TESTIN JA ARVUSTAN

jälle heietan kommidest*

15. aprill 2021

Oppide ja muude asjade vahel on täiesti mainimata jäänud selline tore sündmus, et mu lemmik kommi-ja-muu-hea pood sai vahepeal kuueseks! Kuna ma ise seal sage ostleja olen ning iga hinna eest soovin, et kogu maakeral vähemalt see poeke kõik koroonad ja värgid ilusti üle elaks, siis jagan teile tellimise inspiratsiooniks mõned soovitused. Põnevad maiustused, mida olen sealt proovida saanud ja mõned läbi aegade lemmikud. Postituse lõpus on sooduskood ka, nii et kõik, mis juba pole soodukaga, sellelt saate nagu naksti 15% allahindlust.

Ma ise teen muidu tavaliselt nii, et lapin kõik oma tavapärased Yummikommid ja asjad ostukorvi ning seejärel käin kiikan e-poe soodustuste kategoorias. Sealt olen korduvalt hea hinna pärast midagi proovimiseks tellinud ja sedasi uue lemmiku avastanud. Näiteks need šokolaadis sarapuupähklid, mis praegu just sooduses, on just ühed sellised, milleta ükski mu tellimus enam ei möödu. Kes selle sama firma sarapuupähkli-šokolaadikreemi maitsta on saanud, see juba aimab, millisest õndsusest jutt käib.

Et oma maiustusi lastega ei peaks jagama, siis neile tellisin viimati sihukesed üllatuskarbid, kus väike maius (piimavaba muide, kuigi maitseb nagu ehe piimašokolaad) ja kokkupandav mänguasi. Samal ajal kui lapsed oma kartongist loomakesi kokku panna nikerdasid, sain nagu miška oma pähkleid maiustada, ilma et kellegi väike käsi nõudlikult mu pähklipurgi suunas oleks sirutatud. Need üllatuskarbid samuti praegu allahindlusega ja sama firma šokolaadid kah.

Aga tulles korraks tagasi pähklikreemide juurde, siis ma soovitan julgelt erinevaid pähklikreeme katsetada, need on kõik päris jumalikud. Näites kilone pütt mandlikreemi on praegu ülihea hinnaga ja see kreem sobib absoluutselt igale poole. Olen pannud saiakeste vahele ja jäätise peale ja niisama lusikaga kerre kühveldanud. Isegi kui see hind tundub esimese hooga võib-olla nats palju, siis keep in mind, et see on nii puhta koostisega, et hea kraamiga tõesõna pole koonerdatud ja teiseks kilo on ikka päääääris palju.

Teine suur lemmik on mul pistaatsiakreem. Peaks vist ära mainima, et kõigi nende toodete ette ja taha käib sõna “mahe” ja neisse pole topitud mitte midagi ülearust, mida tavapoe-pähklikreemidest kahetsusväärselt palju leiab. Teate küll, kõik need ained, mida teinekord väljagi ei loe ja kogu muust maitsest käib üle ikka vana hea suhkur. Pähklit ennast ongi teinekord ainult maitsestamise jagu pandud. Yummide poest võib kasvõi silmad kinni kõik ostud sooritada, sest nemad juba kräpi müügiga ei tegele 🙂

Üks täitsa ennekuulmatu maius, mille ka just alede ajal seal poes hullu pannes avastasin, on turron ehk maakeeli öeldes halvaa. Räägitakse, et Hispaania kõige kuulsam ja levinum maius. Tehtud mandlite baasil ja maitseb nagu…midagi väga jumalikku. Siin on kõik Yummi poes saadaolevad turronid näha. Mina olen proovinud ja kiidan heaks mandli-kakao-puuvilja, mandli-kreekapähkli-kurkumi ja mandli-kookose-chiaseemne oma, aga seal on mitu väga põnevat veel, mida kindlalt katsetada tahan.

Need asjad, mis ma siin välja tõin ja väga soovitan, vist on enamus või kõik? juba alega, aga nagu lubatud sai, siis sooduskood Mallukas15 annab ka täishinnaga toodetelt 15% allahindlust, nii et kellel Yummikommide varu otsakorral või üldse puudu, siis kiirete hüpetega Yummide poodi! Neil on seal uue värviga suured Yummikarbid ka, kus sees on jube mugav oma pulgakommivarusid hoiustada. Minu kodus tekib tõesti haru-haruharva olukord, et see karp tühjaks saab. Aga eks seal poes on head kraami lisaks mu mainitule veel omajagu, nii et tehke tiir peale.

