NALJAKAS

ma olen NII LABANE ÄÄÄ

18. aprill 2020

Ma tean, et kõik kultuurihuvilised löövad praegu õudusest käsi kokku, aga ma ei saa midagi teha, et igasugune ajulage jura, mida telekast reality pähe näidatakse, meeldib mulle TÄIEGA. Oma 90 days to wed lembusest olen ma teile rääkinud (link), aga olgem ausad, ei löö ma risti ette ka näiteks sellel saatel, kus 300 kilostel voldivahesid küüritakse (ilmselt selle pärast, et see on varsti mu tulevik, kui ma midagi ette ei võta oma harjumustega) ja ei sülita ma ka selle saate peale, kus mustlasnaised teineteise juukseid kisuvad, ekstravagantseid pulmi korraldavad ja 900 last saavad. Omg ja kuidas ma sain unustada erinevad saated liliputtidest (neid on reaalselt TLC peal mingi viis erinevat) ja kindlasti on teinekord vahva vaadata amisheid, kes mööda New Yorki pidu panevad.

Ega see ajakasutus muidugi kuigi praktiline ja arukas pole, ning uuest kuust ma pean need sarjad ära unustama, kui ma just nagu saikar neid netist vaaatama ei hakka, sest ma canceldasin enda Telia ja Netflixi ära, nagu ma teile juba rääkisin. Aga Netflixis oli üks hea reality “The Circle” – ilmselt leiab seda ka internetist, kellel ei ole Netflixi, aga see räägib inimestest, kes pannakse ühte majja elama, aga nad saavad omavahel ainult netis suhelda ja võivad seal teeselda ükskõik keda. Ja kes siis lõpuks kõige meeldivam ja ägedam tundub, see võidab mingi rahapataka. See oli tõesti huvitav, osad olid nemad ise, mõned teesklesid teisi jne, ajaviiteks IDEAALNE. Ma vaatasin selle Tenerifel ära ja soovitan teilegi, kes tahavad nn tuima vaatamist.

Aga KÕIGE LEMMARID on mul ikka kodumaised klassikud. Nagu näiteks “Naistevahetus” ja “Maamees otsib naist” ja muud säärased pärlid. Oooh, ja muidugi “Abielu esimesest silmapilgust” ja “Prooviabielu” ja loomulikult mu eelmise aasta lemmar “Rannamaja”.

Ja kui ma sain teada, et uus hooaeg tuli (kõigepealt netti ja nüüd iga nädal telekasse ka) siis ma lihtsalt tellisin endale Go3 paketi ja kukkusin vaatama (LINK). Ma vaatasin kõik kaheksa episoodi jutti ära ja armastasin sellest iga sekundit nii palju, et ma literally töötlesin selle parimad palad kokku üheks vlogiks. Jah, ma tean, ma olen vlogi maniakk viimasel ajal, haha. Ärge muretsege, küll ma sellestki ära tüdinen ja lõpuks rohkem kirjavormi tagasi tulen. Kuigi … ma blogin ikka sama palju kui alati, seega muretsemiseks ja virisemiseks pole põhjust. Ma isegi tulin vastu kõigile, kes kurtsid, et mu vlogid on liiga pikad ja seetõttu tegin selle video ainult kuus mintsa pika. Vaadake, te ei kahetse ?

Mis teie lemmik realityd olnud on? Ärge tulge mulle ütlema, et “ishaand, mul pole juba 7 aastat seda aju nüristavat telekat olnudki!” ma tahan rääkida endasuguste labaste ja harimatute tontidega, kes armastavad  trash tv’d ? Äkki ma leian teie soovituste seast mõne uue lemmari (Eile soovitas Gellu netflixist mingit uut sarja “Too hot to handle” kus inimesed pannakse ka majja kokku, aga nad ei tohi midagi seksuaalset teha ja iga kord kui teevad, siiis võetakse auhinnaraha vähemaks. Et jah, nii kultuurne ja haritud ma olengi, haha, seega ootan soovitusi!

