AUTOJUTUD LAPSED Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

Marta uus tool, kus ma enne elasin??*

8. juuli 2020

Mul on nii palju lapsi, et võiks eeldada küll, et ma olen ammu lasteasjade osas ekspert. Tõsi on see osa, et ma tihtipeale oma sõbrannadele midagi ikka soovitan ja kiidan, aga tegelikult on nii, et uusi asju tehakse kogu aeg juurde ja minu “maru head soovitused” võivad juba ammu aegunud olla, kust mina tean…

Kui Lende sündis, siis vist olid juba need turvahällid olemas, mis pöörlesid. St said tooli keerata kenasti ukse poole, lapse sisse panna ja siis paika keerata. Mul polnud isegi autot, seega ei huvitanud see revulutsiooniline asi mind mitte üks teps. Kui Marta sündis, oli auto juba olemas, aga mulle tundus mõte sellest keeratavast toolist ikka kuidagi selline.. laa dii daa, olen saksapreili, ei suuda last autossegi saada, ilma, et tool justnimelt minu poole pööratud ei ole. Et nagu selline… lambine mugavus, või kuidas öelda. Et rohkem ÖELDA, et mul selline uhke tool, rohkem kui millegi muu jaoks. Minul oli Martale turvaline tool olemas ja  välja vahetada ma seda ei plaaninud.

Seda hetkeni, kuni ma ostsin PALJU väiksema auto, kui mul enne oli. Axkid on väga turvaline, aga ilgem lahmakas ja minu pisikesse Kiasse seda mahutada oli veidi keeruline. Siis hakkas ka häirima see, et kui Marta magama jäi, siis vajus ta pea rinnale rippu ja kuna Marta on maru raske, siis hakkas ka keeruline olema teda konkreetselt tooli TOPPIDA.

Ega ma uut tooli kohe osta plaaninud, aga mida aeg edasi, seda ebamugavam mul sõita oli ja ebamugavam Martalgi, seega jäi mulle silma Facebookis turvatoolide grupist arutelu Joie I-spin 360 kohta. Joie kohta kiidusõnu olin ma tegelikult ennegi kuulnud ja meelde oli jäänud see, et tegemist pole ka kõige kallima firmaga, samal ajal on ta testides saanud tublid tulemused ja ei pea üldse pelgama, et sellise tooli valikuga lapsele karuteene teeksid. Konkreetselt jäigi mulle silma see, et keegi kiitis, et enne oli probleem lapse “kössi vajumisega” aga see tool mega hea ja… noh, ma olin müüdud. Seda enam, et see hind ei olnud üldse nii palju kallim, kui mu eelmisel toolil, aga lisasid nii palju juures, et tahtsin ära proovida.

Kui tahan lapse autosse panna, siis keeran külje pealt nuppu alla vajutades tooli enda poole, kinnitan lapse ja keeran ta nii pidi kuidas tahan. Tooli ees on üks nupp, mida saab siis reguleerida. St kui su laps on alla 15 kuu vana, siis ta ei lase sul tooli näoga sõidu suunas keeratagi. Kui laps kasvab, saad siis selle ära muuta.

Jah, ma tean, et lapsed võiksid kuni neljanda eluaastani sõita selg sõidu suunas, aga mul mõnikord on lihtsalt VAJA olnud, et ma saaksin ta näoga sõidu suunda pöörata (kui ise lapsega kahekesti sõidan) ja selles suhtes on see igati vajalik olnud. Mitte ainult Martal – kui tema kaasa ei tule, istub tema toolis Lende, kes sinna ideaalselt mahub. Nii näoga sõidu suunas kui ka selg sõidu suunas. Seega on see tool ikka VÄGA pikalt kasutatav!

Kui rihmad paika tõmbad, siis avaneb automaatselt Guard Surround SafetyTM küljekaitsmed, mis annavad lapsele lisa turvalisust.


Selg sõidu suunas.


Näete, see on see osa, kust saab reguleerida lamamisasendit. Kui laps jääb magama, saab tooli veidi rohkem lamavasse panna ja lapsel on palju mugavam magada, ilma lääpa vajumata.

Ma ausalt kiidan seda tooli – kõige mugavam, mida ma siiani lastega kasutanud olen ja soovitan seda ise enda titadega sõbrannadele kah. Nii mugav, võtab vähem ruumi, kui osad teised toolid (kuigi see on vist selline värk, et iga tool ja iga auto on omavahel erinevas sümbioosis, et parim variant on tooli autosse proovida, aga minu Kiasse mahub idekalt. Rohkem ruumi on, kui Axkid mu suures Peugeotis andis!).

Kodukas väidab küll, et see on 0-18 kilo, aga ma päris vastsündinu paneks ikka turvahälli. Samas sellist pooleaastast paneks juba vabalt sinna tooli ja saad rahus umbes neli aastat kindlasti sõita. Mul ju Lende selline suuremat sorti ja nagu öeldud, mahub veel vabalt.

Hinnaks on tal 399€, mis on küll omajagu, aga õnneks sain ma teile sooduskoodi mallukas, mis annab hinnast 15% alla. Ehk siis pea 60 eurot soodsamalt, saate teie selle koodiga tooli kätte 339€ eest! Koodi saab kasutada ka Nordbaby e-poes muude asjade soetamiseks, kuid ei kehti kahjuks Nuna, Bugaboo, ABCDesign ja Bumbleride toodetele. (Kui kood Mallukas ei tööta, proovige koodi mallukas15)

Kood kehtib nädala lõpuni ja kellel just on mõttes lapsele uus tool soetada, siis ma soovitan Joie ära proovida, nii kauaks kuni neid laos on ja kood kehtib. Kes ees, see mees!

Ps! Minge vaadake mu instagrammi ka (@mallukaz) , täiesti võib olla, et ma seal ühe tooli välja loosin, ehheee.

Antud tool on meile saadetud kingitusena, arvustus täitsa minu soovil kirja pandud, sest I love it! *

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar