NALJAKAS

mulle hakkas Taukar meeldima

14. september 2017

Mul pole iial olnud mingisugust seisukohta Taukari kohta. Ma isegi ei tea ühtegi tema laulu, ma ei kuula raadiot, ma ei tea isegi temast väga palju rohkemat, et kui ta on mingi popp laulja. Kas ta laulab seda “Kaua kaua”?!  Kui jah, siis see on ainuke, mida ma tean.

Täna tulin ema sünnapidustustelt koju ja panin taustaks mängima mingil põhjusel kolmeraudse, mida ma muidu iial ei vaata. Kes ei näinud, siis jutuks tuli teema, et miks üldse meedia teeb neid naeruväärsete pealkirjadega postitusi. Teate küll. Umbes kui mina läheks ööklubisse, siis kollane meedia teeks postituse “MALLUKAS OTSIB UUT MEEST?”. Klikimeedia, nagu seda kutsutakse. Ma tean sellest omajagu, sõbrakesed, ma olen DELFIS töötanud, mis on minumeelest kollase meedia kõige sügavam perseauk. Võib-olla käsikäes õhtulehega.

Külalisteks olid Taukar ja Krista Lensin.

Mulle üldse üldiselt inimesed ei meeldi ja ma alati EELDAN, et mulle inimesed ei meeldi. Näiteks Taukarist mõtlesin ma enne, et ah, mingi random tiinekate iidol, suvaline vend. Ei meeldi!

Lensinist ma teadsin juba enne, et ta natukene imelik on, sest ma kunagi nägin teda mingi seltskondade kohtumisel ja kui ma ütlesin, et jaa, ma töötasin ka kunagi ajakirjade kirjastuses, siis ta ütles mulle mälus peaga ja miskipärast titehäälega: “AWWWWW, sind vallandati vääääää?” ja tegi miskil põhjusel duck face’i.

Ühesõnaga, see sellleks. Rohkem kokkupuuteid mul pole ei kummagagi olnud ei ole, lihtsalt eos, ei tundnud erilisi sooje suhteid kummagi suhtes.

Peale tänast Kolmeraudset sain ma vähemalt väikse crushi Taukari suunas. Kollane meedia võib nüüd julgelt kirjutada, et mu abielu on karil ja ma olen Taukarijahil. Igatahes see saade oli täna NII naljakas! Kes saab, vaadake järgi, raudselt on kordus ka kuskil saadaval.

Teema sai alguse sellest, et Taukar on “Septembris ei joo” üks reklaamnägudest, aga julges juua ühe alkovaba õlle. Sellest tegi Delfi ajakirjanik loo pealkirjaga ala “PALJASTUS: TAUKAR LIBISTAS ÕLLE?”. Küsimus oligi, et kui juba pealkiri valetab, kas see ei olegi siis otseselt lugejale valetamine. Nähtavasti võib suva, mida väita, kui küsimärk taga on.

Jah, ma tean, et ajakirjas töötades sa peadki nii tegema, mina ka pidin, ülemus käskis. Aga Lensin pani seal saates ikka mega hullu. Tõmbles ja närvitses, ise kriisates “SEE ONGI KLIKIMAAILM!!” ja rüseles seal, ise hüsteeriliselt naerdes, nagu ta oleks ka ise alkovaba septembriga kaasa läinud, aga asendanud selle tera kangema kraamiga(?). Hullematel hetkedel nägi ta välja, nagu keegi nähtamatu oleks teda kõditanud ja ta üritaks vastu rabeleda. Ma saan aru, et mõni ongi temperamentsem kui teine, aga inimene, kes peaks olema selles teemas juba vana kala, võiks siiski igas olukorras rahulikuks jääda. Eriti, nagu ta pidevalt isegi rõhutas, olles Kroonika peatoimetaja.

Teate seda värki, et kui keegi juba ei meeldi, siis jätab kõik tema juures väga halva mulje. Mul juhtus sama asi. Ma ei tahaks inimese välimust tegelikult üldse kommenteerida, sest see pole üldse ilus ja üldiselt öeldakse, et välimus pole enda teha, aga noo see “mu terve näonahk on patsikummiga mu krunni sisse tõmmatud” pingul look on küll vähemalt temapoolse nõusolekuga kirurgi abiga saavutatud(?). Jeesus, Krista, me ju kõik näeme, et sa oled pingul nagu nunna püksikumm. Võib-olla ma praegu ainult mainin seda, sest see tuli mulle üllatusena, et ta ennast nii prinki ära tõmmata lasknud on, mitte, et see minu asi oleks. Andke eos andeks, lihtsalt jäi nagu silma.

