Uncategorized

oot, misse Missha on?

18. juuli 2015

Kas teie teate, mis on Missha (LINK) ? Missha on üks Korea kosmeetika bränd, mille kohta on mul ainult kiidusõnu öelda. Nagu ma siin ükspäev (eile?) rääkisin, sain ma neilt suure kingikoti, mille sees oli oi jeerum, kui palju tavaari. Seal peitus ripsmetušš, näohoolduse komplektike, jumestuskreemi laadne toode, meigikinnitaja, kontuurimiseks mõeldud vedelik, peikepulk, mingisugne naljakas pintsel, millega ma midagi teha ei oska ja mõnus puhkuseks vajalik komplekt, kus siis kehakreem, päiksekaitse, aloe kreem ja duššigeel.

missha

Ma olen selline inimene, et kui ma midagi uut saan, siis ma pean KOHE seda kasutama. Olgu need näiteks uued püksid, mida kohe kandma pean hakkama, uus käekott, kuhu kohe asjad sisse tõstan või loomulikult ka uus meigividin. Ikka tahan nuusutada ja proovida ja katsuda ja katsetada. Selle poolest ei ole ka vist imelik, et ma terve eilse ja tänase päeva Missha kraami näppinud olen ja vaadanud, mis näo ma endale sellega ette joonistada oskan. missha2

missha3Tuli välja, et sellise näo oskan. Kasutasin siis põhimõtteliselt ainult Missha kraami, v.a huulepulk, põsepuna ja kulmupuuder, sest selliseid tooteid mul lihtsalt pakendis ei olnud ja pidin “omade jõududega” kaasa aitama. Igatahes ma mõnest asjast räägin siis teile ka :))missha6

missha 3Ripsmetušš (LINK) nõudis minult mitu-mitu kihti, aga ma arvan, et asi on selles, et see on selline pigem vedelapoolne tušš, mis mõne aja jooksul tahkemaks muutub. Igatahes mul on küll nii, et mõned tuššid muutuvad ajaga justkui…mugavamaks kasutada. Igatahes ei olnud mul täna pikema mukkimise vastu midagi, sest õues sadas vihma, Mari magas ja Kardo mängis oma telekamängu.

MISSHA M Mega EX-Volume Mascara ripsmetušš maksab 14 € ja lubab nukulikult pikki ripsmeid. Toode on parabeeni, õlide, ja GMO vaba. Kõlab üsna hästi, aga mulle meeldiks veel, kui seal oleks kirjas, et pole ka loomade peal testitud. Ma üritasin googeldada ja välja uurida, kas nad on loomade peal testiv bränd või mitte, aga üks väidab seal üht ja teine teist. Seega, ma ei tea. Kui on, võiksid nad selle ju pakilegi kirja panna. Kui ei ole, siis võiks olla :))

Tuššil on muuseas üsna naljaka kujuga hari, aga sellega on tõepoolest mugav ripsmeid värvida. Eriti just ülemisi, alumistega pean veel natikene kätt harjutama. Aga mis mulle tõesti väga-väga meeldib on see lahe pakend. See sillerdab nii ilusti ja näeb tõepoolest kuidagi uhke ja kvaliteetne välja. Mõnusalt raske on ka.

missha8

See väike Super Aqua kreemike on pärit sellest kinkekomplektist (LINK), mis on praegu poole odavam ja maksab ainult 6.45€. Ma ostaksin selle kohemaid endale proovimiseks, sest kuigi ma praegu olen ainult kreemi kasutanud, lõhnab see nii hästi ja imendub nii kiiresti, et kasutasin seda täna enne meikimist. Kes ise katsetada ei soovi, siis selline komplekt oleks ka armas kingitus, nii et vutt-vutt, kuni 50% soodukas veel peal on!

