Uncategorized

mina niisama lapsepõlveunistusi täitmas

8. august 2023

Ma ei tea, kuidas teil omal ajal oli, aga minu jaoks oli kooliaasta algus iga aasta kõige ägedam aeg ever. Lihtsalt selle pärast, et siis sai hunniku uusi ilusaid ja veel kritseldamata vihikuid, tuttuued pliiatsid ja mõni aasta isegi uue koolikoti ja pinali. Ma ütlen mõni aasta, sest mu ema on mõistlik inimene ja leidis, et mul pole iga aasta uut koolikotti ja pinalit tarvis – eelmise aasta omad olid ju enamasti pärast aastast kasutust üsna soliidsed.

Eks ma üldiselt mõistan seda pointi, aga jumal hoia, kui kade ma olin nende peale, kes igal aastal uue kraamiga klassiruumi sisse astusid. Kröösused, ma ütlen teile! Ja ilmselt see mulle mingi lapsepõlve trauma tekitas, sest nüüd saan ma juba kolmandat aastat vastu sügist Marile kooliasju ostma minna ja muuhulgas on nimekirjas a-la-ti uus koolikott ja pinal ka. Maril endal on ilmselt üsna suva, aga ma olen üks nendest lapsevanematest, kes enda lapsepõlveunistusi võsukeste peal välja elab, andke mulle andeks.

Raisku ei lähe muidugi midagi, sest nagu ka eelmisel aastal, pärandas Mari pühalikult oma vana koti ja pinali Lendele. Mitte, et Lende veel kooli läheks (ja kui läheks, siis võite oma pea panti panna, et ma temalegi uue kraami ostan), aga kuna Mari on Lende suurim iidol ja eeskuju, siis võtab ta kõik Marilt saadu õnnepisarais vastu ja nad mängivad koos kooli või miskit. Seega ei kavatse ma oma igaastaseid kombeid iial muuta. Selleks ajaks, kui Marta kunagi gümnaasiumi lõpetab, on meie kodu tuugalt pinaleid ja seljakotte täis laotatud, selles ma isegi ei kahtle…

Igatahes läksime meie Mariga eelmisel nädalal Apollosse, nagu iga suve lõpp. Ja kõiki neid vihikuid, pinaleid, vildikaid, vesivärve ja plastiliine vaadates tekkis endal jälle kadedus sisse – tahaks ka! Nagu ma ei saa aru, kuidas ma omal ajal täiel rinnal ei hinnanud aega, kus sa said päevad läbi töövihikuid täita ja meisterdada?! Ma ei tea, mis värk mul sellega oli, aga minu meelest töövihikute täitmine on ja jääb maailma ägedaimaks tegevuseks ja meisterdamine… Jah, ma võiks seda praegu üksi kodus ka teha, aga ma ausalt öeldes ei ole selles kuigi osav ja vajaksin ilmselt kunstiõpetaja abi 😁.

Apollos muuseas on praegu käimas ka kampaania, et kui oma koolikraami sealt ostad, siis võib üks õnnelik võita lausa 2000€ kinkekaardi GO Traveli poolt, mis ilmselt oleks idekas sügisese koolivaheaja sisustamiseks. Seega kellel koolikaubad veel ostmata, minge vaadake oma lähimasse Apollosse. Sest siis on kindel, et sa kõik vajaliku ühest kohast kätte saad. Mari igatahes on nüüd kooliks enam-vähem valmis. Mõned üksikud asjad on puudu ja seda mitte seepärast, et neid Apollost saada poleks, vaid lihtsalt seetõttu, et me unustasime need soetada, ups! Okei, kooliriiete varu tuleb ka veel täiendama minna, aga selle jaoks tuleb tõesti mingi muu pood välja vaadata. Apollos võib kõike olla, aga riideid sealt veel kahjuks ei saa 😁.