Aga jah, kes minu soovitust tahab, siis RANNAMAJA RAJU REEDE OBV, mille kokkuvõtet näete siit:

Loe ka neid postitusi!

53 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta t 23. aprill 2020 at 19:54

    Vaatan ka kõike TLC-st pmst ja arvutist Grey Anatoomia ja Real Housewives’id igasugused, soovitan täiega 😉

  • Avatar
    Vasta Ä 23. aprill 2020 at 11:27

    Sama siin ?? hea ajaviiteks vaadata + reaalselt eriti praegu, kus on ülekaalus negatiivsed uudised , on eriti hea vaadata midagi, mis viib mõtted mujale ja ei pane muretsema ? aga”Too hot to handle”, “Love is blind” ja loomulikult “Love Island” ja noo “Keeping up with the Kardashians” oleks minu soovitused ? ajaa, issand jeesus, kui pole veel “Tiger Kingi” vaadanud, siis see 100% ka, see küll rohkem nagu dokk, aga see ikka next level

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 09:21

      Ma vaatasin Tiger Kingi esimest osa poole peale ja olin nagu… ah? 😀

  • Avatar
    Vasta Elis 22. aprill 2020 at 16:00

    Netflixist tasuks kindlasti ka Too Hot to Handle ära vaadata! 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. aprill 2020 at 11:08

      vaadatud!:D

  • Avatar
    Vasta Grete 21. aprill 2020 at 01:23

    Pliis, tee veel. Ma olen maal, siin pole wifit ja vabalevis telekas on ainult erinevad etv-d (nüüd on kanal2 ka, jumal tänatud). Aga mul nii palju mobile data’t vist pole et neid osi päriselt vaatama hakata. Ma ju tahan kaaa trashi ja su kokkuvõte oli nii hea tiiser.

  • Avatar
    Vasta Liis 20. aprill 2020 at 18:18

    Mulle ka meeldis Circle täiega! Netflixis oli “Love is blind” sari väga hea lihtne meelelahutus, kus inimesed pidid käima kohtingutel pimesi, nii et teist inimest ei näinud, sein oli vahel. Ja kui keegi väga meeldima hakkas siis tegid abieluettepaneku ja hakkasid koos elama 😀 väga vahva ja ajusid nüristav ajaviide oli. Aga kui sul Netflixi enam ei ole, siis vist ei saa vaadata :/

  • Avatar
    Vasta Lila 20. aprill 2020 at 16:25

    Rannamaja raju reede vaatasin ilusti kahe päevaga ära, oli väärt kraam. TLC pealt iga päev vaatan seda outdaughtered, kus üks naine sai viisikud. Et ma saan kaksikud, siis lohutan end, et kui ta kuuega hakkama saab(üks laps on vanem ka), siis mis see kaks ära pole.
    Ja iga päev bachelor üks osa kanal 11st.
    Muidu meeldib loodusdokke ja reisisaateid vaadata, uudised ja hommik anuga ka teemas. Aga päev otsa telejas taustaks ei käi, vaatab ainult järelvaatamist ja tabletis tv3 play

  • Avatar
    Vasta Helen 19. aprill 2020 at 23:01

    Mu oma on see 300kg värgendus. Hea kaaslane dieedil olles, sest ajab alati pooleks päevaks igasuguse magusa ja muu jura isu ära.

  • Avatar
    Vasta Anni M 19. aprill 2020 at 14:47

    Ma ka suur TLc vaataja ,paksude saade ,siis see 90 days ,Amishid ja vahest vaatan neid Mustlasi ka aga Paksud ja 90 days ikka lemmikud ,ma mütlesin ,et vaatan järjest ära kõik 90 Days osad aga no siis jääb jälle kogu elu seisma ja õues praegu nii head ilmad vaatan siis kui ajast nii kahju äkki ei ole 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 19. aprill 2020 at 12:43

    Telekat pole mul juba tõesti sada aastat, aga ega see ei tähenda, et mul internetti poleks. 😀 Realiteid ma ei ole vist vaadanud, ei meenu, aga kui mees kalal, läheb “Pilvede all” kohe käiku. 😀

  • Avatar
    Vasta Kiku a 19. aprill 2020 at 11:14

    Mega hea video!

  • Avatar
    Vasta Inga 19. aprill 2020 at 10:26

    TLC on ka minu lemmik ja 90 days igas variandis mu lemmik, see on lihtsalt nii haigee saade, et juba sellepärast tuleb vaadata. Real housewives on heaa, eriti Beverly Hills (season 10 hakkas just) ?????

    • Avatar
      Vasta Kati 19. aprill 2020 at 14:22

      Eilne päev läks peale su blogiposti lugemist “Too hot to handle” nahka, ja no täis pettumus-nii vähe oligi? Täna algas just “The Circle” maraton.
      Aga see eesti rannamaja järg, võib vaadata aga piinlik, piiiiinlik 😀

    • Avatar
      Vasta Jaanika 19. aprill 2020 at 19:20

      Kas oleksid nii kena ja jagaksid kus kohast sa vaatad 90 day fiance? Leht, kust vaatasin, kadus mingi aeg lambist ära ja nüüd hooaeg pooleni… Tänud ette-taha!

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. aprill 2020 at 10:00

        juutuubist

  • Avatar
    Vasta Kelli 19. aprill 2020 at 09:55

    Oh jah, ise ka vaatan neid sarju, saan aru küll, et raiskan oma ajurakke sellega aga ikka vaatan. Eesti rannamaja pole näinud, sest ei ela Eestis aga su vlog oli küll väga humoorikas ja oleks võinud palju pikem olla ?

  • Avatar
    Vasta Kapsauss 19. aprill 2020 at 08:39

    Ma olen samasugune, et mulle igasugune trash meeldib. Ma pean seda kõike nii ajuvabaks ja mõtlen, et milline normaalne inimene sellistesse saadetesse läheb ja siis ise ikka vaatan ja pööritan silmi et appi kui lollid ja tobedad ja isver susver. Aga ikka ma vaatan :D:D Ma ei saa!

  • Avatar
    Vasta Simone 19. aprill 2020 at 00:53

    Ma olen mega 90 days fänn??‍♀️ üks hooaeg sai läbi ja põnevusega ootasin uut. Uuel hooajal vaatasin rahulikult kaks esimest osa ära ja nagu ikka kell 9 kolmapäeviti teleka ees oodates saadet hakkab mingi lambi hooaeg mida näinud ja nüüd kolmas nädal jookseb seda. Ja ma siiamaani ei saa aru mida hekki noh ??‍♀️??

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. aprill 2020 at 11:38

      see on vist koroona pärast 😀

      • Avatar
        Vasta Kaisa 19. aprill 2020 at 12:26

        See pole loogiline, sest netis on kõik olemas. On isegi reklaamid uuele versioonile – kuidas meie vanad sõbrad karantiinis aega veedavad, seal mäitas kuidas see brasiillanna Larissa mees koos emaga munaputru tegi. Ōigemingi ema tegi ja tüüp targutas. See jukebox, mida Larissa vihkas, oli ikka kööginurgas. Vahel on juutuubis uudiseid ka Larissa kohta, aga ma ei jõua järge pidada, mitmes boyfriendi tal juba on.
        Ja ära arva, et kultuuriinimesed trash-TVd ei armasta!

  • Avatar
    Vasta Merks 18. aprill 2020 at 23:47

    Haha, see video oli naljakam kui kõik need rannamaja raju reede osad ?.

  • Avatar
    Vasta Liis 18. aprill 2020 at 22:26

    Ma polnudki täna veel Netflixi jõudnud, aga no loomulikult pidin selle uue sarja “Too hot to handle” traileri üle vaatama. Nüüd õhtu sisustatud. Ma ei saa midagi teha, need realityd köidavad mu tähelepanu ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. aprill 2020 at 11:38

      ma sain just vaadatud 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 18. aprill 2020 at 21:31

    Mega naljakas reality on bachelor in paradise aga ideaalis peaks selle jaoks bachelor ja bachelorette ära vaatama, et neid tegelasi kõige paremini enne teada 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 18. aprill 2020 at 20:03

    Mu lemmar on Love Island UK ja Austraalia omad mõlemad. Rannamaja oli väga odav koopia sellest ??

