Uncategorized

hull podcasti mutt

18. september 2023

Kui keegi endiselt veel tähele pole pannud, siis meie hakkasime Kristinaga podcasti tegema. Ma olen ammu sellele mõelnud, isegi nii palju, et ostsin 700€ eest tehnikat, et seda salvestada ja siis.. kaotasin huvi ja pooled jupid korterisse ka ära, nii et toona sellest asja ei saanud. Nüüd aga võtsid Marjen ja Kristina mul natist kinni ja sündiski podcast “Salajutud”.

Kes veel kuulanud ei ole, siis esimest episoodi saab jumala kenasti tasuta Youtube’ist näha👇.

Kui vaadata ei viitsi ja tahate ainult kuulata, siis on esimene episood kenasti ka Spotifys üleval, saate kuulata SIIT või pange lihtsalt otsingusse “salajutud”👌Ma ise kuulan podcaste enamasti ainult autosõidu ajal ja ma loodan, et teist enamused ka, sest ma olen ennast videost vaadates avastanud, et ma närin oma huuli ja näpin oma juukseid ja see ajab mind HULLUKS.

Teine episood tuli ka eelmisel nädalal välja ja kõik, kes on mu blogi tasulised tellijad, said endale e-maili peale koodi, millega episoodi 24h tasuta vaaadata sai. Kuna aga paljudel läks see miskipärast junk kausta, siis vaadake need endal kenasti üle ja pikendasime koodi veel tänaseks ka, et saaksite ikka kenasti ära vaadata.

Kui sa aga tellija ei ole, siis leiad sa episoodi SIIT ja saad selle endale kenasti soetada.

Mida ma aga ise oskan podcasti kohta öelda on see, et meil on seda siiani väga pull teha olnud, teie kirjad on olnud huvitavad, naljakad, kurvad ja kõike muudki. Ja iseendist räägime ka nii palju, et alati peale podcasti mul on lõpuks selline hirm, et ma ei julge reaalselt seda enam ise üle kuulata. Lupsab lihtsalt suust igast kraami välja, ma ei oska ennast talitseda 😁.

Aga kirjutage meile ikka salajutud.salajutud@gmail.com, sest iga episood annavad meie sponsorid teile ägedaid kingitusi! Sponsoriteks on meil siis esimses hooajas Estrella, BestBeans, Ulakas Kaunitar, Jalla Casino ja loomulikult Placent Active. Seega kirjad teele ja kuulake muidugi ise ka episoode, et teada saada, mis me teie kirjade peale kostame 🙏

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Katri 19. september 2023 at 08:07

    Pole kahjuks meilis koodi 🙄

  • Avatar
    Vasta Maria 18. september 2023 at 20:44

    Muidu on koik vaga age ja kihvt kuulata, aga need ingliskeelsed slangid ja suure aktsendiga pool ingliskeelne jutt ei sobi nagu uldse.
    Palun raakige Eesti keeles, Eesti keel on palju ilusam ja loomulikum .
    Aitah

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. september 2023 at 11:29

      Ma pean kahjuks tunnnistama, et just nii ma räägin tavaelus ka, ei oska seda muuta 😀

  • Avatar
    Vasta Mirru 18. september 2023 at 14:03

    Sain meili peale parooli, aga kuna ühe korra avasin selle, elu tuli vahele, panin korraks kinni ja tahtsin hiljem edasi kuulata, siis enam ei lasnud. Parooli sisestades ütleb “you already bought this”. Ma siis ei saagi seda enam kuulata? 🥺