Kui keegi teist mu soovitusi kuulda võtab ja mõnd ülalpool väljatoodud asja proovida otsustab, siis andke ikka teada ka, kas oli väärt soovitus. Ma muidugi ei näe, kuidas keegi saaks mitte nõustuda, et kõik need asjad maitsevad imeliselt 🙂

Mine kiika nende poodi, jäta siia postituse alla kommentaar, mida sealt endale tahaksid ja ühele õnnelikule loosingi välja Yummikommi kingikoti, kus muuhulgas on ka võitja soovitud toode! PS! Instas on ka loos käimas, nii et võid lausa topelt osa võtta!

*Postitus on sündinud koostöös Bionoria OÜ-ga

Loe ka neid postitusi!

90 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Lovely 25. aprill 2021 at 21:00

    Tere mulle pakuvad väga huvi tervislikud maiustused ja tihti teen neid ka ise. Kui loosiõnn mulle nakkab sooviksin väga puuviljamaitselisi mahedad pulgakommid 100tk koos karbiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. aprill 2021 at 11:16

    Puuvilja maitselised pulgakommid?☺️

  • Avatar
    Vasta Pille 22. aprill 2021 at 15:06

    Sooviksin proovida mahedat mandlikreemi

  • Avatar
    Vasta Erik V 20. aprill 2021 at 19:04

    Kõige rohkem kulub puuvilja msitselisi pulgakomme

  • Avatar
    Vasta M&M 19. aprill 2021 at 16:42

    Näiteks pistaatsiakreemi pole veel proovinud. Pole nii suur fänn, aga tekkis täitsa huvi proovida nüüd. Oleme proovinud erinevaid asju sealt ja meie pere lemmikud on muidugi kummikommid.

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 18. aprill 2021 at 22:51

    Tahaks väga proovida https://www.bionoria.com/toode/mahe-pahkli-sokolaadikreem-premium-1kg-klaaspurk/

    ??

  • Avatar
    Vasta Anneli 18. aprill 2021 at 21:43

    Kui õde oma lapsed mulle hoida toob, siis käib justkui ritsikaparv mu kommipurgist läbi. Üritan sinna alati varuda tervislikke näkse-komme-krõbuskeid, et õde mulle pärast peapesu ei teeks, et lapsed kärnas. Täidaksin tühjeneva kommipurgi yummikommidega!

  • Avatar
    Vasta Leila Pever 18. aprill 2021 at 09:15

    Prooviks hea meelega – Landgarten Mahe Vaarikas tumedas šokolaadis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisbet 18. aprill 2021 at 07:37

    Pistaatsia kreemi pole veel proovinud. Hakkasin kohe uut tellimust kokku panema, aga hetkel tundub, et e-poest otsas 🙂 Laste lemmikud on loomulikult pulgakad. Ise nohistad tihti batoone.

  • Avatar
    Vasta Merit 17. aprill 2021 at 16:00

    Ma vajan pähkli-šokolaadi kreemi! ?

  • Avatar
    Vasta Pirje 17. aprill 2021 at 14:38

    Pistaatsiakreem pani nüüd küll neelud tööle. Ja üleüldse misiganes pähklikreemi oleks tore proovida. Siiani pole käsi tõusnud neid ostma (poekreeme muidugi ka ei osta, aga muudel põhjustel).

  • Avatar
    Vasta K 16. aprill 2021 at 18:36

    Ooo mandlivõi kõlab nagu unelm! ?

  • Avatar
    Vasta Aiks 16. aprill 2021 at 16:52

    Jom kummikad on alati otsas 😀 Pistaatsiakreemi tahaks ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 16. aprill 2021 at 15:15

    Mandlikreemi ?

  • Avatar
    Vasta HL 16. aprill 2021 at 12:19

    Pähkli-šokolaadikreemi prooviks. Hetkel seda ostukorvi panna ei raatsinud veel, aga ehk kunagi tulevikus.

    • Avatar
      Vasta Katrin 16. aprill 2021 at 14:57

      Mahe mandlikreem on mu lemmik – seda jääkski sööma ?

