NALJAKAS

edukas tinderideit

7. oktoober 2020

Kes uudiseid loeb, siis ilmselt teab, et ühel õhtul üksi kodus passides oli mul maru igav ja ma mõtlesin, et okei, ma siis vaatan, et mis seal tinderis pakutakse. Ma ei ole 8 aastat vallaline olnud, ma isegi tea, mis moodi need teised vallalised inimesed väljagi näevad, eksole. Seega tõmbasin äpi alla ja nautisin seda oma 15 minutit muudkui swaipides, enne kui uudis juba Kroonikas üleval oli, haha. Ega nad küsisid minult ka kommentaari, see oli lihtsalt da best!

Jah, Zevakin on hõivatud küll, aga ega naine mägi ole, mida eest ära lükata saa, onju. Okei okei, lihtsalt KUI lamp kiri nagu, haha. Igatahes ma ignosin seda ja suure hirmuga panin selle äpi kohe kinni ka, sest olgem ausad, mu esimene mõte oli see, et kui need on nüüd need vallalised mehed, kes siin Eestis alles on, siis on mu tulevikuväljavaated ikka väga tumedad.

Eriti see osa, et nagu… ma ei otsi ju endale meest. Ma lihtsalt TAHTSIN vaadata, või heal juhul kellegagi kuskile välja minna ja juttu puhuda ja niisama lõbutseda. Aga kuidas ma seda sinna tutvustusse panen, et tere, ma muidu abielus ja mul 3 last, aga ära muretse, ma ei taha sinust midagi muud kui… lõbutseda? See kõlab nagu ma oleks kehva prostitutsioonikuulutuse üles visanud. Seega viskasin ma oma Tinderi nurka ja enam seal swaipimisega ei tegelenud.

Kuni ühel õhtul olid sõbrannad külas ja nagu ikka, suhtes inimesed, tahavad ka seal äpis möllata ja svaipida ja eks ma siis lasin. Las inimesed ka lõbutsevad eks. Niimoodi neid matche sisse sadas, kirjad tulid, aga … ma ei oska nendega ever midagi rääkida. Kohe kui keegi on, et noh, mis tööd sa teed, olen ma nagu eee… ma ei taha sellest rääkida… Arvake 200x mitu neist arvasid, et ma vähemalt strippar või midagi säärast. Julgelt 190. Ülejäänud 10 ilmselt teadsid, et ma “see mallukas”.

Parim kiri, mis ma tinderisse sain, oli et kle ma ei tahaks torkida, aga kuidas teil nende alimentidega jäi, et kes kellele palju maksab muidu?!

Igatahes, jutt kuidagi nagu ei läinud ja ega ma väga nüüd kurb ka ei olnud, sest mul muud ka teha tegelikult kui tinderist deiti otsida. Ühe tüübiga sain kokku ka, aga seda kogemata. Ma nimelt käisin Viirekal ja üks Tinderi match juhtus lihtsalt ka seal olema. Veits awkward, aga mis sa hädaga ära teed. Mingisugust ühist keelt me siiski ei leidnud, haha.

Kuni siis päevani, kus üks kena mees oli mulle tinderis superlike visanud ja imekombel saime kohe jutule. Enamasti rääkisime lastest ja mulle tundus, et talle lausa meeldivad Lende ja Mari ja Marta. Leppisime siis kokku, et lähme kõik koos välja ja vaatame, et mis feels on. Seda me ka tegime – käisime kõik söömas. Ta sai lastega mega hästi läbi, uskuge või mitte, lapsed hakkasid teda kohe lausa issiks kutsuma. Ma tean, et mõni võib mõelda, et see on veits kiire asjade areng, aga ausalt, me ei käskinud, nad ise kutsusid teda nii.

Meil oli koos super tore, ta kutsus meid endale külla ja nüüd me siin oleme… mina ja mu tinderi superlike match. Tegin meist söömas pilti ka, päris kena kutt iseenesest eks.

Ok ok, NALIIII. Või noh, pole nali, ta tegelt ka pani mulle tinderis super like ja me käisime kõik koos väljas ka, aga lihtsalt see olukord oli nii naljakas, et pidin teile ka väikse vimkaga selle edasi rääkima, andke andeks. Ja see osa pole ka nali, et ma männikule tulin, sest Lendel homme sünna ja Maril pühapäeval, seega mõtlesime, et veedame siin vahepeal nendega kõik koos ka aega, mitte ainult eraldi, seega saab mul tore ja männikune nädal olema. Esmaspäeval võtan kõik lapsed nädalaks enda juurde ja siis… vaatame jooksvalt edasi, kuidas me neid nädalaid jälle jagame, aga nagu ikka, võrdselt pooleks.

Nii naljakas on siin tagasi olla, kõik on nagu sama, aga samas ei ole ka. Ja üldse pole halb või imelik, selles suhtes, et kui ma oleks teadnud, et see lahku minek nii kerge ja sujuv on, siis ma oleksin seda juba jupp aega tagasi pidanud tegema. Ma ei saa midagi teha, et me Kardoga hoooopis paremad sõbrad oleme, kui … abikaasad. Aga eks elu on juba kord selline.

Ma muuseas olen saanud täiega kirju ka inimestelt, kes on suhtes, kus nad olla ei taha, aga ära tulla ka ei taha. Küsivad minult nõu. Nagu… MINULT, halloo, ma ei oska ennastki õigesti aidata, ups. Aga ma arvan, et sisetunne ei valeta ja kuigi asjade lõplikus võib tunduda hirmutav, siis tegelikult on see hoopis vabastav. Kuulake parem seda lugu!

Some mistakes get made

That’s alright, that’s okay

You can think that you’re in love

When you’re really just in pain

Some mistakes get made

That’s alright, that’s okay

In the end, it’s better for me

That’s the moral of the story, babe

Ma nüüd ootan kuni mu tinderideidist abikaasa mulle lõunat teeb ja ma homseks Lende sünnaks sööki orgunnin. Marta magab lõunaund ja kõik on.. hästi. Muud ma ei oska öelda, baiiii.

Loe ka neid postitusi!

39 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kertu 11. oktoober 2020 at 06:11

    No ma arvan et Tinderi eagrupp on 14, maks kolmekümpine, 35 on lagi. Nenedest raamidest väljas ei ole juba enam tegu Tinderdajatega. Vist.

  • Avatar
    Vasta Naine 8. oktoober 2020 at 17:07

    Mina saan küll aru,mida Mallukas vist mõtleb.
    See midagi,mis puudu jäi. See,et oleksid teda mehena näinud. See tõmme,kirg, ürgne vajadus naisel mehele natuke alt üles vaadata,selline kaitstuse tunne jms.
    Meeste ja naiste suhtes ongi see erinevus,polaarsus oluline.

    Mul oli sarnane suhe. Saime ja saame sõpradena hästi läbi, oleme ka mingil määral fuckbuddies (sest why not) aga mehena ma teda näha ei suuda lihtsalt. Päris alguses veel kuidagi,aga midagi jäi alati puudu mu jaoks. See vajalik austus ja imetlus. Mees peab olema naisest tugevam,võimsam,otsusekindlam,ratsionaalsem,et äratada naises imetlus.

    Mallukas tahab kedagi,kes romantilise armastuse tekitaks ja keda mehena näeks..lihtne.

  • Avatar
    Vasta H 8. oktoober 2020 at 10:44

    Ma pean küll ütlema, et OSALISELT on tinder mul mehe majja toonud. Sellesmõttes, et silma jäi härra ikka reaalselt ennem juba, aga kummagil polnud julgust ja väga võimalust nii otse näost näkku rääkima hakata, aga kui tinderis tuli ka see superlike tuttavalt näolt, siis läks asi kiirelt ja nüüd hakkab 5a täis saama juba.

  • Avatar
    Vasta P. 7. oktoober 2020 at 23:32

    3x Tinderi omale teinud. Ja siis ära kustutanud. Teisel korral iseig sai mingit vestlust aretatud ,aga ma ka ei oska kellegagi millestki rääkida. Tavalist elu elan. Kolme lapsega. Aa ok. peale seda jäid enamus neist vestlustest üldse vaikseks ära.
    Ma seal Tinderis nii koba, et vahepeal swipe’in vahepeal suht kogemata inimesi paremale. Aga hei.. neljas kord tinderis, olen juba maru ettevaatlik nende “pühkimistega” seal 😀 Jep. Ikka tegin omale jälle uuesti konto. Sest mulle meeldib üks noormees, kes elab tglt minuga samas trepikojas. ja kes on mind tegelt väga plju siin lastega tulemas-minemas näinud. Aga ta tundub minust noorem. Ja üldse ei tea, kas ta vaba ongi…… Ühesõnaga. Ei julge mina mingit liini siin ajada, pärast ela siin sedasi… teist vältides. Läksin tinderisse otsima, äkki on seal 😀 Seni pole leidnud.

  • Avatar
    Vasta Lila 7. oktoober 2020 at 22:35

    Oi see asi võib raskeks minna kui te kellegi uues leiate.
    Või siis sa saad uue bestika ? sest teil tundub tõesti ilusti see asi minevat

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. oktoober 2020 at 08:49

      no eks näis, mis tulevik toob. kui norm naine oleks kardol, siis ma ei näe probleemi 😀

      • Avatar
        Vasta M. 8. oktoober 2020 at 11:25

        Ükskõik kui norm naine Kardole ka ei tuleks…need eksi (antud juhul sinu) ööseks jäämised siis vast lõpeksid ? olgu laste sünnipäev või vanaema juubel ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 8. oktoober 2020 at 14:02

          no loogiline jah 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisann 7. oktoober 2020 at 18:56

    Kas ma olen ainuke, kellel telefonist lugedes need kuradi reklaamid osa jutust kinni katavad? ?‍♀️

    • Avatar
      Vasta Toktor vassiljev 8. oktoober 2020 at 10:43

      Mine oma telefoni ühenduse seadete alla ja vaata mis su dns setting on. Pane selle asemele privaatne ja kirjuta dns.adguard.com
      Reklaamide probleem lahendatud .

      Pole vaja tänada.

  • Avatar
    Vasta H. 7. oktoober 2020 at 15:56

    Vaene väike Vahur 😀 Nagu… loen siit, et Zevakin on hõivatud. Mida see tähendab? Kuidas seda mõista? Kas see vastab tõele ja… tegelikult, mis üldse on Tõde? Eksju. Inimene rabab isegi pühapäeval tööd teha ja lugupeetavad lihtsalt ignovad teda. Ühtlasi tuletan meelde, et Taukar on juba võetud, nii et mõtle ikka hoolega läbi, millist meest sa otsid 😀 Ja lbnl, kui Mari sünna on 10ndal, siis see on laupäev 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 16:13

      jaa, aga pidu on 11dal 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 7. oktoober 2020 at 15:33

    Oi, see Tinder. Paar kuud tagasi tegin endale ka nii huvi pärast, et mis seal siis ka toimub ja pakkuda on.
    Seni olen teada saanud, et mul on vist mingi needus:D

    Sain jutule kutiga, kellega jutt jooksis ja tundus päris tore, nii et mõne nädala pärast olin nõus temaga siis lõpuks kokku saama. Päev oli juba paigas, kellaaeg veel pidi täpsustuma, aga guess what…rohkem pole ma sellest kutist enam midagi kuulnud:D
    Kuna lootus sureb viimasena, siis kuu aega hiljem sattusin rääkima ühte teise tüübiga, kes tundus mulle piisavalt normaalne, et olin nõus temaga kokku saama. Samal hommikul, kui deit pidi toimuma, veel rääkisime temaga. Well, ka temast pole ma rohkem enam midagi kuulnud:D
    Kolm pidi kohtu seadus olema, nii et äkki peaksin veel korra üle lastud saama ja neljandal korral joppab?

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 16:13

      Ma tulen neljandal korral ise 😀

      • Avatar
        Vasta Evelin 7. oktoober 2020 at 16:23

        Dav, see kõlab nagu hea diil:D Hakkan siis kähku selle nimel tööd tegema, et see kolmas ülelaskmine ka kaelast ära saada. Anna teada siis.

        • Avatar
          Vasta Jane 7. oktoober 2020 at 19:23

          Mul sama asi juhtund,kaotakse nagu maa alla .Visatakse blokk peale enne kui kokku peaks saama. Pole sõnu lihtsalt :/

          • Avatar
            Evelin 10. oktoober 2020 at 12:28

            Kusjuures mul kumbki kutt mingit blokki ei visanud. Ühega olin isegi jõudnud suhtluse juba Facebooki ringi kolida, aga ära ta mind kontaktide seast ei kustutanud. Ka teine kutt ei teinud mulle Tinderis unmatchi. Lihtsalt ei rääkinud minuga enam.

  • Avatar
    Vasta Kats 7. oktoober 2020 at 15:19

    Oot aga olete nagu sexbuddies ka siis 🙂 jumala idekas oleks ju kui sa praegu veel männikule ka ajutiselt.läksid 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 15:23

      peaksime olema v :D?

  • Avatar
    Vasta Krr 7. oktoober 2020 at 14:56

    Oleks võinud selle Kardoga pildi ikka selle õige sildikese all teha (mis seal seina peal oli) 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 14:56

      see oli teises seinas krt 😀

  • Avatar
    Vasta Siisi 7. oktoober 2020 at 14:47

    Omg, ma kuulasin sama lugu. Olin eksiga viis ja pool aastat koos. Feels like forever aga lapsi polnud. Pikalt juurdlesin, et kas minna lahku või ei aga ma tahstin pingutada lõpuni, et hiljem tagasi vaadates saaksin öelda, et andsin endast kõik aga ma siiski polnud õnnelik. Seda kokkulahku asja ma ei tahtnud. Nüüdseks oleme lahus aga kui näeme siis tsau ikka ütleme ja mõne sõna räägime ka. Ta on tore inimene.. Lihtsalt mina polnud õnnelik! Ma tundsin, et meie suhe seisis paigal ja ei arenenud kusagile.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 14:54

      Mul oli umbes sama feel.

  • Avatar
    Vasta R 7. oktoober 2020 at 14:46

    Dont mind me asking, aga see lause “oleme paremad sõbrad kui abikaasad”.. millest see väljendus, et abikaasadeni te head ei olnud siis? Ikka niiii segane on see teie teema ausaltöeldes 🙁 kas tõesti andsite nii vale mulje enda suhtest edasi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 14:54

      Tead, ma ei oska vist ise seda paremini sõnastada, kui me olime algusest peale väga sobivad… sõpradena ja lapsevanematena jne. Aga mingi teatud… osa oli puudu, mida ma ei osanud alguses näha. Ja nüüd näen ja tunnen, et ilma selleta pole suhe võimalik. Aga see ei tähenda, et ma ei või tahta temaga koos hängida või olla, ma armastan teda ikka. Lihtsalt teisiti 🙂