Kreem ise sobib muuseas kõikidele nahatüüpidele ja lubab nahka niisutada, ilma seda rasvaseks tegemata. Üks peamisteks koostisosadeks on ahvileivapuuekstrakt. Kas te teadsite, et just ahvileivapuud kutsutakse elupuuks, sest see sisaldab 90% vett ja säilitab suurepäraselt niiskust. Veel sisaldab see sellist taime nagu harilik alang, mis on samuti tuntud enda omaduse poolest niiskust säilitada. Taim ise kasvab üldiselt väga kuumas ja kuivas pinnases, mistõttu niiskustaseme hoidmine on talle eluvajalik omadus.

Mis mulle aga selle kreemi juures väga meeldib, on see, et ta ei kleepu absoluutselt! Imendub kiiresti ja nahk jääb mõnusalt siledaks, mitte kleepuvaks. Suur topsik kreemi maksab 28.90€ SIIN. Üsna kopsakas hind, aga kuna see on nii naljaka koostisega, siis sain mina oma väiksest purgikesest vaid näpuotsa suuruse kreemitilgaga terve näo ära kreemitatud. Seega julgen pakkuda, et kestab kaua! Kes aga suurt purki kohe osta ei tihka, siis nagu mainisin, väike komplekt on poole odavam kui muidu!

missha10Super Aqua tootesarjast veel üks huvitav asi – meigikinniti. Mul ei ole elusees sellist asja enne olnud, seega ei oska ma seda mitte millegagi võrrelda. Samuti kasutasin ma seda täna esimest korda ja seetõttu ei oska ma ka öelda, kas see mul meiki kauem näos hoiab või mitte, aga seda ma tean küll öelda, et jumala mõnus on seda endale näkku piserdada. Nagu sajaks mõnusat ja kergelt lõhnavat vihma.

Nagu pildilt natukene näha, on toode üsna naljaka “tarretise tekstuuriga”, mida muidugi pihustades tunda ei ole. Küll aga lubab toode 100% niisutada, puhastada ja meiki kinnitada. Kui pihustad seda puhtale nahale, mõjub see nagu niisutav toonik, kui pritsid seda aga meigitud nahale, töötab ta kui meigikinnistaja. On ju cool?

100 ml toodet maksab 15.90€ SIIN. Muuseas, Super Aqua tooteid müüakse ka Tallinna ja Tartu kaubamajas, nii et kellel huvi on, aga enne omal nahal testida ja katsuda soovib, siis tasub sammud sinnapoole seada.

puuder1

Last, but not least, tahan ma teile tutvustada oma uut lemmiktoodet! Pole minu silmad enne nii lahedat….jumekat? Ma ei tea isegi, kuidas seda kutsuda, aga see on selline imeliselt kergesti imenduv, hajuv ja kattev meigialuse looja, et ise ka ei usu! See väike padjakene on teiselt poolt selline natukene kumjas, aga hästi siidine materjal, millega peab õrnalt siis sellele “puudri” osale vajutama. Nõnda tuleb sealt just paras kogus vedelikku, mida tupsutades enda näole kanda. Peitis kottis silmaalused, punnid, punetavad kohad ja isegi selle laigu, kus mul kunagi ohatis oli ja mis mitte kuidagi ära kaduda ei soovi.

Samamoodi ei jäta see nahka kuivaks, vaid mõnusalt värskeks. Ei tekita ka sellist maski efekti, kuigi jume teeb superklaariks. Jessake, ma ei tea rohkem positiivseid sõnu, muidu räägiks edasi, aga minu meelest on see toode imeline. Nojah, KÕIGE imelisem oleks ta siis, kui ta oleks looduslik, aga ta tegi mu nii ilusaks, et ma annan seekord selle andeks.

Ja kas teate, see toode on lausa kolm ühes! Ta niisutab nahka, katab ebatasasused ja omab lausa 50 SPFi! Mida muud sa veel ühelt jumekalt tahaksid? Noh, peale selle, et ta võiks ka pesu triikida ja põrandaid pühkida.

