Uncategorized

jätke mind ometi nende trendidega rahule!

28. märts 2024

Ma reaalselt ei tohi varsti enam tiktoki avada ega ühtegi suunamudijat jälgida, sest ma langen sekundiga iga uue trendi ja toote reklaamiohvriks. Reaalselt lihtsalt näita mulle tiktoki, kus keegi juubeldades ohkab, et ta leidis just maailma parima näomaski, kui mul see juba ostukorvi pandud on. Mitte, et mul kodus juba mingi neli näomaski oleks ja mitte, et see uus ka kohe sahtlipõhja ei rändaks, aga noh…Mul kohe tekib tunne, et mul on VAJA seda kraami.

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Vesper 28. märts 2024 at 18:46

  Vähemalt on äge lamp, mulle meeldib. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 1. aprill 2024 at 09:02

   mulle ka! 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 28. märts 2024 at 15:56

  Mul on siiralt ükskõik, kui ebamoodne ma olen, aga praeguseid moeriideid keeldun ma endale rahu ajal selga ajamast. Mille kuradi pärast peaksin ma uputama end neli numbrit suurematesse riietesse ja nägema välja nagu tolgus. Kodus ma olen vist tegelt jube moekas, sest tavaliselt lasen seal ringi mehe pusas.
  Kodutrendidega on ka õnneks see, et kaasaegne stiil mulle ei meeldi ja ajan oma vana head 1930ndaid taga.

 • Avatar
  Vasta MP 28. märts 2024 at 15:13

  Nii ilus diivan! Kus kohast soetatud? Mäletan, et sul oli ju diivan varem ilus roheline. Ja on see ikka su kodu pilt? 😀
  Ei ole su tasulise blogi lugeja ja seega ei ole kursis enam su tegemistega.

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. märts 2024 at 16:55

   Masku diivan 😄

 • Avatar
  Vasta Viivika 28. märts 2024 at 14:55

  Ma olen 32a ema, aga ükski vägi ei suuda panna mind mom-jeanse kandma 🫠

 • Avatar
  Vasta Mariii 28. märts 2024 at 14:49

  Hehee, tuba on ilus aga vaip ei vibe üldse sinna. Punane lamp on siuke so-so 😁

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. märts 2024 at 16:55

   Mul uus vaip juba tellitud 😄