Uncategorized

goss läheb edasi, no worries!

26. aprill 2024

Kes eile mu storysid vaatas, see sai aru, et need kummalised lood läksid edasi. Ma neid screene siia lisama ei hakka, sest ma tõesti praeguseks hetkeks EI TEA otseselt, kes nende taga oli. Aga üleeile hakkas mulle tulema kirju mingisuguselt anonüümselt kasutajalt (fake konto), kus mind ähvardati kohtuga, et ma ikka eelmised postitused maha võtaks ja sekka hulka sõimu, kuidas ma olen plastikhoor, plastikkiusaja ja niisama plastik.

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mõttekoht 26. aprill 2024 at 20:31

    Huvitav, kas ka näiteks hambaimplantaadiga naised on plastikhoorad. 🤔

  • Avatar
    Vasta K 26. aprill 2024 at 14:56

    See inimene on juba 50 aastane naine mitte noor ja kogenematu. Uskumatu, mis elu võib inimestega teha, et nad mitte küpsemaks ja tasakaalukamaks ei saa. Vaid muutuvad ebastabiilseteks valetajateks ja teiste terroriseerijaks. Ülteksin, et oli mis oli pärast, aga see teisip õhtune kirjutis ei olnud viisakas inimese käest küsimine vaid väga tugevate alandamisele, mõnitamisele, sõimamisele kallutustega jutt. Ehtne kiusamine, mis on väga levinud tänapäeval. Sellisele käitumisele tulebki väga tugevalt reageerida ja näidata, et see pole okei, KIUSAMINE POLE OKEI. Ja just üldise laialdase suhtumisega seda näitada kiusajale. Aga eks laialt levinud teadmine on ka see, et kiusajal endal on tõenäoliselt palju probleeme. Soovitus, et vaadaku peeglisse, mis on ta sellisesse olukorda tegelikult pannud ja siis tegeleda sellega.
    Teiseks, kui ta mitu päeva hiljem julgeb ka veel öelda, et see oli viisakas, siis never ei saaks talle usaldada teiste inimeste esindamist näiteks pulmade korraldusel 🙂 Kas see on siis kõnepruuk, mida ta tarbib erinevate teenuste pakkujatega ja kui sobivat ei saa, siis ka hakkab kell 12 öösel pommitama: sa mulle sobivat pakkumist ei teinud, aga nii need asjad ei käi ühepoolselt. Jätab sellise Orgu vol 2 mulje, kes muudkui selgitas, aga aina nõmedamana ennast näitas.
    PS! Märgistamine, kellel mis tissid, juuksed jne käib raudselt ammu juba. Seda tulistab ta suht puusalt ja on tõenäoliselt igapäevane käitumismuster ja suhtumine inimestesse. Plastmass oli söögi alla ja peale. Kunsttissidega, lõigatud, süstitud, kunstküüntega, juuksepikendustega jne pruudid, peigmehed ja muud pidulised 😀 Raudset närvi neile temaga !

  • Avatar
    Vasta Pelmeen 26. aprill 2024 at 14:19

    Selle Johanna Niitmäe fake konto taga on muidu Silver Tammsaar, üks kuulsaim pettur ja teiste nimede all esineja. kõlab kuidagi selle Airi moodi..

  • Avatar
    Vasta Raili 26. aprill 2024 at 13:45

    Oota, kuhu nüüd see teismeliste jutt ununes? Tema ei teinud ju,uurib kodus, mis toimus. Ja armas Gätlin, kui sa siin kommentaare loed, palun avalikusta Malluka nõudekiri soodsa/tasuta peo osas ka. Koos kuupäevadega. Parim kaitse on ju rünnak?

    Tegelikult, Mallu, on ju tore, et kellegi lollused sulle leiva lauale toovad 😃

  • Avatar
    Vasta Juhat 26. aprill 2024 at 13:30

    See AGT postitus on vist kustutatud või on nähtav ainult lehe jälgijatele?

    Igatahes ma usun, et kui inimene oleks siiralt vabandanud, siis see saaga ei jätkuks. Kurb, et meil sellised täiskasvanud on. Täitsa sassis ikka..

  • Avatar
    Vasta K 26. aprill 2024 at 13:22

    “Mina ei tegele selliste labasustega ja ei kasuta sellist kõnepruuki”.. ei no andke andeks 😀 misasi siis see teisipõhtune kainelt trükitud üllitis oli? Praegu esmakordselt tunnistab et oli jah tema see kes saatis..ei olnudki lapsed 😀👍 aga no mis seal siis ikka. Usume 😀

  • Avatar
    Vasta Merre 26. aprill 2024 at 13:21

    Krt siukeste hullude pärast sa peaksid enda elukoha rohkem saladuses hoidma. Ma mõtlen selle all seda, et nii mitmedki korrad oled näitanud screene/arveid/pakisilte vms, kus sinu täpne kodune aadress peal. Igastahes ole hoitud ja vähem hulle sinu teele!!! ❤️❤️

  • Avatar
    Vasta E 26. aprill 2024 at 13:18

    Täiesti pekkis kui loll eit see naine ikka on, ise tuleb sind kiusama ja arvab et pääseb puhtalt ka sellega. Tema on kiusaja ja ainus kiusaja! Masendav inimene – kui kibestunud ta ometi olla saab. Mallukas pea püsti, sa tegid nii õigesti et talle näitasid et KIUSAMINE EI OLE OK!

  • Avatar
    Vasta Nete 26. aprill 2024 at 13:09

    Juba see, kui inimene ei lase vabalt oma pöördumist kommenteerida, näitab, et see pöördumine on lihtsalt üks suur jama 😆

  • Avatar
    Vasta Mari 26. aprill 2024 at 13:06

    Mind häirib kogu see Gätlini hulluhoo juures kaks asja.
    Esiteks, ta tegelikult ju ei vabandanud. Vabandus pole solvang+vabandus või süüdistus+vabandus. Toonil “raisk anna andeks noh” pole kunagi vabandamine olnud.
    Teiseks hirmutab mind sellises ühiskonnas elamine, kus inimene kadedusest või jumal teab millest salaja, öösiti, (varikontode all, no on ikka küll tema, kes siis veel…) inimest solvab ja siis avalikult hakkab halama, kui hirmsasti teda kiusatakse. See on minu meelest õpikunäide kiusamisest, mida ta harrastab.
    Jõudu hulludega! Loodetavasti on sinu jaoks huumorit ja ka teenistust rohkem kui meelehärmi 😊

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2024 at 13:11

      No mina ei saa garanteerida, et tema see Airi oli eksole 😀 Aga minu meelest juba päris piisav oli see, mida ta oma isiklike kontode ja numbrite alt endale lubas 😀

    • Avatar
      Vasta Kristin 26. aprill 2024 at 13:30

      Sellega meenub vana hea anekas, et Mari ei ole lits, no andke andeks 😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 26. aprill 2024 at 14:49

        Ma ei tea seda õnneks 😀

        • Avatar
          Vasta Angelika 26. aprill 2024 at 15:54

          Mul pole muud öelda, kui olgu Jeerum temaga!

          • Mallu
            Mallu 26. aprill 2024 at 16:59

            🙏