Toode ise maksab muidu SIIN 16.90€, aga kui see otsa saab, ei pea kohe jälle 17 eurot välja käima, vaid saab osta ainult uue sisu, mis maksab poole vähem, ainult 8.90€ SIIN.

puuder2

missshaa7Muuseas, pitsat ma pole ikka tegema hakanud, sest jäin selle postituse tegemise lõksu. Nüüd ausalt hakkan kohe pitsat tegema. Ahjaa, seda ütlen ka, et ma tahaksin ülemiselt pildilt nähtud laheda riidest koti ja selle reisikomplekti kellelegi teist kinkida, kus sees siis kehakreem, duššigeel, päiksekreem ja aloekreem. Seega väike küss ka – kas olete Korea kosmeetikat proovinud?

PS! Keegi pliis lohistage mind kööki, ma ju ei viitsi pitst teha, appi!

Loe ka neid postitusi!

104 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Hedvig 21. juuli 2015 at 08:57

    Proovinud ei ole, aga nüüd tahaks küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 20. juuli 2015 at 19:18

    Enda teada siiani veel Korea kosmeetikat proovinud
    ei ole. Aga pitsa isu tuli küll peale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 20. juuli 2015 at 13:58

    Ausalt öeldes enne sinu blogi
    lugejaks hakkamist polnud ma sellise
    asja pealegi tulnud, et nt Korea
    kosmeetikat kasutada 😀 Olin ikka
    pigem Eesti- ja Euroopamaine võinii.
    Aga sa nii tihti kiidad erinevaid
    Aasia brände ja tooteid, nii et suure
    põnevusega prooviksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly R 20. juuli 2015 at 13:13

    Esiteks pean mainima, et olen Teie blogil kogu aeg silma peal hoidnud, ning lugenud- väga kihvt blogi! Ning näed tõesti
    Suurepärane välja- väga kaunis Naine!
    Antud postitus tekitas suurt huvi Korea kosmeetikat proovida! Varem ei ole antud kosmeetikat proovinud, kuid nüüd peaks
    endale soetama antud tooted ja proovima omal nahal asjal ära :))

  • Avatar
    Vasta Inks 20. juuli 2015 at 10:16

    Ma lihtsalt pean 1kord seda ütlema, et sõna dušš/tušš käänatakse dušš/duši/dušši. See viga käib nii paljudest postitustest läbi, et
    hakkas lõpuks häirima ja üks väga tore blogija/ajakirjanik ei tohiks endale selliseid kirjavigu lubada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 20. juuli 2015 at 09:42

    Nii palju kui ma neid totsikuid
    uurinud olen, mis ma endale peale
    määrin, siis arvan, et ei ole
    proovinud Korea kosmeetikat 🙂 .

  • Avatar
    Vasta Karoliine 20. juuli 2015 at 08:42

    Ei ole, aga sooviks proovida:)

  • Avatar
    Vasta daria 19. juuli 2015 at 22:27

    Innisfree on üks lemmikuid, nende bb kreem oli alati
    kaasas, nüüd katsetan Madaraga, sest ei viitsi ebay-ist
    osta. Aga kuna Meonist saab ka midagi skoorida, hetkel
    meigikotis elab Innisfree värvitu puuder, millest sa kunagi
    ka siin kirjutasid (rohelises karbikeses).

  • Avatar
    Vasta Kerstin 19. juuli 2015 at 21:52

    Korea kosmeetikaga ei ole kokku puutunud, aga nii palju kiidusõnu on erinevate brändide kohta tulnud, et kindlasti peaks mõned
    katsetused tegema 😛

  • Avatar
    Vasta Britt 19. juuli 2015 at 21:25

    pole proovinud Korea tooteid, aga seda jumestuskreem vms. tahaks küll proovida. eriti kuna sel on hea süsteem- saab otsa,
    ostad uue täite lihtsalt mõistliku hinna eest. Hetkel kasutan Artdeco mineraalpuudrit ja ka kindlasti üks osa sellest miks olen
    seda juba mitu korda ostnud, peale selle, et ta mulle muidugi meeldib ka, on see, et saab odavamalt lihtsalt täite osta.