      • Avatar
        Vasta MP 9. oktoober 2020 at 22:36

        Mis teatud osa siis puudu on, et kuidagi moodi enam võimalik pole koos jätkata? Epp Kärsini saated on väga head minu arust ja soovitan vaadata. Igas osas mis praegu olnud on, on häid nõuandeid või uusi teadmisi ja mõistmisi ning teiste kogemusi kuulata, et on võimalikud uued algused suhtes vms, kui tundub, et kõik on läbi ja midagi teha ei anna jne. Tänane teema oli kirg suhtes näiteks ning kuidas seda elustada ja palju muud. Üleüldse hea saade. Annab juurde mitmeid uusi vaatenurki igas asjas. Ja sa minu soovitatud linki ei lugenud läbi, kus kirjutas ootustest teiste inimeste suhtes? https://valguseveedatar.ee/ootused/ Mitte, et ma peale suruks seda lugemist ja Epp Kärsini saadete vaatamisi, kuid inimesed on jaganud oma kogemusi, kuidas nad on proovinud erinevaid asju, et suhe toimiks ja uuesti toimima saada, mitte kohe esimese puuduva asja peale lahku läinud või lahutanud selle mõtteviisiga, et oi no seda küll parandada ei anna või sellest ei saa üldse asja, et pole isegi mõtet proovida jne… Kas see osa, mida sina tunned, et on puudu ja ilma selleta pole võimalik jätkata ja erinevaid paarikoolitusi/kursusi mis iganes proovida ei tasu ära, on see ainult sinu enda mingi thing, mis sina arvad, et tõesti asja ei saa ja sul on teise inimese suhtes mingit teatud ootused või on see teie mõlemapoolne asi ja mõtteviis, et vot see on see asi, ilma milleta ikkagi pole võimalik koos jätkata ja isegi erinevaid asju proovides mis iganes, seda tagasi siiski ei saa/ja ei tule ka.???

  • Avatar
    Vasta Marii 7. oktoober 2020 at 14:46

    High five to a healthy breakup. Ega armastus ei kao. Armastus sai teise vormi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 14:54

      Just!

    • Avatar
      Vasta Harriet 8. oktoober 2020 at 09:24

      Kui hästi öeldud! Armastus ei kao vaid saab teise vormi!

  • Avatar
    Vasta M 7. oktoober 2020 at 14:45

    Te tundute lihtsalt Kardoga koos täiuslikud… Nii hästi sobivad.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 14:54

      Me sobimegi väga paljudel tasanditel 😀

  • Avatar
    Vasta Sirly 7. oktoober 2020 at 14:31

    Jaa, see eaimene tinderideit on parim valik, jäta ta endale 🙂 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 14:36

      ma pigem ei jäta, haha, aga kui ma saaks arvustuse kirjutada, siis teistele soovitan soojalt 😀

  • Avatar
    Vasta K 7. oktoober 2020 at 14:30

    See kiri oli niii südandsoojendav ja lahe oli lugeda ☺️?
    Samas, see lahusolek, lahus elamine võib teha teile vaid head. St vb kunagi hiljem aastate pärast leiate taas üksteist, et tegelikult ei tahagi teineteiseta elada!? Võibolla see lahusolek just parandab teie suhteid tulevikuks… Kõike head.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 14:36

      Ma ei saa aru, mis värk kõigil sellega on, et küll me teineteist leiame, nagu… maailmas on muid inimesi ka 😀

      • Avatar
        Vasta Love saves 10. oktoober 2020 at 17:09

        On ikka teisi, kuid ainult üks, (sinu!) Kardo. Ma kuulun ka nende hulka kes loodab et paari jääksite.?

  • Avatar
    Vasta Kalli 7. oktoober 2020 at 14:29

    Super lugemine oli 😀
    Minu 5 aastat kestnud suhe oli raske viimased 2 aastat – vägivald, nii füüsiline kui vaimne. Ei julgenud mina lahkuda sellest suhtest, kartsin, et teeb haiget. Samuti ähvardas mind, et teeb minu vanematele midagi.
    Kui sellest suhtest ikka minema sain oli see elu parim otsus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. oktoober 2020 at 14:36

      Võeh, sellisest suhtest on mul küll hea meel, et ära said!

    • Avatar
      Vasta Ani 7. oktoober 2020 at 14:59

      @Kalli, ylitubli oled, et said minema, au ja kiitus! siiralt hea meel Su yle.