Uncategorized

inimesed on ikka maru imelikud

30. jaanuar 2024

Mitte, et ma nüüd ise super normaalne oleks, aga mõndade inimeste suhtumine ja käitumine paneb tõesti silmi pööritama. Ja kujutate ette, ma isegi sedapuhku ei tee peenet vihjet BSH suunas ega miskit. Lihtsalt vahepeal on selline tunne, et enne kui inimesed mulle kirjutavad, siis ei toimu nende peas isegi mitte korraks mingisugust ajutööd ega miskit.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta liis 30. jaanuar 2024 at 20:34

  ausöna köik inimesed viimane nädal maxx saikarid ja tekib kysimus kas kellegil ÜLDSE AEGA ON OMA ELU ELADA VOI EI. Koguaeg teiste elus oma faking ninadega.
  Minu arust väga tore et vahepeal tasuta sai, tänu sellele lugesin ja nyyd maksan ka sest huvitav, muidu vb poleks lugejaks näed hakanudki(sry not sry, ära pliis nyd tagantjärgi arvet esita) Ja üldse, sa oled nii normaalne ja miks koik inimesed ei voiks lihtsalt maha rahuneda ja ka normaalsed olla ….

 • Avatar
  Vasta Kl 30. jaanuar 2024 at 18:37

  Ongi pinges, sitt eesti kliima, mis muud.