Keda täpsemalt meie koolitarvete shopping huvitab, siis kohe-kohe näitan oma insta storydes veidi lähemalt ka, aga tegelikult ma tulin siia kirjutama hoopis sellel põhjusel, et kui keegi mõtles, et ei hakka sellel aastal oma lapsele uut kotti ja pinalit ostma, sest vanad veel “käravad”, siis me Apolloga koos loosiks hea meelega ühele õnnelikule neiule VÄGA ägedad koti ja pinali välja. Selle jaoks soovitan ka mu instasse kiigata (@mallukaz), sest just seal ma selle loosimängu välja panen. Vabandan kohe ette kõikide poisslaste vanemate ees, aga Mari sai auhinnad ise välja valida ja minu käed olid sedapuhku seotud 😁.

Auhinnaks on SEE kott ja SEE pinal. No öelge ise, kas need ei ole iga väikse tüdruku unistus v?

Ühtlasi on Apollo enda kodulehel olemas hea spikker kõigile, kellel laps kooli minemas, vaadake kindlasti üle! 🙂

*Postitus sündis koostöös Apolloga

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kellakagu 8. august 2023 at 18:08

    Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult olid seda kirjutades käsist-jalust seotud ka Apolloga. Sest mõtlesin, mis ma mõtlesin, aga ega ma ei kujuta ette, kuidas teisiti sa olekski saanud seda kirjutada/promoda.
    Et mis nurga alt ja kuidas ikka rääkida arusaadavaks/iseenesetmõistetavaks iga aasta uue koolikoti ostmist? Paras raketiteadus
    Ma mõtlen, et isegi kui raha oleks jalaga segada, siis iga aasta uue koolikoti ostmine pole kellegi seisukohast …mõistlik? V.a. muidugi müüja seisukohast.

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. august 2023 at 10:21

      Ma olen iga aasta uue koti ostnud, ka apollota 😀

    • Avatar
      Vasta Maria 10. august 2023 at 00:07

      Ostame iga aasta uue koti, mul on 4 tudrukut, vanad kotid on aasta lopuks usna mustad ja naotud, ostame uued pinalid samuti, laste jaoks on see alati lobus, valivad ise valja netist ja siis ma tellin ara.
      Saan aru, et koigil pole voimalik ja ajad on rasked, aga see on nagu iga aasta laste valmistamise osa.

  • Avatar
    Vasta Astrid 8. august 2023 at 16:44

    Ma ei näe neid asju, mis välja loositakse 😔 Sõnad pole mu jaoks miskipärast klikitavad 😔 Kas see on ainult minul nii? 🧐

    • Avatar
      Vasta J 9. august 2023 at 20:19

      Minul sama.

  • Avatar
    Vasta Liis Er 8. august 2023 at 16:08

    Sul viimased hyperlingid ei toimi, lihtsalt ütlen 😀

  • Avatar
    Vasta kats 8. august 2023 at 15:30

    sul puuduvad SEE all lingid

  • Avatar
    Vasta Kats 8. august 2023 at 14:53

    Mina olen ilmselt küll kröösus, aga mu laps käis sama (aga väga kvaliteetse ) kotiga esimesed 5 aastat. Ei olnud tal sellega mingit probleemi ega kadedust. Ma saan aru, et see kommentaar siin reklaampostituse all just väga popp ei ole, aga arvamuste paljusus 🙂
    Apollo kiituseks võib öelda seda küll, et kõik kooliks vajaliku saab ühest kohast kätte. Eriti tore on osta raamatute ja töövihikute kaasi, mida on miskipärast tarvis tuhandet eri suurust. Aga sealt leiab 🙂

  • Avatar
    Vasta MP 8. august 2023 at 13:53

    Ohh… ka minule meeldis see kooliasjade ostmine ja alati ootasin seda! Heldimus tuli peale sellele tagasi mõeldes. 😀

  • Avatar
    Vasta Lusja 8. august 2023 at 13:21

    Olin kaa kade, nene peale, kellel iga aasta uus kott oli. Muidugi,mõistusega võttes, sain juba siis aru, et see töölisklassi perele just mõistlik väljaminek pole. Käisin ikka hea 2-3 aastat sama kotiga ära. Praegu vaatasin huvist Apollosse ja need 100€ koolikotid ajasid küll minestuse peale. Isegi, kui võimalus oleks,ma arvatavasti seda summat välja ei käiks. 🙁