Ja soovituseks prõuale  – kui sa ei taha, et inimesed kommenteeriksid seda, kui vana sa oled, siis lõpeta endast poolen nooremate poole pöördumine sõnadega ” armas lapsuke”, “kullake” ja muud alavääristavad sõnad, millega sa üritad rõhutada, et sinu vastasistuv isik on kuidagi lollim ja noorem kui sina. Paraku jättis Taukar oma segaduses naeratusega palju parema mulje, kui kriiskav Lensin. Ausõna, mida ta rüseles seal? Nagu mingi vihane penskar, kes vahepeal hüsteeritses, siis tuli meelde, et omg, ma olen telekas, naeratan nii palju kui botox võimaldab*.

Ma oleks ka segaduses, kui ma üritaks rääkida ja mingi kriiskav mutt mu iga sõna vahele kiljuks “SEE ON KLIKIMEEDIA! Ma olen kroonika peatoimetaja!”. Rahu, Krista. Me teame…

Saate! aru. Mina. MINA, kes rääkis just sellest, kuidas mu (sisemised) mokad sünnitusel teadmata kadunuks jäid. Vana hea labane mina! Isegi mina olen šokis, kui lollakas(?) võib üks inimene telekas tunduda. See juba on midagi. Ja mina isiklikult nõustun sellega, et Taukar ei teinud midagi valesti oma alkovaba õlle rüübates. Mis mõttes, et “mis mulje see jätab”? Samahästi oleks see võinud olla pruun mullidega limonaad vms. Paljud asjad näevad sarnased välja, aga kui inimene on avalikus kampaanias lubanud kuu kaine olla, ju siis ta mõistab, et kuulsusena teda ikka märgatakse ja peab oma sõna. Jeesus nagu, on alles poleemika!

Ps! Taukar. Kui sõbraks tahad saada, anna teada, ma nüüd olen lõpuks sellele avatud. Sa oled kindlasti kaua oodanud.

Ps2! Täna õhtul on TV3 pidu ja ma pean vist terve õhtu Lensini eest põgenema 😀 #sorrynotsorry.

*Plz mitte kohtusse anda, Lensin, vb sul oli juba eos selline pingul ja imelik nägu. Sellisel juhul sry, kullake, armsake, tibuke, tütreke, tädike. Oleme sõbrad edasi. I love you täiega naq!

Pilt: Kolmeraudse kuvatõmmis

Loe ka neid postitusi!

65 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kerli 4. oktoober 2017 at 08:17

    No jummmel!!
    Selliste postituste pärast peab ikka käima ja uudistama aeg ajalt!
    Sa oled niii äge naine ikka Mallukas!! Super postitus 😀 naersin lolliks end peaaegu 😀

  • Avatar
    Vasta murulane 25. september 2017 at 10:09

    Ei taha kellegi kohta miskit öelda,kõik väärivad kohta siin päikese all ja igaühe jaoks on kuskil keegi…Aga muig-muig: Mihkel Raud ja Krista Lensin võiksid emotsioonide- ja kätevehklemise võistluse korraldada.Ei tea kohe, kumb võidaks!

  • Avatar
    Vasta Issarist 18. september 2017 at 17:57

    “Teate seda värki, et kui keegi juba ei meeldi, siis jätab kõik tema juures väga halva mulje. ”

    Mul on täpselt sama tunne sinu suhtes.

    • Avatar
      Vasta Issarist 18. september 2017 at 19:40

      Aa, selle teema kohapealt ma tegelt täitsa nõustun sinuga. Vaatasin ise ka Kristat ja mõtlesin, et ee.. Eh?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. september 2017 at 08:54

      No mis teha 😀

  • Avatar
    Vasta Else 17. september 2017 at 15:52

    Miks lensin näeb välja nagu kärsatanud kana? 😀 Ja miks ta nii närvis on seal intervjuul? 😀 Ilmselgelt saab aru et argumendid on nõrgad..
    Ja see kuidas ta Raua küsimustest manööverdab.. kõik ilmselge, siin pole midagist arutada.

  • Avatar
    Vasta Kris 17. september 2017 at 13:55

    Ma pole Su blogi regulaarne lugeja ja paljud Sinu reaktsioonid ja seisukohad ei haaku minu omadega absoluutselt, aga mulle ikkagi kuratlikult meeldib see mahlakas “otse ja omadega” stiil. Ja oskus ka iseenda üle naerda. See blogi pole ilmselgelt põhjuseta üks Eesti loetumaid.

  • Avatar
    Vasta eide 16. september 2017 at 15:25

    kol

  • Avatar
    Vasta r 16. september 2017 at 12:30

    Soovitan sama lõiku ükskord veel vaadata, rahulikult, ilma emotsioonideta.
    Ja mõtiskleda veidi, miks räägib alkovaba kuu kampaania reklaamnägu otseeetris õlle heast maitsest…
    Milline on selle lõigu tegelik sisu ja eesmärk…?
    Miks imestab aastate pikkuse meedistaari kogemusega inimene ajakirjanduses esineva küsitavuse üle?
    Asjad ei ole alati nii nagu nad esmapilgul paistavad 😉
    Ühele neist kolmest ennustaks küll suurepärast karjääri poliitikas…

    • Avatar
      Vasta T 17. september 2017 at 00:31

      Mis siis on selle õlle maistega? Kampaania eesmärk on mitte tarbida alkoholi, maitse võib kätte saada ka ilma alkoholita ehk siis alkoVABA joogiga. Milles probleem? Allpool keegi kommenteeris, et sisuliselt ei võiks ta ju avalikus kohas niimoodi mitte midagi juua: äkki on mahla asemel viinakoks? Äkki on kalja asemel tume õlu? Äkki on mullivee asemel Gin&tonic? Nii võib jäädagi loetlema ja Taukar janusse surra.

      • Avatar
        Vasta r 18. september 2017 at 14:55

        Ära palun solvu, aga Sinuga ei ole mõtet arutada antud teemal 🙂
        Kui mõistus ei küüni, siis ei küüni…ja ega peagi 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 18. september 2017 at 15:23

          Küündi*

          • Avatar
            r 18. september 2017 at 16:16

            Õigekiri on olnud üheks mu nõrgaks kohaks ja selleks ta ka jääb.
            See on asi milleni mina ei küündi…mnjah, küün, küüni, küüni 😀 oh jah…
            Tänan parandamast 🙂

  • Avatar
    Vasta RRR 16. september 2017 at 11:10

    Jummel, ma hakkasin mõtlema kõikide nende vaeste inimeste peale, kes on töötanud Lensini alluvuses. Kriiskas ja rabistas seal ja targemaks me ikka tema jutust ei saanud, seevastu Taukar rääkis väga head ja asjalikku juttu. Taukar 1, Lensin 0.

  • Avatar
    Vasta K. 16. september 2017 at 10:48

    Ka mina olen Lensiniga kokku puutunud. Kord olime sõbrannaga PADA järjekorras, kus oli kaks järjekorda: mobiilimakse ja sularaha. Mobiilimaksete järjekorras olime vaid mina ja sõbranna, sularahaga maksjate järjekord oli oma 20m pikk. Olime mobiilimakset sooritamas, kui seljataha ilmus Lensin kahe sõbrannaga, et tema tahab PADAsse sisse saada. Turvamees ütles jah, palun võtke järjekorda, pilet 5€. Sellepeale tegi Lensin suured silmad, et mis mõttes tema maksma peab. Kas turvamees teab ikka, kes ta on?

    Oeh! Kui sul aju oleks, siis mis sa sellega teeksid?

  • Avatar
    Vasta Lii 16. september 2017 at 09:00

    http://m.publik.delfi.ee/article.php?id=79521682

    Väga piinlik. Mis tal viga on ?

  • Avatar
    Vasta Marii 16. september 2017 at 07:26

    Ostsin eile Kroonika (noh, et lugeda ekslusiivset artiklit Taneli ja Kristeli suhtestaatusest.. pff, üks lehekülg) ja ma olin üllatunud. Kas see ongi Kroonika? No ma küll ei julgeks kriisata, et olen Kroonika PEATOIMETAJA, kui pool sellest on telekava. Kui raske ikka on üht telekava toimetada?!

  • Avatar
    Vasta Liisbeth 15. september 2017 at 20:25

    Hahahaaa! Nii hea. Piss püksi naerdud siipool. Tänks naq ???

  • Avatar
    Vasta Kaidi 15. september 2017 at 20:25

    No igaljuhuhul VÄGA nõus Sinu jutuga 🙂 !
    Vaatasin kahh saadet ja Lesiniproua käitumine tundus uskumatult PIINLIK 🙁 !