  • Avatar
    Vasta Eneli 19. juuli 2015 at 20:44

    Sellisest firmast ei tea miskit, kuid proovinud olen erinevad Koera maske, mis on justkui niisked savrätikud, mis on näo kujuga ja
    paned näkku nö likku 😀 Super mõnusad ja mugavad asjad on küll!

  • Avatar
    Vasta M 19. juuli 2015 at 20:38

    Kusjuures ei ole proovinud, aga see võit kuluks niii nii marjaks ära, sest kõik asjad on otsa saamas/saanud ja augustis tuleb low-
    budget reisike soojale maale ka! No loosijumalad, olge seekord armulised!;)

  • Avatar
    Vasta Kai Puusepp 19. juuli 2015 at 18:29

    Olen vist jäänud mugavustsooni ja ikka ja jälle
    aina ostan harjumuspäraseid tooteid. Seega
    hea meelega prooviks miskit muud, Koreast 🙂

  • Avatar
    Vasta Mimps 19. juuli 2015 at 18:00

    Ei ole Korea tooteid varem küll proovinud, või vähemalt mitte enda teada 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. juuli 2015 at 17:51

    Ei olnud samuti kuulnudki sellisest firmast ja
    pole kasutanud ennem Korea tooteid. Väga
    tore oleks midagi uut katsetada ja vb leida
    endale uus lemmik 😛

  • Avatar
    Vasta Karin 19. juuli 2015 at 15:09

    Ei ole proovinud, aga siit-sealt olen kiitvaid sõnu kuulnud küll, nii et prooviks hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 19. juuli 2015 at 14:14

    Ei ole kasutanud Korea kosmeetikat, aga selle jumeka peaks küll ära testima. Olen proovinud väga paljusid jumekaid, kuid kõikd
    teevad naha nii kuivaks, ketendavaks, ei jää hästi peale, laiguline ja mida iganes veel.. Ehk on see siis nii hea, nagu kiidad.

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. juuli 2015 at 14:06

    Ei ole proovinud, aga kuna sa jäid väga rahule, tahaks
    nüüd ise ka proovida 😀

  • Avatar
    Vasta Gerda 19. juuli 2015 at 13:50

    Olen Korea kosmeetikast proovinud
    komedoonidevastast geeli, töötas hästi.
    Riidest kott on nii armas, ei tea, kas seda
    niisama ka tellida saab, kodulehelt ei leidnud…

  • Avatar
    Vasta K 19. juuli 2015 at 12:09

    Ei ole veel proovinud, aga suure huvi oled nüüd tekitanud küll 😀

  • Avatar
    Vasta Aire 19. juuli 2015 at 11:43

    Ei ole proovinud, aga selliste kiidusõnade põhjal sooviks proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarika 19. juuli 2015 at 11:22

    Olen proovinud Korea kosmeetikat ja see meeldib väga mulle. Põhiliselt meeldivad brändid on Tonymoly, Holika Holika ja Mizon.
    Kindlasti proovin ka Missha ära.

  • Avatar
    Vasta D 19. juuli 2015 at 11:03

    Mina ei ole kasutanud, aga klikisin kohe sinu antud viidetele, et siis lähemalt uurida, millega tegemist.
    Postitus põnev, nii, et kui siit õnn ei naerata, peab palgapäeval midagi ikkagi soetama 🙂

    PS: Su hansaposti reklaamid käivad suht pinda, vajutan ma kuhu tahes, kogu aeg tuleb see ette, isegi kui
    X-le vajutan. FIX IT PLEASE! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. juuli 2015 at 11:14

      Mul ei ole siin midagi fixida, ma ei saa seda muuta, see on reklaamiagentuuri peale pandud mingi kampaania 🙁

      • Avatar
        Vasta D 20. juuli 2015 at 10:18

        Praegu, et siia jõuda pidin ma 4 korda hansaposti tabi kinni panema :/

  • Avatar
    Vasta Helena 19. juuli 2015 at 10:52

    Olen ainult ühte BB-kreemi proovinud, mis kahjuks ei
    sobinud. Meil plaan Kreekasse kuu lõpus minna. Seega
    see väike kotikene kuluks marjaks ära küll :P.