  • Avatar
    Vasta Monika 16. aprill 2021 at 11:11

    Kinnnndlaastiiii Yummipurk. Kõike tahaks ju proovida! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 16. aprill 2021 at 11:01

    Pistaatsiakreemi tahaks, aga see on otsas praegu…

  • Avatar
    Vasta K 16. aprill 2021 at 10:39

    Hea meelega prooviks pähkli-šokolaadikreemi https://www.bionoria.com/toode/mahe-pahkli-sokolaadikreem-premium-1kg/

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. aprill 2021 at 09:34

    Nagu paljudel teistel siis ka meie suur lemmik koht kust maiuseid tellida. Kuna lapsel tekib tavamaiustest üsnagi tõsiseid lööbeid piirkondadesse, mis on max ebameeldiv siis tellime enamasti yummi pulgakomme. Seega soovitoode olekski pulgakommide mix.

  • Avatar
    Vasta Liis 16. aprill 2021 at 06:16

    Kindlasti Gimberit

  • Avatar
    Vasta Kertu 15. aprill 2021 at 23:52

    Gimberit tahaks proovida! Pähklikreemid on tõesti head, aga kookoslaastud ja külmkuivatatud maguskartul ja ananass ja vürtsikad kikerherned jne on ka kõik superhead.

  • Avatar
    Vasta Ketter 15. aprill 2021 at 23:06

    Seda kilost mandlikreemi prooviks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 15. aprill 2021 at 22:34

    Pulgakommid on head aga lapseni neid palju ei jõuagi 🙁 oleks viisakas temale eraldi kott komme varuda. Mini pähklikreemi olen ka proovinud, vot seda vôiks küll ämbritäis olla.

  • Avatar
    Vasta Kats 15. aprill 2021 at 22:24

    Tellin sajase paki. Äkki paariks kuuks on rahu majas.
    Mandlikteemiga panid mu süljenäärmed tööle. Vastu ööd ei jõua nii palju enam neelatada?

  • Avatar
    Vasta Veronika Vladimirova 15. aprill 2021 at 21:14

    https://www.bionoria.com/toode/mahe-mandlikreem-premium-212g/
    Seda olen alati tahtnud proovida, aga lapsed valiksid yummikommid, need on nende lemmikud! ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 15. aprill 2021 at 21:03

    Nende mandlikreemi määrin pühapäevastele pannkookidele ja mõnel õhtul pistan purgist otse lusikaga põske, seega uus purk kreemi kuluks alati ära.

  • Avatar
    Vasta Karmen 15. aprill 2021 at 20:57

    Šokolaadikreem meie pere lemmik.

  • Avatar
    Vasta Stella Saar 15. aprill 2021 at 20:07

    Poes on palju huvitavat, kuid mulle jäi silma Pistaatsiakreem – prooviksin hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Kristina 15. aprill 2021 at 18:00

    Kindel valik on šokolaadikreem, mida maiustaksime kogu perega ?? https://www.bionoria.com/toode/mahe-pahkli-sokolaadikreem-premium-1kg/

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 15. aprill 2021 at 17:10

    https://www.bionoria.com/toode/mahe-pahkli-sokolaadikreem-premium-1kg/ selle prooviks heameelega 😀

  • Avatar
    Vasta Mirje 15. aprill 2021 at 17:07

    Yummikad minu enda ja laste lemmikud. Ja kuna varsti sünnib beebi siia oleks hea maiustada turroniga et piim rinda tekiks kiirelt ja oleks rammus.

  • Avatar
    Vasta Merit 15. aprill 2021 at 17:03

    Suur lemmik on pähklikreem ?https://www.bionoria.com/toode/mahe-pahkli-sokolaadikreem-premium-1kg-klaaspurk/ kuid neil on ka teisi lemmiktooteid, kaasaarvatud Gimber.

  • Avatar
    Vasta Triin 15. aprill 2021 at 16:15

    Sinu reklaamitud pistaatsiakreemi tahaksin proovida. Mandlikreem on proovitud ja see on imehea!

  • Avatar
    Vasta Triin 15. aprill 2021 at 16:14

    Sinu reklaamitud pistaatsiakreemi tahaksin proovida! Mandlikreem on proovitud ja see on imehea 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 15. aprill 2021 at 16:11

    Pulgakomme tahaks küll! 🙂 Laste suured lemmikud ja ise võiks ka mõne ära nosida 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 15. aprill 2021 at 15:58

    Ma olen klassikaline ja sealsed kummikommid lähevad igal ajal sisse! Eile oli just tore moment, et polnud ammu Yumearth karpi kapi otsast alla tõstnud ja kui mul see veelde tuli, siis mu 5 ja 2 aastased sõid välkkiirelt oma õhtusöögi ära 😀 Ma siis olin lahke ja premeerisin neid kohe kahe kommiga (mul nad hästi välja treenitud, et üks korraga, seega kaks on kohe pidu).
    Aga üldse on need nii head, et oioioi. Seega ikka: https://www.bionoria.com/toode/mix-beans-kummikarud-snakid-3×4-pakki-12x50g/ on mu tavaline taks, mida tellin kindlalt. Kaks tükki või nii… 😉

  • Avatar
    Vasta Annika 15. aprill 2021 at 15:50

    Üks asi, mida veel sealt toote valikust proovida tahaks on see gimber, ei tea kas sai nüüd õigesti kirjutatud. Seal palju asju, mis tunduvad põnevad ja väärt proovimist aga iga asi omal ajal ja küll tasapisi seda ka tehtud saab. Hetkel on ostukorv laste ja nende lemmikute yummide päralt. ????

  • Avatar
    Vasta Liilian 15. aprill 2021 at 15:40

    Olen ise ka tellinud sealt lapsele ja valik on üüratult suur ,raske alati valida ,endale pole veel tellinud midagi aga sooviksin väga proovida Teo&Bia Mahe Pähkli- Šokolaadikreemi

  • Avatar
    Vasta Karina 15. aprill 2021 at 14:42

    Oiiii, need hapud kommid (sour beans) ja virsiku kummikommid on mu lemmmarid!! No nii head kommid, et ma lausa tänan jumalat, et neid tavalises toidupoes ei müüda. 😀 Muidu vist küll ennast piirata ei suudaks ja ostaks iga päev kilode viisi..

  • Avatar
    Vasta Ketter 15. aprill 2021 at 14:06

    Sooviks proovida šokolaadis sarapuupähkleid.

  • Avatar
    Vasta K 15. aprill 2021 at 13:50

    Seesama mandlikreem ongi nüüd nii ahvatlev, et ei saa mõtteid ära. Muidu neid pulgakomme on saanud ikka palju palju katsetada ja kõik väga head, väljaarvatud 1 – tšilli ja mango oma. Selle peale tegi mu kõigepisem ikka väga imelikku nägu, oli natuke aega vait ja siis ütles vaikselt, et ei meeldi…

  • Avatar
    Vasta Triin 15. aprill 2021 at 13:30

    Olen eelnevalt mõningaid tooteid tellinud, ülihead.
    https://www.bionoria.com/toode/mahe-mandlikreem-premium-1kg/

  • Avatar
    Vasta Leili 15. aprill 2021 at 12:48

    Jamavaba pähklikreemi prooviks heameelega ?

  • Avatar
    Vasta Marion 15. aprill 2021 at 12:40

    Mmmmm vot seda loosi tahaks küll võita ? Prooviks hea meelega seda pistaatsiakreemi, olen täielik pistaatsia-asjade hull!!! Ja siis prooviks muidugi ka kõike muud (võib-olla on asi mu praeguse raseduse (3. laps tulekul) kaheksandas kuus ??? Tervitused!!

  • Avatar
    Vasta Lili 15. aprill 2021 at 12:17

    https://www.bionoria.com/toode/mahe-pahkli-sokolaadikreem-premium-1kg/

    Peale selle kreemi ostmist ei ole enam käsi tõusnud poe šokolaadi kreemide järgi. Vaatan et sooduspakkumised (sünnipäev )on alati siis kui pole rahaliselt võimalik midagi osta 🙁 Lapse lemmikud on muidugi pulgakommid. Viimati proovisin ka selle pistaatsikreemi ära-võrratu lihtsalt!
    Päikest ja rahu soovin sellisel keerulisel ajal ?

  • Avatar
    Vasta kristel 15. aprill 2021 at 12:15

    Turroni tõi mulle ema, kui mu tütar sündis, maitse oli pehmelt öeldes jumalik, ilma lisanditeta on kõige parem. Lisaks prooviks ära hirmkallid metsapähklid šokolaadis ning sinu reklaamitud pistaatsiakreemi. Lastele söödaks kahe käega kuivatatud mangot ning yummikomme, ise testiks lagritsaga ananassibatooni ära?

  • Avatar
    Vasta Kady 15. aprill 2021 at 11:56

    Laste pulgakommide varu täiendaks, sest need on lihtsalt niiiii head!

