Uncategorized

metsatrolli memuaarid ja väike test, kas te olete ikka ilusad?

27. märts 2024

Ma kunagi tahtsin teile kirjutada sellest, kuidas mul eelmises suhtes oli kogu aeg sitt tuju, sest ma ei kuulnud iial ühtki komplimenti. Jumal teab, võib-olla ma ikka jõudsin sellest siia kirjutada? Igatahes oli point selles, et selline asi kassis mind väga ära. Muidugi ei ole ma seda tüüpi inimene, kes vajaks seda, et teine 24/7 komplimente loobiks, aga no VAHEPEAL nagu ikka võiks? Ega me kaua koos ka ei olnud, et ma seda kaua kannatanud oleks, aga minu jaoks oli see jube harjumatu, sest üldiselt on mu elus olnud mehed, kes mind ikka ette-taha kiitnud on.

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 28. märts 2024 at 00:56

    PUNKT 1-10 lõppu lisa : SEST MA OLEN ILUS ! Kuuled kui haigelt see mõjub.
    Hm, see on palja porgandi “tunne” neis asjus , ehk see on tema isiklik”tõde” tema mõte, omas peas.
    Kas ka arukas, on ise küsimus. Vaatleme siis neid väiteid.
    Ta ei näi taipavat, et täpselt sama raske on nõmedat käitumist taluda neil, kes end kauntariks ei pea, olgu seal juures enesega rahul või siis mitte. Ja näib arvavat, et seda tavalistel inimestel, kas ei juhtu või siis harva. TOHOH, millel see arvamus baseerub ? See näitabki, kui rumala inimesega on tegu. Pole siis ime, et ta peab end pidevalt tõestama.

    Kas sellist tähelepanu on rohkem või vähem, kui ilusal inimesel, sõltub ikka hoopis sellest, kuidas ta ise ennast väljendab: see mida tema suust ja kirjutistes kuuleme, loeme, hääle toonist, olekust, väärikusest, aurast, jne.
    Kõik see komplekt, kas lubab või ei luba olla Porkna vastu labane või eelarvamuslik või koguni õel.
    No kes võtab omale nime Paljas Porgand. See juba ise kujundab maine. Tea kas lõpuks taipas ise ka. et selle nimega on pahasti ja siis kukkus peenutsema uue nimega ja ausalt see totter peenutsemine lisab omakorda õli tulle.

    Punktid 3 ja 7 on üks ja sama teema kõik tahavad minuga k…..da! Ka mu mees sõbrad!!! Jeesus Maria kas nad on üldse sõbrad, kui finish on alati sama ja edasist huvi pole!
    K u s t ta üldse t e a b, et nad KÕIK teda tahavad !
    Ehk on su peas kujutelm või kui mitte, siis miks nad on ikka veel su sõbrad. Äkki valiks neid hoolsamini. Ma kaldun arvama, et iga tere tuttav ei ole veel sõber. Uskuge mind, kui ma käitun väärikalt, ei tiku keegi mulle kohatult keelt kõrva ajama. Ainult siis, kui ma ise kaasa mängiksin neid mänge. Väike flirt, isitus, puudutus, silmisse uppumine….
    Korra või kaks saad oma elus saad olla nii naiivne, aga edaspidi juba tead täpselt kuhu see tee viib. Mis hädakisa nüüd ja süüd on preilna ILU !!!!!

    Muidugi leidub kähmakaid jorsse, kel pole üldse vahet kellega ta parasjagu asjatab, ühtmoodi nõme kõigiga.
    Kui neid on su teel märkimsväärseid palju, siis on see ikka mõttekoht sulle endale. Lihtsalt hämmastav, et seostad nõmedike ligi astumist oma iluga. Oeh, enda ilust pajatamine kõlab nagu eneseimetlus või isiksusehäire.

    PUNKTID 4, 6 JA 8 on jaburad. Ilusal ohtlikum ringi liikuda ja kõik naised on õelad konkurendid , ilu kadumine teeb TAVALISTELE vähem muret- on PORGANDI poolt eriti haige arrogantsus, kalk üleolev arvamus teistesse.
    Vaata mis moodi sa ise teistesse suhtud. Jube inimene , sa isegi EI SAA ARU, kui inetuid arvamusi siin jagad. Solvad ja alavääristad. Iga lausega karjub APPI mul on Nii raske elu, sest ma olen nii ILUS, nii ilus, nii ilus… (loe kajana)

    Mul on küll elus olnud eri aegadel kaks inimest, kes alati otsivad vigu, aga see on NENDE isiksuse probleem. Nad teevad seda kõigiga ja kõiges, mitte selle põhjal, et krt ÜKS ON SIIN liiga ilus, taome ta mutta. Miks temaga nii toimub koguaeg ja paljude erinevate inimestega, paneb taas küsima. Kas temaga on ikka kõik korras? Äkki ta ei ole suuteline adekvaatseks enesehinnanguks.
    Ja muide mina pole ilu etalon. Miks nad minu, kui keskmiku, pihta oma piike lasksid? Sinu loogika ei kanna kuidagi.