  • Avatar
    Vasta L. 15. september 2017 at 17:49

    Tõesti halb oli vaadata, kuidas ta koguaeg Taukari jutule vahele kriiskas ja rääkida ei lasknud. Ja see, kuidas ta koguaeg tõmbles seal ja rahulikult istuda ei suutnud. Jube oli vaadata lihtsalt 😀

  • Avatar
    Vasta Merli 15. september 2017 at 17:40

    Lens on üks paljudest botoxit kasutavate naistest, kes on läinud vaprate ja ilusate Taylori nägu, kes kunagi oli sarja ilusaim naine, aga vaadake teda nüüd. Päris kohutav näide on Tiina Park näiteks. Lōpuks on need naised kōik ühte nägu, kurb.

  • Avatar
    Vasta Katre 15. september 2017 at 16:06

    ?????????

  • Avatar
    Vasta TARGUTAJA 15. september 2017 at 15:59

    Vaatasin ka. jäi mulje, et krista on kutsutud lahkama karleeriku teemat aga siis pandud seletama kuidas ajakirjandus töötab. ja see vihastas muti välja, et küsitakse hoopis muud. ja taukar on rumal kui hammustab kätt, mis teda toidab. ta on kuulus paljuski ju tänu meediale. pole meediat, pole taukarit.

  • Avatar
    Vasta Janely 15. september 2017 at 15:35

    Appi kui hea, nii täppi! Siiralt loodan et Taukar ise ka loeb seda ?

  • Avatar
    Vasta Kadi kirsch 15. september 2017 at 15:05

    Õumaigaad, pidin ka ikka ära vaatama mis värk oli ja üllatus missugune! Ma ka ei tea/teadnud sellest Taukarist suurt midagi aga no nüüd võin öelda et minu respect talle, oli asjalik ja põhjendas ilusti oma seisukohti ja suutis jääda rahulikuks ja mõistlikuks kui see proua seal kriiskas! Ise oleksin küll läinud närvi kui keegi niimoodi lahmima hakkaks asjatult…. aga Lensin!!!? Mis tollega küll juhtunud on, päris julm tädi ?? mulle tundus natuke et üritas nagu bravuurikas ja skandaalne olla, noh nagu Anu Saagim, AGA no see ei olnud ligilähedalegi, ta oli lihtsalt labane ja nagu eespool kommenteerijad juba mainisid et oli millegi mõju all. Ja no nii oli Minu meelest ka, sest kaine peaga ju sellist möla oleks raske toota+ pluss tema kehakeel/ilmed rääkisid enda eest? Tädi oli ennast korralikult sassi tõmmanud ja läks telekasse kriiskama? Ps! Mallukas sa siin oma blogipostitusega võid ka nyyd kroonikasse pääseda äkki??no ja ilmselt pääsedki?

  • Avatar
    Vasta Maarja 15. september 2017 at 14:24

    Peale seda postitust ma tahtsin seda saadet ka vaadata ja seda oli suhteliselt keeruline teha, kuna Lensin tõmbles nagu oleks kommi paugu all ja tahaks oma nahast välja pugeda. Väga ebaviisakas ja ebameeldiv oli, mind häiris ka see “kullake” ja “kallis laps”. Siiski võiks inimestesse lugupidavalt suhtuda, mille pärast ta parem on kui keegi teine? Sama kui Taukar hakkaks Lensinit “kulla vanaproua” või “vanakeseks” vms kutsuma.

  • Avatar
    Vasta LAURA 15. september 2017 at 12:10

    Kui jätta kõrvale fakt, kellele meeldib/ei meeldi Taukar/Lensin, siis tõstatatud teema oli minu arust asjakohane. Kui sa oled sellise kampaania nägu, siis sa peaksid eeskuju näitama, mitte tekitama taolisi kahemõttelisi olukordi, mis ongi head klikimagnetite allikad. Taukar pole ju esimest kuud popstaar, et ei teaks mis on kollane meedia.
    Ja teemat edasi arendades, isegi alkoholivaba õllest oleks võinud loobuda. See saadab minu arust ka kahemõttelisi signaale.

    • Avatar
      Vasta Maria 15. september 2017 at 14:06

      Kusjuures, ma mõtlen täpselt samamoodi.
      Kui oled kuu aega reklaamnägu, mis propageerib mitte jooma, siis…ära anna mitte ühtegi võimalust mitte kellelgi mitte millestki kinni hakata.

      Taukar on mulle kogu aeg meeldinud. Teismeline ma pole:)
      Jüri Pootsmani puhul vahetan kanalit või panen kinni…või otsin nnööri.

      • Avatar
        Vasta H 15. september 2017 at 15:38

        Vett ikka tohib juua? Näeb välja ju nagu viin ?

        • Avatar
          Vasta H 15. september 2017 at 15:48

          Igast asjast saaks ju kinni hakata. Taukar joob Mõmmi limonaad, aga ehk oli see ikkagi õlu? Taukar joob kalja,aga ehk oli see hoopis tume õlu? Taukar joob Kellukest, aga ehk hoopis on rumm+Sprite? Taukar joob mahla, aga ehk hoopis tegi hoopis viinakoksi? Igasuguseid asju on võimalik endale ette kujutada,pole vaja igast asjast paanikat teha.

    • Avatar
      Vasta laura 15. september 2017 at 14:13

      Olen sinuga 100% nõus. Eriti arvestades, et tegemist on inimesega, kes on ajakirjandust ka ise õppinud! Lensini käitumine oli muidugi alla igasugu arvestust – karjudes Taukarile “kulla laps” jne.

      Kui sa oled selle kampaania nägu, siis ei ole ju raske üks kuu hoida ennast eemale kõikidest alkoholiga ja alkoholivabadest toodetest (siin kohal ilmselgelt ei mõtle vett ja mahla). Ei ole vaja ise anda põhjust endast kirjutada.

  • Avatar
    Vasta Ursula 15. september 2017 at 11:29

    Vaatasin ka selle osa just järgi ja mul oli reaalselt tunne, et Lensin oli mingite ainete mõju all. Lihtsalt lahmis ja räuskas ise mõlemale poole kaldu vajudes ja aegajalt tasakaalu kaotades. 😀

  • Avatar
    Vasta Isabel 15. september 2017 at 11:28

    Taukar on ka täna tv3 peol ju, seal saad Lensini eest Taukari juurde põgeneda 😀

  • Avatar
    Vasta Linda 15. september 2017 at 11:26

    Vaatasime eile ka seda koömeraudset. K.Lensin ütles lausa sedagi ju Taukarile: “Miks sa üldse avalikus kohas, kus sa tead, et sind nähakse, alkovaba õlut üldse jood, kui ise oled Septembris, ei joo reklaamnägu?” Mul oli Taukarist nii kahju lihtsalt 🙁 Rääkida ei lasta ja siis veel KRIISATAKSE ka. Tegelikult K.Lensin täiega naeruvääristas teda. Lensin nägi aga tõesti õudne välja.

    • Avatar
      Vasta Linda 15. september 2017 at 11:27

      Kolmeraudset*

  • Avatar
    Vasta Liis V. 15. september 2017 at 11:13

    Muidu polekski kolmeraudset vaadanud aga seda lugedes tekkis puht huvi 😀 ja noooo shiiiiiit lensin söna otseses möttes viskles, kiikus, tömbles, katsus, karjus jne jne 😀 . . Vöiks isegi seda kokaiini jutu juba vaikselt uskuma jääda ?

  • Avatar
    Vasta Patrioot 15. september 2017 at 10:52

    K. Lensin tõmbas kokaiini?

    Üks tähelepanelik Manna La Roosa külastaja märkas, et K. Lensin väljus Manna La Roosa WC’st ja nuuskas kohe nina.

    K. Lensin ise kommenteeris, et tal on lihtsalt allergia.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. september 2017 at 10:54

      Mina pole isiklikult näinud Lensinit kokaiini tõmbamas ja nina nuuskamise eest kedagi sellises asjas süüdistada on ka tobe. Sellisel juhul võiks kahtlustada, et ma ka just tõmbasin kokaiini, sest ma just nuuskasin 😀

    • Avatar
      Vasta Sandra 15. september 2017 at 11:24

      Ole mõistlik,selle järgi nüüd küll midagi väita ei saa,et nina nuuskas.Minu mehel on ka mind häiriv komme,et iga kord,kui wc-st lahkub,hakkab nina nuuskama.Ilmselgelt ta seal wc-s midagi ei tarvitanud,lihtsalt tema kiiks selline 😀

    • Avatar
      Vasta Ave 15. september 2017 at 11:49

      Irw! Saite ikka aru, et see on mõeldud ju selle Kroonika-stiilis klikipealkirjana 😀
      Et vale pealkiri ja kõik usuvad, tegelt sisu hoopis teine. Nagu Raud ütles Tanja ja Miku kohta käiva artikli kohta, mille pealkirja väitel (või noh, kuna seal “?”, siis ju kõik õige Lensini arust) nad lahku kolisid.

