Uncategorized

ägedaid leide igapäeva*

19. detsember 2017


Palun tunnistage mulle üles, kas te eelistate shopata netis või päris elus? Ma loogiliselt võttes tean, et päris elus saad ikka katsuda ja selga proovida ja vaadata, aga ma ei saa midagi teha, et just netishoppamine on mu suur pahe. Mõnikord läheb õnneks ja ma laon endal virtuaalse ostukorvi täis, siis mõtlen, et ah, ei… Ei ole vaja! Ja panen akna kinni. Teinekord hoian mõnda lisaakent mitu päeva lahti, et ma iga kord avutis istudes saaksin mõelda, kas mul on seda ikka vaja. Praegu on mul näiteks lahti üks tugitooli link ja ühe värgenduse link, mille kohta ma veel juurdlen, kas Leale meeldiks see kingituseks saada või mitte.

Samas on netis kuidagi mugavam oste teha. Kõik on ühe koha peal, saad võrrelda erinevatest kohtadest hindu jne. Teisest küljest on netis kergem arutuid oste teha. Klikk-klikk ja makstud! Ei mingit rahakotis sobramist ja oma hoolega teenitud rahatähtede poemüüja pihku ladumist. Kahe otsaga värk!

Seetõttu ma ahastasingi, kui avastasin enda jaoks uue e-poe www.astri.ee. Tegelikult on see platvorm väga-väga paljudele e-poodidele, mistõttu on ostlemine eriti mugavaks tehtud. Valid sobiva kategooria ja saad rahus läbi lapata kasvõi mitmekümne poe kaubad.

Astri.ee palus ka mul teha nende sortimendi seast väike valik ja leida 20 toodet, mida mina soovitaksin või ise kingiks ihkaksin. Nii ma siis tegingi. Mõned asjad on sellised, mida tahaks endale kohemaid koju saada, näiteks need superägedad kausid (link). Eesti disain ja tõesti ägedad elemendid igasse kööki.

Mida ma veel tahaks oleks Click & Grow nutipott. Ma tean, et see on juba “vana asi”, aga no kui ma leiaks sellise, mis mulle järjest  koriandrit kasvataks, siis ma oleks küll õnnetipul, sest miski siin maailmas ei ole nii hea, nagu üks roog, mida ehib korralik hunnik koriandrit, saate aru?! Ma saan aru, et need algsed kit’id on kõik basiilikuga ja siis saad juurde osta, mida tahad? Nagu näiteks koriandrit (link). Võib-olla saan valesti aru.

Ma ei tea, kus ma elanud olen, aga hõljuvast lillevaasist ei ole ma enne kuulnudki (link). Muidugi lastega peredes ei ole see vist mõnda aega eriti mõistlik ost, aga no minu meelest ikka super äge! Kas kellelgi on selline imeasi päriselt kodus ka olemas?

Üks asi, mille ostuga ma ei saa kaua viivitada, on Lottele uue pesa ostmine. Ma ausalt ei mäleta täpselt, palju ta esimene maksis, aga ta sõi selle lõpuks nii ära. See (link) on küll üsna kallis, aga see on ju ometi tema voodi, tahaks, et see oleks mugav, vastupidav ja no ilus ka.  Millised teie koertel on?

Mida ma aga omast kogemusest julgen soovitada, on näiteks Tula kandekott (link) beebiemmele, või -issile, sest mugavamat ja stiilsemat varianti oma mudilast kanda ei eksisteeri. Ma poleks siin reisil ilma enda ustava Tulata hakkama saanudki, tõesõna! Kahju on vaadata, et siin Hispaanias ei teata ergonoomilisest kandmisest suurt midagi ja nii näen ma pea iga päev mõnda beebit ebamugavalt, hargivahe pidi, nägu välja poole rippuvat. Võtab võdisema see kurb vaatepilt. Kahju on eriti sellest, et vanemad ei TEA. Beebit kanda võib olla nii mugav ja hea, aga mitte selliste halbade kottidega kahjuks.

Iga kell tihkan ma soovitada ka Yummikomme (link), sest nii maitsvaid ja teistest kasulikumaid komme te mujalt ei saa. Suur karp kestab vist päris kaua…Vähemalt neil, kes pole sellised magusasõbrad nagu mina. Sobivad kaalulangetajatele ja väikestele lastele ja noh, kõigile! Ei mingit keemiat ja jama, ainult puuviljamahl.

Kellel veel soolaplaati pole, siis soovitan osta endale ja sõbrale. Hea taskukohase hinnaga (9.99€) ja on parim asi sinu kööki! Ma lõigun selle peal alati salatit, sest siis saavad kurgid-tomatid kohe sisse soolatud, sest “lõikelaud” soolab nad ära. Suvel kasutasime seda ka grilli sees krevettide valmistamiseks. Üli äge asi! Ja kui kasutatud, pesed lihtsalt ära ja asi ants.

Ah, mida ma siin ikka lobisen, minge vaadake Astri.ee lehele, kus on tehtud eraldi kaust MALLUKAS (LINK), kus on kõik minu soovitused kenasti üleval.

*Postitus sündis koostöös astri.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta J 21. detsember 2017 at 01:14

    Haabersti K-rautas on suur valik koertepesasid.. ja üllatavalt soodsate hindadega. Mina sain oma suurele koerale pesa 25 eurtsiga kui ma ei eksi.

  • Avatar
    Vasta Lily 19. detsember 2017 at 18:12

    Mulle täiega meeldib rohkem netišoppamine, eelkõige seepärast, et netis saan korralikult uurimistööd teha enne, hindu ja plusse-miinuseid vaagida. Poes agara müüjaga tuleb kuidagi pinge pähe, ei taha inimest tüüdata mingi saja erineva asjaga ja lõpuks on ikka tunne, et no nüüd peaks juba midagi ostma ka, kui nii kaua on jauratud sellega. Samas internetipoes ei solvu keegi, kui veedad seal pool päeva või käid poole tunni jooksul 10 poodi läbi ja lõpuks paned lihtsalt kõik kinni, sest miski pole päris see. Riideid-jalanõusid eelistan muidugi päris poest osta, sest selga-jalga proovimine on ikka ülioluline, aga kõike muud valin võimaluse korral internetist. Pluss mu meelest on internetipoodides üldiselt hinnad pisut madalamad, mis on veits loogiline ka, sest internetipoel on igal juhul kulud madalamad.

  • Avatar
    Vasta Kristina 19. detsember 2017 at 15:05

    Mul peaks üks click and grow pott üle olema, ma ise ei viitsi jamada.. kui tahad, siis anna märku, annan hea meelega ära

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. detsember 2017 at 17:06

      midaa, tahaks küll!! 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 19. detsember 2017 at 12:55

    Ma ostaks koerale pigem Nuf-Nufi pesa. Kodumaine disain ja vetthülgav kangas. Samuti eemaldatav ja pestav kate.
    Meie koeral üle aasta kasutuses olnud ja ei ilmuta mitte mingeid kulumise märke.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. detsember 2017 at 13:05

      Mul oli Nuf-Nuf kunagi, aga Milvi sõi selle ära 😀