Uncategorized

häid jõule, musirullid!

24. detsember 2023

Mulle tuli korraks meelde, kui jubedad eelmised jõulud olid ja õudusvärinad tulid lausa peale. Haha, tahtsin siia ainult rõõmustama tulla, aga korraks annan teile eelmise aasta gossi ka, väike jõulukink teile. Nimelt pidasime eelmisel aastal jõule koos minu vanematega, väikse venna, Kardo ja loomulikult lastega. Jõulud nagu jõulud ikka – tegin süüa ja jõuluvana käis külas ja lapsed jooksid poole ööni ringi ja noh, klassikaline selline.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kats 25. detsember 2023 at 03:15

  Hakkasin kommentaari kirjutama, et nii armas ja soovin sulle ka mõnusat jõuluvärki jne jne.. siis tuli postituse esimene pool ka meelde. 😬 Rõve mõelda. Ikka täielik debiilitsill*! Kõike ilusat ja head soovin sulle ja su lähedastele ikka ja tore on ikka see jõuluaeg… Sooviks ka kunagi mõnele vestlusõhtule pääseda😊 nii lahe oleks! Ja uue aasta eesmärgiks olen võtnud, et jaanuari kuu jooksul pean vähemalt ühe salajutu teile kirja panema. Nendest paljudest…

  Ps. *debiilik + imbetsill

  Aga peale guugeldamist mõtlesin, et see liiga soft selle tondi jaoks.

 • Avatar
  Vasta KK 24. detsember 2023 at 23:04

  Head jõuluaega ja jõulunussi kõigile (ilma kiilakata, obs)! 🥳🎄