  • Avatar
    Vasta Triin 18. aprill 2020 at 18:31

    Ma vaatan praegu Netflixis Getting back with the ex, kus eksid saavad üle pika aja kokku ja üritavad suhet lappida. Normaalne tuim, aga addictive vaatamine ajaviiteks. ??
    Ja oi kuidas ma jagan sinu 90days vaimustust, lihtsalt living for this show. ? Varsti tuleb 90 days other way uus hooaeg ka niiet on mida oodata! ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. aprill 2020 at 18:55

      ma olen sama asja vene oma näind 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 18. aprill 2020 at 18:21

    Sinu loetelu vaadates tundub, et Temptation Island võiks meeldida.

  • Avatar
    Vasta J 18. aprill 2020 at 18:07

    Appi, su vlog oli nii naljakas! Jaaa..Rannamaja tekitab sõltuvust. Ma viimasel ajal olen vaadanud keeping up with the kardashians (kanal 11 pealt) ja kunagi vaatasin ka austraalia bachelori (eriti meeldis see hooaeg, kus poissmeheks olo Matty).

    • Avatar
      Vasta J 18. aprill 2020 at 18:08

      oli Matty* sry 🙂

  • Avatar
    Vasta Ai 18. aprill 2020 at 18:07

    OMG ma ei või?????? ma lihtsalt niimoodi sain naerda, et pisarad silmas?????..appi noh sa nii naljakalt kommenteerid, et pean vist ka ikka ära vaatama, täiega haigeee..esimest hooaega vaatasin põgusalt
    Tahaks ka et videod pikemad oleksid

  • Avatar
    Vasta Liis 18. aprill 2020 at 17:27

    Reality sarju satun harva vaatama, 90 days muidu on juba aastaid guilty pleasure olnud, ja Honey Boo Boo ofkoors?Aga praegu pean küll mütsi maha võtma Netflixi ees. Vaatad Tiger Kingi ja unustad täiesti ära, et on olemas mingid sellised asjad nagu koroona ja karantiin, esmareaktsioon (mis jäigi peale sarja viimase osa lõpuni vaatamiseni) oli “ähhhhh?!?!?!” ja siiani jätkub jutu- ja arutlemise ainest kõigi erinevate karakterite ning muidugi loomade teemadel oi kuu pikaks. Ning ikka meeldiv on tõdeda, kui normaalne ning asjalik ühiskond meil Eestis on, olgu ta vahel muidu, mis ta on!

  • Avatar
    Vasta Präänik 18. aprill 2020 at 17:24

    The Circle on äge, aga The Circle France on veel ägedam! Täiega armastasin seda hooaega 😀 Valeria ❤

  • Avatar
    Vasta L. 18. aprill 2020 at 17:16

    Mina vaatasin mingi aeg igas vormis “Real Housewives” 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. aprill 2020 at 17:24

      Vot seda ma pole iial nöind 😀

  • Avatar
    Vasta Pip 18. aprill 2020 at 17:08

    Ma ei ole kunagi trash tv-d vaadanud. Ja nüüd alustasin too hot to handle vaatamisega. Ja kurat ma armastan seda ajuvabadust mis seal toimub ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 18. aprill 2020 at 16:52

    Ohh, nii hea on teada, et ma pole ainuke kes TLC pealt kõiksugu jama armastab vaadata.?
    Endal häid soovitusi pole, küll aga sain siit uusi. Mulle meeldisid ka “Puhkus Mehhikos” (venelased ikka päris hullud?)ja “Armastuse saar”

  • Avatar
    Vasta Anna 18. aprill 2020 at 16:49

    Trash tv on mu lemmmmmmmmmmmmmmik. Parim meelelahutus lihtsalt. Lisaks tlc saadetele mulle täiega meeldib love island ka ja netflixi love is blind väga hea. Ja loomulikult kõik eestikad. Youtubest vahepeal vaatan 90days pillow talki ka kus eelnevate hooaegade paarid vaatavad siis uut hooaega ja kommenteerivad, soovitan ?

