Uncategorized

elutoavanemad ja magamistoavanemad

11. september 2023

Sattusin hiljuti tiktokis videode peale, kus inimesed arutasid, mis “sorti” vanemad neil olid. Ühed siis sellised, kes oma aega magamistoas veedavad ja teised siis rohkem elutoas. Ma ei olnud kunagi selle teema peale mõelnud, aga nüüd huvitab mind väga, mis sorti vanemad teie olete ja millised teil olid?

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Marie 27. september 2023 at 18:48

  Mul ka elutoa diivan laste tõttu pidevalt puruga kaetud, sest nad näkitsevad ja puru lendab muudkui kahte lehte..

  Ja magamistoas on kassi liivakast, sest mulle meeldib uks kinni magada. Seega kass käib kastis ja toob varvaste vahel liivaterad voodisse ja siis ma pean iga õhtu linad puhtaks pühkima et saaks pikali visata aga see ei takista teda öö jooksul juurde tassimast nii et hommikuks on ikka liivaterad voodis.

  Puruvanade elu, mis teha 🤷🏼‍♀️

 • Avatar
  Vasta J 13. september 2023 at 07:36

  Kindlasti elutoas.. magamistoas olen vast siis, kui tahan päris õhtul omi asju vaadata ja kogu maja rahvast täis.. päeva veedan pigem all suures toas. Seal parim telekas 😂

 • Avatar
  Vasta Vaike 12. september 2023 at 09:36

  Mu ema magas elutoas 😃

  • Mallu
   Vasta Mallu 12. september 2023 at 10:23

   Meil ka kunagi ammu, kui ma väiksem olin, oli kahetoaline. Et mina olin oma toas ja vanemad elutoas 😀

 • Avatar
  Vasta Siiludus 11. september 2023 at 21:28

  Enne sai vedelenud ja telekat vaadatud magamis toas aga nüüd 2 aasat ehk lapse sünnist saati elutoa vanemad – seal rohekm ruumi ning mänguasjad on kõik seal , nii saame koos telekast vaadata , kui ka mänge mängida 🙂

 • Avatar
  Vasta Janika 11. september 2023 at 19:04

  Olid elutoavanemad ja ise ka elutoavanem

 • Avatar
  Vasta Mann 11. september 2023 at 17:41

  Ma kindlalt elutoavanem… enamasti on just plikad sõbrannadega oma tubades😃 aga sellest “keelutsoonist” ma ka aru ei saa… nagu mismõttes oma kodus ei tohi igalpool olla🤔

 • Avatar
  Vasta Helery 11. september 2023 at 17:12

  Ma ikka 98% kodus ärkvel oleku ajast veedan elutoas. Voodis vedelen ainult erand juhtudel.

 • Avatar
  Vasta Eveli 11. september 2023 at 16:24

  Huvitav, ma ei ole kunagi sellele mõelnud, kuid kui tagantjärele mõelda, siis nii ongi. Mina nt olen elutoa ema- see on tulnud vist lapsepõlvest kaasa, et kõigil ei olnud oma tuba ning vanemad magasid elutoas lahtikäidaval diivanil ning kogu tegevus toimus elutoas. Sama ka mina-mul on küll olemas oma magamistuba, kuid ma olin isegi vastu, et sinna telekas toodaks. Seal tahtsin käia ainult magamas. Armastan koos lastega olla kas köögis või elutoas.
  Abikaasa mul on aga täiega magamistoa vanem. Lapsed seal käia eriti ei tohi, ise ta ei armasta eriti suurestoas lastega olla ning ka tema algatusel ja survestamises, sai magamistuppa TV. Aga nii oli ka kombeks tema lapsepõlves.

 • Avatar
  Vasta K 11. september 2023 at 15:00

  Mu vanematel oli magamistuba sellise koha peal, et pidi läbi elutoa minema, aga õnneks nad olid nii toxic, et elutoal oli lukk ees ja nad hoidsid koguaeg lukus seda. 😃 niiet meie mängisime oma tubades ja nemad olid omaette 😃