    Viimane punkt – esiteks mingites olukordades ongi normaalne, et tõestad end, kus tuleb vastutust kanda või oma teos või töös on teiste heaolu kaalul. Ehk on ta siiski varem käitunud nii, et pärast ongi vaja rohkem võimelda.
    Mida külvad, seda lõikad. Antud küsimustik aga näitab SUURT RUMALUST.
    Seega jõudsme punkti 1 juurde tagasi – inimestel eelarvamused! Mõtleks nüüd kuidas see küsimustik neid eelarvamusi saaks vähendada.

    • Avatar
      Vasta vastuseks 31. märts 2024 at 22:55

      nõustun suuresti, kõik oleneb enda hoiakust, olemisest, aurast, väärikusest- kunagi vallalise neiuna ka mõtlesin sarnaseid mõtteid ja kogesin selliseid asju nagu Porgand välja tõi, aga nüüd on elu täiesti teine abielunaise ja emana- ilu on ju sama, aga mu enda fookus on täiesti mujal, aura on täiesti teine, ja see ongi määrav tegelikult.. nad lihtsalt ei saa enne aru nendest asjadest praegu, üksikute naistena… ei usu hästi, et see kohe isiksusehäire on muidu 🙂 pigem on need seisukohad suuresti tulenevad hirmudest, ja saamatusest

  • Avatar
    Vasta Signe 27. märts 2024 at 18:53

    Las need cassiashakti ja bsh siis arvavad, et nad on liiga ilusad, ei rumal ja ebakindel endale öelda pole ju nii tore. Siiski siiski, enda kogemuse pealt teadusmaailmas juhikohal töötades vahel olen leidnud end küll mõttelt, et mu kolleegid võiks palju rohkem keskenduda sellele mis on mu saavutused või mida ma ütlen ja palju vähem sellele milline ma välja näen. Mitu korda on olnud hetki kus ma olen soovind olla mees, jõuaks oma eesmärkideni nagu kiiremini, ilma läbi käimata seda – suudaks näha muud kui “ilusaid silmi” või “miks teda nüüd rohkem märgatakse kui mind” – kadalippu. Muus elus ma seda pole märganud, aga just professionaalsetes situatsioonides on kuidagi see alahindamine ja eelarvamused elu segamas. Mai tea kas asi on ilus v lihtsalt selles et olen naine, võta siis kinni.

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2024 at 12:55

      Ma usun, et sa kindlasti oled ilus ka, aga ma pigem kardan, et professionaalsetes situatsioonides võib tegu olla selle “sest oled naine” teemaga 😀

    • Avatar
      Vasta Inimene 7. aprill 2024 at 10:33

      Piisab sellest, kui oled “fertiilses eas naine”, pärast vanaks jäämist hakatakse lebomalt suhtuma. Võib katsetada ka koledate pruunide mutiriietega!

  • Avatar
    Vasta Anni 27. märts 2024 at 16:57

    Ma ei pea seda listi vaatamagi, ma tean selletagi, et ma kole kui öö🤣🤣
    Aga bsh ju jagas seda oma storydes ka ja ütles midagi sellist, et nii hea, et teised ilusad ka sama tunnevad vms😅😅 ega me keegi siin ei küündigi sellise tasemeni nkn😅

  • Avatar
    Vasta Klikinpuul 27. märts 2024 at 12:44

    Mulle meeldib, et seda teksti jagasid meie kaks vabariigi esikaunitari- Bsh ja Porx 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. märts 2024 at 17:16

      Jumal tänatud 🙏

  • Avatar
    Vasta Kessu 27. märts 2024 at 12:30

    Selle nimekirja järgi olen kole kui öö ja kolin keldrisse ülejäänud eluks…
    Aga peeglist ennast vaadates ma olen täiesti armunud sellesse isiksusse, kes vastu vaatab. Ma tean, kust on tulnud tema väsinud silmad ja väiksed kortsud – ta on imeline naine ja elu on olnud kõike muud kui igav. See salajane sära tema silmis.. vot seda ei kustuta!

  • Avatar
    Vasta Ceissy 27. märts 2024 at 12:14

    Pean ka ennast ilusaks ja oma kallimalt saan samuti päris tihti komplimente, aga selle listi kohaselt siis ma kas pole ikkagi piisavalt ilus, või liigun vales kohas ringi..
    Ülbeks on mind küll peetud, aga seda mitte ilu pärast, mul lihtsalt on tõsine nägu üsna ebasõbralik ja räägitakse, et mu pilk pidi olema päris hull 😀
    Tõsiseltvõetavusega probleeme pole.
    Mehi ka ümber minu ei tiirle (no okei klubis küll jah, mis nende mõttes liigub, see mind ei huvita, ma ei jaga neile oma tähelepanu nii palju et teada saaks).
    Ma ei tunne küll, et mul ohtlik oleks liikuda. Ehk liigun siis “vales kohas” ringi 😀
    Pole IIAL ahistatud ega näpitud ebasobivalt. Tajun õnneks respekti meestega suheldes 🙂
    Kui teised naised vaatavad mind kui konkurenti, siis olen ma valed naised endale ümber valinud. Minu sõbrannade seas on teemaks ikkagi teineteise üles kiitmine ja komplimenteerimine ja heatahlik suhtumine. Parimad sõbrannad ever (L). Ma ei tahaks endale ümberringi naisi, kes suhtuvad minusse negatiivselt.
    Mõni meessõber vast nii mõtleb kah, ma ei tea, pole neid väga 😀 Need kes on, nendel on omad naised olemas ja saame kõik omavahel megahästi läbi.
    Ja see kaheksas punkt, sorry, aga kui ma pean ennast täna ilusaks, olles 35a vana, samuti on mul palju enesekindlust, siis ma usun ja loodan, et ka 20 ja 30 aasta pärast olen piisavalt enesekindel, et end ilusaks pidada. Kavatsen oma peas väärikalt vananeda 🙂
    Vigu minus ka ei otsita pidevalt ning enesetõestus kuulub nkn asja juurde nt töökohal.
    Veider list veidike, ma nagu saan poindist aru, aga see on nii veider enese ilu upitamine. Ma soovitaks selle peale lihtsalt rohkem seltskonda ja sõpru valida, et ei tekiks selliseid probleeme 🙂

  • Avatar
    Vasta K 27. märts 2024 at 11:44

    Ma selle järgi kole kui öö..ma muidugi see turvaline”sõbrants” kellega sõbrannade mehed oma naisi alati julgelt peole lubasid, sest kui minuga, siis keegi sebima nagunii ei tule. 😂 naiivsed 😀 ok see oli nali tegelikult. Mul on õnn olla tutvusringkonnas, kus inimesi ei sildistata välimuse skaala järgi. Ja pole ilusaid naisi kunagi kuulnud kurtmas oma raske ilukoorma kandmise vaevast. Pigem hoopis veider, kui need nii ilusad influenserid endast palja peffiga pilte postitavad, endale lisasid külge tuunivad et veel tàiuslikum olla ja siis kurdavad et kóik vaatavad ja kommenteerivad. Ei pea silmas sind. Sa ei ole selle üle kurtnud. Vist 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 27. märts 2024 at 11:35

    Porksi ei võeta akadeemilises maailmas tõsiselt just tema välimuse pärast. Kui ta oleks kole, siis kohe võetaks, mis sest, et tal minu teada mingit akadeemilist tegevust ette näidata ei ole. 😀
    Mu parim sõber on meesterahvas. Ju olen lihtsalt kole kui öö. 😀 Iga jumala kord, kui kuulen kuskilt, et sõprus mehe ja naise vahel ei ole mitte mingil juhul võimalik, sest üks kindlasti salajas tahab enamat, siis ma pööritan sisemiselt silmi. Me oleme täis peaga ühes voodis ka maganud ja mitte midagi ei ole juhtunud. Samahästi võiks ma täis peaga oma venda tahtma hakata. Kui meeste ja naiste vahel käiks kogu aeg mingi sisemine seksuaalsus, siis ma ei juhutaks oma tööd eriti ette, sest ka enamus kolleege on mehed. Aa, sorri, ma olen ilmselt kole nagu nagu öö. 😀