  • Avatar
    Vasta Lea 18. aprill 2020 at 16:45

    Sobrasin sinu arhiivis.. mis teie juubeljuubelpulmast saab ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. aprill 2020 at 16:46

      midagi

  • Avatar
    Vasta Evelin 18. aprill 2020 at 16:31

    Haha, ma tegin endale ka selle Go3 kõige odavama paketi spetsiaalselt selle pärast, et “Rannamaja” vaadata. Puhas kuld!:D
    Ma ise küll klubides ei käi, aga pubides päris tihti ja no täiega huvitav on erinevaid inimtüüpe jälgida.
    Kunagi sai TLC pealt mingeid asju vaadatatud, aga viimasel ajal pole väga aega olnud st pole telekat olnud, aga Netflixi canceldasin ka mina just ära (järjekordselt), sest mis ma tühja maksan. Kui kunagi jälle rohkem aega on, siis aktiveerin uuesti.

  • Avatar
    Vasta Viki 18. aprill 2020 at 16:08

    Nagu päriselt läheb rannamaja peale v? Seda ei kannata ? ja kes krt ütleb, et vlogid pikad on.. Karantiinis ju muud teha polegi väga, kui netis malluka videosid vaadata ?

  • Avatar
    Vasta G 18. aprill 2020 at 15:50

    Kurat, see video võiks just pikem olla :D:D:D:D

    • Avatar
      Vasta Lulu 18. aprill 2020 at 16:08

      Kui see katk läbi saab peaks mingi trashtv maratoni tegema veiniga? ? abikaasa ei suuda üle nelja osa järjest vaadata(mis tal viga on???).

  • Avatar
    Vasta Marek 18. aprill 2020 at 15:45

    “The Circle” on super! Olen vaadanud ära UK 1. ja 2. hooaja + USA, Brasiilia ja Prantsusmaa avahooajad. Netflix ise on viimasel ajal alla käinud, selline tunne et kõik on nähtud. 🙁 Praegu vaatan sealt ainult “Ozarki”, aga kohe on selle viimane, kolmas hooaeg ka nähtud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. aprill 2020 at 15:49

      brasiilia oma oli igav 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. aprill 2020 at 15:42

    Ma oleks nõus seda ainult Sinu kommentaaridega vaatama ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. aprill 2020 at 15:50

      no siis võid ainult vlogiga leppida 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 18. aprill 2020 at 15:40

    Kas sa Netflixist “Love is blind” oled vaadanud? Siiani parim sari seal minu meelest!!!! Ja mulle meeldib reede öösiti tv3’st vaadata “Matsiplikast linnapreiliks” vms. Ülilamp, aga ikka vaatan ? Eriti need esimesed osad, kus nad ikka puha metsikud on.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. aprill 2020 at 15:50

      jaa olen näinud, see nii hea! ooo ja seda matsiplikat on go3mes ka!! 😀

      • Avatar
        Vasta Kaisa 19. aprill 2020 at 12:34

        Oo, selle ma avastasin ka alles poole pealt. Ukrainlased suudavad temperamendiga kõik formaadid üle vindi keerata. Kunagi vaatasin mingit kokasaata varianti, USA oma olin näinud. Ukrainlastel oli nii, et kui oli kahe võistkonna vahel võistlus ja pidi toidu tegemiseks aineid võtma, siis nad ei mõtelnud alustuseks välja, et mida nad kokkavad ja milliseid produkte selleks vajavad, vaid krabasid kiiresti kõik kokku selle arvestusega, et vastasvõistkonnal võimalikult keeruline oleks midagi teha. Hiilgav meelelahutus!

    • Avatar
      Vasta Jane 18. aprill 2020 at 18:00

      Olen vaadanud ex on the beach UK JA US, love island, temptation island, geordie shore ja the challenge. Plus siis TLC pealt vaatan ka palju põnevat. Ma täiega trash reality fänn ? Ja ei huvita, et ajurakud surevad iga minutiga ?