      Hea lüke, Patrioot! Kiidan! 😀

    • Avatar
      Vasta Brit 15. september 2017 at 12:46

      :DD peen huumor!

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 15. september 2017 at 12:53

        jaaa! ma ei saand arugi alguses, upss 😀

  • Avatar
    Vasta H. 15. september 2017 at 10:46

    Vaatasin ka selle saate järgi.Appi milline see Lensin välja nägi,nagu mingi Kunksmoor.Ja no mis jutt,endal hakkas ka häbi..

  • Avatar
    Vasta Marge 15. september 2017 at 09:53

    Lensin oli ilmselgelt mingi aine mõju all. Ja ilmselgelt mitte alkoholi mõju all.. Lihtsalt kohutav, milliseks inimene muutuda võib, lausa kahju kohe. Minu arust algas Lensini allakäik sellest ajast, kui ta selle Grand-Uustalude vahmiiliga tihedamalt lävima hakkas.. Enne nagu oli, käitus ja nägi välja üsna normaalne.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. september 2017 at 09:33

    Halb, väga halb oli tädi Leninit vaadata. Küll sibeles ja loopis tukka. Oli mu arvamus enne, mis ta oli, aga nüüd tõmbas mõned promillid veel allapoole.

  • Avatar
    Vasta P 15. september 2017 at 09:28

    Mina ei ole kolmeraduset veel näinud, aga kaasa kriiskan ikka.
    Taukari suhtes on ka minu arvamus hiljuti muutunud, tema huumor ja sõnavõtud on võrdlemisi on point olnud viimasel ajal ja olen seda nautinud. Enne arvasin ka et on selline tiinekate vanemuine.
    Lensinit ma jälestan kogu südamest. On inimesi, keda telekas näed ja kiirelt minema klikid, tema on see minu jaoks.
    Minu lemmik sõnavõtte tema poolt oli kusjuures ilukirurgia ja meigi pooel pealt kus ta rääkis, et öelgu inimesed mida tahes, loomulik nägu ei ole ilus… ise näeb minu jaoks välja alati täiesti totter.
    Tema meik meenutab mulle ALATI seda simpsonite klippi: https://www.youtube.com/watch?v=gId2HsHvSgs

  • Avatar
    Vasta Anette 15. september 2017 at 09:15

    Hahaha ausõna …. hea viis hommikut alustada xd aega leian otsin salvestusest selle saate üles xd

  • Avatar
    Vasta meow 15. september 2017 at 09:05

    Word! Mina olen väikestviisi Taukari fänn nagunii kogu aeg olnud ja eriti imetlen alati tema üliadekvaatseid vastuseid intervjuudel. Selline hästi arukas ja meeldiv jutt temalt alati, ka juba aastaid tagasi, kui ta oli veel eriti nooruke. Lensin mõjus tõsiselt psühhedeelselt, kohati tuli hirm peale

  • Avatar
    Vasta iSiil 15. september 2017 at 09:02

    Ma käisin ka seekord seal koha peal, väga cool oli. Ja tõega, sama arvamus – Taukar on džentelmen, Lensin on natukene hüsteerik. Lensin oleks võinud end ette valmistada korralikult, mitte üleolevalt lahmima tulla. Mulle eriti meeldis see Taukari tagasilöök, et näete, Lensin jõi terve klaasi viina ära, sest läbipaistev vedelik ju, kust keegi teab, mis seal sees oli. Yana Toom ja Kristen Michal see-eest said ka kaamera taga läbi ja MUUSEAS – Toom jäi lõpuni hängima ja punast veini jooma, vaatas lõpuni. Hehehe. Aga Taukar – water off a duck’s back, nüüd, ma arvan, tegi ta end piisavalt selgeks ja samas saab ka kampaania veel populaarsust 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. september 2017 at 09:12

      Ma seda Toomi ja Michali juttu ei viitsind kuulata, kerisin kohe hea kraamini:D

    • Avatar
      Vasta Rita 15. september 2017 at 10:52

      Tegelikult nii ongi. Poliitikud avalikkuse ees kaklevad, sõimlevad ja võivad muutuda väga isiklikuks… aga kui show on läbi, siis võetakse koos paar õltsi või minnakse koos kossu mängima. Avalikkuse ees peavad nad näitama, et võitlevad oma lubaduste ees, muul ajal on nad lihtsalt inimesed nagu kõik teisedki ja siis ei loe mis erakonnast keegi on ?