  • Avatar
    Vasta Liisa 19. juuli 2015 at 10:25

    Korea kosmeetikaga kokku puutunud ei ole,
    küll aga kuluks selline reisikomplekt ära –
    varsti sean sammud taaskord Taimaa poole! Ja
    riidest kotid on mulle viimasel ajal meeletult
    meeldima hakanud ja see on veel eriti kihvt!
    ?

  • Avatar
    Vasta Moona 19. juuli 2015 at 09:08

    Häh, oleme ses osas ikka sarnased, et kui uus asi, siis
    tuleb kohe proovida. Minu poolest võib näiteks poe
    toidukraam ära ka sulada aga kui ma midagi endale
    ostnud olen, siis tuleb koju jõudes see veekord peegli
    ees üle vaadata ja kohe 🙂 aga see selleks, Korea
    kosmeetikat ma kasutanud pole.

  • Avatar
    Vasta Niru 19. juuli 2015 at 09:08

    Ei ole proovinud sest see kuidagi ei kutsu proovima,
    aga eks peab oma eelarvamustest jagu saama ning
    võimaluse andma. Muidu meeldib küll kõikke uut
    katsetada kohukestest kosmeetikani.

  • Avatar
    Vasta Liisa 19. juuli 2015 at 05:18

    Korea kosmeetikast olen vist ainult
    mingit huulekoorijat proovinud. 😀

  • Avatar
    Vasta Monika 19. juuli 2015 at 02:23

    Korea kosmeetika meeldib väga, ootan hetkel CosRX-i AHA ja BHA hapetega näoseerumied, aga ka Missha on suur lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena Heinpalu 19. juuli 2015 at 01:19

    Ei ole proovinud.

  • Avatar
    Vasta Keiti 19. juuli 2015 at 00:48

    Olen proovinud ainult jalamaski, ent sellega piirduda ei tahaks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. juuli 2015 at 00:19

    Ei ole

  • Avatar
    Vasta Kaja 19. juuli 2015 at 00:18

    Korea meigitoodetega pole t6esti kokku puutunud ja sinu postitust lugedes tekkis suuur huvi…..

  • Avatar
    Vasta kaire 19. juuli 2015 at 00:06

    T(d)ušš – t(d)uši – t(d)ušši !!!

  • Avatar
    Vasta Cesilia 18. juuli 2015 at 23:50

    Ei ole proovinud, aga kindlasti tahaksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Mann 18. juuli 2015 at 23:39

    Ei ole proovinud.

  • Avatar
    Vasta Getter 18. juuli 2015 at 23:24

    Ei ole Korea kosmeetikat proovinud. On mingi eelarvamus, et see on hirmus kahjulik ja mürgine… Aga paistab, et polegi nii hull see
    asi 🙂 Julgeks proovida küll nüüd.

  • Avatar
    Vasta Anette 18. juuli 2015 at 23:16

    Ei ole proovinud, aga päris põnev tundub küll ?

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 18. juuli 2015 at 23:01

    Ei ole kunagi proovinud, aga oled isu peale
    ajanud 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. juuli 2015 at 22:54

    Ei ole proovinud. Aga neil on tihti imearmsad pakendid
    oma toodetele.

  • Avatar
    Vasta keiu 18. juuli 2015 at 22:33

    Ei ole enne proovinud. Tekkis huvi kyll kui lugesin.

  • Avatar
    Vasta Kats 18. juuli 2015 at 22:09

    Ei ole!

  • Avatar
    Vasta Krissu 18. juuli 2015 at 22:08

    Ei ole varem proovinud, aga prooviksin hea
    meelega.

  • Avatar
    Vasta Iris 18. juuli 2015 at 22:05

    Ei ole proovinud.

  • Avatar
    Vasta Krrr 18. juuli 2015 at 22:04

    Ei ole Korea tooteid kasutanud, aga ülima heameelega prooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 18. juuli 2015 at 22:00

    Kasutan! Selline tore firma nagu Etude House, nende
    perfect brow kit on mul absoluutselt alati kaasas,
    ideaalne kulmupuuder ja pisike armas karp ka ja tõesti
    tõesti soovitan, väga lihtne ja mõnus kasutada, püsib
    ka hästi. Meoni lehelt saab tellida ja Ebayst ka ja Etude
    House enda kodulehelt ka.

  • Avatar
    Vasta Reti 18. juuli 2015 at 21:47

    Ei ole varem proovinud Korea kosmeetikat,
    aga kindlasti tahaksin kasvõi üks kord
    proovida kui mitte rohkem 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 18. juuli 2015 at 21:43

    Ma ei ole,varem Korea toiteid kasutanud.
    Jumestusasju ma peaaegu ei kasutagi, kui, siis ainult
    ripsmedushi ja näokreemi. Näokreem vist pole ka
    jumestuskraam tegelikult. Aga kehahooldustooteid
    kasutan küll. 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 18. juuli 2015 at 21:40

    Ei ole proovinud, aga oleks suur soov proovida

  • Avatar
    Vasta Mari 18. juuli 2015 at 21:37

    Ei ole korea meigitootid proovinud, aga kuulnud olen küll. Minu mäletamistmööda olid neil BB kreemid enne kui meil ja tegelikult
    väga ei imesta, et selle ühe toote spf 50 oli, sest asiaatidel on valge nahk väga hinnatud ja üleüldse iluideaaliks. Ja no mulle
    kreemitada end meeldib ja kangast kotid ka rokivad, et jah, palunaitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. juuli 2015 at 21:35

    Ei ole proovinud, aga suurima hea meelega
    prooviks!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. juuli 2015 at 21:28

    Ei ole Korea tooteid proovinud ning üldiselt oman üldse väga vähe meigitooteid, kuid see päikesekreem ja aloe kreem ahvatleb
    küll väga. Ilusate ilmadega on need kaks toodet justkui rusikas silmaauku!

  • Avatar
    Vasta Katre 18. juuli 2015 at 21:26

    Ei ole proovinud.

  • Avatar
    Vasta Helerin 18. juuli 2015 at 21:22

    Korea kosmeetikat ei ole proovinud. Aga huvi tekkis
    kyll!!?

  • Avatar
    Vasta Avely 18. juuli 2015 at 21:19

    Proovinud ei ole, aga tahaks küll:).

  • Avatar
    Vasta Velve 18. juuli 2015 at 21:17

    Mina pole Korea kosmeetikat kasutanud, aga proovida tahaks küll, sest sa kirjutad nendest toodetest nii ahvatlevalt!

  • Avatar
    Vasta Maris 18. juuli 2015 at 20:53

    Just katsetan esimest korda Koera näokreemi firmalt Mizon. Olen üle kuu aja kasutanud ja pean tõdema, et väga hea kraam on
    🙂
    Btw, mingi värk on su blogiga – nii kui kuhugi klikata (nt kommentaari lahtrisse, et kirjutama hakata), viskab uues aknas Chanz
    kasiino lehe lahti. Jälle miski reklaami värk su lehega seotud?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2015 at 21:01

      Jaa, mul endal teeb sama asja. See on jah reklaamifirma pandud sinna, ma ise seda ära võtta ei saa, aga tasub loota, et varsti saab see kampaania läbi ja saab rahus klikkida 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 18. juuli 2015 at 20:49

    Kahjuks pole olnud veel võimalust proovida,
    aga olen mitu korda nende lehel piilumas
    käinud kuid ostmiseni pole veel jõudnud ?
    väga äge oleks omada siukest komplekti ?

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 18. juuli 2015 at 20:48

    Olen kuulnud, ei ole proovinud kuid väga
    tahaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 18. juuli 2015 at 20:47

    Ei ole proovinud.
    Mind ka köidavad nö erilised kreemitopsikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Veronika 18. juuli 2015 at 20:43

    Ei ole proovinud, aga heameelega prooviksin, kui antakse võimalus 🙂

  • Avatar
    Vasta Meryt 18. juuli 2015 at 20:40

    Jah,olen küll. Praegu vannitoas TonyMoly näomaskid olemas 😉

  • Avatar
    Vasta Marsella Tammes 18. juuli 2015 at 20:40

    Ei ole proovinud, aga tekkis väga huvi nende toodete vastu :

  • Avatar
    Vasta H 18. juuli 2015 at 20:36

    Ei ole proovinud. V.a buduaari ajakirjast olen selle
    kohta lugenud.

  • Avatar
    Vasta Marilyn Ivask 18. juuli 2015 at 20:36

    Mina pole Korea kosmeetikat proovinud, kuid
    võimalusel teeksin proovi küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 18. juuli 2015 at 20:35

    Pole proovinud, aga sooviksin küll 🙂

  • Avatar
    Vasta ilona 18. juuli 2015 at 20:34

    Ei ole proovinud.Loodan et õnn neratab ja õnnestub ka kogeda Missha tooteid;)

  • Avatar
    Vasta meow 18. juuli 2015 at 20:34

    Sa oled sellel viimasel pildil nii kaunis!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2015 at 20:39

      No aitüma sulle!

  • Avatar
    Vasta Mare 18. juuli 2015 at 20:33

    Ei kahjuks veel ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Mustriks 18. juuli 2015 at 20:29

    Esimest korda kuulsin ja Lugesin sinu blogist

  • Avatar
    Vasta Kerstin 18. juuli 2015 at 20:20

    Ei ole proovinud, Sinu postitusest sain sellest firmast üldse esimest korda kuulda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 18. juuli 2015 at 20:19

    Pole proovinud aga tahaks

  • Avatar
    Vasta M 18. juuli 2015 at 20:18

    Nagu enamik sinu blogi lugejatest, siis ka mina pole
    varem Korea kosmeetikat proovinud. Võibolla
    seetõttu, et pole kättesaadav olnud, võobolla
    seetõttu, et ei julgeks võõrast kraami enda peal
    katsetada kui selle kohta varem kuulnud pole. ☺ Ja
    ega hetkel pisikese beebineiu kõrvalt väga
    meikimiseks aega ei jäägi, hea kui päeva jooksul korra
    peeglisse saan piiluda ?
    Aga väga hea ja põhjalik postitus! ? Loodan, et said
    oma pitsa valmis. Oh kuidas tahaks kaa, aga kohe
    üldse ei viitsi teha ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2015 at 20:25

      Ma ütlen ausalt, et ma loobusin pitsategemise ideest, laiskus võitis 😀

      • Avatar
        Vasta Kristi 18. juuli 2015 at 20:34

        Mul käis mees pitsa järgi, mul ka täna laiskus peal 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. juuli 2015 at 20:17

    Pole olnud võimalust proovida ja mulle
    tundmatu bränd ka aga nüüd jääb nimi meelde
    ja kui letis näen siis süvenen kindlasti!

  • Avatar
    Vasta ents 18. juuli 2015 at 20:17

    Eiiii ole aga ma räigelt tahaksin. Ja selle näokreemi
    tellin kohe ära ( ma loodan et ikka saab tellida !!??)

  • Avatar
    Vasta Keiti 18. juuli 2015 at 20:15

    Kahjuks pole proovinud ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. juuli 2015 at 20:14

    Ei ole kunagi proovinud mitte ühtegi
    Korea kosmeetikatoodet ..pole
    ausaltöeldes kuskil poes ka silma
    hakanud ühtegi asja kunagi, muidu vb
    isegi oleks uurinud ja midagi ostnud.

