AVALDAN ARVAMUST NALJAKAS NIISAMA JUTTU

täiega secret project!

20. juuni 2022

Me sõbrannadega iga jumala kord naerame, kui näeme mõnel Eesti staarikesel kuskil storysid, et omggg musid, mul nii räme secret project käimas, et te ei kujuta ettte kaaaa! Ma nii eksaiteeed ja põnevil ja no TÄIEGA tahaks teile juba jagada, aga kahjuks ei saa veel. Aga uskuge mind, see on ootamist väärt!!

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Krr 27. juuni 2022 at 13:17

  “Tava”inimeste puhul võrdub see sellega, et pannakse FB-sse ülesse pilt kuskil haiglas olles ja siis ei kirjutata sinna juurde mitte ühtegi sõna ning loodetakse, et kõik hakkaksid pärima, et omg, mis juhtus 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. juuni 2022 at 13:46

   haha, jaaa!! 😀

 • Avatar
  Vasta Reelika 20. juuni 2022 at 21:36

  See “kõvaks ajan aga lahti ei ime” on nii hale! Oi mul on saladus aga ma ei saa rääkida. No mida sa üldse siis hakkad, ole vait ja räägi siis kui saad!

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. juuni 2022 at 22:42

   hahahha, hea väljend 😀

   • Avatar
    Vasta M 21. juuni 2022 at 09:10

    Mallu ise samasugune, et ütleb, et tal on nii palju asju, mida sa rääkida tahad aga ei saa. Et miks sellist asja õelda üldse

    • Mallu
     Vasta Mallu 21. juuni 2022 at 09:16

     Ega polegi mõtet tbh 😀

 • Avatar
  Vasta K 20. juuni 2022 at 19:03

  BSH jah muudkui räägib, et tal maru salajased projektid käsil. Üks oli mingi krdi kunstripsmete värk, megalamp asi, mida suurprojektiks kutsuda 🤣 Nüüd ei paku enam pinget ka instasoryd kus jälle uusi projekte kuulutab, muigan ja minuti pärast juba meelest läinud. 😄

 • Avatar
  Vasta Kairi 20. juuni 2022 at 17:29

  Pealkiri oli nii põnev , et mõtlesin no ei saa lugemata jätta 😃😄

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. juuni 2022 at 17:30

   Ja kas oled nüüd targem :D?

 • Avatar
  Vasta Laura 20. juuni 2022 at 17:24

  No aga kas see polnud siis projektide projekt number 1 mille ta täna avaldas? 😆 BSH hakkab meest otsima! Ma miskipärast aimasin, kui ta oma salajase projekti jutuga paar nädalat tagasi välja tuli, et see miski uus a la “Rannamaja” on.

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. juuni 2022 at 17:30

   Tead ma ausalt ei kirjutanud seda posti ainult BSH’ist, neid salaprojektitajaid on terve insta täis 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 20. juuni 2022 at 16:11

  Ma ei ole ka kunagi sellest fänni-sõnast (v.a sporti ja teismeiga jms) aru saanud. Et kui ma siin lugemas käin, vahel kaasa räägin ja nüüd lugemise eest maksan ka, et siis ma fännan sind v? Sorri, ei fänna. 😀 Ma ERRi ja Postimeest ka ei fänna, aga ikka loen. 😀 Ok, Mats Traati tõesti fännan, tunnistan.

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. juuni 2022 at 16:18

   Oot misasja, sa EI fännagi mind? Okei… ma pean nüüd vist 4 nädalat puhkust võtma, et seda šokki kuidagi seedida…

   • Avatar
    Vasta Vaike 20. juuni 2022 at 19:24

    Ma arvan, et peaksin lugemisõiguse kaotama. 😀

    • Mallu
     Vasta Mallu 20. juuni 2022 at 22:43

     blokk diliiit!

 • Avatar
  Vasta Mirjam 20. juuni 2022 at 15:33

  Krt ma juba ootasin salajast projekti 😂😂😂 Ma olen muidu ka selliseid postitusi ja siis noh läheb sekundiga meelest vaadata mingi aeg, kas on infi sellest v mitte. Järelikult ei huvita 😂😂 Ma vist selline pohhuijolo piff, et noh eks mingi aeg kuskilt jälle jookseb läbi

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. juuni 2022 at 15:36

   ma kahjuks nii igav inimene, et pole ühtegi 🥲 Aga kui ma nüüd mõtlen, siis ma olen ka näinud mingisuguseid poste ja never ei tea, mis nendest sai või ei saanud, ilmselt tõesti maailmamuutvad need ei olnud 😁

 • Avatar
  Vasta Kristiina 20. juuni 2022 at 15:30

  Haha samaaaaa, eriti hea on veel see, kui need secret projectid on pidevalt edasilükatud, et no pidevalt näidatakse countdowne ja kui päev käes, siis ok sry, pidin edasi lükkama.. ja nii mitu nädalat järjest. Hea oleks, kui jääkski secretiks siis juba

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. juuni 2022 at 15:36

   Hah, sellist nalja ma pole veel näinudki, et casually paned uue countdowni, et sry musid, ei jõua 🥲😁

 • Avatar
  Vasta R. 20. juuni 2022 at 15:20

  Need salajased projektid on täielik tüng ma ütlen. . Ma nii naiivne või siis nii suurte ootustega, et alati pettun, kui tuleb mingi tavaline asi välja..ma ikka ootan, et äkki inimene läheb vähemalt kosmosesse või leiutas tõesti uhiuue asja vms… aga noup… uus silt vorstil, uued sukkad.. you name it😔

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. juuni 2022 at 15:26

   Ma isegi ei kujuta ette, mis see asi oleks, mis salaprojekti nime vääriks 😀 No näiteks kui keegi 9 kuud rasedust varjaks ja siis ütleks, et õhtul näitan salaprojekti ja tite kaamera ette tõstaks, vot siis ma vist ütleks jah, et krt, hea salaprojekt sul! 😀

   • Avatar
    Vasta K 20. juuni 2022 at 15:56

    Peaaegu tehtud, küll enne ei kuulutanud midagi salajasest projektist 😁 No kui kokku ei puutu vahemaade tõttu, aga siis ikka lõpuks avalikustatud beebi sündimise järgselt , et pere täiendust saanud 😁

    • Mallu
     Vasta Mallu 20. juuni 2022 at 16:18

     No siis võiks öelda, et tegid korraliku salaprojekti! 😀