  • Avatar
    Vasta Triin 15. september 2017 at 08:54

    Kahtlustan, et proua Lensin teeb enne eetrit paar liini ja hiljem ei suuda end vaos hoida 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 15. september 2017 at 08:38

    Väga õiged sõnad Mallu! Pigem Lensin tõmbas endale ja ajakirjale hoopis halba mainet. Karl-Erikust hakkas lausa kahju, et sellise kriiskava muti taustalt pidi end kaitsma.
    Kui aga rääkida välimusest, siis valikuvariant on iluopid, seega veidike saab valida oma välimust 😉 Aga seda kommenteerida pole kellegi asi…kui ta tunneb end nii hästi siis lasku käia!

  • Avatar
    Vasta Pille 15. september 2017 at 08:25

    Mind VÄGA üllatas, et Lensin, kes peaks meedia ebameeldivatele küsimustele vastates – tundes seda maailma läbi ja lõhki onju -, suutma igas olukorras külma kõhu säilitada, nii segi kammis seal. Tema vastas istuv “lapsuke” jättis endast kordades ja kordades tõsiseltvõetavama (ja tervema närvikavaga) mulje. Samal ajal, kui Taukar oma seisukohti normaalselt argumenteeris, röökis Lensin iga ebasobiva küsimuse peale lihtsalt kõigist üle: “Ma olen Kroonika peatoimetaja!” jne. Don’t raise your voice, improve your argument, Lensin…

    Ma usun, et sellest saatelõigust saab hea õppematerjali meediaga seotud erialadel 🙂

  • Avatar
    Vasta Päevalilleke 15. september 2017 at 08:21

    Alles hakkasin vaatama aga no juba on naeruväärne. Ja su heiterid saavad siit mõnusalt sõimuainet sulle, et oiii Mallukas jälle kiusaaaab kedagi 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. september 2017 at 08:38

      Tead ma kirjutasin seda nii sada korda ümber, et mitte kuidagi väga solvav olla 😀

  • Avatar
    Vasta Katarina 15. september 2017 at 08:14

    Vaatasin ka saadet ja minu arvates olid KÕIK KOLM selles saatelõigus väga tasemel, arusaadavalt kolmandana pean silmas Mihkel Rauda, USKUMATU kuidas tüüp on vaeva näinud, et vaatajaid ligi tõmmata!
    See saade ilmselt üritab olla samasugune klikimagnet nagu Kroonika või Delfi või Malluka blogi (anna andeks, aga nii see kahjuks on), arusaadavav et kõik pannakse mängu. Delfi on tänasel päeval vist uudisteportaalide esirinnas ja läbi aastate ilmselt kõvasti vaeva näinud selle nimel, ainuke mis mainet kahjustab on palju labaseid-nõmedaid kommentaare.
    Aga Krista, muide, on gruusia päritolu ja tema maneerid (tõmblused) ja võimendunud temperament tulevad tema kuumaverelisuse arvelt, mist teha kui inimene ongi selline kogu aeg. Kihvt naine, teeb oma tööd hästi ja ilusti seletas ju ära kollase meedia olemuse.

    Tglt. oli see saatelõik ju lihtsalt üks suur pingeid üleskruttiv näitemäng, et vaatajat ekraani ees kinni hoida, aga samas sisaldas endas üdini varjatud reklaami. Et Taukarit tellitaks. Et ka Kroonikat tellitaks. Lihtne 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. september 2017 at 08:37

      Mihkel Raud oli minu meelest täpselt samasugune, nagu ta igas saates on. Esitas lihtsalt natukene teravamaid küsimusi nagu ikka. Taukar oli seevastu väga rahulik, vastas viisakalt ja jäi sümpaatseks.

      Kroonika ja Delfiga ma ennast ei võrdle. Ma ei ürita elu eest luua sisu, mida loetaks. Veel vähem kedagi pealkirjadega “haneks tõmmata”. Mallukas.com ei ÜRITA olla klikimagnet, ta lihtsalt on väga klikitud 😉

      Krista võib olla küll gruusia päritolu ja seega nn särtsakam, aga ma olen teda enne ka teles näinud ja siis ta niimoodi närvitsenud ja rapsinud küll ei ole.

      Varjatud reklaami osas, minul see hüsteeriline kriiskamine küll ei tekitanud tahtmist Kroonikat tellida, kellelgi tekkis või?

