TESTIN JA ARVUSTAN

säästan aega ja raha*

13. aprill 2020

Kõik sai alguse sellest, et kui ma Tenerifel olin, tekkis netti võimalus vaadata Rannamaja uut hooaega. Sain teada, et seda saab teha go3.tv lehel, aga kui ma kodukale läksin vaatama, siis ajas mind sealne paketisüsteem väga segadusse. Ma sain aru, et seal mitmeid erinevaid pakette, aga MIS täpselt igas paketis on, aru ma ei saanud. Selles suhtes, et kui kirjas on “30 erinevat telekanalit” siis päris nii ju ei ole, et ma olen rahul kolmekümne ükskõik millise kanaliga, ma ikka tahaks neid, mida ma päriselt ka vaatan, haha. Igatahes jäi mul tollel hetkel tellimus tegemata ja ma unustasin selle teema üldse ära. Seda hetkeni, kui ma nägin reklaami, et telekas hakkas jooksma seesama Rannamaja, mida ma aasta alguses näha tahtsin ja mul on see värk, et ma ei viitsi kunagi jupikaupa midagi vaadata, kui on võimalik ka korraga näha. Seega tegin huupi selle 2.99€ maksva kõige odavama paketi ja näe nalja, saingi Rannamaja vaatama asuda.

Ma kogu selle vaatamisest pean reaalselt vlogi tegema, see content on igatahes priceless. Ma terve päeva koristasin lastetuba, sorteerisin riideid ja kõrvale vaatasin, kuidas ööklubis voodikaaslast otsimas käiakse. See terve sari oli selliseid pärle täis, et eeee… see on vist see, mille kohta noored ütlevad cringe. Aga ajaviiteks oli huumorit küll ja veel, soovitan vaadata ?

Siis kirjutas mulle Go3 tiim, et nad nägid, et ma nendega liitusin ja kas ma tahaksin proovida hoopis nende kõik hinnas paketti, mille sees on kõik parimad telekanalid+dokumentaalid+lastekanalid jne. No miks ma siis ei tahtnud, päris huvitav oli kohe proovida seda, mida Eesti oma Netflixina promotakse.

Ma pean ütlema, et tulemus on päris hea: esiteks avastasin ma, et mul ei ole enam oma teleka paketti, ega Netflixi vaja ja selle pealt makstud raha saame kenasti alles hoida. Sest olgem ausad, palju me ikka telekat vaatame? Enamasti jooksevad sealt laste multikad, kui ise tahame midagi vaadata, siis tavalisi telekanaleid nagunii ei vaata, ikka netist midagi. Go3.tv äppi saab uuemate telekatega otse telekast ka avada, aga meie oleme pannud lihtsalt juhtmega arvuti teleka külge ja saab nii kah vaadatud. Niiet uuest kuust tühistame mõlemad ära. Ma sain täitsa šoki, et telekanalite eest läks eelmine kuu 31(!!!) euri. Koos netflixiga on see 41 eurot. Ja “kõik hinnas” pakett on ainult 12.99€. Sääst on korralik!

Teate, mis selle hea külg on? Peale telekanalite + Netflixi tühistamise pealt võidetud raha, mis mul järgmisest kuust tiksuma hakkab? See, et see pagana telekas pläriseb palju vähem, kui enne. Ma isegi ei pane tähele enam, kui kogu aeg kuskil miski piiksub ja laulab. Niisama telekat ma ju ei vaata, seega lapsed mingi hetk viskavad multikad peale, jooksevad ise mängima ja ma istun tunde diivanil arvutis, teen tööd ja ei pane tähelegi, et olen tunde “mašat vaadanud”.  Täiesti mõttetu.

Nüüd panime lastetoa telekasse ka Go3.tv äpi jooksma ja nad ei saa enam sealt Youtube’i ega Netflixi minna, et tuimalt sealt mingit jama vahtida. Jumala tihti oli nii, et ma omast arust panen mingi ilusa multika peale ja pärast vahitakse ikka mingit teen titansit, või veel hullen, youtube’ist mingit solki. Kuna nad ise seda kasutada ei oska, siis nad peavad leppima nüüd sellega, mida ma panen. Saan panna lastesarju, lastefilme ja kui väga vaja siis multikakanali kah. Ma tean, et paljud leiavad, et lastetoas ei tohiks olla telekat ja ma nõustun, aga samas on mul kolm last ja ilma selle telekata peaksin ma iga päev kell kuus hommikul ärkama, haha. Telekaga pean ma vaid üle päeva seda tegema ?

Vahepeal on nii hea lastele öelda, et jumala eest, minge oma tuppa, vaadake multikaid ja lihtsalt olge jupp aega… vaikselt ja eemal, muidu mu kõrvad kukuvad peast ära ja tööd ei saa ka teha, kui aina mingi tramburai käib. Et jah, eks see enda mugavus ole, aga ma leian, et mingil määral on see ju täitsa okei. Ja tänu go3.tv’le saan ma näidata lastele seda sisu, mida ma tahan, vähendasin ka seda, et telekast aina multikad piiksuvad ja no raha sain ka säästa. Seega WIN!

Kas olete juba Go3.tv’d proovinud? Igatahes ma soovitan (eriti kui tahad välismaal eesti kanaleid vaadata) või tahad nagu meie, raha säästa. Räägi kaasa ja loosin ühele õnnelikule välja kolmeks kuuks “kõik hinnas” paketi täitsa tasuta!

Minu jaoks on põhilised märksõnas kohalik sisu, reklaamivaba elamus, eestikeelselsed subtiitrid  välismaiste filmide puhul ning Live telekanalid. Päris äge värk!

*Postitus sündis koostöös Go3.tv’ga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar