Uncategorized

ma ei saa mitte midagi aru

23. august 2023

Ma olen koostöid teinud mingi kümme aastat ja ikka on ette tulnud, et inimesed pole arveid kätte saanud, või on neid unustanud tasuda. Pole hullu, konkreetselt imestan, et mu telefoninumber töötab, sest ma suudan iga kuu unustada Elisa arve nii kauaks ära, kuni nad mind smsidega painama hakkavad. Aga sellist nalja mul pole veel küll olnud, et ma teen firmaga koostööd ja siis avastan peale seda, et nad on mu ära blokkinud 😁.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liis 24. august 2023 at 04:24

  Krt peaks ka Eesti energia ja asjad ära blokkima, saaks puhta tasuta elada. Lifehack!

  • Mallu
   Vasta Mallu 24. august 2023 at 08:32

   ma tahaks panga ära blokkida, miks ma pean kodulaenu maksma?

   • Avatar
    Vasta Liis 24. august 2023 at 11:51

    Bloki jah! Keegi ei saa sind sundida, kui sa ei taha!