  • Avatar
    Vasta Kristina 15. aprill 2021 at 11:45

    Sooviks energiapalle proovida ja lapsed muidugi rõõmustaks pulgakommide üle.

  • Avatar
    Vasta Hel 15. aprill 2021 at 11:44

    See Pähkli-šokolaadi kreeem ?? oeh, elagu yummikommid!

  • Avatar
    Vasta Kati 15. aprill 2021 at 11:41

    Pähkli-sokolaadi kreemi prooviks ära ?

  • Avatar
    Vasta Maria 15. aprill 2021 at 11:36

    Meeldivad nii paljud asjad, et kohe ie oskaks valida. Aga ehk lapsele kommid 🙂 on esimene asi järjekorras.
    🙂

  • Avatar
    Vasta liina 15. aprill 2021 at 11:33

    Pulgakommid on lemmikud. Neid tellime ikka varuga. Kingikott oleks superäge üllatus lastele.

  • Avatar
    Vasta HH 15. aprill 2021 at 11:25

    Täielik kummikommide armastaja ehk mahedaid kummikarukesi tahaks kindlasti proovida?

  • Avatar
    Vasta Mariann 15. aprill 2021 at 11:22

    Puuviljamaitselised mahedad pulgakommid muidugi ?

  • Avatar
    Vasta Agne-Mai 15. aprill 2021 at 11:16

    Käisin vaatasin ja peab vist tellima lapsele pulgakommid ja kummikommid sealt ära? Samas jään lootma, et loosiõnn naerataks meile.

  • Avatar
    Vasta Prita 15. aprill 2021 at 11:13

    Meie lastele lähevad pulgakommid hästi peale, niiet võtaksin kindlasti neid ?

  • Avatar
    Vasta Merle 15. aprill 2021 at 11:10

    Minu noormehed fännavad neid pulgakomme. Mida rohkem neid on seda parem!
    Ps mulle endale ka maitsevad muidugi.

  • Avatar
    Vasta Nele 15. aprill 2021 at 11:07

    Snackissimo Vaarikas Valges Šokolaadis ja Jogurtis

  • Avatar
    Vasta Maria 15. aprill 2021 at 11:03

    jee, minu lemparid ka!

  • Avatar
    Vasta Annika 15. aprill 2021 at 10:56

    No selle tahaks ikka ära proovida küll,kunagi: https://www.bionoria.com/toode/mahe-pahkli-sokolaadikreem-premium-1kg/. Hetkel sai siis sama raha eest ostukorvi laotud laste lemmikud pulgakommid ja karud ja mõned beansid. On ikka hea kraam küll seal. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 15. aprill 2021 at 10:55

    Ma juba tükk aega nillin ka seda mandlikreemi, aga rahaline seis on selline paraku, et ei raatsi veel 😀
    Lapsed on muidugi yummihullud?

  • Avatar
    Vasta M-M 15. aprill 2021 at 10:49

    Sooviks proovida pulgakomme!

  • Avatar
    Vasta Teele 15. aprill 2021 at 10:48

    Mahe pähkli-šokolaadikreem premium 🙂

    • Avatar
      Vasta Ly 15. aprill 2021 at 13:06

      Tahaks mandlikreemi proovida ? pisipoja veel pulgakommi ei saa aga yummikummikommid on lemmikud, nii emal kui ka lapsel ?? ? ja ükskord võika ikka oma lapsele miskit võita ka ??

  • Avatar
    Vasta MT 15. aprill 2021 at 10:48

    Oeh, ma jumaldan ka paljusid tooteid sealt, aga pole enam ammu tellinud, sest veidi nagu “solvusin”, et soolased mandlid juba megapikalt on otsas olnud 😀 Pähkleid ma süüa ei saa, aga mandlid pole õnneks minu allergiatelisti veel lisandunud, nii et kui võidaks, prooviks ehk selle mandlikreemi ikka ära. 🙂

    • Avatar
      Vasta Hanna 15. aprill 2021 at 14:50

      Ma ikka väga fännan seda pähkli shokolaadikreemi, aga enamjaolt koguaeg on otsas kui mul plaan osta? mees nosib kõrval nussa saia, kiidab kui hea ja hurjutab minu kallist maitset, proovida sai, siis käis koguaeg nuiamas:D

  • Avatar
    Vasta Karmen 15. aprill 2021 at 10:46

    Mahedad Puuviljamaitselised karamellid – need on jumalikud 😛 https://www.bionoria.com/toode/mahedad-puuviljamaitselised-karamellid-hulgi-226kg/

    • Avatar
      Vasta Kertu R. 15. aprill 2021 at 15:58

      Pulgakommid on meie pere lemmikud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 15. aprill 2021 at 10:45

    Selle pähkli-shokolaadikreemi proovimisest olen ma juba kaua unistanud!