      • Avatar
        Vasta Evelin 15. september 2017 at 09:07

        Temperament ja intelligentsus ei välista teineteist. Ma tunnen paljusid temperamentseid inimesi, kes oskavad ennast siiski väärikalt üleval pidada ja arukat juttu ajada

    • Avatar
      Vasta S 16. september 2017 at 07:15

      Mõiste klikimagnet on vist segaseks jäänud, nimelt seda kasutatakse ajakirjanduse kohta, mis kutsub ülepaisutatud pealkirjaga lingile klikkima ja artiklit avama, kuid artiklit lugedes selgub, et kas antud sündmust pole üldse toimunud, antud sündmus on kellegi ülepaisutatud oletus, mis võib-olla toimus või siis antud sündmus on toimunud, aga artikli sisu on see sama pealkirja lause uuesti. Näiteks “Taukarit nähti õlut joomas?”, “Vaata kes on uus kuum paar”, “FOTOGALERII – Mallukas paljastas end Türgis”, antud posti pealkiri, on, et Mallukale meeldib Taukar ja sisu räägib, miks Taukar sümpaatne tundub ehk kui oli huvi tulla sel teemal lugema, siis ei pea posti avases nentima, et oled üle saanud nagu 99% Delfi artiklite puhul.

  • Avatar
    Vasta Mari 15. september 2017 at 07:55

    Olen nõus sinuga, mis puudutab Lensinit. Uskumatult kole ja ebameeldiv inimene. Küll ei saa ma aru, kuidas sul võttis nii kaua aega, et aru saada, et Taukar muhe mees on 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsika 15. september 2017 at 06:37

    Krista oli algusest peale nagu nii närvis ja seega tegi end suht rumalaks jah. ? see imelik säbelemine ja kuidas ta end silmnähtavalt tagasi üritas hoida…

  • Avatar
    Vasta Brit 15. september 2017 at 04:36

    Vaatasin ka ja naersin:D taukar on algusest peale on sümpaatne seetõttu, et tüübist kiirgab sisemist enesekindlust, mis omakorda vôimaldab oma seisukohti rahulikult ja teisi alavääristamata selgitada.. pahatahtlikkust pole tema puhul kunagi täheldanud. Lensin oli täielik vastand.. ja ootamatult tõesti väga krampis. Iseenesest oli mul seda ebakindlust ja tômblemist isegi natuke kahju vaadata sest ilmselt oleks me kõik teiste ja enda vastu märksa soojemad, kui meis endis oleks rohkem sisemist rahu:) klikimeedia on muidugi jabur, business as usual..

  • Avatar
    Vasta jeerum 15. september 2017 at 04:09

    Ma olen sinuga 100% nõus. Taukar jättis rahuliku, sümpaatse mulje ning oli valmis diskusiooniks. Lensin lihtsalt tõmbles oma koha peal ja ajas enda joru. Ma mõtlesingi, et kas ainult mulle tundub kuidas ta Raua küsimustele ju üldse vastuseid ei anna ja kas tal endal piinlik pole.

  • Avatar
    Vasta T. 15. september 2017 at 01:08

    “Nagu mingi vihane penskar, kes vahepeal hüsteeritses, siis tuli meelde, et omg, ma olen telekas, naeratan nii palju kui botox võimaldab*. 😀 😀 😀

    Just vaatasin ka täna pärast tööd selle klipi järgi ja mõtted täpselt samad! Juba see, et Taukar kõneles rahulikult, täislausetega, argumenteeritult ja Lensin lihtsalt lahmis, lahmis, lahmis, umbes nagu et mida rohkem sõnu ja vahtu suust välja tuleb, et seda õigem ta on? Või et kes kõvemini karjub, sel rohkem õigus on 😀 Täiesti jube, mumeelest jumala tühjalt kohalt kruttis ära, keegi ju otseselt teda ei rünnanud, pigem seisnes konfliktialge selles, et ta oli tolle Delfi ajakirjaniku arvamuse poolel ja Taukar omal. Ja no kui Raud lõpuks temalt printsiipe küsis, siis oli ta reaalselt sellise olekuga nagu oleks endale juhiload ostnud ja siis lampi autosse pandud, et davaj, näita nüüd kuidas sõidad. Ta nagu ei saanud arugi, mida tema käest küsiti 😀 Lõpuks ta vist ei saanud aru ka, et Raud juba tema kallal iroonitses viimaste küsimuste ja formuleeringutega; ta oli nii oma lahmimishoos kinni lihtsalt 😀