Uncategorized

delulu is the solulu

14. detsember 2023

Ma panin mingi hetk tähele, et osad blogijad tegid väljakutse, et blogisid iga jumala päev. Ennemuistsel aal poleks see minu jaoks mingi väljakutse olnud, sest ma mäletan väga hästi, et kolm postitust PÄEVAS ei olnud ka keeruline ülesanne. Kogu aeg oli midagi kirjutada. Nüüd ma pigem mõtlen, et kas see jutt, mida ma ajada tahan, natukenegi mõistlik on ja jõuan alati järeldusele, et ega ta vist ole. Samas sellise suvalise jutuga ma kunagi kõik need lugejad endale lõksu püüdsin, seega oleks vist soliidne vahelduse mõttes endale jälle seda sisse harjutada, et iga päev midagi kirja panna. Mis siis, et ilmselt midagi mõistlikku mul öelda pole 😁.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta N 14. detsember 2023 at 20:38

  Noo supernunnnuud ikka olete kooos😍 minuparast kirjuta kasvoi igapaev sellest peaasi et midagigii lugeda oleks rahast hakkab kahju muiduu.. ok nali tglt mitte, aga jah rohkem voiksid kirjutada kulll ma ikka ulepaeviti kain vaatamas et noo on mul midagi hommikukohvi korvale lugeda voi uldse ei ole😀

 • Avatar
  Vasta Karin 14. detsember 2023 at 20:16

  Loen su peika esimest raamatut praegu. Üle pika aja üks huvitav lugemine. Tõsiselt! Viska high five talle ! Ja kuule, ma tean, et sa oled kusagil südamete roosamannas praegu, aga pliis tee mingi kingisoovituste post- mingid ilutooted, Eesti disanerite kraam jms. Mul on nii palju sõbrannasid ja sugulasi kes hindavad kvaliteetseid tooteid ja ma siin kergelt lähen hulluks, sest kõike on niiiii palju ja ma ei oska valida. Pliiiis ….

 • Avatar
  Vasta Sirle 14. detsember 2023 at 20:11

  Kuskil rahumeelsete vanemate grupis pks naine kurtis, et kaklis mees käis sõpradega kontserdil ja pärast mees tunnistas veel välja, et nii kahju, aga vot nikkus ühe neiuga. Nüüd neiu raskustes, mida teha. Ja enamus kommentaare on, et:”Mis sa selle tühja asja pärast ikka abielu lõhkuma hakkad. Armastus ongi andestamine!” Ja siis ma olin nagu, et aaa, et nagu pole hullu üldse või. Ma ei ütle, et ta andestada ei või. Muidugi! Aga palun, pole vaja teise tundeid pisendada ala.”tühiasju ju” 😀 Naised lepivad uskumatute asjadega! You get, what you allow! 💁
  Päriselt ka naised, suurepärased mehed on olemas. Ei pea puhtast üksijäämise hirmust esimest 2/10 ära võtma ja ei pea kõike andeks andma!
  Also, mul on nii hea meel su üle, Mallu! Sa täiega väärid kõike head ja paremat! ❤️

 • Avatar
  Vasta Vaike 14. detsember 2023 at 19:12

  Jee, postitus! Ma olin juba valmis blogitellimuse tühistama, sest kui sa max kaks korda kuus kirjutad, on mõistlikum need kirjatükid ühekordsete maksetena osta. 😃