma vajasin ning nüüd ma hakkangi kohe pannkooke sööma .. thank you!!!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. august 2023 at 10:59

      samas minipannkookidehood on palju nunnumad 😀