  • Avatar
    Vasta Egle 18. juuli 2015 at 20:14

    Ei ole proovinud veel Korea tooteid enda teada 😀

  • Avatar
    Vasta Krista 18. juuli 2015 at 20:13

    Mis toonis Sul see “jumekas” on? 🙂

    • Avatar
      Vasta Krista 18. juuli 2015 at 20:19

      Jaa siis guugeldades ma sain teada, et see naljakas pintsel on põhjapintsel BB-kreemi jaoks 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 18. juuli 2015 at 20:24

        Oooo, no okei, eks ma siis proovin 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2015 at 20:28

      Nr 21, ehk siis kõige heledam 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. juuli 2015 at 20:12

    Proovinud ei ole aga uudsihimu
    proovida on nüüd küll rohkem ja tonn
    peale. 🙂

  • Avatar
    Vasta Janeli 18. juuli 2015 at 20:04

    Ei ole proovinud ,:)

  • Avatar
    Vasta Käthlyn 18. juuli 2015 at 20:04

    Ei ole kasutanud aga võita ju võib proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kateriin 18. juuli 2015 at 20:03

    Ei ole katsetanud kunagi ühtegi Korea
    kosmeetikatoodet, aga Sinu poolt kirjeldatud tooted
    kutsuvad nimetatud brändi tooteid lähemalt uurima 🙂

  • Avatar
    Vasta Ege 18. juuli 2015 at 20:01

    Ei ole kahjuks proovinud Korea kosmeetikat, aga tahaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Anelle 18. juuli 2015 at 20:01

    Proovinud ise ei ole, aga nüüd tekitasid sellise huvi, et
    kingikotist ära küll ei ütleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 18. juuli 2015 at 20:00

    Olen igasuguseid kosmeetika tooteid
    proovinud,kuid ükski pole siiani veel Korea
    oma olnud.
    Hea meelega katsetaks ära,sest sinu poolne
    reklaam on väga hea 😉

  • Avatar
    Vasta Viia 18. juuli 2015 at 20:00

    Kahjuks ei ole aga tahaks nii väga proovida. Muidugi
    meikida mina end üldse ei oska, hea kui sirged kulmud
    ja korraliku lainerjoone silmadele saan. Üleüldse mu
    meigikott on üsna tühi, vajaks täiendust küll aga ei
    teagi mida mul vaja oleks ja mida mitte. Natuke hädas
    olen, seega oleks väga abiks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 18. juuli 2015 at 19:59

    Pole kunagi proovinud aga võiks!

  • Avatar
    Vasta Pille. 18. juuli 2015 at 19:56

    Pole kunagi proovinud. Olen selline kartlik ja
    kõike ei raatsi vaid proovimise mõttes osta.
    Ideaalne,kui saaks proovida.

  • Avatar
    Vasta Katrina 18. juuli 2015 at 19:56

    Pole varem proovinud, seega nüüd ju
    võiks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Silvia 18. juuli 2015 at 19:56

    Ei ole kunagi Korea kosmeetikat proovinud:)

  • Avatar
    Vasta Ma 18. juuli 2015 at 19:55

    Mina ei tea midagi Korea
    kosmeetikast, aga see meigikinnisti
    ja jumestuskreem väärivad sinu jutu
    järgi kindlasti põhjalikku süvenemist!!

  • Avatar
    Vasta Aire 18. juuli 2015 at 19:51

    Mina ei ole proovinud, aga tahaks küll ! Et siis jääme lootma õnnele, et osutun võitjaks ja soovid täituvad, sest ma niiiiiniiiii väga
    soovin seda . . 😀 Kusjuures ma pole isegi kuulnud sellest midagi, aeg on vist koopast välja tulla ..

  • Avatar
    Vasta Kaia 18. juuli 2015 at 19:50

    Mina olen proovinud Meoni koorivat jalamaski. Seda kurkikuulsat, mis jalad narmendama paneb. Superhea toode, toimib väga
    hästi!

  • Avatar
    Vasta Inx 18. juuli 2015 at 19:47

    Mul tuli nüüd ka pizza isu. Enda teada ei ole Korea kosmeetikat proovinud aga võita sooviks küll :).