  • Avatar
    Vasta Kadi 15. aprill 2021 at 10:44

    Ma alati vaatan neid komme ja mõtlen peab ostma ???aga mõtteks on see jäänudgi.Aga loodan siis jälle loosile ???????Tahaks kõiki proovida ?

  • Avatar
    Vasta Ann 15. aprill 2021 at 10:43

    Mmmm sooviksin kindlalt pulgakomme ja umbes kilo piparmündikomme, sest need on mu lemmikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Pärja 15. aprill 2021 at 10:43

    Pulgakommid

  • Avatar
    Vasta Liisa 15. aprill 2021 at 10:42

    Nende pähkli-šokolaadikreemi tahaks proovida.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 15. aprill 2021 at 10:41

    Seda pistaatsiakreemi maitseks nostalgia mõttes ja see kilone mandlikreem kõlab nii patuselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 15. aprill 2021 at 10:40

    Šokohooliku unistus: https://www.bionoria.com/toode/mahe-pahkli-sokolaadikreem-premium-1kg/ 😀

  • Avatar
    Vasta Kessu 15. aprill 2021 at 10:38

    Halvaad ja/või mandlikreemi prooviks.Yummi lutsukommid on riiulis täitsa olemas.

  • Avatar
    Vasta Maris ja Maik 15. aprill 2021 at 10:37

    Ok, kui mõeldav-tehtav, siis ihaldame üllatuskarbikest – mänguasi ja šokolaad- Ohustatud loomaliigid- 18 karpi ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 15. aprill 2021 at 10:37

    Ma ütlen ausalt, et ma armastan neid tooteid ja seda e-poodi. Igakord avastan midagi uut ja head sealt tellides. Aitäh sulle, et kunagi ammu sellest e-poest kirjutasid, sest tänu sellele postitusele avastasin ka mina enda jaoks yummikommid. Ja mis mulle kõige rohkem meeldib on see, et need on mahetooted ja ma võin südamerahus anda neid ka enda 3.aastasele lapsele, kes on paras maiasmokk. 🙂
    Neid turroneid tahaks väga proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 15. aprill 2021 at 10:37

    Kummikarusid

  • Avatar
    Vasta Kadi 15. aprill 2021 at 10:36

    Olen lastele komme sealt tellinud ja neile maitsevad väga ? Ise sooviks väga proovida seda toodet ? Võidu korral viiksin ka ämmale, kes suur magusa sõber
    https://www.bionoria.com/toode/teobia-mahedad-sarapuupahklid-sokolaadis-100g/

  • Avatar
    Vasta Kerli 15. aprill 2021 at 10:34

    Sokolaadi ja pähklikreem teeks lapse rõõmsaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 15. aprill 2021 at 10:31

    Mm, väga tahksin proovida seda šokolaadikreemi… 😛 https://www.bionoria.com/toode/mahe-pahkli-sokolaadikreem-premium-1kg-klaaspurk/

  • Avatar
    Vasta Maris ja Maik 15. aprill 2021 at 10:31

    Mmmm! Ma olen ainult Yummi pulgakomme saanud proovida, seega tahaks kõiki teisi asju proovida. Teeme nii, et kui mina võidan, siis üllata mõne tootega, mis võiks mulle ja mu lapsele, kes me oleme ilged magusamaiad, meeldida. Ainuke vihje, et mõruda/tumeda šoksi armastajad me ei ole. Põidlad pihku ja tahaks suud magusaks saada! Olge tublid!

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 15. aprill 2021 at 10:30

    Oii, yummikarp pulgakatega oleks täiega tore võit ju.✌️ Lapsed saaksid elu eest kommi lutsutada. ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 15. aprill 2021 at 10:29

    Teo&Bia Mahe Pähkli- Šokolaadikreem

    Noo täiega tahaks proovida ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 15. aprill 2021 at 10:29

    Meie pere lemmikud on šokolaadikreemid

    https://www.bionoria.com/toode/mahe-pistaatsiakreem-premium-130g/