Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

ilujutud: TBS’i mask

11. jaanuar 2015

Kes oleks enne kuulnud maskist, mida ei tulegi maha pesta? Ega minagi enne olnud, kuni The Body Shop mulle väiksese kingituse tegi säärase uhke maski näol.  Drops of youth nimeline mask tuletas mulle jälle meelde ühte korda Kaubamajas, kus töötaja shokis oli, et mul 21ks eluaastaks ei ole harjumust kasutada noorendavaid tooteid, sest see olevat just õige aeg. Tõele au andes on see mask mu esimene katse “noorust säilitada”.

2418-zoom-490584b4d4a339d9e4cdbd5c9ec21341-9784981

Purgike ise on raske ja sisu on täiesti siidjas ja kreemilaadne. Vaatasin veel mitu korda pakendi pealt jälgi, et kas tegu on ikka maskiga või tavalise öökreemiga. Ehk ta olegi midagi nende kahe vahepealselt, sest nagu öeldud, maha seda pesema ei pea ja konsistents on ka pigem selline kreemine.

Mulle väga lõhnavad kreemid ei meeldi, aga selle lõhn on pigem selline neutraalsem ja tagasihoidlikum. Naha vastu on ka väga õrn – mul üldiselt hakkab nägu kipitama mõndade kreemidega (mistõttu ma eriti ei kreemitagi, vaid pigem õlitan nägu), aga selle mask/kreemiga sellist asja ei juhtunud.

Pakend ise väidab selliseid uhkeid asju:

Siluv ja nahka uuendav mask öiseks kasutamiseks, mis sisaldab eedelveissi tüvirakke ja hüaluroonhapet. Eedelveissi tüvirakud toetavad naharakkude uuenemise protsessi sinu öise une ajal, hüaluroonhape taastab maksimaalselt naha niiskuse taset. Maskil on unikaalselt pehme kuju taastav tekstuur. Toode on loodud kasutamiseks öise une ajal ilma maha pesemata, kerge mask, mis jääb nahale justkui topelt kiht nahka. 80% kasutajatest nõustus, et pärast ühte ööund, tundus nahk värskem ja taastunud.

Ma olen seda toodet juba pea kuu aega kasutanud ja isegi pool purgist pole veel otsas. Okei, iga öö päris peale ei määrigi, aga kui vannitoas näppu jääb, siis panen hea meelega peale. Ma ei teagi, kas ma näen noorem välja, aga peeglist vaatab küll vastu üks erakordselt haruldane naisterahvas, kui ma sinna kiikama juhtun 😀

2419-huge-ec5d3fad469192a1dc1e9f3450e29882-6623637

Kas keegi on veel seda maski proovinud? Kui ei, siis mida teie iga õhtu enne magamaminekut näkku määrite, kui üldse midagi?

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Vaike 11. jaanuar 2015 at 16:09

    Minu nägu, kael ja dekoltee saavad igal õhtul aloe vera geeliga niisutatud. Siiamaani olen rahul.
    Maskidest on mul ainult kuiv savimask, mida tuleb enne pealekandmist veega segada. Kasutan haruharva, ei teagi, miks.

  • Avatar
    Vasta Reelika 11. jaanuar 2015 at 15:04

    Mmmm…tundub nii mõnus!
    Ei määrigi midagi. Juhul, kui saunas käin, siis võõpan ennast kookosrasvaga kokku, rasvaste kätega tõmban ka üle näo.
    Kui ikka tundub, et peale pesu näonahk nagu kisub, siis üht Garneri kreemi panen.

  • Avatar
    Vasta Mia 11. jaanuar 2015 at 14:53

    Ma tavaliselt määrin näkku õhtuti kibuvitsaseemneõli ja talvel kasutan ka sheavõid (mõlemad niisutavad päris hästi). Vahepeal ostsin Hauschka roosikreemi mida igalpool kiideti taevani, aga mina ausalt öeldes enda puhul küll vahet ei näinud. Samuti on mul mingi Avene kreem mida panen siis kui külmaga nägu hakkab hullult kuivama, see tõmbab tavaliselt tagasi.
    Seda küll märkasin, et kui läksin igasugustelt kreemidelt õlidele/sheavõile üle, siis nahk läks ilusamaks.

  • Avatar
    Vasta Hm 11. jaanuar 2015 at 12:12

    See “öömask” on ainult claims language (st marketingi jaoks), tehniliselt on see toode lihtsalt kreem. Sama kehtib “öökreemi” ja “pàevakreemi” puhul — öökreemina turundatavad tooted tehakse paksemad ja ôlisemad, nii et tarbijad peavad toodet “toitvaks”, kuigi aktiivaineid ei pruugi seal olla rohkem kui pàevakreemis.

  • Avatar
    Vasta Kadri 11. jaanuar 2015 at 11:50

    Ma vahel kasutan dermoshopi mingit öist maski, aga enamasti vestige verdanti õli, see on just paras ööks, sest siis jõuab imenduda nii, et nahk hommikuks pehme. Ja siis vahel lasen nahal lihtsalt puhtalt ka olla 😀

  • Avatar
    Vasta Pätu 11. jaanuar 2015 at 10:36

    Seda konkreetset maski ei ole proovinud, aga kasutan iga paari-kolme päeva tagant lihtsalt Drops of Youth’i ja kuigi vanust just nii palju ei ole et kindlasti mingit silujat vaja on, meeldib ta ikkagi vägaväga, nahk on palju pehmem ja kui üldiselt on talvel näonahk megakuiv siis see talv pole seda probleemi veel olnud. Ainuke mis mind natuke häirib on see, kuidas vahest jääb mingi väike kiht naha peale ja siis pärast veel kreemitades või meigipõhja tehes väikesed rullikesed näos on 😀 Toote avastasin üldse poest saadud testrist ja siis kui mina olin juba vaikselt ära unustanud, et see üldse olemas on, kinkis elukaaslane jõuludeks ja enam ei tea kuidas ilma peaks üldse olema 😀